Καπως λεγεται αυτο νομιζω
"Διαστροφη" του γνωστικου αντικειμενου?
δεν ξέρω από θεωριτικά και φιλοσοφίες, εγώ είμαι της μπακαλικής. γι 'αυτό έχω το μπου.κομ να μαθαίνω και τίποτα ιντελεκτουέλ
Καπως λεγεται αυτο νομιζω
"Διαστροφη" του γνωστικου αντικειμενου?
να κλεισουν τα νοσοκομεια και να παμε να προσευχηθουμε, αφου υπαρχει σιγουρα θεος και σιγουρα ειναι καλος , θα μας βοηθησει.Πολυ ωραια τύπε
Κλειστε τα νοσοκομεια, δεν εχει κανενα νοημα
Ισα ισα, κολλανε και οι γιατροι και οι νοσοκομες
Ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα
Τύπε με τρομαζει το μεγεθος της ημιμαθειας, της αφελειας και της υπεραπλουστευσης σου
Χαιρομαι που ανθρωποι σαν εσενα δεν ειναι στο κεντρο ληψης αποφασεων αυτη τη στιγμη.
Μυαλα σαν τα δικα σου ειναι επικινδυνα
υ.γ. Το οτι δεν μπορει να νοσησει ταυτοχρονα πανω απο το 15% που το βρηκες?
Μα, όπως και να το δεις, ο τύπος με τους υπολογισμούς του λέει ότι θα πεθάνουν 120.000 Έλληνες αλλά δεν πειράζει...Τύπε με τρομαζει το μεγεθος της ημιμαθειας, της αφελειας και της υπεραπλουστευσης σου
Χαιρομαι που ανθρωποι σαν εσενα δεν ειναι στο κεντρο ληψης αποφασεων αυτη τη στιγμη.
Δηλαδή οι 20.000 που γράφεις εσύ δεν είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες; Και τα νούμερα βγάζουν ψεύτη το Δασκαλάκη;
Κι εσύ είσαι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης; Μάλλον από σένα πρεπει να ξεκινήσει ο εισαγγελέας.
ετσι γινεται με τις μεταδοτικες ασθενειες συνηθως, δεν κολλανε ολοι την πρωτη βδομαδα που κατεβηκε ο αρρωστος απο το καραβι στην πολη.Τύπε με τρομαζει το μεγεθος της ημιμαθειας, της αφελειας και της υπεραπλουστευσης σου
Αλίμονό μας αν χύσουμε την καρδάρα με το γάλα
Αλλος απο δω.ενα 15% ειναι μια ρεαλιστικη εκτιμηση για ανωτερο αριθμο ταυτοχρονα νοσουντων.
μαλλον δεν ημασταν τοσο αλαζόνες και υπεροπτες οσο οι αλλοι για το συστημα υγειας της χωρας μας και πηραμε μετρα νωρίτερα :S :S :S
οχι βλακα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΜας τελείωσε η ζυγαριά που έβαζε η λούγκρα ότι κακώς πήραμε μεσίτρα γιατί το πολύ θα είχαμε 100 χιλ νεκρούς σε ΟΛΟ τον κόσμο.
Τώρα φράσσαμε στις 200 χιλ ΜΟΝΟ για την Ελλάδα!!!!
Ενταξει τύπε, δεν κάνει τιποτα ο αναπνευστηρας
Αποφασισα να παψω να αντικρουω ανοησιες
Ο,τι πεις εσυ
Αυτους ομως μπορεις να τους μαντρωσεις κανονικοτατα χωρις πολλα-πολλα.η δική μου ανυσηχία είναι ότι την καρδάρα (την καλή μέχρι τώρα πορεία της επιδημίας) θα την ανατρέψει ένα πιθανό ξέσπασμά της στους καταυλισμούς των λαθραίων με ότι αυτό συνεπάγεται
η ουγγαρια απο που προκυπτει? εχει γραψει κατι σχετικο?
Φίλε μου όταν το ποσοστό που χρειάζεται ΜΕΘ είναι 2,5% από τα διαγνωσμένα κρούσματα και 1,25% αν συμπεριλάβεις τα πλήρως ασυμπτωματικά που δεν διαγιγνώσκονται, κι εσύ μου λές ότι θα φτάσει η θνητότητα στο 5% και στο 10% τι να σου πω παραπάνω? Ποιος από τους δυο μας λες να είναι ημιμαθής?Τύπε με τρομαζει το μεγεθος της ημιμαθειας, της αφελειας και της υπεραπλουστευσης σου
κανεναν δεν συμφερει το λοκνταουνΣωστά αλλά κι αν έλεγχαν τους εισερχομενους στη χώρα ακόμα νωρίτερα μπορεί και να μην είχαμε ούτε νεκρούς. Μήπως το έκαναν επίτηδες για να κάνουν το lock down; Κι οχι μόνο οι δικοί μας αλλά η υπόλοιπη Δύση...
Σου εβαλα παραπομπη και εσυ λες "οτι πεις εσυ". Δλδ στα νοσοκομεια που μετρανε ποσοι πεθαινουν και ποσοι ζουν με τον αναπνευστηρα ειναι ηλιθιοι?
Ειναι απλοϊκη σκεψη να νομιζεις οτι επειδη θα βαλεις καποιον στον αναπνευστηρα θα τον σωσεις. Ειναι απλοϊκη γιατι ο αναπνευστηρας δεν γιατρευει το προβλημα. Και το προβλημα ειναι η προχωρημενη πνευμονια.
Ο αναπνευστηρας σου αγοραζει χρονο (παρατεινοντας τεχνητα τη διαρκεια της ζωης του ασθενους) ωστε να καταπολεμησεις το προβλημα της πνευμονιας με αντιβιωτικα. Αν αυτο πετυχει, τοτε ο ασθενης θα ζησει σε ποσοστο 14-21% (οπως το μετρησαν οι γιατροι της Wuhan).
οχι βλακα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
το αντιθετο λεω και θα λεω για να σας τα πρηζω οτι πρπει να παιρνουμε καθε χρονο μετρα και για την γριπουλα των 100 νεκρων
παρε και την ζυγαρια να μην ξεχνιομαστε
Ενταξει, εξαλλου εχει διατυπωθει ευρεωςΦίλε μου όταν το ποσοστό που χρειάζεται ΜΕΘ είναι 2,5% από τα διαγνωσμένα κρούσματα και 1,25% αν συμπεριλάβεις τα πλήρως ασυμπτωματικά που δεν διαγιγνώσκονται, κι εσύ μου λές ότι θα φτάσει η θνητότητα στο 5% και στο 10% τι να σου πω παραπάνω? Ποιος από τους δυο μας λες να είναι ημιμαθής?
Όταν τρέχει η επιδημία εδώ και 3 μήνες σε όλον τον κόσμο κι έχουμε 50.000 νεκρούς κι εσείς μιλάτε για 500.000 στην κουτσουλιά στο χάρτη ποιος είναι ημιμαθής. Ο Δασκαλάκης απλά σαν επιστήμονας θέλησε να ανοίξει το διάστημα εμπιστοσύνης και είπε το 500.000 σαν άνω όριο. Αν τον βάλεις να δημοσιεύσει paper με αυτό το νούμερο δε θα το κάνει.