Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Είπε την αρχιμαλακία ο αρχιμαλάκας με 18.000 μηνύματα και ΜΙΑ κριτική, μέσα σε site μπουρέλων όπου ακόμα και το nickname του το έγραψε λάθος, το αμόρφωτο τσογλανάκι του δίφραγκου! :)

Αρχιμαλάκα tomahawk!!! :)

Και τώρα θα φάει την καραμούζα του σαν καλή αγάητη ανορθπόγραφη πουτανίτσα που είναι και στο τέλος θα πει:

"Είσαο τόσο σκουπίδι που δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου!!!"

... και θα φύγει σαν πόρδος, έτσι ακριβώς όπως εμφανίστηκε! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ξέχασες να ρωτήσεις τι δουλειά κάνω :tired:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Άλλο ο πολύς καιρός κι άλλο πόσο γρήγορα περνάει :)
Εδώ θα είμαστε πάντως!

Δεν χρειάζεται άστο. Ο Πλεύρης είναι βουλευτής χρόνια, καμία σχέση με αχτσιόγλου. Όσο για Κεφαλογιάννη, άλλο Υγείας (και μάλιστα σε τέτοια περίοδο) κι άλλο Τουρισμού ή Πολιτισμού.
Εμείς θα είμαστε...η σημερινη κυβερνηση δε ξερω που θα ειναι οταν τελειωσουν τα κολπα που εχουν στο συρταρι :confused:

Ναι οκ οτι και να σου πω εγω δεν προκειτε να θιξεις το αφηγημα της κυβερνησης...να κλεισουμε στο οτι ειναι ευλογια θεου οτι μας εβαλαν υπουργο εναν επι της ουσιας ντεμεκ νοσταλγο του χιτλερ και οτι τα πραγματα ειναι στην καλυτερη φαση για τη χωρα για να παμε ολοι για υπνο ευχαριστημενοι?

ετσι και αλλιως οτι επιχειρημα και να σου φερς θα μου πεις αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τυπε εδω θα ειμαστε....οχι για πολυ βεβαια γιατι ο καιρος περναει γρηγορα..

Γιατι να μη συγκρινω? και οι 2 με την εμφάνιση δεν πηραν την θεση? Τα no relation μη μου τα λες..ειπες οτι κανενας δεν παιρνει στην Ελλαδα υπουργειο τοσο νεος και σου εδωσα ενα παραδειγμα απο τους ζεους και ενα απο τους νεο δημοκρατες.

Ποσο πιο καθαρο να στο κανω?
Επίσης οι Γαλαζαιοι έβαλαν ολο το κομματοσκυλικο σκουπιδομανι τους σε διευθυντικές θέσεις νοσοκομείων απο καθυστερημενες συνδικαλιστριες δημοσίου μεχρι 80χρονους πολιτικάντηδες που τους έφεραν βλαχοψηφαλακια.
Σαν μπλε Συριζαιοι.
Τους εκραζαν μέχρι και δικα τους στελέχη που δεν επέλεξαν καποιους απο τους τοσους Ελληνες με σπουδές στο health management.
Ενας Πιερρακακης δε φέρνει την άνοιξη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Η Κεφαλογιάννη? Αυτες ηταν διανοιες? Η Κεφαλογιαννη νομιζω οτι ηταν στην ιδια ηλικια με τον πλευρη κιολας...
Γιατι ρε τυπε; Η Ολγα ειχε ολα τα προσοντα :jade:για να διαφημισει τον Ελληνικο τουρισμο που εκεινη την εποχη προσπαθουσε να προσελκυσει Τουρκους τουριστες.
olgaaa.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Δε σου λέω. Ντρέπομαι τον γυφτοπηδουλα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εμείς θα είμαστε...η σημερινη κυβερνηση δε ξερω που θα ειναι οταν τελειωσουν τα κολπα που εχουν στο συρταρι :confused:

Ναι οκ οτι και να σου πω εγω δεν προκειτε να θιξεις το αφηγημα της κυβερνησης...να κλεισουμε στο οτι ειναι ευλογια θεου οτι μας εβαλαν υπουργο εναν επι της ουσιας ντεμεκ νοσταλγο του χιτλερ και οτι τα πραγματα ειναι στην καλυτερη φαση για τη χωρα για να παμε ολοι για υπνο ευχαριστημενοι?

ετσι και αλλιως οτι επιχειρημα και να σου φερς θα μου πεις αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Οποιος καταλαβε καταλαβε.
Αυτό το θέμα έχετε εσείς οι διάφοροι που για να "αποδείξετ" ότι έχετε δίκιο, βάζετε λόγια στα στόματα άλλων. Πολύ φτηνιάρικο αυτό, το ξέρεις έτσι?

Εγώ είπα ότι εδώ θα είμαστε και θα δούμε αν τα βγάλει πέρα ή όχι. Τα υπόλοιπα τα είπες εσύ.

Οπότε τράβα για ύπνο είτε είσαι ευχαριστημένος είτε όχι. Να σου πω την αλήθεια, ποσώς με ενδιαφέρει πως θα κοιμηθείς απόψε :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε σου λέω. Ντρέπομαι τον γυφτοπηδουλα.
Τον εαυτό σου ντρέπεσαι αλλά οκ.... ενδεχομένως κι εγώ στην θέση σου να έκανα το ίδιο :)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
καλα κανεις και ντρεπεσε...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
ποσο μαλακας ειναι ο τυπος....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τώρα τα βάλε και με τον Σαούλ το κομπλεξικό παπαρι..
Άντε πες τα με τον ΤΡΟΜΠΑκι :) Συνήθως αυτό γίνεται, σας χύνω 2-2, 3-3, 5-5 και μετά αρχίζετε να μιλάτε μεταξύ σας!

Ουστ πλεμπoμαλακιστηράκια πουθενάδες :tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
σκασε λιγο ρε πουστη...βαρα καμμια ενεση στο κεφαλι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Η κυβερνηση απο την αρχη της πανδημιας εκανε ενα μεγαλο λαθος, οσον αφορα την αξιοπιστια της ενημερωσης απο τα ΜΜΕ. Με την χρηματοδοτηση τους, τους αφαιρεσε την οποια αξιοπιστια ειχαν, απεναντι στα ματια του κοσμου. Τωρα ο κοσμος ειναι εντελως καχυποπτος με αυτα που βλεπει και αυτα που ακουει.
είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως τα χρήματα που τους έδωσε, τα έδωσε ώστε να έχουμε σωστή ενημέρωση για τον Ιό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom