Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Απόψε το βράδυ θα μας ζεστάνει ο Κούλης...κανει κρυο και δεν ξερω τι θα με πονεσει πιο πολλη το ρευμα η το πετρελαιο?
Απόψε το βράδυ θα μας ζεστάνει ο Κούλης...κανει κρυο και δεν ξερω τι θα με πονεσει πιο πολλη το ρευμα η το πετρελαιο?
λες να του εχει δωσει ο αλεξανδρος τις απαντησεις?Απόψε το βράδυ θα μας ζεστάνει ο Κούλης...
Αν την ώρα της συνέντευξης δεν συμμετέχει στο φόρουμ θα είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως Άλεξ71 = Κούλης ....λες να του εχει δωσει ο αλεξανδρος τις απαντησεις?
η μπορει να ειναι στο κεντρο ελεγχου με μικροφωνο και ο κουλης με ψειρα ακουστικο.Αν την ώρα της συνέντευξης δεν συμμετέχει στο φόρουμ θα είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως Άλεξ71 = Κούλης ....
Χοντρο....δεν ειναι ηλιθιος ο Αλεξ.Αν την ώρα της συνέντευξης δεν συμμετέχει στο φόρουμ θα είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως Άλεξ71 = Κούλης ....
Απαξίωσες πρωθυπουργάρα μας....Χοντρο....δεν ειναι ηλιθιος ο Αλεξ.
Από πολύ-καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα από σένα και από τους άεργους, αγράμματους και παράσιτα που σου κάνουν like.και συ που το τελειωσες σε βλεπουμε ρε ταλιμπαν
Άντε να σε βοηθήσω λίγο.
Δεν με νοιάζει το 2019. Ο μέσος όρος δεκαετίας με νοιάζει. Κάποια χρονιά που δεν θυμάμαι είχε παραπάνω νεκρούς από την χρόνια του κόβιντ. Τι είχε γίνει τότε; Έσκασε πυρηνική;
Πολυ ατρομητο και χαλαρο σε βρισκω, ελπιζω να μην το μετανιωσειςτυπε ανασφαλειες εχεις εσυ που μπαινεις κρυφα απο κινητο και ψαχνεις γκομενες απο εδω μεσα...εγω μια χαρα μπαινω και δεν φοβαμαι..
ουτε την γυναικα μου φοβαμαι αλλα ουτε θα σε αφησω να το παιξεις πονηριδης...ασε που την γαμαει ρολς ρους τι να φοβηθω το ζασταβα;
Ήταν δίκαιο κ έγινε πράξηfake news
Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ισπανική κυβέρνηση διέψευσε την έναρξη έρευνας για τον Σέρβο
Η ισπανική κυβέρνηση δεν άνοιξε έρευνα για την είσοδο του Νόβακ Τζόκοβιτς στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα για τους ανεμβολίαστους, όπως γνωστοποίησε εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών.www.sport24.gr
Α δεν ισχυει οτι ο λαος της Αυστραλιας στηριζει Ψεκοβιτς και κατακρινει την κυβερνηση του?
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το 83% των Αυστραλών ζητούν την απέλαση του, το NETFLIX κάνει ντοκιμαντέρ την υπόθεση
Ο «χαμός» που έχει επικρατήσει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την συμμετοχή στο Australian Open ή όχι, που θα κριθεί φυσικά από το αν θα απελαθεί λόγωwww.newsit.gr
Αυτο τι ειναι, εφηβικο επιχειρημα?Παιδικό επιχείρημα αλλά με πολύ πολύ δόλο.
Ο Μπουρδάς που πλουτίζει από την κατάσταση δεν θα ήθελε να τελειώσει ποτέ. Σαν το λαμόγιο ταξιτζή που κάνει κύκλους έναν άσχετο σε μια μικρή διαδρομή για να του φάει όσο πιο πολλά μπορεί.
Δεν ξέρεις να διαβάζεις; Ρητορική ερώτηση.Και τι αφορα ρε τσιρακι?
Κατάλαβα!Ο συριζα ειπε τα μοριακα και τα ραπιντ να καλυπτονται απο τα ασφαλιστικα ταμεια οπως κανουν και αλλες ευρωπαϊκές χωρες.
Δεν σου ειπα ο καθε δικαιουχος να κανει καθε μερα τεστ αλλα θα μπορουσαν τα ασφαλιστικα να καλύπτουν ενα ραπιντ τη βδομαδα η ενα μοριακο το μηνα και τα υπολοιπα αν ηθελε να κανει παραπανω καποιος ας τα πληρωνε.
Όχι δεν είναι πρότυπο πλέον. Το ότι είναι ο καλύτερος τενίστας του κόσμου δεν φτάνει. Εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι και για τις δωρεές που κάνει. Για κανέναν από τους διάσημους. Το να δίνουν από το περίσσευμά τους είναι πολύ εύκολο. Και μάλιστα ΤΕΤΟΙΟ περίσσευμα! Κι ας λένε κάποιοι "ναι αλλά θα μπορουσαν να μην δίνουν". Ούτε αυτό μου λέει κάτι. Τον μόνο που παραδέχομαι είναι ο Μανέ. Οι ποδοσφαιροφιλοι θα ξέρουν, οι υπόλοιποι γκουγκλαρετε!Εναν ανθρωπο προτυπο πως τον καταντησαμε ετσι μον στην Ελλαδα αυτο
Θα πω κάτι, το οποίο ισχύει για οποιοδήποτε κορυφαίο επαγγελματία αθλητή / αθλήτρια. Ο εν λόγω τύπος, συγκεκριμένα έμαθε να χτυπάει καλά μια μπάλα, επειδή και το σώμα του είχε τις κατάλληλες γενετικές προδιαγραφές, και έλιωσε την προπόνηση. Όταν έχεις δαπανήσει το μεγαλύτερο τμήμα της ζωής σου προκειμένου να μάθεις να χτυπάς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μια μπάλα, είναι Νομοτελειακό το μόνο πράγμα που γνωρίζεις να είναι αυτό και μόνο, δηλ. να χτυπάς πολύ καλά μια μπάλα. Γι αυτό και θα δεις κορυφαίους αθλητές να πραγματοποιούν απίθανες τελετουργίες πριν κάθε αγώνα. Φοράνε τις ίδιες κάλτσες ή εσώρουχα, κι ας βρωμοκοπάνε σαν ασβοί. Αυτές οι τελετουργίες, ακόμα κι αν αποδειχτούν άχρηστες όταν γίνει πείραμα σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους, σε αυτούς λειτουργούν. Είναι το φαινόμενο Placebo, κι έχει αναλυθεί πολλές φορές. Είναι ανόητο να ακούμε τις απόψεις αυτών των ατόμων για οποιοδήποτε άλλο θέμα, εκτός από αυτό που έχουν διαπρέψειΌχι δεν είναι πρότυπο πλέον. Το ότι είναι ο καλύτερος τενίστας του κόσμου δεν φτάνει. Εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι και για τις δωρεές που κάνει. Για κανέναν από τους διάσημους. Το να δίνουν από το περίσσευμά τους είναι πολύ εύκολο. Και μάλιστα ΤΕΤΟΙΟ περίσσευμα! Κι ας λένε κάποιοι "ναι αλλά θα μπορουσαν να μην δίνουν". Ούτε αυτό μου λέει κάτι. Τον μόνο που παραδέχομαι είναι ο Μανέ. Οι ποδοσφαιροφιλοι θα ξέρουν, οι υπόλοιποι γκουγκλαρετε!
Ο νολε λοιπόν έβγαλε τον βαλκανικό του εαυτό (την λαμογιά δηλαδή) και θεώρησε σωστό να σπάσει καραντινες και νόμους. Αυτό δεν τον τιμά καθόλου και για ένα λόγο παραπάνω επειδή ακριβώς είναι διάσημος και ήρωας πολλών παιδιών.