Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Εγω δε μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε Υγειονομικους, Εστιαση η οπου αλλου. Μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε ΟΛΟΥΣ οσους βρισκονται εντος ελληνικης επικρατειας. Ενηλικες, παιδια, βρεφη. Αυτο που ζητησε σημερα ο συγγραφεας Χωμενιδης στο ΘΕΜΑ. Γιατι δεν το εχει κανει η κυβερνηση;
γιατι ντρεπονται να τους πουνε επισημα οτι ειναι ΧΟΥΝΤΑ το καθεστως μας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Και οι μάσκες προστατεύουν αν τις φοράνε ολοι σε κλειστούς χώρους και τα εμβόλια προστατεύουν.
Απλά έχει βγει στην επιφάνεια ολο το ψεκασμα των ανθρώπων μετα απο τοσο καιρό πανδημίας-λοκνταουν και αστοχιών των κυβερνήσεων.
Κάθονται και συμπεριφέρονται σα μωρα,γκρινιαζοντας ολη την ωρα και περιμένουν τον καθε ψεκα να τους ταισει σανο για να αποκαλυφθεί η συνομωσία του Gates και των Ρεπτιλιανων.
Απο τη μια καταλαβαινω αυτους που επλήγησαν οικονομικα απο τον ιο,να έχουν σαλταρει με τις παλινωδίες της κυβέρνησης.
Απλα η λύση θα έρθει με τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού,οχι με το να πιστεύουμε οτι θα μας αλλαξει το dna το τσιπακι
ποσο πιο μεγαλο θελατε? παραπανω απο ενας στους 2 εχει κανει τα μουφοεμβολια και δε φαινεται "ανοσια της αγελης"

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
και παλι τυπε κανεις δε φορα σωστα τη μασκα! τη φοραν απλα για το προστιμο! αληθεια ξερεις πολλους που αλλαζουν 4 μασκες στο 8ωρο καθε εργασιας? για τις πανινες δε θα σχολιασω που τις βαζουν και τις βγαζουν απο την τσεπη... στην ουσια ειναι σαν ενα φιλτρο οπως των αυτοκινητων που ανα πασα στιγμη μπορει να το πιασεις η να το βαλεις αναποδα κια να τραβηξεις μια καλη τζουρα κορωνα....
Το θεμα ειναι νομιζω να μην τον μεταδιδεις εσυ. Εγω παρολο που ειμαι εμβολιασμενος εδω και2 μηνες φοραω διπλη χειρουργικη μασκα, γιατι ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα. Νομιζω οτι η μασκα ειναι το ιδιο απαραιτητη, οσο και το εμβολιο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Δε ζητάω τίποτα από σένα. Έχω καταλάβει εδώ και καιρό ότι είσαι ένας σοβαροφανής ψέκας.
εχεις παρει με διαφορα το βραβειο του πιο κορωνοψεκασμενου σε αυτο το κρατος!

σε πληρωνουν με το ποστ?

επισης παντα εχεις περιοδο???

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
χαχαχα ο πιεξ τρωει ξυλο απο ολο το θρεντ!!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.841
Πόντοι
6.256
Η κυβερνηση απο την αρχη της πανδημιας εκανε ενα μεγαλο λαθος, οσον αφορα την αξιοπιστια της ενημερωσης απο τα ΜΜΕ. Με την χρηματοδοτηση τους, τους αφαιρεσε την οποια αξιοπιστια ειχαν, απεναντι στα ματια του κοσμου. Τωρα ο κοσμος ειναι εντελως καχυποπτος με αυτα που βλεπει και αυτα που ακουει.
Απο τα μμε μονο την παγιατακη και την πατερα πρεπει να πιστευει ο κοσμος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Ρε παιδια, εχει γαμηθει ο Διας, ο κοσμος ολος εδω και 2 χρονια, ειναι τοσο σοβαρη η κατασταση που ζουμε,( εχει καταστραφει κοσμος, 14000 νεκροι στην Ελλαδα, σε καποια μερη του πλανητη ο κοσμος κυριολεκτικα πειναει) που δεν νομιζω οτι με τα βρισιδια βγαζουμε καποια ακρη. Αν δεν μπορουμε να αντιληφθουμε αυτη την σοβαροτητα, ε, τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
Ρε παιδια, εχει γαμηθει ο Διας, ο κοσμος ολος εδω και 2 χρονια, ειναι τοσο σοβαρη η κατασταση που ζουμε,( εχει καταστραφει κοσμος, 14000 νεκροι στην Ελλαδα, σε καποια μερη του πλανητη ο κοσμος κυριολεκτικα πειναει) που δεν νομιζω οτι με τα βρισιδια βγαζουμε καποια ακρη. Αν δεν μπορουμε να αντιληφθουμε αυτη την σοβαροτητα, ε, τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Δυστυχώς είμαστε ακριβώς αυτό...καπιλευόμαστε τον κόβιντ, τις φυσικές καταστροφές και την πείνα του κόσμου για να προωθήσουμε πολιτικά συμφέροντα και πεποιθήσεις.

Προσωπικά δεν έχω χειρώτερο στην κοινωνία από έναν κοματικοποιημένο άνθρωπο που δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στις περιστάσεις και να βάλει την κοινή λογική και το κοινωνικό σύνολο πάνω από τις μαλακίες που βγάζει γραμμή το κάθε κόμμα.

Πάλυ στην Ελλάδα καταφέραμε να διχαστούμε σε εμβολιασμένους και αντι εμβολιαστές...μεγάλη επιτυχία του συστήματος αυτή εγώ τους το δίνω..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
τυπε σε 2 χρονια 14000 νεκροι δε το βλεπω για καταστροφη και ενω γαμιουνται 11 μυρια.....

αφηστε την αρρωστια να κανει τον κυκλο της και μη τα βαζετε με τη φυση! αλλωστε το πιθανοτερο ειναι ο πιεξ να τα κακαρωσει απο αυτη παρα εγω!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς είμαστε ακριβώς αυτό...καπιλευόμαστε τον κόβιντ, τις φυσικές καταστροφές και την πείνα του κόσμου για να προωθήσουμε πολιτικά συμφέροντα και πεποιθήσεις.

Προσωπικά δεν έχω χειρώτερο στην κοινωνία από έναν κοματικοποιημένο άνθρωπο που δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στις περιστάσεις και να βάλει την κοινή λογική και το κοινωνικό σύνολο πάνω από τις μαλακίες που βγάζει γραμμή το κάθε κόμμα.

Πάλυ στην Ελλάδα καταφέραμε να διχαστούμε σε εμβολιασμένους και αντι εμβολιαστές...μεγάλη επιτυχία του συστήματος αυτή εγώ τους το δίνω..
εγω τυπε δε τους το δινω! η κυβερνηση ειναι ομηρος των φαρμακευτικων και των ειδικων που κερδιζουν με το αζημιωτο και το ακαταδιωκτο!

δε τους βγηκε τοτε με τον Η1Ν1 ουτε με τα πουλερικα και τα κουνουπια και τους χοιρους και ηρθε η ωρα που παιξαν αλλιως το παιχνιδακι και τους βγηκε μια χαρα με κατι καλοθελητες χαφιεδες της γειτονιας σε εποχες της χουντας οπως κατι πιεξ!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από τον τρόπο που γράφεις εσύ φαίνεται ότι χρειάζεσαι επειγόντως εξέταση από ψυχίατρο.
εισαι ειδικος και κατεληξες σε τετοιο συμπερασμα τυπε? εχεις καποια μελετη προχειρη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
τυπε σε 2 χρονια 14000 νεκροι δε το βλεπω για καταστροφη και ενω γαμιουνται 11 μυρια.....

αφηστε την αρρωστια να κανει τον κυκλο της και μη τα βαζετε με τη φυση! αλλωστε το πιθανοτερο ειναι ο πιεξ να τα κακαρωσει απο αυτη παρα εγω!
Ναι ρε τυπε, αλλα εχει γαμηθει και η ζωη μας. Εχουμε γινει ανθρωποφοβικοι, βλεπουμε ανθρωπο απεναντι μας και αλλαζουμε πεζοδρομιο, παμε να πηδηξουμε εργαζομενη και το μυαλο μας ειναι μην τυχον και κολλησουμε τον ιο.
Περα απο το οτι γαμηθηκανε ολες οι δουλειες και τα εργασιακα, ο κοσμος δεν ειναι και δεν θα ξαναγινει οπως ηταν πριν και αυτο για εμενα ειναι τρομακτικο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Ναι ρε τυπε, αλλα εχει γαμηθει και η ζωη μας. Εχουμε γινει ανθρωποφοβικοι, βλεπουμε ανθρωπο απεναντι μας και αλλαζουμε πεζοδρομιο, παμε να πηδηξουμε εργαζομενη και το μυαλο μας ειναι μην τυχον και κολλησουμε τον ιο.
Περα απο το οτι γαμηθηκανε ολες οι δουλειες και τα εργασιακα, ο κοσμος δεν ειναι και δεν θα ξαναγινει οπως ηταν πριν και αυτο για εμενα ειναι τρομακτικο.
ε για αυτο σταματηστε να γαματε τη ζωη σας τυπε! εκανες το εμβολιο? τελος. οτι ειναι να σου γινει θα σου γινει... αλλιως πανε κλεισου σε καμια γυαλα για το υπολοιπο της ζωη σου. εγω αρνουμαι και τα 2 σεναρια... και θα ζω οπως πριν...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
θεωρω δεδομενο οπως μας "ενημερωνουν" οι επιστημονες οτι ΟΛΟΙ μας θα περασουμε τον ιο
οποτε τι το καθυστερεις και παει πισω η κοινωνια και η οικονομια...
κολλα να ησυχασεις! αλλιως με τον ρυθμο που παμε θα κολλησουμε ολοι σε 10 χρονια. και ειναι πολλα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
ε για αυτο σταματηστε να γαματε τη ζωη σας τυπε! εκανες το εμβολιο? τελος. οτι ειναι να σου γινει θα σου γινει... αλλιως πανε κλεισου σε καμια γυαλα για το υπολοιπο της ζωη σου. εγω αρνουμαι και τα 2 σεναρια... και θα ζω οπως πριν...
Ρε φιλε, εμενα η ζωη μου ηταν τα ταξιδια. Και αυτο ειναι κυριως που γαμηθηκε. Οτι και να κανω εγω, αν εχουν κλεισει οι προορισμοι που θα ηθελα να παω, δεν γινεται τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom