Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.015
Πόντοι
1.706
Η απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία είναι σωστή και επιβεβλημένη. Θα δοθεί έτσι ευκαιρία σε όλες τις μανούλες, να βγαίνουν συχνότερα από το σπίτι, να συναντούν τους γκόμενους..
Με τα παιδιά όλη τη μέρα στο σπίτι, η κατάσταση είναι τραγική!
Σωστοςςςςς
Θα μου πεις ΕΝΑ λόγο που ενώ η κίνηση του κόσμου έξω είναι στα επίπεδα προ κορωνοϊού, τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά;
Ευχαριστώ.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.015
Πόντοι
1.706
Πρέπει να είναι τυφλός κάποιος για να μη βλέπει ότι αυτή τη στιγμή λοκνταουν υπάρχει μόνο στο λιανεμπόριο. Ο κόσμος έξω κυκλοφορεί κανονικότα. Η κίνηση σε δρόμους και πεζόδρομους είναι στα φυσιολογικά επίπεδα που ήταν πάντα. Οι μόνοι που βιώνουν λοκνταουν είναι οι καταστηματάρχες. Προσωπικά ΧΕΣΤΗΚΑ γιατί δεν έχω μαγαζί ούτε δουλεύω σε κάποιο ώστε να χάσω το μεροκάματο. Με ενδιαφέρει να μάθω όμως την ηλίθια λογική του ανθρώπου που παριστάνει τον πρωθυπουργό μου.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Eν τω μεταξύ της μόδας έχει γίνει ένα νέο είδος lockdown πιο αυστηρού, δεν ξέρω αν έγραψε κανένας γι αυτό. Βρίσκουν τώρα μικρές ομάδες ανθρώπων και τους κλειδώνουν μέσα στην κοινότητά τους "προσωρινά" (και ξανά προσωρινά και ξανά ...) επειδή και καλά βρήκαν πολλά κρούσματα. Σε αυτό το νέο είδος φυλάκισης διαβάζουμε ότι για κάποιους άτυχους από το κοπάδι μας, με απόφαση του Χαρδαλιά, ΕΟΔΥ κλπ. εφαρμόζεται:

Απαγόρευση της μετακίνησης εκτός των ορίων του Δήμου, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.
Λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Δήμο για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.)

Σιγά σιγά μπορεί να δούμε ενεργοποίηση και της υποχρεωτικής νοσηλείας (σε "νοσοκομεία" συγκέντρωσης?) και των υποχρεωτικών εμβολιασμών στους φυλακισμένους των κοινοτήτων αυτών.

Όπως μας λένε τα κυβερνητικά ΜΜΕ αυτό το κάνουν για να μη διασπαρεί ο ιός που εντόπισαν εκεί και παραπέρα. Σκεφτόμαστε τώρα ότι έχουμε καταγεγραμμένα 140.000 κρούσματα στην Ελλάδα και τα πραγματικά είναι τουλάχιστο 10 φορές περισσότερα (μελέτες και επιδημιολόγοι συμφωνούν σε αυτό ).
Δηλαδή το έχουμε κολλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες. Βρίσκουν λοιπόν κατά τύχη 20 κρούσματα σε ένα χωριό και τους φυλακίζουν για να μην επεκταθεί ο ιός :jerking: Λες και μόνο εκεί υπάρχει.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606

Όποιος από εδώ και πέρα μου δηλώσει ότι οι γιατροί (αυτοί που δηλώνουν on camera τέτοιες παπαριές) ΞΈΡΟΥΝ και πρέπει να τους ΑΚΟΎΜΕ να πάει να πηδηχτεί από το παράθυρο.
Σωστα, μπορουμε να ακουμε μπακαληδες, μαναβηδες ή ταξιτζηδες

Ποιοι γιατροι τωρα
Μονο οι ταξιτζηδες κατεχουν τη γνωση ρε γατακια!
ετσι ξεραμε,αλλα μετα μαθαμε εδωμεσα,πως την υπερτατη γνωση την εχουν οι βενζιναδες...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.285
Πόντοι
6.056
Πρέπει να είναι τυφλός κάποιος για να μη βλέπει ότι αυτή τη στιγμή λοκνταουν υπάρχει μόνο στο λιανεμπόριο. Ο κόσμος έξω κυκλοφορεί κανονικότα. Η κίνηση σε δρόμους και πεζόδρομους είναι στα φυσιολογικά επίπεδα που ήταν πάντα. Οι μόνοι που βιώνουν λοκνταουν είναι οι καταστηματάρχες. Προσωπικά ΧΕΣΤΗΚΑ γιατί δεν έχω μαγαζί ούτε δουλεύω σε κάποιο ώστε να χάσω το μεροκάματο. Με ενδιαφέρει να μάθω όμως την ηλίθια λογική του ανθρώπου που παριστάνει τον πρωθυπουργό μου.
ολος ο γκαιλες τυπε τα σχολεια και τουρισμος τιποτα αλλο δεν ακους
αντε να σωσουμε και κανενα μπαρμπερικο να παει η κατε να βαψει τη ριζα και να κανει ντεκαπαζ...μεχρι εκει παει
ολοι οι αλλοι ας ψοφησουν μωρε στο πουτσο τους....

ιδιως εμεις που δουλευαμε νυχτα να αυτοκτονησουμε πρωτα και μετα να ξαναψοφησουμε για σιγουρια μην επιβαρυνουμε και το συστημα υγειας

ουστ γαμω τα σπιτια σας αχρηστα μουνοσκυλα χαζεψατε τον κοσμο λεσια

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΜΕΔΕΣ.....ΤΕΛΟΣ!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ......ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ ΜΟΥΝΙΑ....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.285
Πόντοι
6.056

Όποιος από εδώ και πέρα μου δηλώσει ότι οι γιατροί (αυτοί που δηλώνουν on camera τέτοιες παπαριές) ΞΈΡΟΥΝ και πρέπει να τους ΑΚΟΎΜΕ να πάει να πηδηχτεί από το παράθυρο.
Σωστα, μπορουμε να ακουμε μπακαληδες, μαναβηδες ή ταξιτζηδες

Ποιοι γιατροι τωρα
Μονο οι ταξιτζηδες κατεχουν τη γνωση ρε γατακια!
ετσι ξεραμε,αλλα μετα μαθαμε εδωμεσα,πως την υπερτατη γνωση την εχουν οι βενζιναδες...
προφανως δεν μιλας με cg... θα εκπλαγεις
ποιος γκειτς και αρχιδια τωρα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Δωσε ρε ρεζνοφ γαμω τα σπιτια τους....μιλαμε για σχεδον10 μηνες κλειστα μαγαζια ηδη ...με τους γαμημενους και ο κοσμος παει για καφε στριμωξιδι σε κατι σαβουροτεηκ εγουεη της κακιας ωρας....σαν κυλικειο σχολειου σε 5λεπτο διαλειμμα!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
τιποτα ...ανυπαρκτοι ειναι
ο καθε ενας ψαχνει να βρει την ακρη μονος του
αυτους δεν θα ξαναβρουμε ελπιζω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.285
Πόντοι
6.056
εχεις και τα χαζοκαημενα να χειροκροτουνε
παω να παρω τσιγαρα και εχε η αλλη μεσα αδωνη και αλαλαζε σαν ιθαγενης "μπραβο αγορι μου καλα τους κανιεις για το καλο τους ειναι αλλα που να καταλαβουν"

αμα με ξαναδεις γραφτα τσολι :birdman:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Ειχε σημερα 1εκ κοσμο να ψωλαρει και στο τεηκ εγουεη ειχαν σκασει ορδες σαν να ηταν κψμ με επιστρατους απο ασκηση....και ειχαν δυο υπαλληλους που τους λυπηθηκα...τους ειχανε φυγει μασκες ,τσισα,βρακια....χαμος....σιγουρα μπηκανε μεσα,αλλα δινανε ρεστα,αλλα βαραγανε στη μηχανη,ψαχνανε ψιλα,ιδρωμενοι...τους βιασανε ....σκαγανε κατι βλαμμενοι,μετριο εσπρεσο με τρια παγακια ,μαυρη,γαλα εβαπορε,λιγο,κανελα και μια θηκη χαρτινη......χαχαχαχα....και αλληθωριζανε...

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ειχε σημερα 1εκ κοσμο να ψωλαρει και στο τεηκ εγουεη ειχαν σκασει ορδες σαν να ηταν κψμ με επιστρατους απο ασκηση....και ειχαν δυο υπαλληλους που τους λυπηθηκα...τους ειχανε φυγει μασκες ,τσισα,βρακια....χαμος....σιγουρα μπηκανε μεσα,αλλα δινανε ρεστα,αλλα βαραγανε στη μηχανη,ψαχνανε ψιλα,ιδρωμενοι...τους βιασανε ....σκαγανε κατι βλαμμενοι,μετριο εσπρεσο με τρια παγακια ,μαυρη,γαλα εβαπορε,λιγο,κανελα και μια θηκη χαρτινη......χαχαχαχα....και αλληθωριζανε...
Και να σκεφτεις ρε τυπε οτι καποτε πιναμε μονο ελληνικο και φραπε χωρις καλαμακι πολλες φορες,που καταντησαμε!!!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αλήθεια, αν προκύψουν εκλογές εν μέσω lockdown τι θα γίνει;
Αν πάμε να ψηφίσουμε θα κολλήσουμε ιό και θα πεθάνουμε. Προβλέπεται άραγε να αναβληθούν οι εκλογές για μετά το πέρας (όποτε) της πανδημίας; Θα ψηφίζουν μόνο οι εμβολιασμένοι; Θα συγκυβερνήσει άραγε το "δημοκρατικό τόξο" για να κουρελιάσει το Σύνταγμα;
:tired:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.285
Πόντοι
6.056
τιποτα ...ανυπαρκτοι ειναι
ο καθε ενας ψαχνει να βρει την ακρη μονος του
αυτους δεν θα ξαναβρουμε ελπιζω
να αρχισουμε να μοιραζουμε ψοφους και εμεις σαν τον τζωνη...

εκει μας εφτασαν γαμω τη μανα τους και το αιμα τους το εμβολιασμενο απο την πφαιζερ τα μπασταρδα :2on1:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Μπορώ να σου πώ εγώ αλλά θα χαρακτηριστώ συνωμοσιολόγος. Ο σκοπός είναι ο ίδιος από το μακρινό 2010. Επιδοματοποίηση και έλεγχος μέσω της καταστροφής της μικρομεσαίας επιχείρησης.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Και να σκεφτεις ρε τυπε οτι καποτε πιναμε μονο ελληνικο και φραπε χωρις καλαμακι πολλες φορες,που καταντησαμε!!!
που,ουτε..μιλαμε βαραγαμε σπαστους απο το περιπτερο και νερο απο λαστιχο οικοδομης..και τωρα αμα οι κοκοι δεν ειναι χαρμανι εκουαδωρ και ορεινης γουατεμαλας η σουλα απο ευοσμο δεν το βαζει στο στομα της...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Αλλα ωρες ωρες μου τη βαραει με τους μαλακες τους απαθεις και σκεφτομαι ,ετσι ρε λεσια καραντινα και σμσ μεχρι να βγαλει αρχιδια ο αδωνης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom