Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
καλα εκανες και το βαρεσες..η γυναικα τριπλα εμβολιασμενη κολλησε και εχει πολυ ηπια συμπτωματα
Ναι το ξέρω μύστη μου, εύχομαι πολλά περαστικά στην γυναίκα και σύντομα καλα :hi:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
καλα εκανες και το βαρεσες..η γυναικα τριπλα εμβολιασμενη κολλησε και εχει πολυ ηπια συμπτωματα
Εσυ τι κανεις ρε αθηναιε γιατι δεν εισαι κοντα της?
Φοβασαι μην κολλησεις αφου εκανες τριπλετα στα μπολια.
Αν εισαι αντρας δίπλα στη γυναικα σου τωρα.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Δεν ήμουν επιθετικός σε σένα, τώρα αν δέχεσαι ότι σε εκφράζουν οι χαρακτηρισμοί ΟΚ.
Το εμβόλιο μέχρι και την Ο, έπρεπε να είναι υποχρεωτικό σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ έρχονταν σε επαφή με άτομα που ΔΥΝΗΤΙΚΑ θα ερχόταν σε επαφή με υπερήλικες (αυτό το 10-15% που δεν ''επιανε" το εμβόλιο),ανοσιοατασταλμένους κλπ.
Η απάντηση με καλύπτει μερικώς.

Ως προς το αρχικό σκέλος, έχετε κάποια άλλη έκφραση εσείς της εμβολιασμένης πλευράς για ανθρώπους μη εμβολιασμένους που σκέφτονται ορθολογικά; Οι χαρακτηρισμοί σας δεν με εκφράζουν απλά τείνουν να γίνουν αυθαίρετα τρόπος ονομασίας της πλευράς μου συνολικά που εγώ την αυτόαποκαλώ πλευρά των ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΩΝ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στη ν σμυρνη ηταν πολλοι αριστεροι συντροφια.
Ημουν εκει και το ξερω.
Πολλοί αλλά όχι ΟΛΟΙ:wink:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Νομίζω, δεν ξέρω κλπ.

Για άλλη μία φορά, ποστάρεις με ύφος παντογνώστη για θέματα που αγνοείς.

Έτσι πρωτο-συναντηθήκαμε όταν επέμενες πως η Σουηδία το 2020, δεν είχε παραπάνω θανάτους, αλλά όταν στο έδειξα με νούμερα, το γύρισες στον Καλαματιανό.
Επιμενεις ρε τσιρακι οτι τα παμε καλα στη διαχειρηση της πανδημιας??
Μεχρι και οι γατες εχουν κολλησει και εσυ μασας τη καραμελα της αισιοδοξιας?
Ξεφτιλα διεθνως μας εχει κανει ο κουλης

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Νομίζω, δεν ξέρω κλπ.

Για άλλη μία φορά, ποστάρεις με ύφος παντογνώστη για θέματα που αγνοείς.

Έτσι πρωτο-συναντηθήκαμε όταν επέμενες πως η Σουηδία το 2020, δεν είχε παραπάνω θανάτους, αλλά όταν στο έδειξα με νούμερα, το γύρισες στον Καλαματιανό.
Αυτό που είχες αποδείξει πέρσι όταν σου έβαλα τον πίνακα των νεκρών από κάθε αιτία της Σουηδίας για το 2020 είναι πως υπάρχει σαφέστατη αναξιοπιστία στις καταγραφές των νεκρών από Κόβιντ. Με τα πάντα ανοιχτά οι θανάτοι στη Σουηδία ήταν περίπου στον μέσο όρο θανάτων από κάθε αιτία και σε καμιά περίπτωση οι περίπου 13κ ΤΟΤΕ καταγεγραμμένοι ως νεκροί της πανδημίας δεν αποτελούσαν ένδειξη του φοβερού θανατηφόρου ιού που παρουσίαζαν τότε τα ΜΜΕ κι εσείς εδώ μέσα, λοιδορώντας τη για ανεύθυνη χώρα.

Τελευταία τροποποίηση:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Επιμενεις ρε τσιρακι οτι τα παμε καλα στη διαχειρηση της πανδημιας??
Μεχρι και οι γατες εχουν κολλησει και εσυ μασας τη καραμελα της αισιοδοξιας?
Ξεφτιλα διεθνως μας εχει κανει ο κουλης
Ρε γελοίε Αλβανέ, δεν έχεις ΚΑΝ πάρει χαμπάρι, ότι το ποστ ΔΕΝ αφορά την πανδημία;

Λογικό βέβαια, αφού τελείωσε μόνο Αλβανικό Δημοτικό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Πως ξεχωριζει ο κοσμοπολιτης ανθρωπος , μεστος και ουσιωδης.

Οι Γαλλοι που την εχουν φυλαγμενη στους Αυστραλους θα τον υποδεχθουν σαν ηρωα στο ρολαν γκαρος του Μαιου ,μην σου πω θα τον περασουν και μια βολτα απο την Αψιδα του Θριαμβου :2funny:
Κάπως έτσι τον περιμένουν στις συνοικίες του Παρισιού :confused: :confused:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Zesty

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
τυπε ανασφαλειες εχεις εσυ που μπαινεις κρυφα απο κινητο και ψαχνεις γκομενες απο εδω μεσα...εγω μια χαρα μπαινω και δεν φοβαμαι..
ουτε την γυναικα μου φοβαμαι αλλα ουτε θα σε αφησω να το παιξεις πονηριδης...ασε που την γαμαει ρολς ρους τι να φοβηθω το ζασταβα;
YUGO ειναι ο δεξιός μας φιλος δηλαδη; :confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.493
Πόντοι
3.506
Ρε γελοίε Αλβανέ, δεν έχεις ΚΑΝ πάρει χαμπάρι, ότι το ποστ ΔΕΝ αφορά την πανδημία;

Λογικό βέβαια, αφού τελείωσε μόνο Αλβανικό Δημοτικό.
και συ που το τελειωσες σε βλεπουμε ρε ταλιμπαν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.417
Πόντοι
12.756
2 μισθους τον χρόνου λεει θα χασουμε ο φιλοκυβερνητικος Ευαγγελατος με τις αυξησεις ..
Θα περασουμε δυσκολα ... ετσι προσθεσε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
2 μισθους τον χρόνου λεει θα χασουμε ο φιλοκυβερνητικος Ευαγγελατος με τις αυξησεις ..
Αποκλειεται...απο Μαρτιο θα γινουμε Ελβετια.Ετσι μας ειπε ο Αλεξ....

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Αυτό που είχες αποδείξει πέρσι όταν σου έβαλα τον πίνακα των νεκρών από κάθε αιτία της Σουηδίας για το 2020 είναι πως υπάρχει σαφέστατη αναξιοπιστία στις καταγραφές των νεκρών από Κόβιντ. Με τα πάντα ανοιχτά οι θανάτοι στη Σουηδία ήταν περίπου στον μέσο όρο θανάτων από κάθε αιτία και σε καμιά περίπτωση οι περίπου 13κ ΤΟΤΕ καταγεγραμμένοι ως νεκροί της πανδημίας δεν αποτελούσαν ένδειξη του φοβερού θανατηφόρου ιού που παρουσίαζαν τότε τα ΜΜΕ κι εσείς εδώ μέσα, λοιδορώντας τη για ανεύθυνη χώρα.
πως τα καταφέρνεις να κάνεις λάθος ΠΑΝΤΑ.
1. Δηλωμένοι νεκροί από CObid 31/12/20 - 9.817 Sweden COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer

2. Sweden COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer

Διαφορά νεκρών 2020-2019, περίπου 9.300

Που είδες τα 13 κ και που την διαφορά;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
πως τα καταφέρνεις να κάνεις λάθος ΠΑΝΤΑ.
1. Δηλωμένοι νεκροί από CObid 31/12/20 - 9.817 Sweden COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer

2. Sweden COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer

Διαφορά νεκρών 2020-2019, περίπου 9.300

Που είδες τα 13 κ και που την διαφορά;
6BD1E59C-AED1-4304-BF61-065E7BA030D7.gif

Δεν με νοιάζει το 2019. Ο μέσος όρος δεκαετίας με νοιάζει. Κάποια χρονιά που δεν θυμάμαι είχε παραπάνω νεκρούς από την χρόνια του κόβιντ. Τι είχε γίνει τότε; Έσκασε πυρηνική;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έχω ΜΙΑ ερώτηση:

Ποια λύση πρότεινε ο τσιριζας για το πλαφόν στο... ραμπιτ?? 40 ευρώ? 20? 30? 50? 5? Τζάμπα?

Περιμένω να μου πεις το νούμερο :)
Ο συριζα ειπε τα μοριακα και τα ραπιντ να καλυπτονται απο τα ασφαλιστικα ταμεια οπως κανουν και αλλες ευρωπαϊκές χωρες.
Δεν σου ειπα ο καθε δικαιουχος να κανει καθε μερα τεστ αλλα θα μπορουσαν τα ασφαλιστικα να καλύπτουν ενα ραπιντ τη βδομαδα η ενα μοριακο το μηνα και τα υπολοιπα αν ηθελε να κανει παραπανω καποιος ας τα πληρωνε.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ρε στα αρχιδια μας,θα εχουμε φλαη οβερ ρε σεις δεκαλωριδο :headbang2: :headbang2:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom