Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η λεπτομέρεια είναι πως δεν πρόκειται για αναποδιά αλλά για προσπάθεια εκμετάλλευσης της αναγνωρισημότητας του ως μεγάλου τενίστα.
Που οδήγεί στην απέλαση.
Ναι, γι αυτό χαιρόμαστε.
Αποψη σου! Η δικη μ ειναι,πως ουτε τον τυπο ξερω,ουτε τενις βλεπω,ουτε προκειται,ουτε τα δραματα με συγκινουν,ουτε κ η εκβαση της υποθεσης του!

Ομως,ενας τυπος,ασημος διασημος,προσωπικα δεν παιζει κανενα ρολο,καταφερε να βγαλει την βρωμα του συστηματος στην επιφανεια δλδ ολοκληρο κρατικο συστημα,ν ασχοληθει με την παρτι του.Δικαστες βγαλαν μια αποφαση,πολιτικοι αναιρεσαν την ιδια,γιατροι βγαλαν αλλη...

Ο καθενας μπορει να καταλαβει το τι θα ακολουθησει στο μελλον...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Αποψη σου! Η δικη μ ειναι,πως ουτε τον τυπο ξερω,ουτε τενις βλεπω,ουτε προκειται,ουτε τα δραματα με συγκινουν,ουτε κ η εκβαση της υποθεσης του!

Ομως,ενας τυπος,ασημος διασημος,προσωπικα δεν παιζει κανενα ρολο,καταφερε να βγαλει την βρωμα του συστηματος στην επιφανεια δλδ ολοκληρο κρατικο συστημα,ν ασχοληθει με την παρτι του.Δικαστες βγαλαν μια αποφαση,πολιτικοι αναιρεσαν την ιδια,γιατροι βγαλαν αλλη...

Ο καθενας μπορει να καταλαβει το τι θα ακολουθησει στο μελλον...
:blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1:
Το σύστημα ασχολήθκε μαζί του επειδή ήταν διάσημος, διαφορετικά θα τον είχαν σουτάρει με την πρώτη πτήση.
Μας έπρηξαν την ζμπούτσα τόσες ημέρες για τον ίδιο λόγο.
Και όχι, τίποτα δεν θα ακολουθήσει στο μέλλον, απελάσεις πάντα γίνονταν.
Άλλο σωτήρα να μας τα πρήξετε έχετε??

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1:
Το σύστημα ασχολήθκε μαζί του επειδή ήταν διάσημος, διαφορετικά θα τον είχαν σουτάρει με την πρώτη πτήση.
Eχουμε το μαλακα τον μπουλη και τους ομοίους του που προσπαθούν να μας πούνε ότι το 80-20 στις ΜΕΘ είναι η καταστροφή των εμβολιασμένων! :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οκ!
Δεν ασχολουμαι με πραγματα που δεν με αφορουν...δεν ειμαι "ειδικος"

Εσεις οι "ειδικοι" εχετε αποψη απο υγειονομικα μεχρι τενιστικα πρωτοκολα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Εδω δειτε κατάντια .
Αφησε επι δυο χρονια καθε πικραμενο να μιλαει στα μμε χωρις να κανει τιποτα.
Δεν καταλαβε ο στόκος πως οι τσαρλατανοι των μμε δημιουργησαν τη σύγχιση και τους αρνητες

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Οκ!

Δεν έγραψε κάποιος κάτι για "τενιστικά" πρωτόκολα, δεν τον απέβαλε η κάποια ομοσπονδία τενις.
Μια χώρα του απαγόρευσε την είσοδο και τον σούταρε.
Μην τα παρουσιάζεις όπως σε βολεύει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οκ!

Μην ασχολείσαι διότι δεν κατάλαβες καν περί τίνος πρόκειται. Δεν πρόκειται για υγειονομικά, ούτε για τενιστικά. Πρόκειται για τους νόμους κράτους. Ποιους δέχεται και ποιους όχι.

Σου έχω πει να κόψεις την καθημερινή χιαστή με το φιλαράκι σου γιατί το μυαλό σου αρχίζει και ρετάρει. Σε λίγο δεν θα σκέφτεσαι ούτε καν με το κάτω κεφάλι, θα σκέφτεσαι με την παλάμη :tooth:

masturbation.gif

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν έγραψε κάποιος κάτι για "τενιστικά" πρωτόκολα, δεν τον απέβαλε η κάποια ομοσπονδία τενις.
Μια χώρα του απαγόρευσε την είσοδο και τον σούταρε.
Μην τα παρουσιάζεις όπως σε βολεύει.
Δεν παρουσιαζω τιποτα κ ξαναειπα...ειμαι ασχετος με το θεμα κ καηκαν τ αρχιδια μ για τον Τζοκοβιτς!

Απλα δειχνει σιγα σιγα εαν εχει συννενοηθει "ολος ο πλανητης" ή οχι για μια "πανδημια" ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Απλα δειχνει σιγα σιγα εαν εχει συννενοηθει "ολος ο πλανητης" ή οχι για μια "πανδημια" ?
Ναι σωστά, ο Bill Gates με τα τσιπάκια του! Επίσης στο κόλπο είναι και οι Ρόθτσιλντ! Οι φαρμακευτικές! O Zuckerberg! Ο Elon Mask! Αυτοί που κινούν τα νήματα! Μπρρρρρρρ!!!! :tooth:

maxresdefault.jpg

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Απο τους 250 ανεμβολιαστους οι μισοι εχουν κανει εντωμεταξι την πρωτη δοση,εκει τι εγινε γαιτι δεν τους προστατεψε?
Μια δοση ισον καμια?
Ασε που φουλ εμβολιασμενους στο μελλον θα θεωρουν τους τριπλα ωστε οι διπλοι μπολιασμενοι να μετριούνται στους ανεμβολιαστους.
«Οι δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, εάν την προσφέρουν κι αυτή. Οι τρεις δόσεις με αναμνηστική, προσφέρουν εύλογη προστασία από νοσηλεία και θανάτους… λιγότερη προστασία από μόλυνση».

Τάδε έφη Αλβέρτος σε σχόλιο του για την όμικρον

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
«Οι δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, εάν την προσφέρουν κι αυτή. Οι τρεις δόσεις με αναμνηστική, προσφέρουν εύλογη προστασία από νοσηλεία και θανάτους… λιγότερη προστασία από μόλυνση».

Τάδε έφη Αλβέρτος σε σχόλιο του για την όμικρον
Ψεκασμένος θα είναι και αυτός , μεταγραφή στο στρατόπεδό μας να τον κάνουμε :P

Άρα απο οτι λέει ο Μπουρλάς αν κάποιος κάνει τώρα τις 2 δόσεις στην ουσία θα τις κάνει περισσότερο για την ελευθερία του , παρά για να προστατευτεί όντως.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Άρα απο οτι λέει ο Μπουρλάς αν κάποιος κάνει τώρα τις 2 δόσεις στην ουσία θα τις κάνει περισσότερο για την ελευθερία του , παρά για να προστατευτεί όντως.
Παρόλα αυτά, το 80-20 στις ΜΕΘ δείχνει ότι τελικά προστατεύει ο ιός. Έστω και αν έγινε κατά... τύχη...??? :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Παρόλα αυτά, το 80-20 στις ΜΕΘ δείχνει ότι τελικά προστατεύει ο ιός. Έστω και αν έγινε κατά... τύχη...??? :)
Δεν ξέρω , μπορεί να ισχύει και εδώ ο νόμος του παρέτο :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Πέρυσι τέτοιο καιρό γινόταν στην Ελλάδα οι πρώτοι εμβολιασμοί.Τοτε οι ειδικοί λέγανε κάντε το εμβόλιο για να μην κολλήσετε...

Ένα χρόνο μετά,οι ίδιοι ειδικοί έχουν αποδεχτεί ότι όντας εμβολιασμενος κολλάς, μεταδίδεις,νοσεις βαριά, μπαίνεις νοσοκομείο,ΜΕΘ βέβαια και πεθαίνεις σαφώς... χωρίς οι δύο δόσεις να σου προσφέρουν κάποια ανοσία, απλά είναι το προοίμιο της τρίτης.Βεβαια την στιγμή που μιλάμε υγειονομικοί και ανοσοκατεσταλμένοι πρέπει να ετοιμάζονται για την τέταρτη.

Βασικά, εκτός κάτι ποσοστών τις εκατό που δίνουν φέτος, αρχές 2022, δεν μπορούν να πείσουν για τίποτα διαφορετικό που έλεγε όλη η "ΨΕΚ" κοινωνία αρχές 2021

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Πέρυσι τέτοιο καιρό γινόταν στην Ελλάδα οι πρώτοι εμβολιασμοί.Τοτε οι ειδικοί λέγανε κάντε το εμβόλιο για να μην κολλήσετε...

Ένα χρόνο μετά,οι ίδιοι ειδικοί έχουν αποδεχτεί ότι όντας εμβολιασμενος κολλάς, μεταδίδεις,νοσεις βαριά, μπαίνεις νοσοκομείο,ΜΕΘ βέβαια και πεθαίνεις σαφώς... χωρίς οι δύο δόσεις να σου προσφέρουν κάποια ανοσία, απλά είναι το προοίμιο της τρίτης.Βεβαια την στιγμή που μιλάμε υγειονομικοί και ανοσοκατεσταλμένοι πρέπει να ετοιμάζονται για την τέταρτη.

Βασικά, εκτός κάτι ποσοστών τις εκατό που δίνουν φέτος, αρχές 2022, δεν μπορούν να πείσουν για τίποτα διαφορετικό που έλεγε όλη η "ΨΕΚ" κοινωνία αρχές 2021
Οπότε στην ουσία έχει καταρρεύσει και το "κάντε το εμβόλιο για να μην κολλήσετε αυτούς που δεν μπορούν να το κάνουν" , σχεδόν δηλαδή ... γιατί πάλι λένε οτι αν εμβολιαστείς μεταδίδεις για λιγότερες μέρες , με λιγότερες πιθανότητες , με μικρότερο ιικό φορτίο κτλ κτλ ....

Και που στην ουσία και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού εκεί νομίζω στηρίχτηκαν κυρίως στο οτι εμβολιασμένος δεν θα κολλούσες και δεν θα μετέδιδες , αν και πάλι μπορεί να σου πουν οτι και μόνο ατομικά να σε προστατεύει το εμβόλιο , δεν γεμίζουν τα νοσοκομεία οπότε πάλι χρειάζεται το πιστοποιητικό :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω , μπορεί να ισχύει και εδώ ο νόμος του παρέτο :)

Χμμμ.... ξέρεις κάτι? Όταν τρως την μια παπάρα καλό είναι να σταματάς διότι για να υποστηρίξεις την πίπα που λες, αναφέρεις μια πολύ μεγαλύτερη μετά. Ξεφτιλίκι τρελό, δεν νομίζεις?

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτό που γράφεις είναι ότι έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα και την υγεία με την οικονομία και τις επιχειρήσεις.

Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι... αν δεν σε ενοχλεί εγώ δεν έχω πρόβλημα :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Χμμμ.... ξέρεις κάτι? Όταν τρως την μια παπάρα καλό είναι να σταματάς διότι για να υποστηρίξεις την πίπα που λες, αναφέρεις μια πολύ μεγαλύτερη μετά. Ξεφτιλίκι τρελό, δεν νομίζεις?

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτό που γράφεις είναι ότι έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα και την υγεία με την οικονομία και τις επιχειρήσεις.

Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι... αν δεν σε ενοχλεί εγώ δεν έχω πρόβλημα :)
Ο νόμος του παρέτο μπορεί να ισχύει σε πολλά πράγματα και όχι μόνο στην οικονομία (το αναφέρει και στο λίνκ που έβαλα) εγω βέβαια πιο πολύ για πλάκα το έγραψα το συγκεκριμένο ... αν και απο τα στοιχεία που μας δίνουν κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και εδω , το 20% των ανεμβολίαστων δίνει το 80% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο νόμος του παρέτο μπορεί να ισχύει σε πολλά πράγματα και όχι μόνο στην οικονομία (το αναφέρει και στο λίνκ που έβαλα) εγω βέβαια πιο πολύ για πλάκα το έγραψα το συγκεκριμένο ... αν και απο τα στοιχεία που μας δίνουν κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και εδω , το 20% των ανεμβολίαστων δίνει το 80% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ.
Καλά :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Oι ανεμβολιαστοι, μαλακα με τ’ όνομα, τρώνε πουτσα και ειναι οι ίδιοι που εύχονται να γινει καραντινα και στους εμβολιασμένους, να μην μπαίνουν πουθενά ουτε οι εμβολιασμένοι, να κάνουν τεστ οι εμβολιασμένοι, κτλ, κτλ.

Τσούζει η κωλοτρυπιδα και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι’ αυτο.

Κλάψτε και σκούξτε…. Πιο ΔΥΝΑΤΑ όμως!!!! :tooth:
Λοιπον να σου πω θειτσο εισαι τριπλα γαμημενος εεε εμβολιασμενος θελω να πω ετσι?
Ενα φιλαρακι μου αυτη τη στιγμη νοσει στη 3η μερα ψηνεσαι να ερθεις σπιτι του?
Εισαι τριπλα εμβολιασμενος και δεν πρέπει να φοβασαι.
Τα εμβολια σε προστατευουν ετσι?
Λογικα δεν πρεπει να φοβασε και να κολλησεις θα τη περασεις στο ποδι.
Λοιπον εδω μπεσικα και μπροστα σε ολα τα μελη του σαιτ.
Εχεις τα αρχιδια να επισκεφτεις το φιλο μου στο σπιτι του που νοσει?
Θα κατσεις 2 ωρες κοντα του στο ιδιο δωματιο χωρις μασκα δεν σου ειπα να τον φιλησεις και μετα θα φυγεις.
Αν το κανεις αυτο και δεν κολλησεις η το περασεις στο ποδι αυτοματως κανω μωκο αναιρω οτι εχω πει για την πανδημια παραδεχομαι οτι δεν ξερω τιποτα και ακομα μπορω και με το ζορι βαση στοιχηματος να ψηφισω και κουλη.
Λοιπον θειτσο εισαι μεσα?το παιδι μενει κοντα σου στο χαλανδρι.
Λοιπον εδω δημοσια μεσα?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Λοιπον να σου πω θειτσο εισαι τριπλα γαμημενος εεε εμβολιασμενος θελω να πω ετσι?
Ενα φιλαρακι μου αυτη τη στιγμη νοσει στη 3η μερα ψηνεσαι να ερθεις σπιτι του?
Εισαι τριπλα εμβολιασμενος και δεν πρέπει να φοβασαι.
Τα εμβολια σε προστατευουν ετσι?
Λογικα δεν πρεπει να φοβασε και να κολλησεις θα τη περασεις στο ποδι.
Λοιπον εδω μπεσικα και μπροστα σε ολα τα μελη του σαιτ.
Εχεις τα αρχιδια να επισκεφτεις το φιλο μου στο σπιτι του που νοσει?
Θα κατσεις 2 ωρες κοντα του στο ιδιο δωματιο χωρις μασκα δεν σου ειπα να τον φιλησεις και μετα θα φυγεις.
Αν το κανεις αυτο και δεν κολλησεις η το περασεις στο ποδι αυτοματως κανω μωκο αναιρω οτι εχω πει για την πανδημια παραδεχομαι οτι δεν ξερω τιποτα και ακομα μπορω και με το ζορι βαση στοιχηματος να ψηφισω και κουλη.
Λοιπον θειτσο εισαι μεσα?το παιδι μενει κοντα σου στο χαλανδρι.
Λοιπον εδω δημοσια μεσα?
Ωραια προκληση Βιταμα....εσυ που οπως λες εισαι ανεμβολιαστος και στα αρχιδια σου ολα εισαι διατεθειμενος να σε παρω απο το χερακι να σε παω σε μια ΜΕΘ με διασωληνωμενους να κατσεις σε μια καρεκλιτσα για μιση ωρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom