Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ωραια προκληση Βιταμα....εσυ που οπως λες εισαι ανεμβολιαστος και στα αρχιδια σου ολα εισαι διατεθειμενος να σε παρω απο το χερακι να σε παω σε μια ΜΕΘ με διασωληνωμενους να κατσεις σε μια καρεκλιτσα για μιση ωρα;
Εγω δεν καυχιεμαι ταδε.
Εγω ειναι ανεμβολιαστος και επιρρεπής στον κοβιντ.
Εσεις που κανατε τα μπολια να σας δω.
Εξάλλου τον μαρτη το ειχα περασει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τώρα σηκώθηκες από το κρεβάτι μωρή τραβελολάγνα τσούλα;
Τι σε νοιαζει εσενα μωρη κοτετσου τι κανω?
Κατσε φρονιμα μη σου κανω 5πλη δοση κορονοεμβολιου και παθεις μαλακινση περισσοτερη απο οτι εχεις

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εγω δεν καυχιεμαι ταδε.
Σιγά τη πρόκληση που σου έβαλε η αδερφή νοσοκόμα.
Ανεμβολίαστοι καθηγητές στη Σουηδία κάνουν μάθημα χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο σε παιδάκια που τουλάχιστον τα μισά έχουν κοβιντ και δεν γίνεται τίποτα απ´οτι θέλουν τα γιατρουδάκια εδώ να γίνει. Το επιχείρημά τους να μπει κάποιος που αμφισβητεί τον κόβιντ σε ΜΕΘ ασθενών είναι εντελώς τρομολαγνικό και πάει να χτυπήσει στο συναίσθημα και να εξαπατήσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εγω δεν καυχιεμαι ταδε.
Τα "μπολια" τα καναμε ωστε ακομα και αν νοσησουμε να μειωσουμε τις πιθανοτητες να κινδυνεψουμε να πεθανουμε.

Για ρωτα τον τριπλοεμβολιασμενο φιλο σου πως το περναει;Σε παω στοιχημα με λιγο πυρετο και κοπωση και σε 5-6 μερες θα ειναι περδικι...

Τωρα εσυ Βιταμα ο ανεμβολιαστος στη καλυτερη θα το περασεις σαν τον Mounoxalastis που ψηνοταν για 1 εβδομαδα στον πυρετο και χρειαστηκε νοσηλεια και στη χειροτερη θα δεις τα ραδικια αναποδα.

Πολυ σοφη επιλογη να μην κανεις το "μπολι"....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανεμβολίαστοι καθηγητές στη Σουηδία κάνουν μάθημα χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο σε παιδάκια που τουλάχιστον τα μισά έχουν κοβιντ και δεν γίνεται τίποτα απ´οτι θέλουν να γίνει. Το επιχείρημά τους να μπει κάποιος που αμφισβητεί τον κόβιντ σε ΜΕΘ ασθενών είναι εντελώς τρομολαγνικό και πάει να χτυπήσει στο συναίσθημα και να εξαπατήσει.
Εσενα θα σου βαλω προκληση αυτιστικε πιθηκα να σταματησεις το 2022 να πιπωνεις τον Πακιστανο γαμια σου....α και να ανοιξεις και κανενα λεξικο να γραφεις καμμια λεξη σωστα. :tooth:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ανεμβολίαστοι καθηγητές στη Σουηδία κάνουν μάθημα χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο σε παιδάκια που τουλάχιστον τα μισά έχουν κοβιντ και δεν γίνεται τίποτα απ´οτι θέλουν τα γιατρουδάκια εδώ να γίνει. Το επιχείρημά τους να μπει κάποιος που αμφισβητεί τον κόβιντ σε ΜΕΘ ασθενών είναι εντελώς τρομολαγνικό και πάει να χτυπήσει στο συναίσθημα και να εξαπατήσει.

Τις προάλλες άκουγα έναν απο τους υγειονομικούς που έβγαλαν σε αναστολή , τον Αλέξανδρο Βασσαρά , που έλεγε πως αφού το πέρασε και μετά είχε πολλές επαφές με covid ασθενείς και δεν ξανακολλούσε με τίποτα. Αλλά παρόλαυτά τους έβγαλαν σε αναστολή , ας τους έβαζαν με covid ασθενείς μόνο απο το να τους διώξουν. Αν κάποιος απο αυτούς φοβόταν τον covid και δεν δεχόταν ας πήγαινε σπίτι , θα ήταν και αυτό μιά πρόκληση μιας και συζητάμε για προκλήσεις :)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
1642163308216.png

Ωωω να σου... :confused: :confused::confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Δηλαδή αμα το πάθουν αυτό όλα τα μέλη του μπού θα πάμε στον φυσιολογικό μέσο όρο , προς το παρόν κάπου εκεί είμαστε γύρω στους 4-5 πόντους πάνω απο τον μέσο όρο στην σχετική ψηφοφορία :P

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πάλι μαλακίες λες βρωμιάρα νοσοκόμα και εύχεσαι το κακό του κόσμου μισάνθρωπη
FF75FA7B-8674-4714-9013-788A8E93220E.jpeg

Που είναι ρε ζώο η κλιμάκωση που θα ήθελες και πως από τα 3 χιλιάδες κρούσματα έχουμε πενταψήφιο κάθε μέρα χωρίς να έχουμε παραπάνω θανάτους απ´οτι όλο τον Δεκέμβριο;
Μην απαντήσεις ζώο. Ξέρουμε τι μισάνθρωπη πουστρα είσαι:vomit:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άντε να πιάσεις καμιά δουλειά ρε ναυάγιο του Δέλβινου που όλη μέρα κάθεσαι και περιμένεις από τη μάνα σου να σε ταΐσει.
Μιλας εσυ για δουλεια που παιρνεις συνταξη απο τα 45?ολη σου τη ζωη πανω χρονο δεν εχεις δουλεψει και τσεπωσες αναπηρικη μεσω προνοιας

Που είναι ρε ζώο η κλιμάκωση που θα ήθελες και πως από τα 3 χιλιάδες κρούσματα έχουμε πενταψήφιο κάθε μέρα χωρίς να έχουμε παραπάνω θανάτους απ´οτι όλο τον Δεκέμβριο;
Νοσοκομα ειναι?αδερφη?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μιλας εσυ για δουλεια που παιρνεις συνταξη απο τα 45?ολη σου τη ζωη πανω χρονο δεν εχεις δουλεψει και τσεπωσες αναπηρικη μεσω προνοιας

Νοσοκομα ειναι?αδερφη?
Τί αναπηρική τσίμπησε το ναυάγιο? Σακατης είναι η τίποτα παραπληγικό ΑΜΕΑ?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τί αναπηρική τσίμπησε το ναυάγιο? Σακατης είναι η τίποτα παραπληγικό ΑΜΕΑ?
Ψυχιατρικα νοσηματα

Εσύ μωρή Κασσιανή μια φορά πήγες να δουλέψεις στην Αμερική και μόλις πήραν χαμπάρι τι παράσιτο είσαι σε έστειλαν κλωτσηδόν πίσω στην Αλβανία.
Καθολου κλωτσιδον μωρη κοτετσου

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ψυχιατρικα νοσηματα

Καθολου κλωτσιδον μωρη κοτετσου
Λογικά από τις παρτουζες με τους Πακιστανους συντρόφους του και τα γανγκμπανγκ που κάνανε του έμεινε κουσούρι του θειουλη :2funny::2funny::2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τι ψέμματα τσαμπουνάς πάλι μωρή ξεγιβεντισμένη τρελοκοτσιδού; Αφού είχες γίνει βούκινο σε όλη της Φιλαδέλφεια ότι αντί να πας να δουλέψεις πέρναγες όλη την ώρα στα γκέτο με κατεβασμένα βρακιά παρακαλώντας τους αράπηδες για πούτσα.
Καλα ξυπνα λιγο και ασε τις φαντασιες.
Εδω θα μιλας με υπαρκτα πραγματα.
Λοιπον κοτετσου για πες μας τι εγινε και αλλαξοπιστησες?πως απο πασοκ πηγες στη νδ και στηριζεις κουλη,πως με τον αλεξ εκει που τον εβριζες τωρα τον φιλας στο στομα και κανεις ερωτα μαζι του?.
Περιμενω να απαντήσεις,αν δεν απαντησεις εισαι ενα ξεφτυλισμενο γαμιολακι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Αλλαξε ακαουντ εχεις γινει καραμουζα με αυτο....τραβα τωρα στον Πακογαμια σου τον ανακουφισεις γιατι δεν εβγαλε πολλα στα φαναρια και ειναι φορτωμενος. :effemine:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Νοσοκομα ειναι?αδερφη?
Αλλος κανει τσιμπουκια στον Αντι να τον αφηνουν να γραφει εδω μεσα Βιταμακο....:tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μωκο ο μπαρμπας με την πρόκληση που υου εκανα.
Χαχαχααχχαχαχαααα

Αλλος κανει τσιμπουκια στον Αντι να τον αφηνουν να γραφει εδω μεσα Βιταμακο....:tooth:
Ποιος κανει ρε ταδε τσιμπουκια για πες?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Μωκο ο μπαρμπας με την πρόκληση που υου εκανα.
Χαχαχααχχαχαχαααα

Ποιος κανει ρε ταδε τσιμπουκια για πες?
Εσυ λουμπινα κανεις...που εχεις φαει 200 μπαν και καθε φορα παρακαλας να σε αφηνουν να γραφεις. :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Λοιπον να σου πω θειτσο εισαι τριπλα γαμημενος εεε εμβολιασμενος θελω να πω ετσι?
Ενα φιλαρακι μου αυτη τη στιγμη νοσει στη 3η μερα ψηνεσαι να ερθεις σπιτι του?
Εισαι τριπλα εμβολιασμενος και δεν πρέπει να φοβασαι.
Τα εμβολια σε προστατευουν ετσι?
Λογικα δεν πρεπει να φοβασε και να κολλησεις θα τη περασεις στο ποδι.
Λοιπον εδω μπεσικα και μπροστα σε ολα τα μελη του σαιτ.
Εχεις τα αρχιδια να επισκεφτεις το φιλο μου στο σπιτι του που νοσει?
Θα κατσεις 2 ωρες κοντα του στο ιδιο δωματιο χωρις μασκα δεν σου ειπα να τον φιλησεις και μετα θα φυγεις.
Αν το κανεις αυτο και δεν κολλησεις η το περασεις στο ποδι αυτοματως κανω μωκο αναιρω οτι εχω πει για την πανδημια παραδεχομαι οτι δεν ξερω τιποτα και ακομα μπορω και με το ζορι βαση στοιχηματος να ψηφισω και κουλη.
Λοιπον θειτσο εισαι μεσα?το παιδι μενει κοντα σου στο χαλανδρι.
Λοιπον εδω δημοσια μεσα?
Μαλάκα έχεις επιστρέψει από 15χρονο σε 10χρονο!!!! Ρε ΜΑΛΑΚΣ, αυτά δεν τα λέγαμε ΟΥΤΕ στην Πέμπτη-Έκτη Δημοτικού! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΦΥΣΙΚΑ και δεν φοβάμαι επειδή είμαι τριπλά εμβολιασμένος κι επίσης είμαι σίγουρος ότι σε κάποια στιγμή θα κολλήσω, όπως όλοι μας! Η διαφορά μας είναι, 10χρονες μπούλη, ότι εγώ ΠΟΤΕ δεν θα πήγαινα επίτηδες να κολλήσω για να αποδείξω κάτι. Δεύτερον, αν ήταν να κάνω αυτό το "τεστ" σιγά μην το έκανα στον πεταλούδα ή σε οποιοδήποτε άλλο σάπιο φίλο ή γνωστό σου! Θα προτιμούσα να το κολλήσω από κάποιον δικό μου, οι δικοί σου εξάλλου βρωμάνε κι έτσι δύσκολο να σπάσεις τα 2 μέτρα απόσταση :)

ΟΡΣΕ μαλάκα!!!!! :tooth:

ορσε.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εσυ λουμπινα κανεις...που εχεις φαει 200 μπαν και καθε φορα παρακαλας να σε αφηνουν να γραφεις. :tooth:
Ποτε δεν παρακαλεσα και κανενα,200 μπαν εχω φαει γιατι καποια γαμιολακια δεν ειχαν τα λολονια να με αντιμετωπισουν και πατουσαν το ρουφιανοκουμπι.
Ειδικα καυι δεξιους εδω μεσα τους εχω καραξεφτιλισει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom