Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μωκο ο μπαρμπας με την πρόκληση που υου εκανα.
Χαχαχααχχαχαχαααα
Σου απάντησα, απλά έχω και δουλειές μαλακα!!!!

Σου έχω κι εγώ μια πρόκληση:

Αν είσαι άντρας μνε αρχίδια κι όχι αρχίδια άντρας, τράβα πέσε σε ένα υπόνομο με σκατά! Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι θα πεθάνεις, ένα μπανάκι θα κάνεις (μετά από μήνες) και θα 'σαι εντάξει.

Εδώ και τώρα λοιπόν ΜΠΟΥΛΗ, ενώπιον όλων των μελών του site. Θα το κάνεις ρε παλιαδερφάρα ή θα γίνεις ρεζίλας? :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.940
Πόντοι
6.256
Ποτε δεν παρακαλεσα και κανενα,200 μπαν εχω φαει γιατι καποια γαμιολακια δεν ειχαν τα λολονια να με αντιμετωπισουν και πατουσαν το ρουφιανοκουμπι.
Ειδικα καυι δεξιους εδω μεσα τους εχω καραξεφτιλισει
Ναι οκ τυπε εχεις φαει 200 μπαν και παρολαυτα ανοιγει ο λογαριασμος αντι να ειναι μονιμα κλειστος....μονος του ανοιγει. :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σου απάντησα, απλά έχω και δουλειές μαλακα!!!!

Σου έχω κι εγώ μια πρόκληση:

Αν είσαι άντρας μνε αρχίδια κι όχι αρχίδια άντρας, τράβα πέσε σε ένα υπόνομο με σκατά! Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι θα πεθάνεις, ένα μπανάκι θα κάνεις (μετά από μήνες) και θα 'σαι εντάξει.

Εδώ και τώρα λοιπόν ΜΠΟΥΛΗ, ενώπιον όλων των μελών του site. Θα το κάνεις ρε παλιαδερφάρα ή θα γίνεις ρεζίλας? :tooth:
Πω ρε τύπε!Τι μαλακίες αδειάζεις... Είσαι σίγουρα 50; Εκπληκτικό μ φαίνεται

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μαλάκα έχεις επιστρέψει από 15χρονο σε 10χρονο!!!! Ρε ΜΑΛΑΚΣ, αυτά δεν τα λέγαμε ΟΥΤΕ στην Πέμπτη-Έκτη Δημοτικού! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΦΥΣΙΚΑ και δεν φοβάμαι επειδή είμαι τριπλά εμβολιασμένος κι επίσης είμαι σίγουρος ότι σε κάποια στιγμή θα κολλήσω, όπως όλοι μας! Η διαφορά μας είναι, 10χρονες μπούλη, ότι εγώ ΠΟΤΕ δεν θα πήγαινα επίτηδες να κολλήσω για να αποδείξω κάτι. Δεύτερον, αν ήταν να κάνω αυτό το "τεστ" σιγά μην το έκανα στον πεταλούδα ή σε οποιοδήποτε άλλο σάπιο φίλο ή γνωστό σου! Θα προτιμούσα να το κολλήσω από κάποιον δικό μου, οι δικοί σου εξάλλου βρωμάνε κι έτσι δύσκολο να σπάσεις τα 2 μέτρα απόσταση :)

ΟΡΣΕ μαλάκα!!!!! :tooth:

ορσε.jpg
Καταλαβα εισαι κοτα και με τη Βούλα σε ευχαριστω που με επιβεβαιωσες για αλλη μια φορα.
Για αλλη μια φορα αυτοαναιρεισαι και γουσταρω για αλλη μια φορα οτι εχεις πει οταν βρεις τα δυσκολα το γυριζεις στο καλαματιανο γιατι εισαι ενας χεστρας ενας ανανδρος μια κοταρα που σε γαμει στο ξυλο μεχρι και ενα 15χρονο παιδαρελι γιατι πολυ απλα εισαι μια χεσμενη κοτα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μιλας εσυ για δουλεια που παιρνεις συνταξη απο τα 45?ολη σου τη ζωη πανω χρονο δεν εχεις δουλεψει και τσεπωσες αναπηρικη μεσω προνοιας
Ναι αλλά εσύ ζεις από την πρόνοια από τα 28-30 σου και ΔΕΝ θα πάρεις σύνταξη.... εννοιώ σύνταξη με ένσημα... πάλι κάτι ψίχουλα θα σου δώσει η πρόνοια :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πω ρε τύπε!Τι μαλακίες αδειάζεις... Είσαι σίγουρα 50; Εκπληκτικό μ φαίνεται
Δες τις πίπες του κολλητού σου για να καταλάβεις αγάμητε μαλάκα εσύ :)

Βαριέμαι να σου εξηγώ περαιτέρω, είσαι μαλάκας με χάρη κι όνομα :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι οκ τυπε εχεις φαει 200 μπαν και παρολαυτα ανοιγει ο λογαριασμος αντι να ειναι μονιμα κλειστος....μονος του ανοιγει. :tooth:
Τρώω 3 μηνες μπαν τι φορα ρε ταδε τι μας λες.
Πολυ πιθανο στο μελλον και να διαγραφει εντελώς.
Παντως να γλειψω δεν υο εχω κανει ποτε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καταλαβα εισαι κοτα και με τη Βούλα σε ευχαριστω που με επιβεβαιωσες για αλλη μια φορα.
Για αλλη μια φορα αυτοαναιρεισαι και γουσταρω για αλλη μια φορα οτι εχεις πει οταν βρεις τα δυσκολα το γυριζεις στο καλαματιανο γιατι εισαι ενας χεστρας ενας ανανδρος μια κοταρα που σε γαμει στο ξυλο μεχρι και ενα 15χρονο παιδαρελι γιατι πολυ απλα εισαι μια χεσμενη κοτα.
Κι εσύ είσαι μπούλης ανάρχιδος που δεν πέφτεις σςτα σκατά! Τι να πάθεις εσυ από τα σκατά? :tooth:

Τρώω 3 μηνες μπαν τι φορα ρε ταδε τι μας λες.
Πολυ πιθανο στο μελλον και να διαγραφει εντελώς.
Παντως να γλειψω δεν υο εχω κανει ποτε
Ούτε τα τραβέλια στο Αγκύρας? Έλα τώρα....!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.940
Πόντοι
6.256
Ειδαμε και σενα τυπε οταν σου ειπα να σε παω σε μια ΜΕΘ τι ανδρουα εισαι....αμεσως το γυρισες στο Καλαματιανο.

Ετσι κανετε ολοι οι ψεκες....τα λιονταρακια εκ του ασφαλους. :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι αλλά εσύ ζεις από την πρόνοια από τα 28-30 σου και ΔΕΝ θα πάρεις σύνταξη.... εννοιώ σύνταξη με ένσημα... πάλι κάτι ψίχουλα θα σου δώσει η πρόνοια :)

Δες τις πίπες του κολλητού σου για να καταλάβεις αγάμητε μαλάκα εσύ :)

Βαριέμαι να σου εξηγώ περαιτέρω, είσαι μαλάκας με χάρη κι όνομα :)
Εχω ιδιωτικη ασφαλεια και πληρωνω συναταξιοδοτικο ρε μαλακα,στα 48 μου θα μπορω να παιρνω συνταξη τι νομιζεις πως θα ειμαι στη κουβα ετσι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εχω ιδιωτικη ασφαλεια και πληρωνω συναταξιοδοτικο ρε μαλακα,στα 48 μου θα μπορω να παιρνω συνταξη τι νομιζεις πως θα ειμαι στη κουβα ετσι?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλά, εδώ θα είμαστε να μας πεις πόση σύνταξη θα παίρνεις... ΑΝ είσαι εσύ εδώ και δεν έχεις πάει για ιαματικά λουτρά πάλι στην Αιδηψό!!!! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ειδαμε και σενα τυπε οταν σου ειπα να σε παω σε μια ΜΕΘ τι ανδρουα εισαι....αμεσως το γυρισες στο Καλαματιανο.

Ετσι κανετε ολοι οι ψεκες....τα λιονταρακια εκ του ασφαλους. :tooth:
Ρε εγω ειπα οτι ως ανεμβολιαστος δεν θα κολλησω?πες μου που το ειπα.
Εγω ειπα οτι εσεις οι μπολιασμενοι και κολατε και νοσητε και βαρια καποιοι.

Τον λόγο θα μας τον πεις ρε ανάρχιδε σκατιάρη? :)
Στο ξαναεχω πει δεν τον ξερω ρωτα να μαθεις και πες μου να μαθω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλά, εδώ θα είμαστε να μας πεις πόση σύνταξη θα παίρνεις... ΑΝ είσαι εσύ εδώ και δεν έχεις πάει για ιαματικά λουτρά πάλι στην Αιδηψό!!!! :tooth:
Στην ηλικια σου θα ειμαι κουβα μαλακα με 2 ντοπιες σε μονιμη βαση μεχρι τα βαθια γεραματα,πουρα ρουμι και ουισκι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εμείς κολλάμε και νοσούμε ελαφριά κι ένα 10% πάει νοσοκομείο (άντε και ΜΕΘ) ενώ εσείς κολλάτε, ψοφάτε κι όσοι δεν ψοφάτε πάτε ΜΕΘ (όπου πάλι οι περισσότεροι ψοφάτε!).

Από ψωνίζετε μυαλά ρε σεις? Να μας πείτε κι εμάς!!!! :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.940
Πόντοι
6.256

Στο ξαναεχω πει δεν τον ξερω ρωτα να μαθεις και πες μου να μαθω
Εσυ ξεκινησες την ολη ιστορια οτι οι εμβολιασμενοι ειναι κοτες να κολλησουν....και σου ειπα εσυ που εισαι ανεμβολιαστος και δεν φοβασαι οτι θα κινδυνεψει η ζωη σου ελα να σε παω σε μια ΜΕΘ να κολλησεις.

Γιατι αμα φοβασαι που εισαι ανεμβολιαστος οτι αμα κολλησεις θα κινδυνεψει η ζωη σου και παρολαυτα δεν εμβολιαζεσαι τοτε εισαι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εσυ ξεκινησες την ολη ιστορια οτι οι εμβολιασμενοι ειναι κοτες να κολλησουν....και σου ειπα εσυ που εισαι ανεμβολιαστος και δεν φοβασαι οτι θα κινδυνεψει η ζωη σου ελα να σε παω σε μια ΜΕΘ να κολλησεις.

Γιατι αμα φοβασαι που εισαι ανεμβολιαστος οτι αμα κολλησεις θα κινδυνεψει η ζωη σου και παρολαυτα δεν εμβολιαζεσαι τοτε εισαι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ....
ΔΕΝ εμβολιαζομαι γιατι ξερω οτι τα μπολια δεν προστατευουν πολυ απλα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.940
Πόντοι
6.256
ΔΕΝ εμβολιαζομαι γιατι ξερω οτι τα μπολια δεν προστατευουν πολυ απλα.
Ελα ρε τυπε αληθεια;Που το εμαθες στο ειπε ο Βουλγαρογυφτος που σου πουλαει τα κλεμμενα αυτοκινητα; :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ελα ρε τυπε αληθεια;Που το εμαθες στο ειπε ο Βουλγαρογυφτος που σου πουλαει τα κλεμμενα αυτοκινητα; :tooth:
Κοίτα στις μεθ ποσοι μπολιασμενοι ειναι το 17% φουλ.
Βαλε και τους μονοδοσικους οποτε παμε ανετα στο 50 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom