Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν ήταν καν φαρμακοποιός αυτή η ψεκασμένη στην Πάτρα. Απλή νοσηλευτήρια ήταν και το άλλο κουπίδι ο Ευαγγελάτος την έβγαλε στον αέρα και την άφηνε να λέει ανενόχλητη τις μαλακίες της.

?
Πω μαλακα!
Σε τι βοθρο ζούμε!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εσυ, ο πξ, απαιτειτε να απανταμε σε ολα, αλλα εσεις κανετε το κοροιδο οταν σας ρωτουν κατι. Για να μην πω το αλλο που κανει ο πξ, που απαιτει λινκ, πηγη, οτι δεν ειναι ετσι, λεμε ψεματα, και οταν βαζουμε πηγη, κανει το κοροιδο. Μια που μιλαω μαζι σου, θα κανω την ερωτηση, αφου πρωτα απαντησω σε αυτο που ρωτησες. Ναι, απ οσο γνωριζω οι γονεις μου μου εκαναν ως παιδι ολα τα εμβολια που οριζε το κρατος. Επισης στο Στρατο, με το που καταταχθηκα, μου εκαναν ολα τα απαραιτητα εμβολια που εκριναν. Για να μη παθεις τετανο θα σου κανουν ενεση. Αρα απαντησα στην ερωτηση σου πιστευω. Σειρα μου να ρωτησω. Για Η1Ν1 εμβολιαστηκε ΟΛΟΣ ο πληθυσμος; Εγω παντως δεν εμβολιαστηκα, το θυμαμαι. Για εποχικη γριπη καθε χρονο, εμβολιαζεται ΟΛΟΣ ο πληθυσμος; Γιατι το κανετε αυτο; Γιατι συγκρινετε ιλαρα, πολυομυελιτιδα και αλλες ασθενειες, με αυτο που περναμε τωρα. Και αντε, να ειναι ετσι. Γιατι επικροτειτε την φιμωση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, που εχουν αλλη αποψη. Εγω το λεω, ο κορωνοιος ειναι υπαρκτος, και εν δυναμει επικινδυνος, οχι για ολους. Θελω να ακουω και αλλες αποψεις. Εσεις δε το θελετε,το πολεματε λυσαλεα.
Την απύθμενη βλακεία πολεμάμε. Δεν υπάρχουν θεωρίες στη δημόσια υγεία και στις πανδημίες. Θεωρίες υπάρχουν μόνον στις εταιρείες βιοχημίας και βιοτεχνολογίας που προσπαθούν να αναπτύξουν θεραπείες και φάρμακα. Αλλά δεν τις βγάζουν σε δημόσιο βήμα να τις συζητά ο κόσμος. Τα πρακτικά αποτελέσματα μετά τη δοκιμή και εφαρμογή των θεωριών τους μαθαίνεις μόνον.
Την ιλαρά την ανέφερα για να δείξω το μέγεθος της ανοησίας που εκτοξεύει ο Κούβελας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζει πως λέει ανοησίες. Γιατί το κάνει; Μόνον αυτός γνωρίζει.
Αν υπάρχει και άλλη άποψη να τη στηρίξει με κλινικά δεδομένα. Υπάρχουν; Και κλινικά δεδομένα δεν εννοούμε να πειραματιστούμε με τη ζωή του καθενός μας εν μέσω πανδημίας.
Δεν εμβολιάστηκε όλος ο πληθυσμός γιατί η γρίππη δεν εμφανίστηκε τώρα. Έχει κάνει τον κύκλο της στην επαφή με τον άνθρωπο.
Μήπως θυμάσαι πόσα εκατομμύρια σκότωνε η γρίππη στις αρχές του αιώνα; Η Ισπανική ειδικά δεκάδες εκατομμυρίων όταν ξέσπασε. Θα άκουγες τον Κούβελα του τότε να σου λέει τις αντίστοιχες θεωρίες και δε θα έκανες εμβόλιο και θα πήγαινες άκλαυτος;
Γιατί η γρίππη που επικαλείσαι τώρα είναι ελεγχόμενη. Χάρη στα εμβόλια. Κάποτε ήταν ο Χάρος ο ίδιος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Είσαι βλάκας; Είχαμε τη μεγαλύτερη πανδημία εδώ και έναν αιώνα και θα έβγαιναν οι επιστήμονες να πουν ότι δεν έχουμε άποψη ακόμη; Οι επιστήμονες δεν είναι πολιτικοί να φυλάνε τον κώλο τους. Είχαν βγάλει ένα συμπέρασμα με τα τότε υπάρχοντα δεδομένα και όταν αυτά αργότερα άλλαξαν, άλλαξαν και οι ίδιοι την άποψη τους. Αρκετά πια με προπονητές της εξέδρας σαν του λόγου σου που νομίζουν ότι έγιναν κάτι επειδή έχουν ένα πληκτρολόγιο μπροστά τους.
και βγαλανε οι επιστημονες συμπερασμα, οτι, καλυτερα να χρησιμοποιησεις τον αγκωνα σου για να προστατεψεις τον αλλο, οταν βηχεις η, οταν φταρνιζεσαι, απο το να χρησιμοποιεις μασκα.

Υ.Γ. Μην ζητησεις λινκ που το ακουσα αυτο, ολοι το ειχαμε δει και ακουσει σε καποια απο τις ενημερωσεις που κανανε καθε απογευμα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Τι θελεις να μας πεις, οτι επειδη ειπωθηκε αυτο τοτε, ειχε ως συνεπεια σημερα ο καθε ψεκασμενος να αμφιβαλει για την αναγκαιοτητα του εμβολιασμού ή για την υπαρξη του ιου? Σοβαρα τωρα? Αυτο εφταιξε?
Η συζήτηση ήταν για το αν πρεπει να διωκεται ποινικα καποιος που εκφερει λαθος αποψη

Επισης, άλλο αρνητές, άλλο αντιεμβολιαστές, άλλο ανεμβολιαστοι...μην τους τσουβαλιαζουμε ολους.
Οι πρωτοι ειναι τελειως βλακες, οι δευτεροι επικινδυνοι, αλλά μεγαλο μερος των τριτων απλά χρειαζόταν
πιο σοβαρή κ αξιόπιστη αντιμετώπιση

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγω το μόνο που ελπίζω είναι να πλησιάζουμε (η ακόμα και να φτάσαμε ακόμα καλύτερα) στις περιβόητες ήπιες μεταλλάξεις , οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα ούτε εμείς οι μη εμβολιασμένοι ούτε όσοι εμβολίαστηκαν.

Η θεωρία του Κούβελα είναι εμβολιάζουμε μόνο τους ευπαθείς και οι υπόλοιποι με το να μην εμβολιαστούν θα προστατεύσουν τους εμβολιασμένους. Δηλαδή στον ανεμβολίαστο ακόμα και να συμβεί κάποια μετάλλαξη θα είναι τυχαία και όχι στοχευμένη να έχει αντίσταση στο εμβόλιο , απο ότι κατάλαβα δηλαδή. Τώρα μπορεί να λέει ο Κούβελας βλακείες η μπορεί να τα κατάλαβα εγώ λάθος. :confused:
Η θεωρία του Κούβελα είναι σαν τις τροφές που μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου πχ. Οπότε θεωρητικά θα τρώγαμε μπρόκολα και καρμπολάχανα και σκόρδα και θα είχαν κλείσει οι ογκολογικές.
Αν παίζεις την υγεία σου στα ζάρια οκ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Μ αρέσει όταν δεν μπορούν να απάντησουν κάποιοι με επιχειρήματα το ρίχνουν στο προσωπικό.
Για αυτό σου έκανα λαϊκ στο ποσταρισμα σου και δεν ξανααντιπαραθετω.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε μια κακή εκτίμηση και μια ψευδή είδηση τότε δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε.
oκ ναι δεν εχει νόημα, ετσι κι αλλιως άλλα λεω κ αλλού εστιαζεις

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Την απύθμενη βλακεία πολεμάμε. Δεν υπάρχουν θεωρίες στη δημόσια υγεία και στις πανδημίες. Θεωρίες υπάρχουν μόνον στις εταιρείες βιοχημίας και βιοτεχνολογίας που προσπαθούν να αναπτύξουν θεραπείες και φάρμακα. Αλλά δεν τις βγάζουν σε δημόσιο βήμα να τις συζητά ο κόσμος. Τα πρακτικά αποτελέσματα μετά τη δοκιμή και εφαρμογή των θεωριών τους μαθαίνεις μόνον.
Την ιλαρά την ανέφερα για να δείξω το μέγεθος της ανοησίας που εκτοξεύει ο Κούβελας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζει πως λέει ανοησίες. Γιατί το κάνει; Μόνον αυτός γνωρίζει.
Αν υπάρχει και άλλη άποψη να τη στηρίξει με κλινικά δεδομένα. Υπάρχουν; Και κλινικά δεδομένα δεν εννοούμε να πειραματιστούμε με τη ζωή του καθενός μας εν μέσω πανδημίας.
Δεν εμβολιάστηκε όλος ο πληθυσμός γιατί η γρίππη δεν εμφανίστηκε τώρα. Έχει κάνει τον κύκλο της στην επαφή με τον άνθρωπο.
Μήπως θυμάσαι πόσα εκατομμύρια σκότωνε η γρίππη στις αρχές του αιώνα; Η Ισπανική ειδικά δεκάδες εκατομμυρίων όταν ξέσπασε. Θα άκουγες τον Κούβελα του τότε να σου λέει τις αντίστοιχες θεωρίες και δε θα έκανες εμβόλιο και θα πήγαινες άκλαυτος;
Γιατί η γρίππη που επικαλείσαι τώρα είναι ελεγχόμενη. Χάρη στα εμβόλια. Κάποτε ήταν ο Χάρος ο ίδιος.
Μιλαγε ενας νεαρος που δουλευει στην εστιαση και δεν ειχε κανει το εμβολιο μεχρι τωρα. Και ελεγε <Συμφωνα με την κυβερνηση, εγω που δουλευω στην εστιαση, μπορω να μπαινω στο καταστημα, προσκομιζοντας 2 αρνητικα ραπιντ τεστ την εβδομαδα. Εγω ο ιδιος αμα θελω να παω να φαω ως πελατης στο καταστημα, επειδη ειμαι ανεμβολιαστος, δε θα μπορω να μπω. Δεν ειναι αντιφατικο αυτο;>

Γιατι η κυβερνηση λοιπον δεν κανει υποχρεωτικο τον εμβολιασμο για ολους τους πολιτες. Ενηλικες, παιδια, βρεφη. Γιατι δε το κανει; Να ξεμπερδευουμε.

• Like

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.310
Πόντοι
216
Μ αρέσει όταν δεν μπορούν να απάντησουν κάποιοι με επιχειρήματα το ρίχνουν στο προσωπικό.
Για αυτό σου έκανα λαϊκ στο ποσταρισμα σου και δεν ξανααντιπαραθετω.
Υποστηριζεις οτι επρεπε να ειχαν εφαρμοσει το μετρο με τις μασκες απο την πρωτη στιγμη και για αυτο ψεγεις τους ειδικους?
Εχω μια απορια εαν θες
Το πρωτο κυμα το περασαμε χωρις μασκες
Το δευτερο κυμα με μασκες
Ποιο απο τα δυο ηταν πιο φονικο ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
  • Χαχα
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μιλαγε ενας νεαρος που δουλευει στην εστιαση και δεν ειχε κανει το εμβολιο μεχρι τωρα. Και ελεγε <Συμφωνα με την κυβερνηση, εγω που δουλευω στην εστιαση, μπορω να μπαινω στο καταστημα, προσκομιζοντας 2 αρνητικα ραπιντ τεστ την εβδομαδα. Εγω ο ιδιος αμα θελω να παω να φαω ως πελατης στο καταστημα, επειδη ειμαι ανεμβολιαστος, δε θα μπορω να μπω. Δεν ειναι αντιφατικο αυτο;>

Γιατι η κυβερνηση λοιπον δεν κανει υποχρεωτικο τον εμβολιασμο για ολους τους πολιτες. Ενηλικες, παιδια, βρεφη. Γιατι δε το κανει; Να ξεμπερδευουμε.
Για την εστίαση, από όσα άκουσα στις ειδήσεις, μάλλον θα πάει για υποχρεωτικότητα.
Και για να μη λέτε ότι δεν απαντάμε δηλώσεις Πέτσα και Γεραπετρίτη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Εγώ ήμουνα που επλεκα το εγκώμιο του Τσιοδρα σε αυτό το νήμα και έλεγα ότι ήταν ο καταλληλότερος για υπουργός υγείας. Μέχρι που έκανε την δήλωση για τις μάσκες.
Τίς μάσκες δεν τις συνιστούσαν, όχι γιατί δεν ξέρανε αν αντιμετωπίζουν την διάδοση τού ιού, αλλά επειδή δεν είχαν φροντίσει να προμηθευτούν. ΤΈΛΟΣ το κεφάλαιο μάσκες από εμένα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Δηλαδή ο σερβιτόρος θα πήγαινε σε κατάστημα εστίασης να φαει και να πιει με μασκα?
Γιατί φαντάζομαι με μασκα δουλεύει το 8ωρο του.
Ο,τι μαλακια θες,απο ψεκαδια Ελληναρες θα την ακουσεις.
Αν λοιπόν ο κύριος μαλακας θελει να φαει και να πιει πάνω απο τη μασκα σε κλειστό χωρο, έχοντας φυσικά κανει και το τεστ του,νοου προμπλεμ!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
Εγώ ήμουνα που επλεκα το εγκώμιο του Τσιοδρα σε αυτό το νήμα και έλεγα ότι ήταν ο καταλληλότερος για υπουργός υγείας. Μέχρι που έκανε την δήλωση για τις μάσκες.
Τίς μάσκες δεν τις συνιστούσαν, όχι γιατί δεν ξέρανε αν αντιμετωπίζουν την διάδοση τού ιού, αλλά επειδή δεν είχαν φροντίσει να προμηθευτούν. ΤΈΛΟΣ το κεφάλαιο μάσκες από εμένα
για τιποτα απολυτως δε φροντισαν, ασε τι λενε οι αιωνιοι γλειφτες με τις δικαιολογιες τους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Υποστηριζεις οτι επρεπε να ειχαν εφαρμοσει το μετρο με τις μασκες απο την πρωτη στιγμη και για αυτο ψεγεις τους ειδικους?
Εχω μια απορια εαν θες
Το πρώτο κύμα το περάσαμε με μάσκες και πραγματικό λοκντάουν. Το δεύτερο κύμα το περάσαμε με μάσκες και ανέμελο λοκντάουν, όπου όλοι μπορούσαν να πάνε όπου θέλανε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
ΑΡΑ ΚΑΚΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ....ΣΕ 10 ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....20ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙ 10--200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ -=10% ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΟΙ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
καποιοι θα νοσησουν με μεγαλυτερη πιθανοτητα οι ανεμβολιαστοι
κατι που δεν συνεβη ουτε στην θεια μου ουτε σε φιλους μου ουτε το ειπε ενας γιατρος η νοσηλευτρια αλλα σε ΕΡΕΥΝΑ που εγινε στην αγγλια σε 43000 ανθρωπους

Διπλάσιος ο κίνδυνος νοσηλείας για μη εμβολιασμένους λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα»​

Στο μεταξύ, όπως προκύπτει από νέα μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, διπλάσιος είναι ο κίνδυνος νοσηλείας για τους μη εμβολιασμένους που θα προσβληθούν από το νέο στέλεχος «Δέλτα» συγκριτικά με τον κίνδυνο που ελλοχεύει λόγω μιας πιθανής λοίμωξης από το προηγούμενο επικρατών στέλεχος Άλφα.

σημερα στο msn σεν βγαζει το λινκ

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Για την εστίαση, από όσα άκουσα στις ειδήσεις, μάλλον θα πάει για υποχρεωτικότητα.
Εγω δε μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε Υγειονομικους, Εστιαση η οπου αλλου. Μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε ΟΛΟΥΣ οσους βρισκονται εντος ελληνικης επικρατειας. Ενηλικες, παιδια, βρεφη. Αυτο που ζητησε σημερα ο συγγραφεας Χωμενιδης στο ΘΕΜΑ. Γιατι δεν το εχει κανει η κυβερνηση;

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Εχω μια απορια εαν θες
Υπονοείς ότι οι μάσκες επιδείνωσαν την κατάσταση ?
Μήπως η σωστή ερώτηση θα ήταν πόσο πιο φονικό θα ηταν το 2ο χωρίς μασκες ?
Ασε που 1ο ουσιαστικα δεν ειχαμε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Συγγνώμη που αδυνατώ να παρακολουθήσω τον χείμαρρο της ανοησίας σου.
Καλα, κανε καμια 10ρια ποστ σε τετοιο στυλ, το γνωστο ανοητο δικο σου δηλαδη, και μετα απο κανα μηνα απαντας σε οτι ρωτησα τον Στοκαδουρα για Η1Ν1 και σημερινη πανδημια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom