Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Ωραια κατασταση, Χιλιαδες Υγειονομικοι εκτος. Και αλλοι που παραμενουν εντος, που τραβηξαν το λουκι 1,5 χρονο και περιμεναν να παρουν την αδεια τους, τους λενε οτι δε θα παρουν αδεια, το συστημα εχει αναγκη.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Ωραια κατασταση, Χιλιαδες Υγειονομικοι εκτος. Και αλλοι που παραμενουν εντος, που τραβηξαν το λουκι 1,5 χρονο και περιμεναν να παρουν την αδεια τους, τους λενε οτι δε θα παρουν αδεια, το συστημα εχει αναγκη.
Ένας ένας πανε σαν τα κοτόπουλα και εμβολιάζονται,μην ανησυχείς.
Μονο οι χαρντκορ παρανοικοι ψεκασμενοι δε θα το κάνουν.
Με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης ανέβηκαν αισθητά οι εμβολιασμοί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Tα παραπονα τους στους συναδελφους τους που δεν εμβολιαστηκαν.
Καποια στιγμη ας αναλαβει και η ιδια η κοινωνια να συνετισει τα βλαμμενα μελη της.
Με κραξιμο? Με απομονωση? Με σφαλιαρες? Δεν ξερω, ας βρει τροπο.
Εγω πλεον οταν ερθει πελατης στο γραφειο, τον ρωταω αν ειναι εμβολιασμενος.
Αν μου πει οχι, του λεω οτι δεν μπορω να τον εξυπηρετησω.
Ευτυχως ως τωρα μονο δυο-τρεις μού εχουν τυχει. Ο ενας εκνευριστηκε κιολας, στ' αρχιδια μου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.887
Πόντοι
5.006
Ευτυχως ως τωρα μονο δυο-τρεις μού εχουν τυχει. Ο ενας εκνευριστηκε κιολας, στ' αρχιδια μου
αμα σου ερθει ανεμβολιαστη χοντρη τιγκα στην κυτταριτιδα και προκλητικα ντυμενη, εκει να σε δω ρε αρχιδι αμα την διωξεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αμα σου ερθει ανεμβολιαστη χοντρη τιγκα στην κυτταριτιδα και προκλητικα ντυμενη, εκει να σε δω ρε αρχιδι αμα την διωξεις....
Ο Θεος να δωσει να μην βρεθω σε τετοιο διλημμα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Tα παραπονα τους στους συναδελφους τους που δεν εμβολιαστηκαν.
Καποια στιγμη ας αναλαβει και η ιδια η κοινωνια να συνετισει τα βλαμμενα μελη της.
Με κραξιμο? Με απομονωση? Με σφαλιαρες? Δεν ξερω, ας βρει τροπο.
Να σε ρωτησω, το εμβολιο για Η1Ν1 το ειχες κανει; Εγω απ οτι θυμαμαι, οχι. Και τοτε ο ιδιος χαμος δε γινοταν; Και απο τα καναλια, στη Βουλη. Υπαρχουν και τα σχετικα βιντεακια για επερωτησεις βουλευτων τοτε σχετικα. Και τοτε ησουν δικηγορος. Γιατι δεν ειπες τοτε σε πελατη σου, Δε δεχομαι ανεμβολιαστους.

Και επειδη εχω διαβασει εδω για τα πεταμενα εμβολια του Αβραμοπουλου, οτι ειναι ψεμα, δεν εγινε ετσι. Μπορει καποιος να μου εξηγησει, γιατι οσοι εγραψαν οτι δεν ειναι ετσι, δεν το εξηγησαν, για οσους απο εμας δεν το εχουμε παρακολουθησει. Δε πηρε το ελληνικο κρατος εκατομμυρια εμβολια, αλλα αυτα δεν χρησιμοποιηθηκαν απο τον γενικο πληθυσμο; Εχω δει και φωτογραφιες με νεαροτερο Τσιορδα, στην ιδια θεση που ειχε και στην τωρινη υγειονομικη κριση.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.317
Πόντοι
1.706
Δεν δίνω, Δευτέρα πρωί στην στέλνω :tooth:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.317
Πόντοι
1.706
Να σε ρωτησω, το εμβολιο για Η1Ν1 το ειχες κανει; Εγω απ οτι θυμαμαι, οχι. Και τοτε ο ιδιος χαμος δε γινοταν; Και απο τα καναλια, στη Βουλη. Υπαρχουν και τα σχετικα βιντεακια για επερωτησεις βουλευτων τοτε σχετικα. Και τοτε ησουν δικηγορος. Γιατι δεν ειπες τοτε σε πελατη σου, Δε δεχομαι ανεμβολιαστους.

Και επειδη εχω διαβασει εδω για τα πεταμενα εμβολια του Αβραμοπουλου, οτι ειναι ψεμα, δεν εγινε ετσι. Μπορει καποιος να μου εξηγησει, γιατι οσοι εγραψαν οτι δεν ειναι ετσι, δεν το εξηγησαν, για οσους απο εμας δεν το εχουμε παρακολουθησει. Δε πηρε το ελληνικο κρατος εκατομμυρια εμβολια, αλλα αυτα δεν χρησιμοποιηθηκαν απο τον γενικο πληθυσμο; Εχω δει και φωτογραφιες με νεαροτερο Τσιορδα, στην ιδια θεση που ειχε και στην τωρινη υγειονομικη κριση.
Όχι, δεν ήταν ο ίδιος χαμός.
Ούτε Ιταλία, ούτε Ισπανία είχαν υπάρξει τότε τις πρώτες εβδομάδες.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αφού γυρεύεις επαναστάσεις είσαι να τα ανοίξουμε όλα χωρίς κανένα περιορισμό?
Ο μόνος όρος που θα ισχύει για όλους να είναι νοσηλεία μόνο αν είσαι εμβολιασμένος.
Τα έχεις τα αρχίδια ή Τσε του καναπέως και εσυ????????
Εγώ θα πρότεινα αποκλεισμό από το σύστημα υγείας σε όσους κάνουν κατάχρηση τσικουδιάς και ζουν επικίνδυνα παίζοντας με κουμπούρια.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.317
Πόντοι
1.706
Εγώ θα πρότεινα αποκλεισμό από το σύστημα υγείας σε όσους κάνουν κατάχρηση τσικουδιάς και ζουν επικίνδυνα παίζοντας με κουμπούρια.
Ναι, γιατί όχι.
Αφού τα θέλει ο κώλος τους ας γίνει έτσι.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Όχι, δεν ήταν ο ίδιος χαμός.
Ούτε Ιταλία, ούτε Ισπανία είχαν υπάρξει τότε τις πρώτες εβδομάδες.
δεν ειχαμε πιεση για εμβολιασμους τοτε οπως τωρα

απο την αλλη ομως δεν μπορουσες να βρεις με τιποτα αντιγρυπικα εμβολια λογω της φοβιας και το μπερδεμα που ειχαν προκαλεσει με το H1N1

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Πηγη ionian tv, Ειδησεις.
Ματινα Παγωνη Προεδρος ΕΙΝΑΠ
<Ερχεται δυσκολος χειμωνας για τους ανεμβολιαστους. Πρεπει να πανε να εμβολιαστουν οσοι δε το εχουν κανει ακομη, οι ηλικιες 50-60-70-80. >

Δεν ειμαι μεσα. Να σαι καλα κυρα Παγωνη.
Πρεπει να ακουμε τους επιστημονες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αφού γυρεύεις επαναστάσεις είσαι να τα ανοίξουμε όλα χωρίς κανένα περιορισμό?
Ο μόνος όρος που θα ισχύει για όλους να είναι νοσηλεία μόνο αν είσαι εμβολιασμένος.
Τα έχεις τα αρχίδια ή Τσε του καναπέως και εσυ????????
Πληρώνω 500€ το δίμηνο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εάν μου πει αυτό που προτείνεις και επιστροφή του 500€ χωρίς να χρειαστεί να ξαναπληρωσω, εφόσον δεν θα ξαναχρειαστει να νοσηλευτω, εγώ μέσα είμαι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
:confused: Προφιτερόλ;
andrias.jpg

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.317
Πόντοι
1.706
Πληρώνω 500€ το δίμηνο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εάν μου πει αυτό που προτείνεις και επιστροφή του 500€ χωρίς να χρειαστεί να ξαναπληρωσω, εφόσον δεν θα ξαναχρειαστει να νοσηλευτω, εγώ μέσα είμαι.
Και τα 500 πάνε στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη?
Ή τα 500 είναι οι ασφαλιστικές εισφορές σου?
Μικρή σημασία έχει όμως, μια χαρά συμφωνώ.
Πυρηική λύση είναι βέβαια με αποτέλεσμα να εξαϋλωθεί το ΕΣΥ αλλά εδω που φτάσαμε...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.844
Πόντοι
6.256

Και πολλα νοσοκομεια αναβαλλουν προγραμματισμενα ραντεβου,
Κατα τ αλλα το εσυ ειναι ορθιο,
Και βεβαια δε βγαζουν αχνα τι γινεται με τους νο κοβιντ, κατω απ το χαλί

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.844
Πόντοι
6.256
Το κρατος δικαιου σε θελει να πληρωνεις, να εχεις την ιδια αντιμετωπιση με οποιονδηποτε ; αλλον δεν εχει πληρωσει ποτε και εχει μπει παρανομα στη χωρα, σε θελει να λαδωνεις για να βρεις ακρη στο νοσοκομειο και σε θελει δυο χρονια τωρα να μην παθεις τιποτα εκτος κοβιντ.

Μηπως πρεπει να επεμβει εισαγγελεας επειδη ουσιαστικα σε κλεβουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom