Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Προφανώς συναίνεση εννοεί ο εμβολιασμένος την απόφασή του να εμβολιαστεί και όχι την έγγραφη δήλωση που πας να παρασύρεις δόλια την συζήτηση.
δεν έγραψα για τον συγκεκριμένο, έγραψα τι έλεγαν τα τετράποδα στην αρχή. Και κάθε μήνα τους τρίβω στη μούρη τις δηλώσεις τους πως θα πεθαίναμε μαζικά λίγους μήνες μετά τον εμβολιασμό. Και πληροφόρησέ με πως κρίνεις το γεγονός πως εδώ γράφουν μόνο ΝΑΙ ΜΟΝΟ Εμβολιασμένοι που είχαν είτε καθόλου, είτε λίγες παρενέργειες, αλλά κανένας δεν έχει δηλώσει πως εγώ έπαθα πραγματική ζημιά από το εμβόλιο; Γιατί κανένας δεν το δηλώνει ευθέως, αλλά κάποιοι ισχυρίζονται πως κάποιος γνωστός έπαθε, ή άκουσαν κλπ;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
Εκει εχουν αρχιδια δεν ειναι σαν και εδω ξεχυθηκαν ολοι στους δρομους για να παραπονεθουν για την ανεξηγητη ακριβια.
Εδω θα ειχαμε τους καναπεδατους εσενα τον αλεξ κλπ δεξια τσιρακια που θα λεγατε καλα κανει και αυξανει η τιμη του αεριου ενω θα ετρεμαν τα χερια σας να γραψετε το μυνημα απο το κρυο.
Εκει δεν εχει η κυβερνηση μας φτωχοποιει βγαινουμε και τα σπαμε μεχρι να κάνει πισω.
ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι δε προτεινει λυσεις για την ενεργιακη ακριβεια ρε καημενε;αφου οντως μαλακιζεται ο μητσοτακης σε αυτο το θεμα..περιμενω να δω τι πιπες θα γραψεις και εσυ

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κι εσύ πως γνωρίζεις ότι το εμβόλιο φταίει γι αυτές τις βλάβες;
8C3192E2-EC4E-44CF-BF71-961859B1CC19.gif

Αντε να σου πω, πως γιατί τα προηγούμενα 45 χρόνια της ζωής του (αυτού που γνωρίζω) δεν είχε ποτε θέμα καρδιάς και το απέκτησε λίγο διάστημα μετά τον εμβολιασμό.
Το δικαστήριο μπορεί να μην το πείσει αλλά εμένα με πείθει για να έχω τις επιφυλάξεις μου!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
μπα δεν εχει ορεξη για τιποτα ουτε για φαι..αυτο μαζι με ελαχιστα φτερνισματα και μια κοπωση ειναι τα συμπτωματα
Και γω δεν είχα διάθεση για φαι και έχασα κάνα δυο κιλά.Απο την μπακα μάλιστα, ούτε παραγγελία να το χα, έχω φλαταρει όπως ποτέ τα τελευταία πέντε χρόνια και τώρα θέλω να πηδήξω το μωράκι σαν ταύρος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Εκει εχουν αρχιδια δεν ειναι σαν και εδω ξεχυθηκαν ολοι στους δρομους για να παραπονεθουν για την ανεξηγητη ακριβια.
Από που κι ως που η ακρίβεια είναι ανεξήγητη τύπε; εσείς δεν θέλατε πράσινη ενέργεια; αυτή η μετάβαση έχει τεράστιο κόστος κοντοπρόθεσμα, και μεγάλο κόστος και μπόλικα προβλήματα μακροπρόθεσμα. Όλα τα προιόντα θα ακριβύνουν είτε άμεσα (κόστος παραγωγής), είτε έμμεσα (κόστος μεταφοράς)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
Και γω δεν είχα διάθεση για φαι και έχασα κάνα δυο κιλά.Απο την μπακα μάλιστα, ούτε παραγγελία να το χα, έχω φλαταρει όπως ποτέ τα τελευταία πέντε χρόνια και τώρα θέλω να πηδήξω το μωράκι σαν ταύρος
:wanker: :rockon::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι επαθε ρε αθηναιε?
κορωνοβιρουσι αλλα μεχρι τωρα πολυ ηπια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι δε προτεινει λυσεις για την ενεργιακη ακριβεια ρε καημενε;αφου οντως μαλακιζεται ο μητσοτακης σε αυτο το θεμα..περιμενω να δω τι πιπες θα γραψεις και εσυ
Εχει προτείνει λυσεις

:wanker: :rockon::rockon:

κορωνοβιρουσι αλλα μεχρι τωρα πολυ ηπια
Ειχε κανει μπολια?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
8C3192E2-EC4E-44CF-BF71-961859B1CC19.gif

Αντε να σου πω, πως γιατί τα προηγούμενα 45 χρόνια της ζωής του (αυτού που γνωρίζω) δεν είχε ποτε θέμα καρδιάς και το απέκτησε λίγο διάστημα μετά τον εμβολιασμό.
Το δικαστήριο μπορεί να μην το πείσει αλλά εμένα με πείθει για να έχω τις επιφυλάξεις μου!
ποτέ δεν αρνήθηκα πως τα εμβόλια θα δημιουργήσουν προβλήματα ή και θα σκοτώσουν συγκεκριμένα άτομα. Αν είμαι όμως σίγουρος για κάτι, είναι πως τα άτομα που παθαίνουν βλάβες από οποιοδήποτε εμβόλιο, θα πέθαιναν από τους πρώτους όταν ξέσπαγε κάποια πραγματική επιδημία. Με λίγα λόγια, αν ο τύπος στον οποίο αναφέρεσαι έβγαλε καρδιακό πρόβλημα εξ αιτίας του εμβολίου, αν άρπαζε τον Ιό η θρόμβωση ήταν σίγουρη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι για αυτο ειναι ηπια ..
γραψε μου τις λυσεις συγκεκριμενα για το ρευμα
Κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η τιμή της ενέργειας δεν αυξήθηκε ούτε ένα ευρώ, παρ' όλο που η τότε κυβέρνηση βρισκόταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της θητείας της υπό τον αυστηρό δημοσιονομικό περιορισμό που προκαλούσε το Μνημόνιο. Ακόμη, πέτυχε τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια από 13% σε 6%, μείωση που προκάλεσε αισθητή ανακούφιση στους καταναλωτές. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε μια σειρά σημαντικές μεταρρυθμίσεις σχετικές με την ενέργεια, δηλαδή θεσμοθέτησε τις ενεργειακές κοινότητες, εκπόνησε το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα και άλλαξε τον μηχανισμό ενίσχυσης των έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ειδικά για τις λιγνιτικές περιοχές είχε προβλεφθεί ειδική χρηματοδότηση των ενεργειακών κοινοτήτων, στο πλαίσιο του Εθνικού Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης, και χρηματοδότηση μελετών βιωσιμότητας και τεχνικής ωρίμανσης των έργων αυτών. Με τις ενέργειες αυτές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε το ουσιαστικό ενδιαφέρον και την ικανότητά της στην υλοποίηση της Πράσινης Μετάβασης με δημοκρατικές διαδικασίες και κοινωνική δικαιοσύνη.

Ωστόσο υπάρχουν εργαλεία για τη συγκράτηση της τιμής της ενέργειας. Η αξιοποίηση όλων των εργαλείων του μοντέλου - στόχου με βάση το οποίο λειτουργεί σήμερα η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και η ανάπτυξη της προθεσμιακής αγοράς, σε αντίθεση με την αποκλειστική διαμόρφωση στο Χρηματιστήριο Ενέργειας της χονδρεμπορικής τιμής, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για την αύξηση της τιμής. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, που θα λειτουργούσαν ως μηχανισμοί αντιστάθμισης των αυξομειώσεων στις τιμές και στην επίδραση των εξωγενών παραγόντων, θα μπορούσαν να συντελέσουν προς την κατεύθυνση αυτή. Μια σύγχρονη προοδευτική πολιτική με τα κατάλληλα μέτρα, η οποία θα αλλάξει σε σχέση με τη σημερινή πολιτική, κατά την επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στην εξουσία, θα μεταφέρει επιτυχημένες τεχνικές, που επιδρούν αποτελεσματικά στη διαμόρφωση των τιμών και έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ενώ είσαι επιθετικός θα παραλείψω αντίστοιχους χαρακτηρισμούς και θα σε ρωτήσω ήρεμα αν μπορείς εσύ να εξηγήσεις το γιατί ένας 20άρης ή υγιής τριαντάρης που η πιθανότητα να νοσήσει βαριά είναι σπάνια και ακόμα πιο απειροελάχιστη η πιθανότητα να χρειαστεί διασωλήνωση να υποχρεώνεται έμμεσα σε εμβολιασμό με απειλές χαρακτηρισμούς και να υπάρχουν εταιρίες που δεν δέχονται ανεμβολίαστους? Και άντε η εταιρία να κάνει ότι θέλει αυθαίρετα. Γιατί ένας υγιής 25άρης να μην μπορεί να δουλΔέψει στην ΕΜΑΚ ή σαν υγειονομικός υπάλληλος;
Δεν ήμουν επιθετικός σε σένα, τώρα αν δέχεσαι ότι σε εκφράζουν οι χαρακτηρισμοί ΟΚ.
Το εμβόλιο μέχρι και την Ο, έπρεπε να είναι υποχρεωτικό σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ έρχονταν σε επαφή με άτομα που ΔΥΝΗΤΙΚΑ θα ερχόταν σε επαφή με υπερήλικες (αυτό το 10-15% που δεν ''επιανε" το εμβόλιο),ανοσιοατασταλμένους κλπ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
Ωστόσο υπάρχουν εργαλεία για τη συγκράτηση της τιμής της ενέργειας. Η αξιοποίηση όλων των εργαλείων του μοντέλου - στόχου με βάση το οποίο λειτουργεί σήμερα η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και η ανάπτυξη της προθεσμιακής αγοράς, σε αντίθεση με την αποκλειστική διαμόρφωση στο Χρηματιστήριο Ενέργειας της χονδρεμπορικής τιμής, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για την αύξηση της τιμής. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, που θα λειτουργούσαν ως μηχανισμοί αντιστάθμισης των αυξομειώσεων στις τιμές και στην επίδραση των εξωγενών παραγόντων, θα μπορούσαν να συντελέσουν προς την κατεύθυνση αυτή. Μια σύγχρονη προοδευτική πολιτική με τα κατάλληλα μέτρα, η οποία θα αλλάξει σε σχέση με τη σημερινή πολιτική, κατά την επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στην εξουσία, θα μεταφέρει επιτυχημένες τεχνικές, που επιδρούν αποτελεσματικά στη διαμόρφωση των τιμών και έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
Βανταμα κραταω αυτο οπως το εγραψες..λιγο εως πολυ ασαφεις τοποθετησεις αλλα κατι λενε..περιμενω τους γνωστες αν μπορει να γινει κατι με βαση αυτες τις προτασεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ποτέ δεν αρνήθηκα πως τα εμβόλια θα δημιουργήσουν προβλήματα ή και θα σκοτώσουν συγκεκριμένα άτομα. Αν είμαι όμως σίγουρος για κάτι, είναι πως τα άτομα που παθαίνουν βλάβες από οποιοδήποτε εμβόλιο, θα πέθαιναν από τους πρώτους όταν ξέσπαγε κάποια πραγματική επιδημία. Με λίγα λόγια, αν ο τύπος στον οποίο αναφέρεσαι έβγαλε καρδιακό πρόβλημα εξ αιτίας του εμβολίου, αν άρπαζε τον Ιό η θρόμβωση ήταν σίγουρη
Δεν πειθεις κανενα λεγοντας πως και κορωνα να κολλαγε θα πεθαινε.
Εφοσον ευθυνεται το μπολιο τελος,ειναι υπευθυνο για το θανατο.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εδω θα ειχαμε τους καναπεδατους εσένα τον αλεξ κλπ δεξια τσιρακια που θα λεγατε καλα κανει και αυξανει η τιμη του αεριου ενω θα ετρεμαν τα χερια σας να γραψετε το μυνημα απο το κρυο.
Εκει δεν εχει η κυβερνηση μας φτωχοποιει βγαινουμε και τα σπαμε μεχρι να κάνει πισω.
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
ΖΑΝ μη με μπλέκεις με Άλεξ και λοιπούς καναπεδάτους.
Επίσης μην πας να οικιοποιηθείς κομματικά τους χουλιγκάνους της Νέας Σμύρνης που οι άνθρωποι ήταν διαφορετικών ομάδων μάλιστα.. Κατά πολύ παραπάνω θα ήταν και διαφορετικών κομμάτων.
Σε κάθε πλευρά υπάρχει μαχητικός κόσμος και καλό είναι αυτή τη χρονική περίοδο να συμμαχήσουμε κατά της υγειονομικής δικτατορίας που ζούμε που κι αυτή δεν υποστηρίζεται μόνο από το κυβερνών κόμμα! :hi:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
ΖΑΝ μη με μπλέκεις με Άλεξ και λοιπούς καναπεδάτους.
Επίσης μην πας να οικιοποιηθείς κομματικά τους χουλιγκάνους της Νέας Σμύρνης που οι άνθρωποι ήταν διαφορετικών ομάδων μάλιστα.. Κατά πολύ παραπάνω θα ήταν και διαφορετικών κομμάτων.
Σε κάθε πλευρά υπάρχει μαχητικός κόσμος και καλό είναι αυτή τη χρονική περίοδο να συμμαχήσουμε κατά της υγειονομικής δικτατορίας που ζούμε που κι αυτή δεν υποστηρίζεται μόνο από το κυβερνών κόμμα! :hi:
Στη ν σμυρνη ηταν πολλοι αριστεροι συντροφια.
Ημουν εκει και το ξερω.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ξεκινάω από το 3
Νομίζω πως πάρα πολλές φαρμακευτικές έχουν καταδίκες από την αμερικάνικη δικαιοσύνη.
Στο 1 δεν πρόσεξα ιδιαίτερα το τρόπο εκδικασμού της υπόθεσης καθώς με εξέπληξε το περιεχόμενο.
Στο 2 πιστεύεις πως το link που έβαλα δεν παραπέμπει στο υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ;
Στο 4 δεν ξέρω δεν απαντώ καθώς δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Νομίζω, δεν ξέρω κλπ.

Για άλλη μία φορά, ποστάρεις με ύφος παντογνώστη για θέματα που αγνοείς.

Έτσι πρωτο-συναντηθήκαμε όταν επέμενες πως η Σουηδία το 2020, δεν είχε παραπάνω θανάτους, αλλά όταν στο έδειξα με νούμερα, το γύρισες στον Καλαματιανό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom