Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Επιμένει ΚΑΝΕΝΑΣ να μη θεωρεί την αλλαγή θεραπευτικού πρωτοκόλλου από το πρώτο στο δεύτερο lockdown ώς άξιο αναφοράς.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η "χουντα" του Μητσοτακη εχει αποτυχει παταγωδως.Καταφερε να βγει τελευταιος σ εναν αγωνα που ετρεχε μονος του.

Ο "μονος" αντιπαλος του,Τσιπρας,καταφερε να εξαφανιστει απο οποια αντιπολιτευση θα μπορουσε να ασκει,ο Μητσοτακης με την πλειοψηφια του κοσμου που τον επευφημουσε στην διαχειριση της πρωτης καραντινας,καταφερε να στρεψει τον κοσμο εναντιον του.

Τετοιο ταλεντο μονο ενας Μητσοτακης καταφερνει,ακολουθωντας τα χναρια του πατερα του,ο οποιος εφυγε κακην κακως χωρις να ολοκληρωσει τετραετια.Ειμαι περιεργος με δαυτον τι θα γινει.

Σημερα 20 βαθμοι εξωτερικη θερμοκρασια,ο κοσμος με καφε στο χερι και μασκα βγαλμενη αλωνιζε,παρατηρωντας τους μπατσους οι οποιοι σε γνωστο στυλ αλλα "εβερεστ" πηγαδακια,καθοντουσαν στα καπο των περιπολικων κανοντας κους κους και παρατηρωντας με το αλλωτε γνωστο βλεμα της αγελαδας ,τους διερχομενους .

Μια χωρα στο αυτοματο,με τα κομματοσκυλα να μαχονται να υπερασπισουν μια κορεσμενη κατασταση.

Αναγνωριση ευθυνων και αλλαγη πλευσης,ειναι εννοιες ανεκδοτες γι αυτη την κυβερνηση.

Σωσον εαυτο σωθητο για τους μικρομεσαιους κ περισσοτερο για τους μικροεπιχειρηματιες,βλεποντας την κατασταση κ ακουγωντας τις υπευθυνες θεσεις των κυβερνοντων.

Πουτανα ολα η Ελλαδα ενα πραμα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και τα περασμενα χρονια υπηρχε η γριππη αλλα αυτο το κακο δεν ειχε γινει

Φτιαχτη κριση

στημενη κυβερνηση απο τα αφεντικα

5ο μνημονιο

Κατα ταλλα ανεμελια και τα κομματοσκυλα να ουρλιαζουν για τα θαυματα του νεου μωυση

ΟΥΣΤ ΧΑΠΑΤΑ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καλυτερα κοροιδοιο (παπακι)

Παρα κουληνοιο (τον μητσοτακη)

2021 1985

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τον περασμένο Μάρτιο-Απρίλιο μας είχαν ζαλίσει στα δελτία ειδήσεων για τη δήθεν πολυκοσμία και το συνωστισμό στις παραλίες και έβγαιναν οι δήμαρχοι και οι Χαρδαλιάδες και τις έκλειναν. Τώρα αν κατεβείτε στον Άλιμο, το Φλοίσβο ή την παραλία Θεσσαλονίκης έχει 5πλασιο κόσμο από τότε. Αλλά τώρα μάλλον δεν πειράζει γιατί έχουμε εμβολιαστεί. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:shit::shit:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Όλους αυτούς τους μήνες που είναι κλειστή η αγορά, ο κόσμος κυκλοφορεί κανονικότατα έξω. Ουδεμία διαφορά υπάρχει στην κίνηση παρά μόνο η αγορά είναι κλειστή. Απλά καταστρέφονται οι λιανέμπορες. Τέτοια φοβερά μέτρα μόνο ο Κούλης με το Χαρδαλιά και τον Άδωνι μπορούν να εφαρμόσουν.:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ενω η κυβερνηση ζει στο παραμυθι της επικοινωνιας ο κοσμος προσπαθει μονος του να βρει λυσεις,,,,
οπως και πριν 4 χρονια καλο θα ειναι να αρχισουμε να ακουμε ελικοπτερα πανω απο το συνταγμα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Όλους αυτούς τους μήνες που είναι κλειστή η αγορά, ο κόσμος κυκλοφορεί κανονικότατα έξω. Ουδεμία διαφορά υπάρχει στην κίνηση παρά μόνο η αγορά είναι κλειστή. Απλά καταστρέφονται οι λιανέμπορες. Τέτοια φοβερά μέτρα μόνο ο Κούλης με το Χαρδαλιά και τον Άδωνι μπορούν να εφαρμόσουν.:confused:

σχεδι πισσαριδη, δεν χρειαζονται τα μικρα μαγαζια :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Η "χουντα" του Μητσοτακη εχει αποτυχει παταγωδως.Καταφερε να βγει τελευταιος σ εναν αγωνα που ετρεχε μονος του.

Ο "μονος" αντιπαλος του,Τσιπρας,καταφερε να εξαφανιστει απο οποια αντιπολιτευση θα μπορουσε να ασκει,ο Μητσοτακης με την πλειοψηφια του κοσμου που τον επευφημουσε στην διαχειριση της πρωτης καραντινας,καταφερε να στρεψει τον κοσμο εναντιον του.

Τετοιο ταλεντο μονο ενας Μητσοτακης καταφερνει,ακολουθωντας τα χναρια του πατερα του,ο οποιος εφυγε κακην κακως χωρις να ολοκληρωσει τετραετια.Ειμαι περιεργος με δαυτον τι θα γινει.

Σημερα 20 βαθμοι εξωτερικη θερμοκρασια,ο κοσμος με καφε στο χερι και μασκα βγαλμενη αλωνιζε,παρατηρωντας τους μπατσους οι οποιοι σε γνωστο στυλ αλλα "εβερεστ" πηγαδακια,καθοντουσαν στα καπο των περιπολικων κανοντας κους κους και παρατηρωντας με το αλλωτε γνωστο βλεμα της αγελαδας ,τους διερχομενους .

Μια χωρα στο αυτοματο,με τα κομματοσκυλα να μαχονται να υπερασπισουν μια κορεσμενη κατασταση.

Αναγνωριση ευθυνων και αλλαγη πλευσης,ειναι εννοιες ανεκδοτες γι αυτη την κυβερνηση.

Σωσον εαυτο σωθητο για τους μικρομεσαιους κ περισσοτερο για τους μικροεπιχειρηματιες,βλεποντας την κατασταση κ ακουγωντας τις υπευθυνες θεσεις των κυβερνοντων.

Εσύ τυπάρα μου τι προτείνεις; Aυστηρή καραντίνα ή ανοιχτά όλα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Και τα περασμενα χρονια υπηρχε η γριππη αλλα αυτο το κακο δεν ειχε γινει

Φτιαχτη κριση

στημενη κυβερνηση απο τα αφεντικα

5ο μνημονιο

Κατα ταλλα ανεμελια και τα κομματοσκυλα να ουρλιαζουν για τα θαυματα του νεου μωυση

ΟΥΣΤ ΧΑΠΑΤΑ

Πάρε εδώ ΧΑΠΑΤΟ, θύμα του κοροδοιου.

URL]]

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τύπε εσύ είσαι που προχθες είπες κατά λέξη «άκου να δεις και να σοκαριστείς, κάπου στη μέση υπάρχει και η κοινή λογική».:grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Τύπε εσύ είσαι που προχθες είπες κατά λέξη «άκου να δεις και να σοκαριστείς, κάπου στη μέση υπάρχει και η κοινή λογική».:grin:

Εγώ το είπα. Ακριβώς όπως το έγραψες. Προσπαθώ να δω σε ποιά συχνότητα εκπέμπει ο τύπος μουνοχαλαστης (τρομάρα του).

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Απάντηση Γκίκα Μαγιορκίνη στην ερώτηση γιατί έκλεισαν ξανά όλα και αν φταίει το click away:

"Δεν ξέρω. Προληπτικά".

οτι ναναι και οπως ναναι :confused::confused::confused::confused:
υπαρχει σχεδιο :confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.927
Πόντοι
19.795
Αυστηρη καραντινα, δια ροπαλου, στους κωλογερους και στις ευπαθεις ομαδες (κι ας ειμαι και εγω μεσα σε αυτους), κυκλοφορια για αυτους μονο 2-3 ωρες τα απογευματα για βολτα και σουπερ μαρκετ. Καμμια ανοχη στο να πηγαινουν σε τραπεζες, εκκλησιες και δημοσιες υπηρεσιες. Κλειστα τα δημοσια και νυχτερινα θεαματα, μονο εστιαση υπο ορους. Ανοιγμα των περιοχων που δεν εχουνε κρουσματα. Αδιανοητο να ειναι κλειστο το καφενειο και το μπακαλικο του χωριου που δεν εχει κρουσματα και ενω η κυκλοφορια απο νομο σε νομο απαγορευεται, πραγμα που πρεπει να διατηρηθει.
Μασκες υποχρεωτικες οπουδηποτε, αν 2 ατομα πλησιαζουν σε αποσταση μικροτερη του 1,5 μετρου μεταξυ τους.
Μικρομαγαζα ενδυσης και υποδησης να ανοιξουν με ραντεβου, 1 πελατης ανα 10 τμ, ανα 20λεπτο.
Τα υπολοιπα με κλικ εγουει.
Περισσοτερα δρομολογια σε ΜΜΜ και 2βαρδιες πρωι-απογευμα τα σχολεια με τους μισους μαθητες.
Εκκλησιες κλειστες, οποιος θελει να κανει τον καλο χριστιανο, υπαρχουν και ορφανοτροφεια.
Ταξιδια οπως και τωρα, εισαγωγη μονο με ραπιντ τεστ και καραντινα μιας εβδομαδας. 2 εβδομαδες αν τελικος προορισμος ειναι σε νομο που δεν εχει κρουσματα.

(Εχω και 3-4 αλλες ιδεες, με 50 χιλ. η, με προσληψη μου στο δημοσιο μεχρι να παρω συνταξη, τις πουλαω

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Γεροντα, το γραψιμο σου ειναι απλο και οι ιδεες σου πρακτικες.

Κριμα που η κυβερνηση δε μπορει ουτε τα κορδονια της να δεσει.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.156
Πόντοι
6.056
Απάντηση Γκίκα Μαγιορκίνη στην ερώτηση γιατί έκλεισαν ξανά όλα και αν φταίει το click away:

"Δεν ξέρω. Προληπτικά".

οτι ναναι και οπως ναναι :confused::confused::confused::confused:
υπαρχει σχεδιο :confused::confused::confused:
Παραταση λοκνταουν επειδη το υπεδειξαν οι λοιμωξιολογοι,ανοιγμα σχολειων κοντρα στις υποδειξεις των λοιμωξιολογων :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: dik

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Σημερα στην πλατεια της Νεας Σμυρνης γινοτανε της πουτανας απο κοσμο,παιδακια παιζαν μπαλα ,κανανε ποδηλατο,ολα χωρις μασκες,γεροι στα παγκακια και γυρω στην πλατεια με τη μασκα στο πηγουνι και χαζογκομενες ντυμενες με μποτες και γουνες βολταρανε αγκαζε με τους χορηγους-συζηγους τους.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Τυπε,η δουλεια μ δεν σχετιζεται με το να προτεινω λυσεις ωστε να τις ακολουθησει ή μη,μια ολοκληρη χωρα!

Υπαρχουν τυποι που καθαριζουν απο 10.000-20.000€ το μηνα γι αυτο,ειναι 45-50 χρονων και σε δυο χρονια που θα παρουν μπουλο,θα βγαλουν μια συνταξουλα για να ζησουν και τα πεντασεγκονα τους.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Πάρε εδώ ΧΑΠΑΤΟ, θύμα του κοροδοιου.

https://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/fu/p/1676922/638/399/0x00000000019b27e5/2/fofi-gennimata.jpg[/img[/URL]] [/quote][QUOTE="Reznov, post: 9783201 "]πακετοθηκε και η φωφη

την βλεπω να γυρναει σαν νταλεκ και αυτην και να εξαυωλονει κοσμο με το davros τον κουλη και σια

[MEDIA=youtube]whNttXWlgoQ[/MEDIA]

Exterminate ....Exterminate ....Exterminate [/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom