Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε, εμενα η ζωη μου ηταν τα ταξιδια. Και αυτο ειναι κυριως που γαμηθηκε. Οτι και να κανω εγω, αν εχουν κλεισει οι προορισμοι που θα ηθελα να παω, δεν γινεται τιποτα.
αυτο το ξερω και δυστυχως ειναι αλλου το θεμα που θετεις...

σε αυτο οντως πηγες πολυ πισω.... και ακομη και αν δεν εισαι πισω εσυ η καθε κοινωνια το βλεπει διαφορετικα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να βατέψεις καμιά γυναίκα έχεις δοκιμάσει; Σε έχουν φτύσει όλες;
εσυ ως τι μιλας ως "αντρας" η ως γυναικα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795

σε αυτο οντως πηγες πολυ πισω.... και ακομη και αν δεν εισαι πισω εσυ η καθε κοινωνια το βλεπει διαφορετικα...

εσυ ως τι μιλας ως "αντρας" η ως γυναικα?

Και δεν εχω και τα ηλικιακα χρονικα περιθωρια, γι αυτο ισως να γκρινιαζω περισσοτερο απο τους αλλους που τα βλεπουν ολα καλα και ολα ωραια. :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Και δεν εχω και τα ηλικιακα χρονικα περιθωρια, γι αυτο ισως να γκρινιαζω περισσοτερο απο τους αλλους που τα βλεπουν ολα καλα και ολα ωραια. :confused:
εισαι τυχερος ομως που εστω διατελεσες ταυλανδοπληκτος!

ΟΥΕ σε μας τις νεες γενιες που θα μεινουμε βαλκανιοπληκτοι!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
εγω τυπε δε τους το δινω! η κυβερνηση ειναι ομηρος των φαρμακευτικων και των ειδικων που κερδιζουν με το αζημιωτο και το ακαταδιωκτο!

δε τους βγηκε τοτε με τον Η1Ν1 ουτε με τα πουλερικα και τα κουνουπια και τους χοιρους και ηρθε η ωρα που παιξαν αλλιως το παιχνιδακι και τους βγηκε μια χαρα με κατι καλοθελητες χαφιεδες της γειτονιας σε εποχες της χουντας οπως κατι πιεξ!!!!!

εισαι ειδικος και κατεληξες σε τετοιο συμπερασμα τυπε? εχεις καποια μελετη προχειρη?
Τύπε εσύ νομίζεις ότι το σύστημα είναι η κυβέρνηση? Η κυβέρνηση απαρτίζει ένα μέρος του συστήματος...είναι το εκτελεστικό όργανο...το σύστημα προφανώς και το διαμορφώνουν τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα.

Ο κόβιντ ανέδειξε πόσο πίσω είμαστε σαν κοινωνία σε θέματα σοβαρότατα και όχι σε απλες πολιτικές διαφορές. Έγινε ο κυρ παντελής ιατρός, βιολόγος, κοινωνιολόγος, νομικός κτλπ.....

σα να λέμε...από τον πολάκη που κάπνιζε σα βαρύμαγκας μέσα στο υπουργείο....τώρα έγινε υπουργός ο thanos Πλεύρης...ότι μας αξίζει δηλαδή...:rockon:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Τύπε εσύ νομίζεις ότι το σύστημα είναι η κυβέρνηση? Η κυβέρνηση απαρτίζει ένα μέρος του συστήματος...είναι το εκτελεστικό όργανο...το σύστημα προφανώς και το διαμορφώνουν τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα.

Ο κόβιντ ανέδειξε πόσο πίσω είμαστε σαν κοινωνία σε θέματα σοβαρότατα και όχι σε απλες πολιτικές διαφορές. Έγινε ο κυρ παντελής ιατρός, βιολόγος, κοινωνιολόγος, νομικός κτλπ.....

σα να λέμε...από τον πολάκη που κάπνιζε σα βαρύμαγκας μέσα στο υπουργείο....τώρα έγινε υπουργός ο thanos Πλεύρης...ότι μας αξίζει δηλαδή...:rockon:
το θεμα ειναι οτι απο "Ειδικους" παιρνουν γραμμη τυπε... ο καθε βασιλακοπουλος οπως τρομοκρατει κοσμο ετσι μπορει ενας αλλος βασιλακοπουλος να τρομοκρατει αυτους τους βλακες που κυβερνουν και παιρνουν μετρα... (οπως αντιστοιχα αλλες φορες αλλα ελεγε η επιτροπη και αλλα επραττε ο κουλης)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
το θεμα ειναι οτι απο "Ειδικους" παιρνουν γραμμη τυπε... ο καθε βασιλακοπουλος οπως τρομοκρατει κοσμο ετσι μπορει ενας αλλος βασιλακοπουλος να τρομοκρατει αυτους τους βλακες που κυβερνουν και παιρνουν μετρα... (οπως αντιστοιχα αλλες φορες αλλα ελεγε η επιτροπη και αλλα επραττε ο κουλης)
Ναι τύπε από την άλλη έχεις και μια επιστημονική κοινώτητα που φωνάζει και σου λέει να προστατεύεσαι. Όλοι οι γιατροί στο ίδιο κόλπο είναι?

Εγώ και εσύ με τι υπόβαθρο μπορούμε να κρίνουμε την σοβαρότητα της κατάστασης? Ούτε τι σημαίνει πραγματικά κωρονοιός δεν ξέρουμε. Γιατί να θεωρήσω εγώ ότι δεν υπάρχει ιός ή ότι δεν πεθαίνει κανείς επειδή το είδα σε ένα βίντεο στο youtube?

Βέβαια όταν βλέπεις το ίδιο το κράτος να δίνει επίδομα στους νέους να πάνε στα νησιά χωρίς μάσκες για να κολλήσει και οτελευταίος και μετα να φερουν τον ιο στις πολεις για να κολησουν οι γεροι...τοτε καταλαβαινεις με το μαλακες εχουμε να κανουμε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Ναι τύπε από την άλλη έχεις και μια επιστημονική κοινώτητα που φωνάζει και σου λέει να προστατεύεσαι. Όλοι οι γιατροί στο ίδιο κόλπο είναι?

Εγώ και εσύ με τι υπόβαθρο μπορούμε να κρίνουμε την σοβαρότητα της κατάστασης? Ούτε τι σημαίνει πραγματικά κωρονοιός δεν ξέρουμε. Γιατί να θεωρήσω εγώ ότι δεν υπάρχει ιός ή ότι δεν πεθαίνει κανείς επειδή το είδα σε ένα βίντεο στο youtube?

Βέβαια όταν βλέπεις το ίδιο το κράτος να δίνει επίδομα στους νέους να πάνε στα νησιά χωρίς μάσκες για να κολλήσει και οτελευταίος και μετα να φερουν τον ιο στις πολεις για να κολησουν οι γεροι...τοτε καταλαβαινεις με το μαλακες εχουμε να κανουμε.

φιλε αλλο η μασκα και το αντισηπτικο και τα 5 βασικα γαμημενα μετρα υγεεινης που χρονια επρεπε να εφαρμοζει και το τελευταιο χωριο του σουδαν και αλλο οτι περιοριζουμε τους εαυτους μας λες και ο ιος δεν διασπειρεται απο τις απολυτως απαραιτητες συνδιαλλαγες (μαρκετ, τραπεζα κλπ) η τα σουρτα φερτα των γαμημενων πολιτικων που ειχαν απειρες στιγμες ανεμελιας αυτοι και οι συνοδειες τους πανελλαδικα την ωρα που ηταν κλειστοι οι νομοι!!!1

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Και τι σχεση ειπαμε εχει ο Πλευρης με την ιατρικη; :think:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μ αρέσει όταν δεν μπορούν να απάντησουν κάποιοι με επιχειρήματα το ρίχνουν στο προσωπικό.
Για αυτό σου έκανα λαϊκ στο ποσταρισμα σου και δεν ξανααντιπαραθετω.
Κι εμένα μου αρέσει που κάθε φορά που δεν έχεις εσύ τι να απαντήσεις, λες αυτό το κλισεδάκι (πρέπει να το έχεις γράψει σε txt αρχείο και να το κάνεις copy/paste), δηλαδή "απαξιώ να σου απαντήσω, δεν σε ξαναπαραθέτω, μην με ξαναπαραθέσεις", κλτ, κτλ, κτλ :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Έχει πάρει μεταπτυχιακό τίτλο Ιατρικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Κι αυτό χρειάζεται αυτή την στιγμή το ΕΣΥ. Οργάνωση με βάση το Ιατρικό Δίκαιο. Εκτός αν το γουστάρεις έτσι όπως είναι.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Έχει πάρει μεταπτυχιακό τίτλο Ιατρικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Κι αυτό χρειάζεται αυτή την στιγμή το ΕΣΥ. Οργάνωση με βάση το Ιατρικό Δίκαιο. Εκτός αν το γουστάρεις έτσι όπως είναι.

Και επίσης η αναπληρώτριά του Μίνα Γκάγκα που θα επιφορτιστεί τις υπηρεσίες υγείας έχει τεράστιο βιογραφικό.

Συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
Δηλαδή τύπε θες να πεις ότι ο πιο ικανός Έλληνας για τη θέση ήταν ένας κατά τα άλλα γραφικός τύπος που εχει πάρει ένα μεταπτυχιακό τίτλο προερχόμενος από άλλο κλάδο?

Το ΕΣΥ δηλαδή δεν χρειάζεται προσωπικό...δε χρειάζεται στελέχωση...ούτε εξοπλισμό...

χρειάζεται μόνο έναν που να μπορεί να πει αν νομικά στέκει να βγάλεις σε αναστολή τους γιατρούς? Γιατί δεν λες καλύτερα ότι ήταν ο μόνος που για να πάρει υπουργείο ήταν διατεθημένος να κάνει οτι του υπαγορεύσουν?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
Και επίσης η αναπληρώτριά του Μίνα Γκάγκα που θα επιφορτιστεί τις υπηρεσίες υγείας έχει τεράστιο βιογραφικό.

Συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο.
Και γιατί δεν έγινε αυτή υπουργός τότε? Τι χρειαζόμαστε να πληρωνουμε τον τσαρλατάνο που μεχρι χτες δεν ασχολουταν κανεις μαζι του?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Την ίδια σχέση που έχουμε οι δυο μας με την σωματιδιακή φυσική. Δηλαδή καμμία. Είναι ένας φασιστοειδής δικηγόρος σαν τον πατέρα του (το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει). Αλίμονο τι μας περιμένει. Το ήδη απαξιωμένο και διαλυμένο ΕΣΥ θα αποδιαλυθεί. Όσοι ζήσουμε και όσοι πεθάνουμε.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506
Εγω πλεον οταν ερθει πελατης στο γραφειο, τον ρωταω αν ειναι εμβολιασμενος.
Αν μου πει οχι, του λεω οτι δεν μπορω να τον εξυπηρετησω.
Ευτυχως ως τωρα μονο δυο-τρεις μού εχουν τυχει. Ο ενας εκνευριστηκε κιολας, στ' αρχιδια μου
Ρε γαιδαρε, δεν ντρεπεσαι;

Διωχνεις πελατες επειδη δεν εχουν εμβολιαστει;;;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Την ίδια σχέση που έχουμε οι δυο μας με την σωματιδιακή φυσική. Δηλαδή καμμία. Είναι ένας φασιστοειδής δικηγόρος σαν τον πατέρα του (το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει). Αλίμονο τι μας περιμένει. Το ήδη απαξιωμένο και διαλυμένο ΕΣΥ θα αποδιαλυθεί. Όσοι ζήσουμε και όσοι πεθάνουμε.

Βγάλε τον σκιασμό ρε νούμερο.

Λες και πριν που ο υπουργός υγείας ήταν γιατρός ήσασταν ευχαριστημένοι.

Ούστ παράσιτα, βρωμοπολάκηδες…

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Βγάλε τον σκιασμό ρε νούμερο.

Λες και πριν που ο υπουργός υγείας ήταν γιατρός ήσασταν ευχαριστημένοι.

Ούστ παράσιτα, βρωμοπολάκηδες…
Ουστ ρε κομπογιανίτη ψευτογιατρέ νεκροθάφτη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
θα το οργανωσει καλυτερα απο το μπασκετμπολιστα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom