Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.442
Πόντοι
12.756
παιδια σοβαρα τωρα πρεπει να εφαγε μεγαλη χλαπατσα απο ιικο φορτιο η κυρα και μετα και εγω απο αυτην...ευτυχως ομως ολα βαινουν καλως και πιστευω θα συνεχισουν...
ξερεις οτι οσο συνεχιζεις να το παιζεις αδιαφορος θα φας και μεγαλυτερη πουτσα ε ?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το βεβαια απο που προκυπτει;Γιατι εγω ειδικα με την Ομικρον δεν ξερω ΕΝΑΝ που να μπηκε να νοσηλευτει σε νοσοκομειο και ειχε κανει 3 δοσεις....

Και ναι με τα εμβολια υπαρχουν και ΚΑΠΟΙΟΙ που θα νοσησουν και θα εχουν συμπτωματα αλλα οι περισσοτεροι δεν θα χρειαστουν νοσηλεια...ενω ταυτογχρονα μειωνονται οι πιθανοτητες και να μεταδοσουν και να νοσησουν με οποιοδηποτε συμπτωμα.

Θελεις παραδειγμα;

Μια ξαδερφη μου κολλησε ο αντρας της μια μερα πριν κανει τη 3η δοση...παχυσαρκος του κερατα και με προβληματα υγειας.Εκανε ενα πυρετο και ενα βηχα για 3 μερες και τελειωσε η ιστορια.Η ξαδερφη μου και η κορη της ουτε καν κολλησαν.Και ζουσαν στο ιδιο σπιτι....

Τι να συζητησουμε τωρα....εσυ ψηνοσουν 7 μερες στο πυρετο και νοσηλευτηκες και ο ξαδερφος σου με σοβαρο προβλημα ουτε καν κινδυνεψε να παει στο νοσοκομειο.

Εχετε βρει τωρα τη πιπα οτι αφου κολλας δεν δουλευει το εμβολιο.

Το εμβολιο μια χαρα δουλευει και αποτρεπει σε πολυ μεγαλο ποσοστο θανατους και βαριες νοσηλειες...3 πραγματα ειναι σημαντικα σε ενα εμβολιο,Η ικανοτητα αποτροπης μεταδοσης,η ικανοτητα αποτροπης ελαφρυας νοσησης και η ικανοτητα αποτροπης βαριας νοσησης ή θανατου.

Μπορει λοιπον στο πρωτο να μην πηγαν καλα τα εμβολια αλλα σε ολα τα υπολοιπα τα πηγαν ανελπιστα καλα...της γριππης που κανει ολος ο κοσμος και θεωρει ασφαλες εχει αποτελεσματικοτητα 60% απο βαρια νοσηση αλλα εκει δεν ειδα κανεναν να λεει οτι ειναι αχρηστο.

Λιγη γαμημενη λογικη δηλαδη....
Ολα αυτα που γραφεις για τους εμβολιασμενους τυπε,συνεβαιναν και περυσι τετοιο σχεδον καιρο που δεν υπηρχαν ακομη!

Κολλαγαν οι μισοι στην οικογενεια και οι αλλοι μισοι πεταγαν χαρταετο λες και δεν τρεχει τιποτα στο σπιτι...Συνεβη στην ξαδερφη μου...

Γειτονοι...Θεωρω και γω,ή θα θελα να πιστευω πως τα εμβολια σταθεροποιησαν την κατασταση...ομως,την διαφημιση που εχουν ριξει τα καναλια...σε φαση "κριμα ανεμβολιαστος 98 αρης τον θερισε ο κορονοιος" απ την μια και απ την αλλη εμβολιασμενοι δις μετα απο λιγες μερες χαιρετησαν τον ματαιο τουτο κοσμο,νεοι και υγιεις κατα τ αλλα,να σ λεν τα καναλια δεν ειμαστε ειδικοι εαν δε βγει το (αγνωστο ακομη) ιατροδικαστικο πορισμα,κανουν τους υγιεις δυσπιστους,ακομη πιο δυσπιστους...

Οι νομοι που εφαρμοζουν ειναι οχι για γελια,αλλα δυστυχως για κλαματα γιατι παιζονται ζωες...οταν σ λεν ανοιγουμε τα σχολεια για να διαπιστωσουμε ποσα "αγνωστα" κρουσματα θα ειχαμε!

Σοβαρα;Ανοιξε και τα γηπεδα,με 70.000 κοσμο μεσα και καντους ολους ραπιντ,γιατι να τα χεις αυτα τα κρουσματα να περιφερονται ως μη καταγεγραμμενα κ να μολυνουν!

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
παιδια σοβαρα τωρα πρεπει να εφαγε μεγαλη χλαπατσα απο ιικο φορτιο η κυρα και μετα και εγω απο αυτην...ευτυχως ομως ολα βαινουν καλως και πιστευω θα συνεχισουν...
περαστικα. την βατ την τραμπουκισες :headbang2:?

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
μα τι σχεση εχει αυτο που μου παραθετεις;κανεις δεν ειπε οτι δεν κολλας απλα πολυ ηπια...αυτο εγραψα εγω..και εγω ειμαι αρνητικος ακομα και μαλλον θα συνεχισω να ειμαι..
μια χαρα να εισαι ρε αθηναιε εσυ ξες

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ειστε σε καλο δρομο Μαν...τιποτα δεν θα συμβει...την αλλη βδομαδα τετοια μερα θα γελατε τα δυο σας,παραγειλτε τιποτα απ εξω,αναψε δυο κερακια,γαργαλισε της το γατουλινι κ πες της "μωρο μ σ αυτον τον κοσμο μονο ενα πραγμα τελικα εχει αξια...και αυτο το χω μονο για σενα σημερα διατεθειμενο... ?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Ολα αυτα που γραφεις για τους εμβολιασμενους τυπε,συνεβαιναν και περυσι τετοιο σχεδον καιρο που δεν υπηρχαν ακομη!

Κολλαγαν οι μισοι στην οικογενεια και οι αλλοι μισοι πεταγαν χαρταετο λες και δεν τρεχει τιποτα στο σπιτι...Συνεβη στην ξαδερφη μου...

Γειτονοι...Θεωρω και γω,ή θα θελα να πιστευω πως τα εμβολια σταθεροποιησαν την κατασταση...ομως,την διαφημιση που εχουν ριξει τα καναλια...σε φαση "κριμα ανεμβολιαστος 98 αρης τον θερισε ο κορονοιος" απ την μια και απ την αλλη εμβολιασμενοι δις μετα απο λιγες μερες χαιρετησαν τον ματαιο τουτο κοσμο,νεοι και υγιεις κατα τ αλλα,να σ λεν τα καναλια δεν ειμαστε ειδικοι εαν δε βγει το (αγνωστο ακομη) ιατροδικαστικο πορισμα,κανουν τους υγιεις δυσπιστους,ακομη πιο δυσπιστους...

Οι νομοι που εφαρμοζουν ειναι οχι για γελια,αλλα δυστυχως για κλαματα γιατι παιζονται ζωες...οταν σ λεν ανοιγουμε τα σχολεια για να διαπιστωσουμε ποσα "αγνωστα" κρουσματα θα ειχαμε!

Σοβαρα;Ανοιξε και τα γηπεδα,με 70.000 κοσμο μεσα και καντους ολους ραπιντ,γιατι να τα χεις αυτα τα κρουσματα να περιφερονται ως μη καταγεγραμμενα κ να μολυνουν!
Ωραια συγκριση κανεις τυπε....μια μικρη λεπτομερεια ομως.Τοτε στην αρχη που δεν ειχαμε τα εμβολια ειχαμε το αρχικο στελεχος του ιου ενω με το που κυκλοφορησαν τα εμβολια ειχαμε το Δελτα στελεχος που ειχε πολυ μεγαλυτερη νοσηροτητα και θνητοτητα απο το αρχικο στελεχος.

Παρολο λοιπον που τα εμβολια ειχαν φτιαχτει για το αρχικο στελεχος συνεχισαν να ειναι αποτελεσματικα και με το καινουριο στελεχος και ετσι γλυτωσαμε απο πολλες νοσηλειες και θανατους.Χωρις αυτα θα γινοταν της πουτανας στα νοσοκομεια και θα επρεπε συνεχεια να κλεινομαστε σπιτια μας οποτε υπηρχε εξαρση.

Θελεις και αλλο παραδειγμα;Δες Πορτογαλια τωρα...ιδιος αριθμος κρουσματων πανω κατω με Ελλαδα αλλα αυτοι επειδη εχουν εμβολιαστει σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο εχουν πολυ λιγοτερους θανατους και διασωληνωσεις.

Τυχαιο μαλλον....

• Like
Αντιδράσεις: kinks

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Ωραια συγκριση κανεις τυπε....μια μικρη λεπτομερεια ομως.Τοτε στην αρχη που δεν ειχαμε τα εμβολια ειχαμε το αρχικο στελεχος του ιου ενω με το που κυκλοφορησαν τα εμβολια ειχαμε το Δελτα στελεχος που ειχε πολυ μεγαλυτερη νοσηροτητα και θνητοτητα απο το αρχικο στελεχος.

Παρολο λοιπον που τα εμβολια ειχαν φτιαχτει για το αρχικο στελεχος συνεχισαν να ειναι αποτελεσματικα και με το καινουριο στελεχος και ετσι γλυτωσαμε απο πολλες νοσηλειες και θανατους.Χωρις αυτα θα γινοταν της πουτανας στα νοσοκομεια και θα επρεπε συνεχεια να κλεινομαστε σπιτια μας οποτε υπηρχε εξαρση.

Θελεις και αλλο παραδειγμα;Δες Πορτογαλια τωρα...ιδιος αριθμος κρουσματων πανω κατω με Ελλαδα αλλα αυτοι επειδη εχουν εμβολιαστει σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο εχουν πολυ λιγοτερους θανατους και διασωληνωσεις.

Τυχαιο μαλλον....
τυπε δεν νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια οτι τα εμβολια για ενα διαστημα εμποδιζουν σοβαρη νοσηση. τωρα για τη μεταδοση στην ομικρον ειναι αλλη ιστορια. οι νεοι γιατι θελετε να τρυπιουνται καθε 3 μηνες ή οσο ειναι μου εξηγεις? τα παππουδια 50 και ανω να κανουν αν θελουν και πολυ ασχοληθηκαμε....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Τυχαιο μαλλον....
Δεν διαφωνω σε οτι απ τα παραπανω γραφεις πια...απλα οι τυποι με τα ιδια και τα ιδια,δλδ βασιλακοπουλο-παγωνη-καναλια,δειχνουν αχρηστοι!

Πχ το νεο σποτ που καναν για τα εμβολια,το θεωρω αρκετα σοβαροτερο απ οτιδηποτε εχουν βγαλει...και μακαρι ο κοσμος να ειναι καλα...!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
Το βεβαια απο που προκυπτει;Γιατι εγω ειδικα με την Ομικρον δεν ξερω ΕΝΑΝ που να μπηκε να νοσηλευτει σε νοσοκομειο και ειχε κανει 3 δοσεις....

Και ναι με τα εμβολια υπαρχουν και ΚΑΠΟΙΟΙ που θα νοσησουν και θα εχουν συμπτωματα αλλα οι περισσοτεροι δεν θα χρειαστουν νοσηλεια...ενω ταυτογχρονα μειωνονται οι πιθανοτητες και να μεταδοσουν και να νοσησουν με οποιοδηποτε συμπτωμα.

Θελεις παραδειγμα;

Μια ξαδερφη μου κολλησε ο αντρας της μια μερα πριν κανει τη 3η δοση...παχυσαρκος του κερατα και με προβληματα υγειας.Εκανε ενα πυρετο και ενα βηχα για 3 μερες και τελειωσε η ιστορια.Η ξαδερφη μου και η κορη της ουτε καν κολλησαν.Και ζουσαν στο ιδιο σπιτι....

Τι να συζητησουμε τωρα....εσυ ψηνοσουν 7 μερες στο πυρετο και νοσηλευτηκες και ο ξαδερφος σου με σοβαρο προβλημα ουτε καν κινδυνεψε να παει στο νοσοκομειο.

Εχετε βρει τωρα τη πιπα οτι αφου κολλας δεν δουλευει το εμβολιο.

Το εμβολιο μια χαρα δουλευει και αποτρεπει σε πολυ μεγαλο ποσοστο θανατους και βαριες νοσηλειες...3 πραγματα ειναι σημαντικα σε ενα εμβολιο,Η ικανοτητα αποτροπης μεταδοσης,η ικανοτητα αποτροπης ελαφρυας νοσησης και η ικανοτητα αποτροπης βαριας νοσησης ή θανατου.

Μπορει λοιπον στο πρωτο να μην πηγαν καλα τα εμβολια αλλα σε ολα τα υπολοιπα τα πηγαν ανελπιστα καλα...της γριππης που κανει ολος ο κοσμος και θεωρει ασφαλες εχει αποτελεσματικοτητα 60% απο βαρια νοσηση αλλα εκει δεν ειδα κανεναν να λεει οτι ειναι αχρηστο.

Λιγη γαμημενη λογικη δηλαδη....

το εχουμε πει απο παλια : αν φετος δεν μοιραστουν το νομπελ ιατρικης η φαιζερ μαζι με την μοντερνα, θα προκειται για μεγαλυτερο σκανδαλο και απο το γηπεδο του βαζελου στον βοτανικο....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
τυπε δεν νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια οτι τα εμβολια για ενα διαστημα εμποδιζουν σοβαρη νοσηση. τωρα για τη μεταδοση στην ομικρον ειναι αλλη ιστορια. οι νεοι γιατι θελετε να τρυπιουνται καθε 3 μηνες ή οσο ειναι μου εξηγεις? τα παππουδια 50 και ανω να κανουν αν θελουν και πολυ ασχοληθηκαμε....
Τα εχω εξηγησει 1 εκ φορες....αντε παμε αλλη μια.

Εσυ κοιτας τη παρτη σου....λες ειμαι 30αρης,υγιης δεν κινδυευω να πανε να γαμηθουν οι υπολοιποι.Καταρχην και εσυ κινδυνευεις απλα πολυ λιγοτερο απο τις μεγαλυτερες ηλικιες.Σημερα διαβαζα οτι πεθανε 17χρονων παλικαρι απο κορωνοιο.Ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει το ανοσοποιητικο σου γιαυτο ειναι τοσο πουστικος αυτος ο ιος.

Αλλας ας πουμε οτι δεν κινδυνευεις....αμα κανανε ολοι το ιδιο με σενα και δεν εμβολιαζονταν δεν θα τελειωναμε ποτε με την ολη ιστορια.Γιατι εσεις απο τη μια θα εισασταν εργοστασια παρασκευης μεταλλαξεων και απο την αλλη θα κολλουσατε πιο ευκολα τους ευπαθεις εμβολιασμενους και θα διαλυατε το ΕΣΥ.

Αμα θελεις να ξεμπερδεψουμε με αυτον τον εφιαλτη μια ειναι η λυση....ο εμβολιασμος του παγκοσμιου πληθυσμου σε ποσοστο απο 80% και πανω.Τοτε θα γινει ενδημικος ο ιος και θα τελειωσουν ολα.

Οσο ο μισος πλανητης ειναι ανεμβολιαστος δεν θα τελειωσει τιποτα.....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Τα εχω εξηγησει 1 εκ φορες....αντε παμε αλλη μια.

Εσυ κοιτας τη παρτη σου....λες ειμαι 30αρης,υγιης δεν κινδυευω να πανε να γαμηθουν οι υπολοιποι.Καταρχην και εσυ κινδυνευεις απλα πολυ λιγοτερο απο τις μεγαλυτερες ηλικιες.Σημερα διαβαζα οτι πεθανε 17χρονων παλικαρι απο κορωνοιο.Ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει το ανοσοποιητικο σου γιαυτο ειναι τοσο πουστικος αυτος ο ιος.

Αλλας ας πουμε οτι δεν κινδυνευεις....αμα κανανε ολοι το ιδιο με σενα και δεν εμβολιαζονταν δεν θα τελειωναμε ποτε με την ολη ιστορια.Γιατι εσεις απο τη μια θα εισασταν εργοστασια παρασκευης μεταλλαξεων και απο την αλλη θα κολλουσατε πιο ευκολα τους ευπαθεις εμβολιασμενους και θα διαλυατε το ΕΣΥ.

Αμα θελεις να ξεμπερδεψουμε με αυτον τον εφιαλτη μια ειναι η λυση....ο εμβολιασμος του παγκοσμιου πληθυσμου σε ποσοστο απο 80% και πανω.Τοτε θα γινει ενδημικος ο ιος και θα τελειωσουν ολα.

Οσο ο μισος πλανητης ειναι ανεμβολιαστος δεν θα τελειωσει τιποτα.....
τυπε στα αρχιδια μου για σας του γερους. σιγα μην εμβολιαζομαι εγω συνεχως για εσας.
το οτι βγηκε η ομικρον σαν μεταλλαξη δεν το θεωρεις θετικο? εγω οσοι ανεμβολιαστοι ξερω ουτε καν την καταλαβαν που ηταν θετικοι.
αυτη η γυναικα που λεγαν χθες οτι πεθανε απο Ο, μπηκε εντατικη για αλλο λογο ετυχε να εχει ομικρον και τη βαλαν για νεκρη απο ομικρον :2funny:
το να μου λες επαθε κατι ενας 17αρης δεν βγαζει νοημα γιατι δεν μου λες ποσοι αλλοι ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΠΤ? ελπιζω καταλαβαινεις ποσο ηλιθιο επιχειρημα ειναι αυτο.....
και γενικα εχετε πει τοσες μαλακιες για ανοσια αγελης στο ταδε νουμερο και ολα καταρριπτονται. εχετε χασει καθε αξιοπιστια....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
τυπε στα αρχιδια μου για σας του γερους. σιγα μην εμβολιαζομαι εγω συνεχως για εσας.
Ενταξει σαλτα γαμησου και μην μου τρως το χρονο μου καθυστερα....

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Ε κατι επρεπε να ανεβασει και αυτος για να πει κατι.... :tooth:
εσυ για πες μας για την μελετη της δανιας που ξερεις και καλα αγγλικα και οτι σε συμφερει λες? τι θα πει αρνητικο ποσοστο νοσηροτητας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
εσυ για πες μας για την μελετη της δανιας που ξερεις και καλα αγγλικα και οτι σε συμφερει λες? τι θα πει αρνητικο ποσοστο νοσηροτητας
Αυτο το παιχνιδακι σε μενα δεν περναει τυπακο...και τις προαλλες σε ρωτησα να εξηγησεις τι λες και αρχισες τις πιπες για μασημενες τροφες.Παραθεσε ακριβως τι θελεις να πεις και θα σου απαντησω....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Ενταξει σαλτα γαμησου και μην μου τρως το χρονο μου καθυστερα....
δεν απαντησες στα υπολοιπα που ειπα περι ελλειψης αξιοπιστιας λογω των παπαριων που εχετε πει. μαλλον δεν βολευει το τωρινο αφηγημα,,,,
καθως και οτι η μεταλλαξη για την οποια κατηγορεις τους ανεμβολιαστους (εχω κανει 2 δοσεις εγω) ειναι αυτη που μαλλον θα σωσει την κατασταση....
τεσπα κακως δινουν πτυχια στην ρουμανια. στους γιατρους ψωνισαμε απο κατω ραφι.
επισης ακουσα ενας 20χρονος πεθανε απο κεραυνο μαλλον δεν πρεπει να βγαινω εξω οταν βρεχει :confused:
οχι πως αποκλειω το να πεθανω απο κορονα αλλα τι να κανω καποια στιγμη απο κατι θα πεθανω. να μην μπαινω και σε αμαξια τοτε μην παθω κανα τροχαιο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
δεν απαντησες στα υπολοιπα που ειπα περι ελλειψης αξιοπιστιας λογω των παπαριων που εχετε πει.
καθως και οτι η μεταλλαξη για την οποια κατηγορεις τους ανεμβολιαστους (εχω κανει 2 δοσεις εγω) ειναι αυτη που μαλλον θα σωσει την κατασταση....
τεσπα κακως δινουν πτυχια στην ρουμανια. στους γιατρους ψωνισαμε απο κατω ραφι.
επισης ακουσα ενας 20χρονος πεθανε απο κεραυνο μαλλον δεν πρεπει να βγαινω εξω οταν βρεχει
Απαντησα οπως επρεπε σε εναν μουνοπανο που λεει στα αρχιδια μου οσοι ειναι 50 ετων και πανω.....οσο για τη Ρουμανια που λες συνεχεια αμορφωτε μπουλη αν και δεν εχω παρει πτυχιο απο εκει τουλαχιστον αυτοι πηγαν εκει και κατσανε 6 χρονια να παρουν ενα πτυχιο.

Οχι σαν και σενα τον αμορφωτο κλανομαγκα....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Απαντησα οπως επρεπε σε εναν μουνοπανο που λεει στα αρχιδια μου οσοι ειναι 50 ετων και πανω.....οσο για τη Ρουμανια που λες συνεχεια αμορφωτε μπουλη αν και δεν εχω παρει πτυχιο απο εκει τουλαχιστον αυτοι πηγαν εκει και κατσανε 6 χρονια να παρουν ενα πτυχιο.

Οχι σαν και σενα τον αμορφωτο κλανομαγκα....
τυπε εκτος απο προσβολες εχεις κατι αλλο? το οτι εχετε πεσει 100 γαμημενες φορες εξω πως το δικαιολογεις? βουλγαρια μηπως?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
τυπε εκτος απο προσβολες εχεις κατι αλλο? το οτι εχετε πεσει 100 γαμημενες φορες εξω πως το δικαιολογεις? βουλγαρια μηπως?
Σου απαντησα χωρις προσβολες και επειδη εισαι αυτιστικος μαλακας το πρωτο πραγμα που εγραψες ηταν στα αρχιδια μου οι συνανθρωποι μου....αρα λοιπον αυτοματα στα αρχιδια μου και εσυ.

Εσυ παιδικο σταθμο εχεις τελειωσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom