Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

Όποιος από εδώ και πέρα μου δηλώσει ότι οι γιατροί (αυτοί που δηλώνουν on camera τέτοιες παπαριές) ΞΈΡΟΥΝ και πρέπει να τους ΑΚΟΎΜΕ να πάει να πηδηχτεί από το παράθυρο.
Σωστα, μπορουμε να ακουμε μπακαληδες, μαναβηδες ή ταξιτζηδες

Ποιοι γιατροι τωρα
Μονο οι ταξιτζηδες κατεχουν τη γνωση ρε γατακια!
ετσι ξεραμε,αλλα μετα μαθαμε εδωμεσα,πως την υπερτατη γνωση την εχουν οι βενζιναδες...
προφανως δεν μιλας με cg... θα εκπλαγεις
ποιος γκειτς και αρχιδια τωρα
λογικη η σειρα της γνωσης,ο ταξιτζης φορτωνει απο βενζινα και ο βενζινας καταθετει σε cg....δεν εχω την τιμη οντως ,ντρεμενοσπα 14χρονια...απεχω απο την υψιστη γνωση...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Πρέπει να είναι τυφλός κάποιος για να μη βλέπει ότι αυτή τη στιγμή λοκνταουν υπάρχει μόνο στο λιανεμπόριο. Ο κόσμος έξω κυκλοφορεί κανονικότα. Η κίνηση σε δρόμους και πεζόδρομους είναι στα φυσιολογικά επίπεδα που ήταν πάντα. Οι μόνοι που βιώνουν λοκνταουν είναι οι καταστηματάρχες. Προσωπικά ΧΕΣΤΗΚΑ γιατί δεν έχω μαγαζί ούτε δουλεύω σε κάποιο ώστε να χάσω το μεροκάματο. Με ενδιαφέρει να μάθω όμως την ηλίθια λογική του ανθρώπου που παριστάνει τον πρωθυπουργό μου.
Μάλλον για να τα κλείσουν τα μικρομάγαζα και να πάνε υπάλληλοι στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Ο μικρός σπαταλά πόρους ΚΑΙ δεν ελέγχεται. Είναι γενικότερη πολιτική της ΕΕ αυτή (βλέπε επιδοτούμενη καταστροφή μικρών ψαροκάικων, ποσόστοση στις καλλιέργεις, επιδοτούμενη εκρίζωση παραγωγικών δένδρων κλπ.)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ειχε σημερα 1εκ κοσμο να ψωλαρει και στο τεηκ εγουεη ειχαν σκασει ορδες σαν να ηταν κψμ με επιστρατους απο ασκηση....και ειχαν δυο υπαλληλους που τους λυπηθηκα...τους ειχανε φυγει μασκες ,τσισα,βρακια....χαμος....σιγουρα μπηκανε μεσα,αλλα δινανε ρεστα,αλλα βαραγανε στη μηχανη,ψαχνανε ψιλα,ιδρωμενοι...τους βιασανε ....σκαγανε κατι βλαμμενοι,μετριο εσπρεσο με τρια παγακια ,μαυρη,γαλα εβαπορε,λιγο,κανελα και μια θηκη χαρτινη......χαχαχαχα....και αλληθωριζανε...
Και να σκεφτεις ρε τυπε οτι καποτε πιναμε μονο ελληνικο και φραπε χωρις καλαμακι πολλες φορες,που καταντησαμε!!!
που,ουτε..μιλαμε βαραγαμε σπαστους απο το περιπτερο και νερο απο λαστιχο οικοδομης..και τωρα αμα οι κοκοι δεν ειναι χαρμανι εκουαδωρ και ορεινης γουατεμαλας η σουλα απο ευοσμο δεν το βαζει στο στομα της...
Το απιστευτο ηταν μια φορα που ρωταγε μια στη Νεσπρεσο την υπαλληλο σε ποιο υψος ωριμαζουν οι κοκκοι στην Κολομβια:headbang::headbang::headbang:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ειχε σημερα 1εκ κοσμο να ψωλαρει και στο τεηκ εγουεη ειχαν σκασει ορδες σαν να ηταν κψμ με επιστρατους απο ασκηση....και ειχαν δυο υπαλληλους που τους λυπηθηκα...τους ειχανε φυγει μασκες ,τσισα,βρακια....χαμος....σιγουρα μπηκανε μεσα,αλλα δινανε ρεστα,αλλα βαραγανε στη μηχανη,ψαχνανε ψιλα,ιδρωμενοι...τους βιασανε ....σκαγανε κατι βλαμμενοι,μετριο εσπρεσο με τρια παγακια ,μαυρη,γαλα εβαπορε,λιγο,κανελα και μια θηκη χαρτινη......χαχαχαχα....και αλληθωριζανε...
Και να σκεφτεις ρε τυπε οτι καποτε πιναμε μονο ελληνικο και φραπε χωρις καλαμακι πολλες φορες,που καταντησαμε!!!
που,ουτε..μιλαμε βαραγαμε σπαστους απο το περιπτερο και νερο απο λαστιχο οικοδομης..και τωρα αμα οι κοκοι δεν ειναι χαρμανι εκουαδωρ και ορεινης γουατεμαλας η σουλα απο ευοσμο δεν το βαζει στο στομα της...
Το απιστευτο ηταν μια φορα που ρωταγε μια στη Νεσπρεσο την υπαλληλο σε ποιο υψος ωριμαζουν οι κοκκοι στην Κολομβια:headbang::headbang::headbang:
της λες η οχι της καργιολας εχω ενα φιλο στραβωμενο με καρεκλα εσκομπαρ ρωτα τον μπορει να ξερει....

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πρέπει να είναι τυφλός κάποιος για να μη βλέπει ότι αυτή τη στιγμή λοκνταουν υπάρχει μόνο στο λιανεμπόριο. Ο κόσμος έξω κυκλοφορεί κανονικότα. Η κίνηση σε δρόμους και πεζόδρομους είναι στα φυσιολογικά επίπεδα που ήταν πάντα. Οι μόνοι που βιώνουν λοκνταουν είναι οι καταστηματάρχες. Προσωπικά ΧΕΣΤΗΚΑ γιατί δεν έχω μαγαζί ούτε δουλεύω σε κάποιο ώστε να χάσω το μεροκάματο. Με ενδιαφέρει να μάθω όμως την ηλίθια λογική του ανθρώπου που παριστάνει τον πρωθυπουργό μου.
Μάλλον για να τα κλείσουν τα μικρομάγαζα και να πάνε υπάλληλοι στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Ο μικρός σπαταλά πόρους ΚΑΙ δεν ελέγχεται. Είναι γενικότερη πολιτική της ΕΕ αυτή (βλέπε επιδοτούμενη καταστροφή μικρών ψαροκάικων, ποσόστοση στις καλλιέργεις, επιδοτούμενη εκρίζωση παραγωγικών δένδρων κλπ.)

Υπάρχει ιστορικό. Σωστός.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Μιλαμε για μαλακες ,που αμα τα χωσεις σε 5 10 ινφλουενσερ και ξηγηθεις και καμια 10ρια γκιβεγουεη,να λανσαρουν κωλοβυθομετρο απο νεσπρεσσο και καλα,θα τρεχουν στις μπουτικ να κωλοβυθομετρηθουνε....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
λογικη η σειρα της γνωσης,ο ταξιτζης φορτωνει απο βενζινα και ο βενζινας καταθετει σε cg....δεν εχω την τιμη οντως ,ντρεμενοσπα 14χρονια...απεχω απο την υψιστη γνωση...
καλα μην νομιζεις και γω για να μαθαινω τα "εκ των εσω" τους σκαω τα 100ευρα :coffee:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
καλα μην νομιζεις και γω για να μαθαινω τα "εκ των εσω" τους σκαω τα 100ευρα :coffee:
η γνωση κοστιζει ....τα κοριτσια λογικη εχουν ρουφηξει πολυ τετοια....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
η γνωση κοστιζει ....τα κοριτσια λογικη εχουν ρουφηξει πολυ τετοια....
ναι ρε αφου ολοι οι πελατες τους απο στρατηγοι και πανω μου τα λενε εμενα τον ασημαντο μαλακα εμπιστευτικα αυτα που τους λενε οι αλλοι εμπιστευτικα(true story) και γω τα ξερναω εδω σε σας να ξε'τε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αλήθεια, αν προκύψουν εκλογές εν μέσω lockdown τι θα γίνει;
Αν πάμε να ψηφίσουμε θα κολλήσουμε ιό και θα πεθάνουμε. Προβλέπεται άραγε να αναβληθούν οι εκλογές για μετά το πέρας (όποτε) της πανδημίας; Θα ψηφίζουν μόνο οι εμβολιασμένοι; Θα συγκυβερνήσει άραγε το "δημοκρατικό τόξο" για να κουρελιάσει το Σύνταγμα;
:tired:

Οι λοιμωξιολόγοι έχουν εισηγηθεί και κατάργηση των εκλογών :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.929
Πόντοι
19.795
Θα στειλουν SMS λεει στους γερους ανω των 85. Ποιος ξερει απο μυνηματα σε αυτη την ηλικια. Θα τρεχουν και θα συνωστιζονται παλι στα φαρμακεια και στα ΚΕΠ.
Θα τους ξεκανουν πριν την ωρα τους.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Θα στειλουν SMS λεει στους γερους ανω των 85. Ποιος ξερει απο μυνηματα σε αυτη την ηλικια. Θα τρεχουν και θα συνωστιζονται παλι στα φαρμακεια και στα ΚΕΠ.
Θα τους ξεκανουν πριν την ωρα τους.
γαματα οι γεροι μου την τηλεοραση δεν μπορουν να συντονισουν το σμσ του κουλη θα διαβασουν στο σμαρτφοουν που δεν εχουν
δε γαμιομαστε λεω γω?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Παλι τσαμπα πανε να την βγαλουν,οι μισοι 85ανω εχουν ανοια και πολλοι ειναι σοβαρα αρρωστοι με αδυναμια μετακινησης....ουτε 10% δε θα βαρεσει...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Παλι καλα που δεν ειπαν οι 90 και ανω.....θα κλαιγανε και πετρες απο τα γελια με τα ρεζιλια...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
γιαυτο τα εκαναν μονοι τους ρε οι ανθρωποι με τα μουνοσκυλα τους μην τους χαλασουν στα ψυγεια αζητητα
ολα στραβα τα βλεπετε ρε προκατειλημμενοι

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Παιδες παντως το νου σας με τις γουτεμαλες ,τα υψομετρα ,τα θερντ γουεηβ και τις αζωτο μπουκαλες....δεν εχουν σημασια.....ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΑΙ και οχι κουμμουνιστης....ολα τα υπολοιπα θα τα βρουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom