Εσυ, ο πξ, απαιτειτε να απανταμε σε ολα, αλλα εσεις κανετε το κοροιδο οταν σας ρωτουν κατι. Για να μην πω το αλλο που κανει ο πξ, που απαιτει λινκ, πηγη, οτι δεν ειναι ετσι, λεμε ψεματα, και οταν βαζουμε πηγη, κανει το κοροιδο. Μια που μιλαω μαζι σου, θα κανω την ερωτηση, αφου πρωτα απαντησω σε αυτο που ρωτησες. Ναι, απ οσο γνωριζω οι γονεις μου μου εκαναν ως παιδι ολα τα εμβολια που οριζε το κρατος. Επισης στο Στρατο, με το που καταταχθηκα, μου εκαναν ολα τα απαραιτητα εμβολια που εκριναν. Για να μη παθεις τετανο θα σου κανουν ενεση. Αρα απαντησα στην ερωτηση σου πιστευω. Σειρα μου να ρωτησω. Για Η1Ν1 εμβολιαστηκε ΟΛΟΣ ο πληθυσμος; Εγω παντως δεν εμβολιαστηκα, το θυμαμαι. Για εποχικη γριπη καθε χρονο, εμβολιαζεται ΟΛΟΣ ο πληθυσμος; Γιατι το κανετε αυτο; Γιατι συγκρινετε ιλαρα, πολυομυελιτιδα και αλλες ασθενειες, με αυτο που περναμε τωρα. Και αντε, να ειναι ετσι. Γιατι επικροτειτε την φιμωση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, που εχουν αλλη αποψη. Εγω το λεω, ο κορωνοιος ειναι υπαρκτος, και εν δυναμει επικινδυνος, οχι για ολους. Θελω να ακουω και αλλες αποψεις. Εσεις δε το θελετε,το πολεματε λυσαλεα.