Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
23:00
France +1355
Spain +961
Italy +760
USA +706
England +569
Κατι κανουμε πολυ σωστα ,δεν εξηγειται αλλιως ...
Αυτο το επιχειρημα ειπαμε εκατο φορες οτι ειναι τουλαχιστον παιδικο.3500 χάνεις ΤΟ ΧΡΟΝΟ σε τροχαία και άλλους τόσους ανάπηρους και 20 δις δεν έδωσες για να φτιάξεις δρόμους. Με πιάνεις?
Πολυ απλα, τα καναμε ολα πιο σωστα απο ολους τους αλλουςΜάλλον πλενόμαστε πιο τακτικά
Τι έχουμε εδώ;
Καινούργιο κάδρο στην Πινακοθήκη του bou.com;
Μπαααα, δε νομίζω.
1) Καμία μελέτη δεν έγινε στην Ισλανδία για την πορεία της νόσου των κρουσμάτων. Αν την έχεις πες μας ποια είναι.
2) Δεν μπορεί να γίνει τυχαία μελέτη για την κλινική εικόνα των νοσούντων. Αγνοείς τις βασικές αρχές της ιατρικής και της στατιστικής.
3) Όπως αναφέρει ο ΠΟΥ και με βάση της μελέτης σε δείγμα 45.000 φορέων στην Κίνα:
81% έχει ελαφρά έως μέτρια συμπτώματα
14% χρειάζεται να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο
5% χρειάζεται ΜΕΘ
Μέσα σε μία πρόταση πέταξες 3 παπαριές.
Καταλάβαμε.
Δυο φύλλα βαμβακερο υφασμα με κενο αναμεσα για να βαζεις χαρτι κουζινας που το αλλαζεις καθε φορα,
Με το σιδερωμα δε μενει τιποτα ζωντανο
μαλλον δεν ημασταν τοσο αλαζόνες και υπεροπτες οσο οι αλλοι για το συστημα υγειας της χωρας μας και πηραμε μετρα νωρίτερα :S :S :SΠολυ απλα, τα καναμε ολα πιο σωστα απο ολους τους αλλους
Δεν θελουμε τις προτασεις σου τύπεη κυβερνηση αυτή τη στιγμη με τον κορονοιο επρεπε να κανει τα εξης.
αρχικα να ανοιξει όλα τα μαγαζια του λιανεμπορίου και να επιτρέπετε μονο 1 πελατης μεσα και οι υπολοιποι εξω σε αποσταση 1.5 μετρο στην ουρα.
τα πολυκαταστήματα θα ακολουθουσαν την τακτικη των σουπερ μαρκετ ενας ανα 15 τετραγωνικα.
τα λεωφορεια μεγιστο αριθμο επιβαινόντων εως 15 επιβατες και καθημερινη απολυμανση.
οι εκκλησιες ολοι οι πιστοι στον προαυλιο χωρο σε αποσταση ο ενας με τον αλλον 1.5 μετρο.μεσα στην εκκλησια μονο ο παπας οι ψαλτες και οι νεοκοροι.
οι τράπεζες ιδια τακτικη με τα σουπερ μαρκετ ενας ανα 15 τετραγωνικα και περαιτέρω προωθηση του πληθυσμου για χρηση του Web banking.
λαικες αγορες ο κάθε παγκος 2 μετρα αποσταση από τον διπλανο του και 5 μετρα από τον απέναντι.
ταξι μεχρι 2 επιβάτες στα πισω καθίσματα.
τα σχολεια καθημερινη απολυμανση και όχι ταξεις πανω από 20 παιδια,επισης το διάλλειμα κάθε ταξη χωρια με την άλλη τμηματικα ετσι ώστε να μην συγκεντρώνονται όλα τα παιδια στο προαυλιο και αν υπηρχε κρουσμα κλεισιμο του σχολειου για 14 μερες.
οικοι ανοχης ενας πελατης στο σαλονι μονο και όχι περισσοτεροι και η ιεροδουλη κάθε 15νθημερο να εξεταζοταν και για κοβιντ.
επισης υποχρεωτικη χρηση της μασκας σε χωρους που υπαρχει σχετικα συνωστισμος όπως σουπερ μαρκετ εκκλησιες τράπεζες ταξι λεωφορεια
αστυνομικος ελεγχος για τηρηση των προαναφερθέντων με προστιμο στους παραβατες.
καφετεριες εστιαση μονο σε εξωτερικούς χωρους με το κάθε τραπεζι να απεχει με το άλλο 2 μετρα και μεγιστο αριθμο ατομων ανα τραπεζι εως 3 εξαιρεση μια οικογενεια 4μελης κλπ.
κεντρα διασκεδασης εσωτερικου χωρου απαγορευση μεχρι νεωτερας,μονο τα ανοιχτου τυπου κεντρα διασκεδασης με την τηρηση που ισχυουν σε καφετεριες -εστιαση.
δημοσιες υπηρεσίες ένα ατομο για εξυπηρετηση ανα γκισε και να ισχυσει παλι ο αριθμος των 15 τετραγωνικών ανα ατομο.
επισης ειδικα κεντρα αναφορας για κοβιντ εκτος νοσοκομείων για να γινετε το τεστ κατοπιν ραντεβού αλλα και χρησιμες συμβουλες αλλα και θεραπευτικη αγωγη στα ελαφρα περιστατικα.
στα νοσοκομεια μονο τα σοβαρα.
σε παρκα και γενικα απαγορευση συνωστισμου ανω των 10 ατομων
στις παραλιες η κάθε ξαπλωστρα 2 μετρα αποσταση από την άλλη.
επισης ειδικες οδηγιες εκμάθησης βασικων κανονων υγιεινης από την τηλεοραση καθημερινα από ότι να βλέπετε τον παπαδοπουλο.
όλα αυτά τα μετρα επρεπε να ισχυουν μεχρι και τις 23 σεπτεμβρη και μετα θα γινοταν επαναξιολογηση βαση των νεων δεδομενων.
εσεις οι δεξιοι πηγαίνετε αυτά τα μετρα που εγραψα στον χαρδαλια να κινηθεί η οικονομια και η ζωη γενικα.
Η "τυχη" μας ηταν οτι ξεσπασε διπλα μας στην Ιταλια το προβλημα και αφυπνισθηκαμε αμεσως.μαλλον δεν ημασταν τοσο αλαζόνες και υπεροπτες οσο οι αλλοι για το συστημα υγειας της χωρας μας και πηραμε μετρα νωρίτερα :S :S :S
Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα στηριξει τον Δασκαλακη.Ακόμα και αν νοσούσαν 8.000.000 άτομα στην Ελλάδα (το 80% του πληθυσμού), και το ποσοστό θνητότητας είναι 1% (που λένε ότι στο τέλος θα είναι πολύ μικρότερο), οι θάνατοι θα ήταν 80.000. Το 500.000 δε βγαίνει από πουθενά.
δεν έχω κανένα πρόβλημα, οι αριθμοί τον επιβεβαιώνουν τυπικά βέβαια. Έχω μια υποψία σε τι μπορεί να οφείλεται αυτ΄οτο χαμηλό νούμερο ειδικά εκεί πιστός στις αρχές μου δεν θα κάνω καμία εικασία χωρίς στοιχεία. Το αν θα παρέμενε το ίδιο 1.5 % ποσοστό αν νοσούσαν όλοι οι επιβαίνοντες επίσης μου φαίνεται αβέβαιο αλλά και πάλι δεν είμαι ειδικός.Είσαι ωραίος που το παραδέχτηκες !
Ασφαλώς και δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους,
αλλά πάντως δεν προκύπτει μεγάλη θνησιμότητα από
το πλοίο αυτό.
Η εκατόμβη ( και όχι... κατακόμβη ) είναι
στους δυστυχείς Ιταλούς, αλλά πάντως
αφορά πολύ ηλικιωμένους κατά βάση
Υπόψη ότι την περίοδο 2103-2017
υπήρχαν ετησίως περίπου 17.000 θάνατοι από κοινή γρίπη
ΣΗΜΕΡΑ οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από κορωνοίο
είναι 13.915 στην Ιταλία
Σημειωτέον ότι την περίοδο 2103-2017 υπήρχαν και θάνατοι από πνευμονία
που προκλήθηκε λόγω γρίπης, από επιμόλυνση, οπότε
πρέπει να δούμε θανάτους από γρίπη + θανάτους από πνευμονία
συνολικά.
Η ειδικότητα σου αν επιτρέπεται Voltaire 45?
Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα στηριξει τον Δασκαλακη.
Αλλά ρε φιλε λες ουρανομηκεις ανοησιες τωρα.
Το 1% ειναι η θνητοτητα υπο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ συνθηκες.
Αν σου νοσησει το 80% του πληθυσμου, τα νοσοκομεια θα σε διωχνουν αν εισαι πανω απο 60 ετων. Θα μπορεις να σωθεις αλλά δεν θα σε προλαβαινουν.
Ο,τι γινεται στην Ιταλια δηλαδη. Και τοτε το 1% θα γινει 5% ή και 10%.
Δηλαδη 400.000 ή και 800.000 νεκροι.
Αυτην την πολυ απλη παραμετρο, γιατι αδυνατεις να την λαβεις υποψη σου?
Πολυ.Αφού ρε Αλεξ71 ΔΕΝ υπάρχει ειδική θεραπεία.
Τα νοσοκομεία, πόσο νομίζεις μειώνουν τη θνητότητα ;
Το πιο ανησυχητικο στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι μην τυχον επελθει χαλαρωση και εφησυχασμος.Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
Ας περιμένουμε άλλες 2 εβδομάδες για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ελλάδα.
Μέχρι τότε δεν βλάπτει και καμιά προσευχή....
Το πιο ανησυχητικο στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι μην τυχον επελθει χαλαρωση και εφησυχασμος.
Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα στηριξει τον Δασκαλακη.
Αλλά ρε φιλε λες ουρανομηκεις ανοησιες τωρα.
Το 1% ειναι η θνητοτητα υπο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ συνθηκες.
Αν σου νοσησει το 80% του πληθυσμου, τα νοσοκομεια θα σε διωχνουν αν εισαι πανω απο 60 ετων. Θα μπορεις να σωθεις αλλά δεν θα σε προλαβαινουν.
Ο,τι γινεται στην Ιταλια δηλαδη. Και τοτε το 1% θα γινει 5% ή και 10%.
Δηλαδη 400.000 ή και 800.000 νεκροι.
Αυτην την πολυ απλη παραμετρο, γιατι αδυνατεις να την λαβεις υποψη σου?
Πολυ.
Ο ιος προσβαλλει τους πνευμονες, χρειαζεσαι αναπνευστηρα για οξυγονο.
Αλλιως ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, τελος.
Καποιος που θα σωνοταν με εναν αναπνευστηρα, αν δεν τον εχει, δεν εχει καμια πιθανοτητα.
Χώρια που καποια φαρμακα "πιανουν" σε μερικους.
Αν δεν μειωνουν την θνητοτητα τα νοσοκομεια ρε τύπε ας τα κλεισουμε.
Πολυ.
Ο ιος προσβαλλει τους πνευμονες, χρειαζεσαι αναπνευστηρα για οξυγονο.
Αλλιως ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, τελος.
The ICU mortality rate among those who required non-invasive ventilation was 23 (79%) of 29 and among those who required invasive mechanical ventilation was 19 (86%) of 22.2