Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αποτυχία... :confused:

Συνημμένα

• 493_n.jpg
    493_n.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Άσε τον βλάκα τον Τσίπρα και πες μας κανένα νέο από το γκαράζ...
Θα έχουμε κινητήρα ή να πάρουμε από Μερκ??:confused::confused::confused:

Αισιόδοξοι είναι οι τεχνικοί…:D:

Ο Φέτελ θα έχει κινητήρα Mercedes εφέτος.:grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.896
Πόντοι
2.606
Άσε τον βλάκα τον Τσίπρα και πες μας κανένα νέο από το γκαράζ...
Θα έχουμε κινητήρα ή να πάρουμε από Μερκ??:confused::confused::confused:

Αισιόδοξοι είναι οι τεχνικοί…:D:

Ο Φέτελ θα έχει κινητήρα Mercedes εφέτος.:grin:

Τα τελευταία χρόνια μου θυμίζουν ελληνικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, που στην προετοιμασία είναι όλοι πρωταθλητές... στις δηλώσεις...
Φέτος ακούω λιγότερα πάντως, ίσως είναι καλό...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Λινού: «Να γίνουν οι Εκκλησίες σχολικές τάξεις – Είναι τεράστιος χώρος, υπάρχει δυνατότητα να χωρέσεις άνετα 26 παιδιά»

[video]https://viralgreece.eu/linou-na-ginoun-oi-ekklisies-scholikes-taxeis-einai-terastios-choros-yparchei-dynatotita-na-choreseis-aneta-26-paidia?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2uFDHy3h6DLeJf4aKWqz5nEBwWKG_pvwL2IezghsVAaOBWgrh-REJigiQ[/video]

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.285
Πόντοι
6.056
Λινού: «Να γίνουν οι Εκκλησίες σχολικές τάξεις – Είναι τεράστιος χώρος, υπάρχει δυνατότητα να χωρέσεις άνετα 26 παιδιά»

[video]https://viralgreece.eu/linou-na-ginoun-oi-ekklisies-scholikes-taxeis-einai-terastios-choros-yparchei-dynatotita-na-choreseis-aneta-26-paidia?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2uFDHy3h6DLeJf4aKWqz5nEBwWKG_pvwL2IezghsVAaOBWgrh-REJigiQ[/video]
οτι του φανει του λωλοστεφανη

στα παπαρια μου βεβαια για τις εκκλησιες ας τις γκρεμισουν κιολας η να τις γεμισουν γκραφιτι ξερω γω το ιδιο μου κανει

αλλα ας τους μαζεψει καποιος ολλους αυτους ρε να μη ακουμε τις εγκεφαλικες κλανιες τους....φτανει :2on1:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Raupau πόση ΑΓΝΟΙΑ κουβαλάς;;;;; Εδώ είμαι εγώ και για σένα........θα με μνημονεύεις και θα αναβλύζει το στόμα σου αγιασμό!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

Όποιος από εδώ και πέρα μου δηλώσει ότι οι γιατροί (αυτοί που δηλώνουν on camera τέτοιες παπαριές) ΞΈΡΟΥΝ και πρέπει να τους ΑΚΟΎΜΕ να πάει να πηδηχτεί από το παράθυρο.
Σωστα, μπορουμε να ακουμε μπακαληδες, μαναβηδες ή ταξιτζηδες

Ποιοι γιατροι τωρα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

Όποιος από εδώ και πέρα μου δηλώσει ότι οι γιατροί (αυτοί που δηλώνουν on camera τέτοιες παπαριές) ΞΈΡΟΥΝ και πρέπει να τους ΑΚΟΎΜΕ να πάει να πηδηχτεί από το παράθυρο.

Ποιοι γιατροι τωρα
Μονο οι ταξιτζηδες κατεχουν τη γνωση ρε γατακια!

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Ποιοι γιατροι τωρα

Η κυρία κατάλαβες τί είπε ή είδες ότι είναι γιατρός και τέρμα;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

Ποιοι γιατροι τωρα

Βεβαιως την ακουσα. Πολυ σωστα τα λεει.
Ενα παιδι ειναι πιο ασφαλες στο σχολειο, όπου τηρουνται τα μετρα, παρα ανεξελεγκτο απο εδω κι απο εκει.
Σε τι διαφωνεις?
Εχει απολυτο δικιο και εξεφρασε επιστημονικη αποψη τεκμηριωμενη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Ποιοι γιατροι τωρα

Βεβαιως την ακουσα. Πολυ σωστα τα λεει.
Ενα παιδι ειναι πιο ασφαλες στο σχολειο, όπου τηρουνται τα μετρα, παρα ανεξελεγκτο απο εδω κι απο εκει.
Σε τι διαφωνεις?
Εχει απολυτο δικιο και εξεφρασε επιστημονικη αποψη τεκμηριωμενη.
ναι το 10χρονο παιδι δημοτικου ειναι ανεξελεγκτο γιατι παει μονο του στη πλατεια μετα για καφε κλπ τι λεςς ρε δικηγορε αμαν πια οτι κανει β κυβερνηση ειναι σωστο?μια αυτοκριτικη δεν θα κανεις ποτε να πεις αυτο το καναμε λαθος.
Οταν θα σφιξει το κρυο και τα 25 παιδια μεσα στη ταξη αρχιζουν να κολλαει το ενα το αλλο και μετα αυτα θα μεταφερουν τον κορονοιο στο σπιτι στους γονεις και στους παππουδες τοτε να δεις τι εχει να γινει.
Οταν θα κολλανε οι γονεις και θα μεταφερπυν την κορωνα στους συναδέλφους τους στη δουλεια και στα λεωφορεια η μέτρο.
Θυμήσου το στις 20 γεναρη και μετα θα εχουμε αυξηση κρουσματων

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.863
Πόντοι
6.256
Συψας τωρα.
Σοκ και δεος ερχεται.

Ειναι ο επιστημονας που ειπε οτι η θεια κοινωνια ειναι θεμα πιστου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.940
Πόντοι
6.515
Τίγκα στον κόσμο ο ένας πανω στον άλλον παραλια, Κηφισιά, πλατειες

Οι αστυνομικοί βαριεστημενοι βολταραν κι αυτοι

Πόση είναι η ξεφτίλα τους που κυνηγουσαν των Φωτων κάτι δύσμοιρος παππαδες με αγιαστουρα...

Πόσο ξεπουλημενα στον αλαχ τα βόθρο καναλα που διαπόμπευαν το μυστήριο με προπερσινα βίντεο..

:shit::shit::shit:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.015
Πόντοι
1.706
Πού είναι ο δικηγοράκος και ο Βλαροκ να μας πουν ΕΝΑ λόγο που ενώ η κίνηση του κόσμου στους δρόμους είναι σε υψηλά επίπεδα τα μαγαζιά είναι κλειστά.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Υπάρχουν δύο επιλογές :
-Να αρχίσω να γράφω το πώς σε βλέπω (από τα γραφόμενά σου) αλλά θα με κατηγορήσεις για ad hominem επίθεση και ότι γράψω θα το απορρίψεις.
-Να αρχίσω να αναλύω το βίντεο αλλά και πάλι το χρόνο μου θα χάσω. Είσαι γνωστό Κομματόσκυλο και η γιατρός είναι εκεί διορισμένη από το κΩμμα.

Είδα αυτό το πρόσφατο βιντεάκι, μη σε ξεγελάει που κρυφοκριτικάρει τους αρνητές........ισχύει και για άτομα σαν εσένα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Η απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία είναι σωστή και επιβεβλημένη. Θα δοθεί έτσι ευκαιρία σε όλες τις μανούλες, να βγαίνουν συχνότερα από το σπίτι, να συναντούν τους γκόμενους..
Με τα παιδιά όλη τη μέρα στο σπίτι, η κατάσταση είναι τραγική!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Η απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία είναι σωστή και επιβεβλημένη. Θα δοθεί έτσι ευκαιρία σε όλες τις μανούλες, να βγαίνουν συχνότερα από το σπίτι, να συναντούν τους γκόμενους..
Με τα παιδιά όλη τη μέρα στο σπίτι, η κατάσταση είναι τραγική!
Σωστοςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom