Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Το πρώτο κύμα το περάσαμε με μάσκες και πραγματικό λοκντάουν. Το δεύτερο κύμα το περάσαμε με μάσκες και ανέμελο λοκντάουν, όπου όλοι μπορούσαν να πάνε όπου θέλανε.
Στο πρωτο κυμα τον Φεβρουαριο 2020 δεν ειχαμε μασκες :think::think::think:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Στο πρωτο κυμα τον Φεβρουαριο 2020 δεν ειχαμε μασκες :think::think::think:
Επίσης στο πρώτο κυμα ειχαμε πραγματικο λοκνταουν και ο φόβος ήταν πολύ μεγαλυτερος μετά τα φερετρα σε Ιταλία και Ισπανία

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Υπονοείς ότι οι μάσκες επιδείνωσαν την κατάσταση ?
Μήπως η σωστή ερώτηση θα ήταν πόσο πιο φονικό θα ηταν το 2ο χωρίς μασκες ?
Ασε που 1ο ουσιαστικα δεν ειχαμε
οχι με τιποτα δεν θελω να πω αυτο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγω δε μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε Υγειονομικους, Εστιαση η οπου αλλου. Μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε ΟΛΟΥΣ οσους βρισκονται εντος ελληνικης επικρατειας. Ενηλικες, παιδια, βρεφη. Αυτο που ζητησε σημερα ο συγγραφεας Χωμενιδης στο ΘΕΜΑ. Γιατι δεν το εχει κανει η κυβερνηση;
Υποθέτω γιατί δεν το ζητά η επιτροπή. Δε γνωρίζω για να σου απαντήσω.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγω δε μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε Υγειονομικους, Εστιαση η οπου αλλου. Μιλαω για υποχρεωτικοτητα σε ΟΛΟΥΣ οσους βρισκονται εντος ελληνικης επικρατειας. Ενηλικες, παιδια, βρεφη. Αυτο που ζητησε σημερα ο συγγραφεας Χωμενιδης στο ΘΕΜΑ. Γιατι δεν το εχει κανει η κυβερνηση;
Γιατί θα γινόταν ψεκοεπανασταση.
Για αυτό προσπαθούν με μετρα και περιορισμους να αναγκάσουν οσο περισσότερους μπορούν

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
αρα αφου δεν προστατευουν οι μασκες καντε εμβολιο η τι αλλο;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
αρα αφου δεν προστατευουν οι μασκες καντε εμβολιο η τι αλλο;
Και οι μάσκες προστατεύουν αν τις φοράνε ολοι σε κλειστούς χώρους και τα εμβόλια προστατεύουν.
Απλά έχει βγει στην επιφάνεια ολο το ψεκασμα των ανθρώπων μετα απο τοσο καιρό πανδημίας-λοκνταουν και αστοχιών των κυβερνήσεων.
Κάθονται και συμπεριφέρονται σα μωρα,γκρινιαζοντας ολη την ωρα και περιμένουν τον καθε ψεκα να τους ταισει σανο για να αποκαλυφθεί η συνομωσία του Gates και των Ρεπτιλιανων.
Απο τη μια καταλαβαινω αυτους που επλήγησαν οικονομικα απο τον ιο,να έχουν σαλταρει με τις παλινωδίες της κυβέρνησης.
Απλα η λύση θα έρθει με τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού,οχι με το να πιστεύουμε οτι θα μας αλλαξει το dna το τσιπακι

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Μιλαγε ενας νεαρος που δουλευει στην εστιαση και δεν ειχε κανει το εμβολιο μεχρι τωρα. Και ελεγε <Συμφωνα με την κυβερνηση, εγω που δουλευω στην εστιαση, μπορω να μπαινω στο καταστημα, προσκομιζοντας 2 αρνητικα ραπιντ τεστ την εβδομαδα. Εγω ο ιδιος αμα θελω να παω να φαω ως πελατης στο καταστημα, επειδη ειμαι ανεμβολιαστος, δε θα μπορω να μπω. Δεν ειναι αντιφατικο αυτο;>

Γιατι η κυβερνηση λοιπον δεν κανει υποχρεωτικο τον εμβολιασμο για ολους τους πολιτες. Ενηλικες, παιδια, βρεφη. Γιατι δε το κανει; Να ξεμπερδευουμε.
διότι δεν είναι απαραίτητο να πας στην ταβέρνα,
αντιθέτως ο εργαζόμενος χρειάζεται την δουλειά΄του
(τα έχει εξηγήσει πολύ ωραία ο πανέξυπνος γεραπετρίτης).

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
διότι δεν είναι απαραίτητο να πας στην ταβέρνα,
αντιθέτως ο εργαζόμενος χρειάζεται την δουλειά΄του
(τα έχει εξηγήσει πολύ ωραία ο πανέξυπνος γεραπετρίτης).
Παμε πάλι.
Ο σερβιτόρος οταν δουλεύει φοράει μάσκα και κάνει τεστ.
Αν ο ίδιος άνθρωπος θέλει να πάει να φάει και να πιει πανω απο τη μασκα, έχοντας κανει τεστ,να τον αφήσουν τον άνθρωπο.
Καταλαβαίνετε τι ουρανομηκη μαλακια ξεστομισε ο νεαρος τωρα?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Παμε πάλι.
Αν ο ίδιος άνθρωπος θέλει να πάει να φάει και να πιει πανω απο τη μασκα, έχοντας κανει τεστ,να τον αφήσουν τον άνθρωπο.
;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Όταν δουλεύεις στην εστίαση,φορας μασκα και κανεις τεστ.
Όταν πηγαινεις σαν πελατης σε κλειστό χώρο στην εστίαση,δε φορας μασκα για να μπορεις να φας και να πιεις.
Αρα δεν είναι αντιφατικο οπως λεει ο μαλακομπουκωμενος νεαρος του ρεπορτάζ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παμε πάλι.

Ο νεαρος πρεπει να εχει το δικιο, συμφωνα με το αρθρο. Αποκλεισμος σε ανεμβολιαστους πελατες απο 13 Σεπτεμβριου 2021 εως 31 Μαρτιου 2022. Οταν λεει αποκλειονται, θα εννοει δε μπορουν να κατσουν να φανε εντος καταστηματος, οπως θα μπορουν οι εμβολιασμενοι. Αυτο ειπε ο νεαρος. Ως υπαλληλος στο καταστημα, θα μπορει να μπει να δουλεψει κι ας μην εχει κανει το εμβολιο, με τα 2 ραπιντ τεστ. Στο ιδιο καταστημα να παει ως πελατης να κατσει να φαει σε εσωτερικο χωρο, δε μπορει.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Όταν δουλεύεις στην εστίαση,φορας μασκα και κανεις τεστ.
Όταν πηγαινεις σαν πελατης σε κλειστό χώρο στην εστίαση,δε φορας μασκα για να μπορεις να φας και να πιεις.
Αρα δεν είναι αντιφατικο οπως λεει ο μαλακομπουκωμενος νεαρος του ρεπορτάζ
ναι αλλα
εφοσον κανει ραπιντ τεστ (ενα την εβδομαδα) σαν ανεμβολιαστος εργαζομενος δεν ειναι πιο "ελεγμενος" απο τον εμβολιασμενο που δεν κανει ραπιντ τεστ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και αυτη ψεκασμενη ειναι?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Ο νεαρος πρεπει να εχει το δικιο, συμφωνα με το αρθρο. Αποκλεισμος σε ανεμβολιαστους πελατες απο 13 Σεπτεμβριου 2021 εως 31 Μαρτιου 2022. Οταν λεει αποκλειονται, θα εννοει δε μπορουν να κατσουν να φανε εντος καταστηματος, οπως θα μπορουν οι εμβολιασμενοι. Αυτο ειπε ο νεαρος. Ως υπαλληλος στο καταστημα, θα μπορει να μπει να δουλεψει κι ας μην εχει κανει το εμβολιο, με τα 2 ραπιντ τεστ. Στο ιδιο καταστημα να παει ως πελατης να κατσει να φαει σε εσωτερικο χωρο, δε μπορει.
??????
Καλα αδερφέ μου ελληνικα καταλαβαίνεις?
Τι θεος είσαι!
Παμε πάλι!
Στο μαγαζί φοράει μασκα για να δουλέψει,ενω σαν πελατης ΔΕΝ φοραει μασκα για να φαει και να πιει.
Αν δε βλεπεις τη διαφορά, υπάρχει σοβαρό θεμα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και αυτη ψεκασμενη ειναι?

Ναι, είναι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
??????
Καλα αδερφέ μου ελληνικα καταλαβαίνεις?
Τι θεος είσαι!
Παμε πάλι!
Στο μαγαζί φοράει μασκα για να δουλέψει,ενω σαν πελατης ΔΕΝ φοραει μασκα για να φαει και να πιει.
Αν δε βλεπεις τη διαφορά, υπάρχει σοβαρό θεμα!

Ναι, είναι
Για ανεμβολιαστους μιλαμε. Ο νεαρος ειπε δεν εχει κανει το εμβολιο. Θα μπορει ανεμβολιαστος πελατης να κατσει σε τραπεζι σε εσωτερικο χωρο να φαει;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ναι αλλα
εφοσον κανει ραπιντ τεστ (ενα την εβδομαδα) σαν ανεμβολιαστος εργαζομενος δεν ειναι πιο "ελεγμενος" απο τον εμβολιασμενο που δεν κανει ραπιντ τεστ?
Συμφωνω,αλλα είναι ελεγμένος,οχι προστατευμενος

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Για ανεμβολιαστους μιλαμε. Ο νεαρος ειπε δεν εχει κανει το εμβολιο. Θα μπορει ανεμβολιαστος πελατης να κατσει σε τραπεζι σε εσωτερικο χωρο να φαει;
Οχι.
Ο νεαρός λεει οτι είναι αντιφατικο.
Δεν είναι.
Αντιφατικο είναι στο ψεκασμενο του κεφαλι.
Οταν δουλεύει φοράει μασκα.
Οταν βγαίνει να διασκεδασει,δε φοραει.
Αρα, άκυρο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Επειδη απο την αρχη που φτιαχτηκε αυτο το νημα, ημουνα υπερμαχος της μασκας, οπως και των γαντιων, λογω των ταξιδιων που κανω τα τελευταια 15 χρονια στην Ασια, (εκεινη την εποχη ημουνα εκει) οπου και στην περιπτωση των ιων της γριππης το πρωτο πραγμα για την μη μεταδοση της ειναι η μασκα, μου φανηκε περιεργο που εβγαιναν επιστημονες στην τηλεοραση και συνιστουσαν την μη χρηση της. Και οπως αποδειχτηκε εκ των υστερων,παλι συμφωνα με τους ιδιους επιστημονες, ηταν λαθος.
και παλι τυπε κανεις δε φορα σωστα τη μασκα! τη φοραν απλα για το προστιμο! αληθεια ξερεις πολλους που αλλαζουν 4 μασκες στο 8ωρο καθε εργασιας? για τις πανινες δε θα σχολιασω που τις βαζουν και τις βγαζουν απο την τσεπη... στην ουσια ειναι σαν ενα φιλτρο οπως των αυτοκινητων που ανα πασα στιγμη μπορει να το πιασεις η να το βαλεις αναποδα κια να τραβηξεις μια καλη τζουρα κορωνα....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Εσυ, ο πξ, απαιτειτε να απανταμε σε ολα, αλλα εσεις κανετε το κοροιδο οταν σας ρωτουν κατι. Για να μην πω το αλλο που κανει ο πξ, που απαιτει λινκ, πηγη, οτι δεν ειναι ετσι, λεμε ψεματα, και οταν βαζουμε πηγη, κανει το κοροιδο. Μια που μιλαω μαζι σου, θα κανω την ερωτηση, αφου πρωτα απαντησω σε αυτο που ρωτησες. Ναι, απ οσο γνωριζω οι γονεις μου μου εκαναν ως παιδι ολα τα εμβολια που οριζε το κρατος. Επισης στο Στρατο, με το που καταταχθηκα, μου εκαναν ολα τα απαραιτητα εμβολια που εκριναν. Για να μη παθεις τετανο θα σου κανουν ενεση. Αρα απαντησα στην ερωτηση σου πιστευω. Σειρα μου να ρωτησω. Για Η1Ν1 εμβολιαστηκε ΟΛΟΣ ο πληθυσμος; Εγω παντως δεν εμβολιαστηκα, το θυμαμαι. Για εποχικη γριπη καθε χρονο, εμβολιαζεται ΟΛΟΣ ο πληθυσμος; Γιατι το κανετε αυτο; Γιατι συγκρινετε ιλαρα, πολυομυελιτιδα και αλλες ασθενειες, με αυτο που περναμε τωρα. Και αντε, να ειναι ετσι. Γιατι επικροτειτε την φιμωση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, που εχουν αλλη αποψη. Εγω το λεω, ο κορωνοιος ειναι υπαρκτος, και εν δυναμει επικινδυνος, οχι για ολους. Θελω να ακουω και αλλες αποψεις. Εσεις δε το θελετε,το πολεματε λυσαλεα.
ο πξ τα ξερει ολα τυπε δε το εχεις καταλαβει εδω και χρονια? ειναι αυτος και ο Πάπας

Οχι.
Ο νεαρός λεει οτι είναι αντιφατικο.
Δεν είναι.
Αντιφατικο είναι στο ψεκασμενο του κεφαλι.
Οταν δουλεύει φοράει μασκα.
Οταν βγαίνει να διασκεδασει,δε φοραει.
Αρα, άκυρο
οταν δουλευει και σε σερβιρει μπορει να σε σερβιρει χωρις εμβολιο και με ραπιντ! οταν ερθει σαν πελατης δε μπορει! γκεγκε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom