Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.325
Πόντοι
3.656
Μου ανέφεραν ότι η βλάβη προκλήθηκε με δική μου υπαιτιότητα, καθώς εγώ συναίνεσα να μου δοθεί το εμβόλιο. Καμία υποχρεωτικότητα.

Από αυτή την παράγραφο και μόνο, καταλαβαίνεις το ψεύδος. Από την αρχή τα τετράποδα εδώ μέσα ισχυριζόντουσαν πως στο χαρτί του ιστορικού το οποίο υπογράφεις πριν εμβολιαστείς, υπάρχει δήλωση αποποίησης ευθύνης των Φαρμακευτικών Εταιρειών αν πάθεις οτιδήποτε. Όταν τους μοστράρησα φωτογραφία του έντυπου πριν το υπογράψω, μου πούλησαν τρέλα πως αυτό υπήρχε στην αρχή και τώρα το κατάργησαν και λοιπές πίπες

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Από αυτή την παράγραφο και μόνο, καταλαβαίνεις το ψεύδος. Από την αρχή τα τετράποδα εδώ μέσα ισχυριζόντουσαν πως στο χαρτί του ιστορικού το οποίο υπογράφεις πριν εμβολιαστείς, υπάρχει δήλωση αποποίησης ευθύνης των Φαρμακευτικών Εταιρειών αν πάθεις οτιδήποτε. Όταν τους μοστράρησα φωτογραφία του έντυπου πριν το υπογράψω, μου πούλησαν τρέλα πως αυτό υπήρχε στην αρχή και τώρα το κατάργησαν και λοιπές πίπες
Ο δικός μου δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Μου είπε χονδρικά πως δεν παραδέχτηκε καμιά εταιρία ή γιατρός σύνδεση του εμβολίου με τα καρδιακά προβλήματα που του παρουσιάστηκαν μετά . Πόσο μετά δεν ξέρω. Όλα έγιναν από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο..
Αν και ο παραπάνω δεν εννοεί πως υπέγραψε κάποιο χαρτί. Η αυτόβουλη παρουσία του στο εμβολιαστικό λογικά είναι και συναίνεση στον εμβολιασμό του. Και να υποχρεωθεί κάποιος έμμεσα με τους γνωστούς τρόπους, όταν πάει και κάνει εμβόλιο και κάθεται στη καρέκλα είναι συναινετικό. Δεν γίνεται με άμεση βία. Δεν είναι απόδειξη ψεύδους αυτό που απομόνωσες.

Τελευταία τροποποίηση:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
ρε τι λες;
300.000 ανεμβολίαστοι άνω των εξήντα δεν μπορούν να δίνουν διαρκώς καμιά 500 διασωληνωμένους;
Ο τραβελογαμημένος, αλλά και τα άλλα ψέκια, δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί το 80+% του πληθυσμού που δίνουν τις διασωληνώσεις, αντιστοιχούν στο 15% των διασωληνώσεων, ενώ το 18-20% δίνει το 85%.

Να σημειώσουμε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Υπάρχει καταδικαστική απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου κατά της Novartis προ 2 χρόνων. Εμπλέκονται πολιτικοί και γιατροί. Τώρα που το κόλπο της πανδημίας είναι πολύ πιο καλοστημένο γιατί να τελειώσει τόσο γρήγορα αφού περνάνε και άλλα στο μεταξύ όπως η κατάργηση συνταγματικών ελευθεριών;

Ένα απόσπασμα που αν και μεταφρασμένο από αυτόματο μεταφραστή βγάζει νόημα:
Η Novartis Greece παραδέχτηκε επίσης ότι μεταξύ 2009 και 2010, η Novartis Greece πραγματοποίησε ακατάλληλες πληρωμές σε παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε σχέση με μια επιδημιολογική μελέτη που είχε σκοπό να αυξήσει τις πωλήσεις ορισμένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων με την επωνυμία Novartis. Η επιδημιολογική μελέτη χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για την πραγματοποίηση ακατάλληλων πληρωμών στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις ορισμένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων με την επωνυμία Novartis, και οι εργαζόμενοι της Novartis Greece αναγνώρισαν ότι πολλοί συμμετέχοντες πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης πίστευαν ότι πληρώνονταν σε αντάλλαγμα συγγραφή συνταγών προϊόντων Novartis και όχι για παροχή δεδομένων στο πλαίσιο κλινικής μελέτης.

Η Novartis Greece, μέσω των εργαζομένων και των πρακτόρων της, εν γνώσει και ηθελημένα συνωμότησε με άλλους για να κάνει τη Novartis AG να χαρακτηρίσει εσφαλμένα και να καταγράψει ψευδώς ακατάλληλες πληρωμές που σχετίζονται με τα διεθνή ιατρικά συνέδρια και την επιδημιολογική μελέτη στα βιβλία, τα αρχεία και τους λογαριασμούς της Novartis AG.

Και όλη η καταδικαστική απόφαση:

Να υποθέσω πως αν κάποιος το 2009 είχε αμφιβολίες ήταν ψεκασμένος..
Μπορείς να βρεις την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση του Αμερικάνικου Δικαστηρίου;

Μην βγάλεις όμως το ποσό που πλήρωσε σαν συμβιβασμό. ΑΠΟΦΑΣΗ έγραψες.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ο τραβελογαμημένος, αλλά και τα άλλα ψέκια, δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί το 80+% του πληθυσμού που δίνουν τις διασωληνώσεις, αντιστοιχούν στο 15% των διασωληνώσεων, ενώ το 18-20% δίνει το 85%.

Να σημειώσουμε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.
Ενώ είσαι επιθετικός θα παραλείψω αντίστοιχους χαρακτηρισμούς και θα σε ρωτήσω ήρεμα αν μπορείς εσύ να εξηγήσεις το γιατί ένας 20άρης ή υγιής τριαντάρης που η πιθανότητα να νοσήσει βαριά είναι σπάνια και ακόμα πιο απειροελάχιστη η πιθανότητα να χρειαστεί διασωλήνωση να υποχρεώνεται έμμεσα σε εμβολιασμό με απειλές χαρακτηρισμούς και να υπάρχουν εταιρίες που δεν δέχονται ανεμβολίαστους? Και άντε η εταιρία να κάνει ότι θέλει αυθαίρετα. Γιατί ένας υγιής 25άρης να μην μπορεί να δουλέψει στην ΕΜΑΚ ή σαν υγειονομικός υπάλληλος;

Τελευταία τροποποίηση:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Τα στοιχεία και τα λογικά επιχειρήματα είναι άχρηστα για τους αντιεμβολιαστές τύπε. Είναι αλήθεια πως στην αρχή υπήρχαν κάποιοι λογικοί άνθρωποι, οι οποίοι είτε φοβόντουσαν, είτε είχαν παρασυρθεί από άλλους, τη γνώμη των οποίων θεωρούσαν σεβαστή. Σήμερα, αφού έχει περάσει 1,5 χρόνος από την έναρξη του εμβολιασμού, έχει απομείνει ο πάτος το βαρελιού. Ηλίθιοι, θρησκόληπτοι, πονηροί οι οποίοι περιμένουν να
Μέχρι και στο bou, οι περισσότεροι ψεκ την κάνανε με την ουρά στα σκέλια. Βέβαια έχουμε 2-3 επανεμφανίσεις.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μπορείς να βρεις την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση του Αμερικάνικου Δικαστηρίου;

Μην βγάλεις όμως το ποσό που πλήρωσε σαν συμβιβασμό. ΑΠΟΦΑΣΗ έγραψες.
Με τις λέξεις θα παίξουμε; Δηλαδή υπονοείς πως ο δικαστής εξεβίασε την εταιρία σε συμβιβασμό για να ξεπλυθεί;
Τα υπόλοιπα οκ;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
Eγω μια καλησπερα ειπα να της πω, πού πηγε το μυαλο σου ρε φιλε, τι ανασφαλεια ειναι αυτη
τυπε ανασφαλειες εχεις εσυ που μπαινεις κρυφα απο κινητο και ψαχνεις γκομενες απο εδω μεσα...εγω μια χαρα μπαινω και δεν φοβαμαι..
ουτε την γυναικα μου φοβαμαι αλλα ουτε θα σε αφησω να το παιξεις πονηριδης...ασε που την γαμαει ρολς ρους τι να φοβηθω το ζασταβα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.325
Πόντοι
3.656
Ο δικός μου δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Μου είπε χονδρικά πως δεν παραδέχτηκε καμιά εταιρία ή γιατρός σύνδεση του εμβολίου με τα καρδιακά προβλήματα που του παρουσιάστηκαν μετά . Πόσο μετά δεν ξέρω. Όλα έγιναν από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο..
Αν και ο παραπάνω δεν εννοεί πως υπέγραψε κάποιο χαρτί. Η αυτόβουλη παρουσία του στο εμβολιαστικό λογικά είναι και συναίνεση στον εμβολιασμό του. Και να υποχρεωθεί κάποιος έμμεσα με τους γνωστούς τρόπους, όταν πάει και κάνει εμβόλιο και κάθεται στη καρέκλα είναι συναινετικό. Δεν γίνεται με άμεση βία. Δεν είναι απόδειξη ψεύδους αυτό που απομόνωσες.
Αν θεωρείς λογικές τις επαγωγές που γράφεις πιο πάνω ..Η αυτόβουλη παρουσία του στο εμβολιαστικό λογικά είναι και συναίνεση στον εμβολιασμό του..., ΔΗΛΑΔΗ πως οι εταιρείες απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη, έχεις πρόβλημα. Με αυτή τη λογική, δεν θα έκαναν αγωγές στους Πλαστικούς χειρουργούς που κατέστρεψαν πελάτισσες. Και επειδή από ότι είδα ξαναρχίζει το παραμύθι περί αποποίησης ευθύνης, ας το ξαναθυμηθούμε

Συνημμένα

• ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
    ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 28

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Άλλο συναίνεση νομίζω και άλλο υπογραφή , εγω απο αυτά που λέει καταλαβαίνω οτι εννοεί πως το έκανε απο μόνος του χωρίς να του πει κανείς αν δεν το κάνεις απολύεσαι παράδειγμα , μπορεί να το καταλαβαίνω εγώ λάθος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.325
Πόντοι
3.656
Άλλο συναίνεση νομίζω και άλλο υπογραφή , εγω απο αυτά που λέει καταλαβαίνω οτι εννοεί πως το έκανε απο μόνος του χωρίς να του πει κανείς αν δεν το κάνεις απολύεσαι παράδειγμα , μπορεί να το καταλαβαίνω εγώ λάθος.
και βέβαια το καταλαβαίνεις λάθος. Αν εγώ πιστέψω το 98% των Επιστημόνων που προτείνουν εμβολιασμό, δεν φταίω

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αν θεωρείς λογικές τις επαγωγές που γράφεις πιο πάνω ..Η αυτόβουλη παρουσία του στο εμβολιαστικό λογικά είναι και συναίνεση στον εμβολιασμό του..., ΔΗΛΑΔΗ πως οι εταιρείες απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη, έχεις πρόβλημα. Με αυτή τη λογική, δεν θα έκαναν αγωγές στους Πλαστικούς χειρουργούς που κατέστρεψαν πελάτισσες. Και επειδή από ότι είδα ξαναρχίζει το παραμύθι περί αποποίησης ευθύνης, ας το ξαναθυμηθούμε
Σου ξαναλέω πως δεν αναφέρεται κάπου η υπογραφή εγγράφου.
Προφανώς συναίνεση εννοεί ο εμβολιασμένος την απόφασή του να εμβολιαστεί και όχι την έγγραφη δήλωση που πας να παρασύρεις δόλια την συζήτηση.
Προφανώς ο λόγος που δεν μπορούν να πάρουν αποζημιώσεις οι παραπάνω παθόντες είναι πως δεν μπορούν να αποδείξουν την άμεση ευθύνη του εμβολίου για τις βλάβες που υπέστησαν στην καρδιά.
Απλά μετάνιωσαν που αποφάσισαν/συναίνεσαν/ πείστηκαν ή όπως θες πες το να πάνε να το κάνουν..

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Με τις λέξεις θα παίξουμε; Δηλαδή υπονοείς πως ο δικαστής εξεβίασε την εταιρία σε συμβιβασμό για να ξεπλυθεί;
Τα υπόλοιπα οκ;
1. Υπήρξε δικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση;
2. Έγραψες ότι υπήρξε καταδικαστική απόφαση, άρα fake new.s Tο συνηθίζεις;
3. Οι άλλες φαρμακευτικές, δεν κάνανε τις ίδιες πρακτικές; Αναρωτήθηκες γιατί το Αμερικανικό Δημόσιο στράφηκε ΜΟΝΟ κατά της Nobartis;
4. Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ βέβαια. Που μιλούσε για 32 δις σκάνδαλο nobaritis, με συνολικό της τζίρο στα 5 δις;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
και βέβαια το καταλαβαίνεις λάθος. Αν εγώ πιστέψω το 98% των Επιστημόνων που προτείνουν εμβολιασμό, δεν φταίω
Το οτι το 2% έχει αντίθετη γνώμη και την λέει δεν σημαίνει οτι είναι όντως 2% στο σύνολο , εγω πιστεύω οτι είναι παραπάνω. Όπως εσυ και οι δημοσιογράφοι πιστεύεται οτι (το 95% λένε αυτοι , το 98% εσυ) συμφωνεί με το επίσημο αφήγημα.

Εγω επίσης αναρωτιέμαι γιατί όταν καλούν στα κανάλια κάποιους με αντίθετη γνώμη , ποτέ δεν καλούν επιστήμονες έστω απο αυτό το 2% , τις περισσότερες φορές αν όχι πάντα θα καλέσουν είτε κάποιον άσχετο αντιεμβολιαστή , δηλαδή κάποιον όχι επιστήμονα , η στην καλύτερη τον Πουλτουρτζίδη που είναι διαιτολόγος (και έχει και κάποιες γνώσεις ανοσολογίας νομίζω) αλλά πάντως δεν είναι γιατρός. Η μπορεί να καλέσουν τον Κούβελα αλλά να μην τον αφήσουν να μιλήσει τελικά όπως έκαναν τις προάλλες.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
1. Υπήρξε δικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση;
2. Έγραψες ότι υπήρξε καταδικαστική απόφαση, άρα fake new.s Tο συνηθίζεις;
3. Οι άλλες φαρμακευτικές, δεν κάνανε τις ίδιες πρακτικές; Αναρωτήθηκες γιατί το Αμερικανικό Δημόσιο στράφηκε ΜΟΝΟ κατά της Nobartis;
4. Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ βέβαια. Που μιλούσε για 32 δις σκάνδαλο nobaritis, με συνολικό της τζίρο στα 5 δις;
Ξεκινάω από το 3
Νομίζω πως πάρα πολλές φαρμακευτικές έχουν καταδίκες από την αμερικάνικη δικαιοσύνη.
Στο 1 δεν πρόσεξα ιδιαίτερα το τρόπο εκδικασμού της υπόθεσης καθώς με εξέπληξε το περιεχόμενο.
Στο 2 πιστεύεις πως το link που έβαλα δεν παραπέμπει στο υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ;
Στο 4 δεν ξέρω δεν απαντώ καθώς δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
Βάλε μασκουλα και ξηγησου της ένα τάντρα, ένα σπατουλαρισμα,να αλλάξετε διάθεση με την κυρία σου
μπα δεν εχει ορεξη για τιποτα ουτε για φαι..αυτο μαζι με ελαχιστα φτερνισματα και μια κοπωση ειναι τα συμπτωματα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.325
Πόντοι
3.656
Σου ξαναλέω πως δεν αναφέρεται κάπου η υπογραφή εγγράφου.
Προφανώς συναίνεση εννοεί ο εμβολιασμένος την απόφασή του να εμβολιαστεί και όχι την έγγραφη δήλωση που πας να παρασύρεις δόλια την συζήτηση.
Προφανώς ο λόγος που δεν μπορούν να πάρουν αποζημιώσεις οι παραπάνω παθόντες είναι πως δεν μπορούν να αποδείξουν την άμεση ευθύνη του εμβολίου για τις βλάβες που υπέστησαν στην καρδιά.
Απλά μετάνιωσαν που αποφάσισαν/συναίνεσαν/ πείστηκαν ή όπως θες πες το να πάνε να το κάνουν..
Κι εσύ πως γνωρίζεις ότι το εμβόλιο φταίει γι αυτές τις βλάβες;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Δες εδώ :wanker::wanker::wanker:

Άντε και στα δικά μας ✌️??
Εκει εχουν αρχιδια δεν ειναι σαν και εδω ξεχυθηκαν ολοι στους δρομους για να παραπονεθουν για την ανεξηγητη ακριβια.
Εδω θα ειχαμε τους καναπεδατους εσενα τον αλεξ κλπ δεξια τσιρακια που θα λεγατε καλα κανει και αυξανει η τιμη του αεριου ενω θα ετρεμαν τα χερια σας να γραψετε το μυνημα απο το κρυο.
Εκει δεν εχει η κυβερνηση μας φτωχοποιει βγαινουμε και τα σπαμε μεχρι να κάνει πισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom