Μπα ρωτας τον γιατρουδακο να σου απαντησει με το χαμηλο επιπεδο;Για πες μας εσυ φωτεινε παντογνωστη τι πιστευεις οτι εχει σημασια και ποιος ειναι ο αριθμος που εχει σημασια και μετα θα σου εξηγησω και εγω!
Απο εκει που αποδειχτηκε για ολα τα αλλα τυπε....απο τις μελετες που εγιναν σε αυτους που τα ειχαν κανει.Ειδικα αυτο της Τζονσον,πολυ πριν σκασει η Ομικρον και δουμε οτι χρειαζεται και 3η δοση για τα mrna , λεγανε οτι δεν φτανει μια δοση και πρεπει να γινει και 2η δοση για να εχει καλη προστασια.
Βασικά όλοι το λένε ότι με δύο δόσεις, συναντώντας την Όμικρον την παίρνεις πάνω σου .Ως εμβολιασμενος μόνο η αναμνηστική δόση σε εξασφαλίζει και αυτή όχι εάν έγινε ένα μήνα πριν, απ'όταν και άνοιξε η πλατφόρμα.
Το καλό είναι ότι έχεις πιστοποιητικό covid Pass που μπαίνεις σε εστιατόρια... όχι σαν κάτι ψεκασμενους
Βασικά όλοι το λένε ότι με δύο δόσεις, συναντώντας την Όμικρον την παίρνεις πάνω σου .Ως εμβολιασμενος μόνο η αναμνηστική δόση σε εξασφαλίζει και αυτή όχι εάν έγινε ένα μήνα πριν, απ'όταν και άνοιξε η πλατφόρμα.
Το καλό είναι ότι έχεις πιστοποιητικό covid Pass που μπαίνεις σε εστιατόρια... όχι σαν κάτι ψεκασμενους
Επαιζα μπασκετ απο τα 13 μεχρι τα 20. Σε ομαδα. Σε πρωτάθλημα. Εσυ?
Ναι δεν μου λεει, οχι μονο για αυτόν αλλα για κανέναν άλλον. Μονο τον Μανέ παραδέχομαι. Όχι, δεν ειναι κάποιος blogger του TikTok που παρακολουθείς
Το ιδιο κι ολοι αυτοί.
Εσυ δίνεις? Βάζω στοίχημα ουτε ευρω σε ζητιάνο. ΟΛΑ μου τα λεφτά στοιχηματίζω
Ναι μας έπεισες τωρα οτι κόπτεσαι για παιδάκια κι οχι για τον ψεκα που σε βολεύει επειδη ειναι ψεκας. Βάζω στοίχημα 100% οτι αν δεν ηταν ψεκας θα ελεγες ΑΚΡΙΒΩΣ τα αντίθετα. Οπως και πολλά αλλα σούργελα εδω μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ που εισαι μονο αποδεκτός απο την παλάμη σου και την παλάμη του Τουρκαλά αγαμητος φιλου σου που κάνετε παρεα και τον παίζετε χιαστή? Καλύτερα ε?
Από τα πιο γελοια μηνυματα που εχεις γραψει γραμμη προς γραμμη
Τι να πουμε για τον τζοκοβιτς εμεις...αστο μεγαλε
Δεν σε ειπα πανιβλακα πριν γιατι ειπα να μιλησω αξιολογα για ενα τετοιο ζητημα
Αλλα εισαι τερμα πανιβλακας
Καλη συνεχεια
Ότι δεν την κολας; Γιατί δεν ισχύει.Οτι δεν υπάρχουν συμπτώματα; Γιατί και βέβαια έχει.Οτι δεν μπαίνεις νοσοκομείο; Βέβαια και μπαίνεις.
Θέλω να πιστεύω πως φεύγεις άμεσα χωρίς να υφίσταται διασωληνωση,αν και να μην λέμε χαζομάρες...η Όμικρον από πότε έχει που ακούστηκε; Τρείς βδομάδες; Τέσσερις;Απ' τα κανάλια ακούστηκε και έγινε η νέα καραμέλα, γιατί οι γιατροί και τα νοσοκομεία δεν μπορούσαν να την διακρίνουν έως και την περασμένη εβδομάδα που ήμουν νοσηλευμενος,με την ίδια άνεση που μπορούσε ο Εισαγγελατος,η Σκατιανα και ο Χατζηνικολάου ?
ρε άνθρωπε, αφού δεν μπορείς να κάνεις μια απλή μέθοδο (αριθμητική του Δημοτικού), γιατί επιμένεις να γράφεις ποσοστά; δεν καταλαβαίνεις πως ξευτιλίζεσαι;
Ότι δεν την κολας; Γιατί δεν ισχύει.Οτι δεν υπάρχουν συμπτώματα; Γιατί και βέβαια έχει.Οτι δεν μπαίνεις νοσοκομείο; Βέβαια και μπαίνεις.
Θέλω να πιστεύω πως φεύγεις άμεσα χωρίς να υφίσταται διασωληνωση,αν και να μην λέμε χαζομάρες...η Όμικρον από πότε έχει που ακούστηκε; Τρείς βδομάδες; Τέσσερις;Απ' τα κανάλια ακούστηκε και έγινε η νέα καραμέλα, γιατί οι γιατροί και τα νοσοκομεία δεν μπορούσαν να την διακρίνουν έως και την περασμένη εβδομάδα που ήμουν νοσηλευμενος,με την ίδια άνεση που μπορούσε ο Εισαγγελατος,η Σκατιανα και ο Χατζηνικολάου ?
Το βεβαια απο που προκυπτει;Γιατι εγω ειδικα με την Ομικρον δεν ξερω ΕΝΑΝ που να μπηκε να νοσηλευτει σε νοσοκομειο και ειχε κανει 3 δοσεις....
Και ναι με τα εμβολια υπαρχουν και ΚΑΠΟΙΟΙ που θα νοσησουν και θα εχουν συμπτωματα αλλα οι περισσοτεροι δεν θα χρειαστουν νοσηλεια...ενω ταυτογχρονα μειωνονται οι πιθανοτητες και να μεταδοσουν και να νοσησουν με οποιοδηποτε συμπτωμα.
Θελεις παραδειγμα;
Μια ξαδερφη μου κολλησε ο αντρας της μια μερα πριν κανει τη 3η δοση...παχυσαρκος του κερατα και με προβληματα υγειας.Εκανε ενα πυρετο και ενα βηχα για 3 μερες και τελειωσε η ιστορια.Η ξαδερφη μου και η κορη της ουτε καν κολλησαν.Και ζουσαν στο ιδιο σπιτι....
Τι να συζητησουμε τωρα....εσυ ψηνοσουν 7 μερες στο πυρετο και νοσηλευτηκες και ο ξαδερφος σου με σοβαρο προβλημα ουτε καν κινδυνεψε να παει στο νοσοκομειο.
Εχετε βρει τωρα τη πιπα οτι αφου κολλας δεν δουλευει το εμβολιο.
Το εμβολιο μια χαρα δουλευει και αποτρεπει σε πολυ μεγαλο ποσοστο θανατους και βαριες νοσηλειες...3 πραγματα ειναι σημαντικα σε ενα εμβολιο,Η ικανοτητα αποτροπης μεταδοσης,η ικανοτητα αποτροπης ελαφρυας νοσησης και η ικανοτητα αποτροπης βαριας νοσησης ή θανατου.
Μπορει λοιπον στο πρωτο να μην πηγαν καλα τα εμβολια αλλα σε ολα τα υπολοιπα τα πηγαν ανελπιστα καλα...της γριππης που κανει ολος ο κοσμος και θεωρει ασφαλες εχει αποτελεσματικοτητα 60% απο βαρια νοσηση αλλα εκει δεν ειδα κανεναν να λεει οτι ειναι αχρηστο.
μα τι σχεση εχει αυτο που μου παραθετεις;κανεις δεν ειπε οτι δεν κολλας απλα πολυ ηπια...αυτο εγραψα εγω..και εγω ειμαι αρνητικος ακομα και μαλλον θα συνεχισω να ειμαι..
μα τι σχεση εχει αυτο που μου παραθετεις;κανεις δεν ειπε οτι δεν κολλας απλα πολυ ηπια...αυτο εγραψα εγω..και εγω ειμαι αρνητικος ακομα και μαλλον θα συνεχισω να ειμαι..
Να σου πω εγώ τι εννοώ σε "καλύπτει". Όλη η παρέα του γιού μου που αρρώστησαν, οι διπλοεμβολιασμένοι ανέβασαν για δύο μέρες πυρετό, βήχας, πόνος στα οστά. Σε 5 μέρες δεν ένιωθαν το παραμικρό. Οι τριπλοεμβολιασμένοι, εγώ, ο γιός μου, κι άλλα δύο άτομα είχαμε βήχα κι εγώ πόνο στο ισχύο, δεν ανεβάσαμε πυρετό. Μας στοίχισε ένα σιρόπι των 8€.
παιδια σοβαρα τωρα πρεπει να εφαγε μεγαλη χλαπατσα απο ιικο φορτιο η κυρα και μετα και εγω απο αυτην...ευτυχως ομως ολα βαινουν καλως και πιστευω θα συνεχισουν...