You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Τον περασμένο Μάρτιο-Απρίλιο μας είχαν ζαλίσει στα δελτία ειδήσεων για τη δήθεν πολυκοσμία και το συνωστισμό στις παραλίες και έβγαιναν οι δήμαρχοι και οι Χαρδαλιάδες και τις έκλειναν. Τώρα αν κατεβείτε στον Άλιμο, το Φλοίσβο ή την παραλία Θεσσαλονίκης έχει 5πλασιο κόσμο από τότε. Αλλά τώρα μάλλον δεν πειράζει γιατί έχουμε εμβολιαστεί. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σημερα ειχε τοσο κοσμο σε καποιες παραλιες που ο ενας καθονταν διπλα στον αλλο ουτε στα 3 μετρα. Μιλαμε για παρα πολυ κοσμο. Η θαλασσα ηταν τραγικη βεβαια γιατι ειχε κυμα με αποτελεσμα να εχει φερει οτι σκουπιδι μπορει να φανταστει κανεις ομως ειχε καλη μερα, καλη θερμοκρασια και δε φυσαγε... επομενως ο κοσμος βγηκε ετσι και αλλιως.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.382
- Πόντοι
- 2.606
Ποσο ξεφτιλισμενοι ρε πουστηδες στην κυβερνηση....καμια 50ρια γεροι με πλαστικες καρεκλες γυφτου,ντενεκεδες,σκαμπο, ειχαν μαζευετει μπροστα απο καφενε τεηκ εγουη και ψωλαρμενιζαν στον ηλιο ,μασκα ουτε για δειγμα ,δυο τρεις πηγουνι,αποστασεις μηδεν.....νταξει τα μουνοπανα στα παπαρια τους ολα,αλλα τον καφετζη που θα ετρωγε προστιμαρα απο το πουθενα αν εσκαγε κανας καβλιαρης μπατσος δεν τον σκεφτονταν?δε συζηταω αν ειναι ευπαθεις καν ...μιλαμε ηταν ορισμενοι τοσο ραμολι που επαιζε αν θα γυριζαν σπιτι η θα πηγαιναν για διασωληνωση...
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Συζητείται ότι αγνοούνται οι τσιοδρας και η πρόεδρος της Δημοκρατίας που έκαναν πρώτοι το μπολι
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
«Πυρά» Ζέρβα για το άνοιγμα των σχολείων
«Η απόφαση ελήφθη από την κυβέρνηση, μετά από εισήγηση των λοιμωξιολόγων, στην οποία δεν συμμετέχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά το ότι οι δήμοι είναι αυτοί που φροντίζουν για την κατάσταση της σχολικής στέγης. Για τις απολυμάνσεις, τους καθαρισμούς, τα αντισηπτικά και τις μάσκες»
«Η απόφαση ελήφθη από την κυβέρνηση, μετά από εισήγηση των λοιμωξιολόγων, στην οποία δεν συμμετέχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά το ότι οι δήμοι είναι αυτοί που φροντίζουν για την κατάσταση της σχολικής στέγης. Για τις απολυμάνσεις, τους καθαρισμούς, τα αντισηπτικά και τις μάσκες»
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.033
- Πόντοι
- 3.556
Black Driller
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 467
- Πόντοι
- 280
Συνάδελφοι αγαπημένοι Καλή Χρονιά σε όλους, περιμένω υπομονετικά από την αρχή του κορονοιου να κάνω μια συνάντηση κορυφής με κάποιο CG, η γυναίκα μου έχει πρήξει τα αρχιδια και δεν παλεύετε…… βλέποντας ότι θα υπάρξει καθυστέρηση εμβολιασμού λέω να μην περιμένω άλλο, μπας και να κάνω συνάντηση με μάσκα ? ( μην γελάτε ρεμάλια ), ποια είναι η άποψη σας, ποιοι κρατιούνται μακριά από το άθλημα λόγο κορονοιου και ποιοι είναι στα παπαρια τους και κάνουν συναντήσεις ?
giwrgos.wraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 176
- Πόντοι
- 0
Προσέχω δεν κάνω συναντήσεις αν και πολύ μπερδεμένα μας τα λένε ,με ψυχολογικά θα καταντήσουμε
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
«Βόμβα» Ντάνιελ Λάσεϊ: Ο κορωνοϊός είχε εμφανιστεί με φυσικό τρόπο ένα χρόνο νωρίτερα
Συνημμένα
Συνάδελφοι αγαπημένοι Καλή Χρονιά σε όλους, περιμένω υπομονετικά από την αρχή του κορονοιου να κάνω μια συνάντηση κορυφής με κάποιο CG, η γυναίκα μου έχει πρήξει τα αρχιδια και δεν παλεύετε…… βλέποντας ότι θα υπάρξει καθυστέρηση εμβολιασμού λέω να μην περιμένω άλλο, μπας και να κάνω συνάντηση με μάσκα ? ( μην γελάτε ρεμάλια ), ποια είναι η άποψη σας, ποιοι κρατιούνται μακριά από το άθλημα λόγο κορονοιου και ποιοι είναι στα παπαρια τους και κάνουν συναντήσεις ?
Εγω πάντως κρατιέμαι μακριά απο το άθλημα λόγω κλειστών στουντιο-μπουρδέλων κυρίως , και επειδη εκτός απο την γυναίκα σου η οποία σε πρήζει μας έχουν πρήξει όλους με το εμβόλιο , εδω παράδειγμα έχουμε μια ακόμα αντίθετη άποψη ... σαν πολλές δεν μαζεύονται αντίθετες απόψεις απο γιατρούς η είναι ιδέα μου ;
Κάποια στιγμή πρέπει να βρω και πως βάζουμε τα βίντεο ολόκληρα , παλιά πετούσα το λίνκ εδω και γινόταν μόνο του
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.855
- Πόντοι
- 6.256
Εγω πάντως κρατιέμαι μακριά απο το άθλημα λόγω κλειστών στουντιο-μπουρδέλων κυρίως , και επειδη εκτός απο την γυναίκα σου η οποία σε πρήζει μας έχουν πρήξει όλους με το εμβόλιο , εδω παράδειγμα έχουμε μια ακόμα αντίθετη άποψη ... σαν πολλές δεν μαζεύονται αντίθετες απόψεις απο γιατρούς η είναι ιδέα μου ;
Κάποια στιγμή πρέπει να βρω και πως βάζουμε τα βίντεο ολόκληρα , παλιά πετούσα το λίνκ εδω και γινόταν μόνο του
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.855
- Πόντοι
- 6.256
το χειροτερο μερος της ελλαδας, η χειροτερη πλατεια ειναι της ν σμυρνηςΣημερα στην πλατεια της Νεας Σμυρνης γινοτανε της πουτανας απο κοσμο,παιδακια παιζαν μπαλα ,κανανε ποδηλατο,ολα χωρις μασκες,γεροι στα παγκακια και γυρω στην πλατεια με τη μασκα στο πηγουνι και χαζογκομενες ντυμενες με μποτες και γουνες βολταρανε αγκαζε με τους χορηγους-συζηγους τους.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
εδω παράδειγμα έχουμε μια ακόμα αντίθετη άποψη ...
σαν πολλές δεν μαζεύονται αντίθετες απόψεις απο γιατρούς η είναι ιδέα μου ;
Δεν ζει και ο Φικιώρης να έχουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη!!
Συνημμένα
Όποιος από εδώ και πέρα μου δηλώσει ότι οι γιατροί (αυτοί που δηλώνουν on camera τέτοιες παπαριές) ΞΈΡΟΥΝ και πρέπει να τους ΑΚΟΎΜΕ να πάει να πηδηχτεί από το παράθυρο.
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Σορυ ρε χυστες για το οφ τοπικ,αλλα τα στουντιο ειναι κλειστα ενω τα γραφεια οχι?δηλαδη τα γραφεια ειναι το τεηκ εγουεη στις τανες?εγκυκλοπαιδικα ρωταω!
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36