Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
ουτε οι πορτογαλοι πανε καλα και φτανουν το 90% εμβολιασμενων
Ναι χαλια πανε ιδιο αριθμο κρουσματων με εμας καθημερινα αλλα πολυ λιγοτερες νοσηλειες,διασωλημενους και θανατους.....μαυρα χαλια. :uglystupid:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Με παραδιδεις στη κοτετσου που τη ξεφτιλιζω ολημερις.
Σε ευχαριστώ ειναι ο πιο ευκολος αντιπαλος
Δεν μου λες... αυτός εδώ ποιος είναι? Εσύ ή ο πεταλούδας?

Να είσαι ειλικρινής, ΟΚ? :)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Οτι και να λετε εφοσον εχουμε 52 φουλ εμβολιασμενους απο τους 300 ανω των 65 στις μεθ ο μυθος των εμβολιων δεν στεκει.
Επισης απο.τους 250 οι μισοι εχουν κανει την πρωτη δοση αρα συνολικα οι εμβολιασμενοι στις μεθ ειναι 170 απο τους 300 με 130 απο αυτους ανεμβολιαστοι.
Αυτη ειναι η αληθεια
Τυπε Βιταμα αυτη τη φορα μπηκες πιο ηλιθιος απο ποτε.... :tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τα στοιχεία και τα λογικά επιχειρήματα είναι άχρηστα για τους αντιεμβολιαστές τύπε. Είναι αλήθεια πως στην αρχή υπήρχαν κάποιοι λογικοί άνθρωποι, οι οποίοι είτε φοβόντουσαν, είτε είχαν παρασυρθεί από άλλους, τη γνώμη των οποίων θεωρούσαν σεβαστή. Σήμερα, αφού έχει περάσει 1,5 χρόνος από την έναρξη του εμβολιασμού, έχει απομείνει ο πάτος το βαρελιού. Ηλίθιοι, θρησκόληπτοι, πονηροί οι οποίοι περιμένουν να
Που τον είδες τον 1,5 χρόνο από την έναρξη του εμβολιασμού; 1 χρόνος είναι και η μεγάλη μάζα άρχισε να εμβολιάζεται πριν 8-9 μήνες.
Η παρακάτω μαρτυρία είναι από το Ίντερνετ χωρίς πηγή και σίγουρα μπορεί να είναι αναξιόπιστη ως προς το όνομα και το σύνολο όσων αναφέρονται. Όμως κάτι παρόμοιο μου περιέγραψε γνωστός μου ίδιας περίπου ηλικίας, που συνάντησα πριν 2 μήνες. Και μάλιστα μετά το εμβόλιο χρειάστηκε να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις που του πέρασαν μπαλονάκια και πλήρωσε πολλές χιλιάδες ευρώ σε «φακελάκια» για να σωθεί.
Βέβαια θα μου πεις πως εσύ και όσοι ξέρεις δεν έχετε πάθει τίποτα όπως κι εγώ θα σου πως κανένας συγγενής ή φίλος δεν έπαθε κάτι από τον κορωνα.
Δεν βγάζεις άκρη και δεν θα υπήρχε και λόγος σκληρής αντιπαράθεσης αν δεν υπήρχαν οι κυβερνητικοί εκβιασμοί και οι υποχρεωτικότητές στη μέση. :hi:

«Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι 45 ετών, και απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Μετά τη 2η δόση από το εμβόλιο της Pfizer, προκλήθηκε μη αναστρέψιμη βλάβη στην καρδιά μου και καλούμαι από εδώ κι πέρα να είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή. Η καρδιά μου δεν θα επανέλθει στην υγιή κατάσταση της, όπως ήταν πριν το εμβολιασμό. Επίσης, ενημερώθηκα ότι το προσδόκιμο ζωής μου είναι μικρότερο από το αναμενόμενο και ο κίνδυνος να μου προκληθεί αιφνίδιος θάνατος μεγάλος. Τι μου μένει; Τίποτα περισσότερο από τα να μοιραστώ την ιστορία μου με όλους εσάς και να μην βρεθούν άλλοι άνθρωποι στην ίδια θέση που βρίσκομαι εγώ.

Στην αρχή θύμωσα και σκέφθηκα εγωιστικά, «Για ποιο λόγο να μοιραστώ την Ιστορία μου με όλους εσάς;. Καλά να πάθω και καλά να πάθουν όλοι όσοι βρεθούν στην ίδια θέση με τη δική μου. Με δική μου πρωτοβουλία πήγα, δική μου η αδιαφορία ως προς την ενημέρωση για τις παρενέργειες, με δική μου ευθύνη ζω με τη μόνιμη βλάβη στην καρδιά.». Οι γιατροί με συμβούλευαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, οι παρενέργειες μηδαμινές, η θωράκιση του οργανισμού μου θα ήταν μεγάλη και με διάρκεια. Δύο εμβόλια, όλα κι όλα. Εξαπατημένος ή τυφλή εμπιστοσύνη σε ανεύθυνους γιατρούς;

Η κατάσταση της υγείας μου ήταν άριστη, το ίδιο και η καρδιά μου, εδώ και 25 χρόνια εξετάζομαι κάθε χρόνο, ενδελεχώς, έχω και ιδιωτική ασφάλεια, δεν ήθελα να επιβαρύνω το διαλυμένο ΕΣΥ. Τώρα, θα πρέπει να ζήσω, όσο ζήσω, δεν έχει επιστροφή, τα τελευταία λόγια των γιατρών. Να μη ξεχάσω, η ασφαλιστική μου δεν αναλαμβάνει θεραπείες και νοσηλεία για την κατάσταση μου, λόγω του ιστορικού μου. Υγιέστατος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα πριν τον εμβολιασμό και ασθενής υψηλού κινδύνου μετά τον εμβολιασμό.

Μου ανέφεραν ότι η βλάβη προκλήθηκε με δική μου υπαιτιότητα, καθώς εγώ συναίνεσα να μου δοθεί το εμβόλιο. Καμία υποχρεωτικότητα. Διπλά εξαπατημένος ή αδιάφορος να ενημερωθώ πριν τον εμβολιασμό; Όσους γιατρούς ρώτησα μετά τον εμβολιασμό, τι ουσίες περιείχε το εμβόλιο, δεν πήρα καμία απάντηση.

Με τα πρώτα συμπτώματα, ο γιατρός μου, προσπάθησε να αναφέρει τις παρενέργειες στην περιβόητη Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ, ανεπιτυχώς. Τριπλά εξαπατημένος.

Το μόνο που μου μένει, όσο κρατήσει, είναι εκτός από τα να μεταφέρω την εμπειρία μου και να την μοιραστώ με όλους εσάς, να ψάξω, να μάθω και να μοιραστώ την Αλήθεια μαζί σας. Αυτό το ονομάζω πραγματική ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Είμαι σίγουρος, πώς δεν είμαι η μοναδική περίπτωση. Υπάρχουν αρκετοί άλλοι που έχουν βιώσει διάφορες παρενέργειες και άλλοι που έχουν υποστεί βλάβες από τα σωτήρια εμβόλια.»

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Που τον είδες τον 1,5 χρόνο από την έναρξη του εμβολιασμού; 1 χρόνος είναι και η μεγάλη μάζα άρχισε να εμβολιάζεται πριν 8-9 μήνες.
Η παρακάτω μαρτυρία είναι από το Ίντερνετ χωρίς πηγή και σίγουρα μπορεί να είναι αναξιόπιστη ως προς το όνομα και το σύνολο όσων αναφέρονται. Όμως κάτι παρόμοιο μου περιέγραψε γνωστός μου ίδιας περίπου ηλικίας, που συνάντησα πριν 2 μήνες. Και μάλιστα μετά το εμβόλιο χρειάστηκε να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις που του πέρασαν μπαλονάκια και πλήρωσε πολλές χιλιάδες ευρώ σε «φακελάκια» για να σωθεί.
Βέβαια θα μου πεις πως εσύ και όσοι ξέρεις δεν έχετε πάθει τίποτα όπως κι εγώ θα σου πως κανένας συγγενής ή φίλος δεν έπαθε κάτι από τον κορωνα.
Δεν βγάζεις άκρη και δεν θα υπήρχε και λόγος σκληρής αντιπαράθεσης αν δεν υπήρχαν οι κυβερνητικοί εκβιασμοί και οι υποχρεωτικότητές στη μέση. :hi:

«Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι 45 ετών, και απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Μετά τη 2η δόση από το εμβόλιο της Pfizer, προκλήθηκε μη αναστρέψιμη βλάβη στην καρδιά μου και καλούμαι από εδώ κι πέρα να είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή. Η καρδιά μου δεν θα επανέλθει στην υγιή κατάσταση της, όπως ήταν πριν το εμβολιασμό. Επίσης, ενημερώθηκα ότι το προσδόκιμο ζωής μου είναι μικρότερο από το αναμενόμενο και ο κίνδυνος να μου προκληθεί αιφνίδιος θάνατος μεγάλος. Τι μου μένει; Τίποτα περισσότερο από τα να μοιραστώ την ιστορία μου με όλους εσάς και να μην βρεθούν άλλοι άνθρωποι στην ίδια θέση που βρίσκομαι εγώ.

Στην αρχή θύμωσα και σκέφθηκα εγωιστικά, «Για ποιο λόγο να μοιραστώ την Ιστορία μου με όλους εσάς;. Καλά να πάθω και καλά να πάθουν όλοι όσοι βρεθούν στην ίδια θέση με τη δική μου. Με δική μου πρωτοβουλία πήγα, δική μου η αδιαφορία ως προς την ενημέρωση για τις παρενέργειες, με δική μου ευθύνη ζω με τη μόνιμη βλάβη στην καρδιά.». Οι γιατροί με συμβούλευαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, οι παρενέργειες μηδαμινές, η θωράκιση του οργανισμού μου θα ήταν μεγάλη και με διάρκεια. Δύο εμβόλια, όλα κι όλα. Εξαπατημένος ή τυφλή εμπιστοσύνη σε ανεύθυνους γιατρούς;

Η κατάσταση της υγείας μου ήταν άριστη, το ίδιο και η καρδιά μου, εδώ και 25 χρόνια εξετάζομαι κάθε χρόνο, ενδελεχώς, έχω και ιδιωτική ασφάλεια, δεν ήθελα να επιβαρύνω το διαλυμένο ΕΣΥ. Τώρα, θα πρέπει να ζήσω, όσο ζήσω, δεν έχει επιστροφή, τα τελευταία λόγια των γιατρών. Να μη ξεχάσω, η ασφαλιστική μου δεν αναλαμβάνει θεραπείες και νοσηλεία για την κατάσταση μου, λόγω του ιστορικού μου. Υγιέστατος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα πριν τον εμβολιασμό και ασθενής υψηλού κινδύνου μετά τον εμβολιασμό.

Μου ανέφεραν ότι η βλάβη προκλήθηκε με δική μου υπαιτιότητα, καθώς εγώ συναίνεσα να μου δοθεί το εμβόλιο. Καμία υποχρεωτικότητα. Διπλά εξαπατημένος ή αδιάφορος να ενημερωθώ πριν τον εμβολιασμό; Όσους γιατρούς ρώτησα μετά τον εμβολιασμό, τι ουσίες περιείχε το εμβόλιο, δεν πήρα καμία απάντηση.

Με τα πρώτα συμπτώματα, ο γιατρός μου, προσπάθησε να αναφέρει τις παρενέργειες στην περιβόητη Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ, ανεπιτυχώς. Τριπλά εξαπατημένος.

Το μόνο που μου μένει, όσο κρατήσει, είναι εκτός από τα να μεταφέρω την εμπειρία μου και να την μοιραστώ με όλους εσάς, να ψάξω, να μάθω και να μοιραστώ την Αλήθεια μαζί σας. Αυτό το ονομάζω πραγματική ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Είμαι σίγουρος, πώς δεν είμαι η μοναδική περίπτωση. Υπάρχουν αρκετοί άλλοι που έχουν βιώσει διάφορες παρενέργειες και άλλοι που έχουν υποστεί βλάβες από τα σωτήρια εμβόλια.»
ΟΚ, μαζί με αυτόν υπάρχουν άλλα 100-200-500-1000 οι οποίοι είχαν παρενέργειες από το εμβόλιο. Διότι ως γνωστόν, δεν υπάρχει εμβόλιο που να ΜΗΝ έχει παρενέργειες.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν γύρω στα 3μιση δις άνθρωποι οι οποίοι το έκαναν και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, πιθανότατα δεν πέθαναν από τον ιό, ούτε καν νοσηλεύθηκαν.

Άρα, αυτός ο ένας που μου βγάζεις δεν μου λέει τίποτα. Ανήκει στις εξαιρέσεις που, επίσης ως γνωστόν, επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• giphy.gif
    giphy.gif
    44,1 MB · Εμφανίσεις: 60
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

«Καλησπέρα σας,

Το ότι δεν υπάρχει πηγή θα έπρεπε να σε προϊδεάσει για την ανύπαρκτη αξιοπιστία.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Me sputnik kai turkovac σαν τσεγγις Χαν θα νιώθεις στα ρωσικά μουνολιβαδα του κμαν
Το turkovac βγήκε ο Ιατρικός Σύλλογος στην Τουρκία και το κατήγγειλε ως απάτη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ΟΚ, μαζί με αυτόν υπάρχουν άλλα 100-200-500-1000 οι οποίοι είχαν παρενέργειες από το εμβόλιο. Διότι ως γνωστόν, δεν υπάρχει εμβόλιο που να ΜΗΝ έχει παρενέργειες.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν γύρω στα 3μιση δις άνθρωποι οι οποίοι το έκαναν και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, πιθανότατα δεν πέθαναν από τον ιό, ούτε καν νοσηλεύθηκαν.

Άρα, αυτός ο ένας που μου βγάζεις δεν μου λέει τίποτα. Ανήκει στις εξαιρέσεις που, επίσης ως γνωστόν, επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Επέτρεψε μου να κρατάω μια επιφύλαξη ως προς τα νούμερα που αναφέρεις και κυρίως όταν μιλάς για περί τους 1000 αντιπαραβάλλοντας 3 δις. Αν εννοείς 200-1000 στην Ελλάδα με βαριές παρενέργειες τότε μιλάμε για μέγα σκάνδαλο όταν οι υπερκαταμετρημένοι νεκροί από κόβιντ είναι 21 χιλιάδες. Άσε που έχουμε και θανάτους μέσα σε 24ωρο μετά τον εμβολιασμό.
Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι , προς τι η υποχρεωτικότητα σε έναν νέο με απειροελάχιστες πιθανότητες να νοσηλευτεί για ένα εμβόλιο που έχει σχεδόν την ίδια πιθανότητα να του δημιουργήσει σοβαρές παρενέργειες?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Επέτρεψε μου να κρατάω μια επιφύλαξη ως προς τα νούμερα που αναφέρεις και κυρίως όταν μιλάς για περί τους 1000 αντιπαραβάλλοντας 3 δις. Αν εννοείς 200-1000 στην Ελλάδα με βαριές παρενέργειες τότε μιλάμε για μέγα σκάνδαλο όταν οι υπερκαταμετρημένοι νεκροί από κόβιντ είναι 21 χιλιάδες.
Όχι, μιλάω παγκοσμίως. Και αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία του Π.Ο.Υ.

Αν τώρα πάμε την κουβέντα στο "συνομωσίες" και στο ότι "ο Π.Ο.Υ. τα μαγειρεύει, δεν τα λένε όλα", τότε η συζήτηση τελειώνει εδώ :)

Άσε που έχουμε και θανάτους μέσα σε 24ωρο μετά τον εμβολιασμό.
Πόσοι και που? Στοιχεία.

Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι , προς τι η υποχρεωτικότητα σε έναν νέο με απειροελάχιστες πιθανότητες να νοσηλευτεί για ένα εμβόλιο που έχει σχεδόν την ίδια πιθανότητα να του δημιουργήσει σοβαρές παρενέργειες?
Οι πιθανότητες να πεθάνει κάποιος ανεμβιολιάστος από covid δεν έχουν καμία σχέση με την πιθανότητα να έχει παρενέργειες του εμβολίου ένας εμβολιασμένος. Τα είπαμε παραπάνω. Δες τους νεκρούς από covid και τις παρενέργειες από το εμβόλιο.

Απορώ τι καθόμαστε και το συζητάμε....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Το ότι δεν υπάρχει πηγή θα έπρεπε να σε προϊδεάσει για την ανύπαρκτη αξιοπιστία.
Ναι το ανέφερα σαφώς . Το συνδύασα με το τι μου είπε ο γνωστός μου που τον θεωρώ αξιόπιστο για να μην κάτσω να γράφω κατεβατό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι, μιλάω παγκοσμίως. Και αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία του Π.Ο.Υ.

Αν τώρα πάμε την κουβέντα στο "συνομωσίες" και στο ότι "ο Π.Ο.Υ. τα μαγειρεύει, δεν τα λένε όλα", τότε η συζήτηση τελειώνει εδώ :)
Οκ. Τελειώνουμε εδώ :hi:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Οι πιθανότητες να πεθάνει κάποιος ανεμβιολιάστος από covid δεν έχουν καμία σχέση με την πιθανότητα να έχει παρενέργειες του εμβολίου ένας εμβολιασμένος. Τα είπαμε παραπάνω. Δες τους νεκρούς από covid και τις παρενέργειες από το εμβόλιο.

Απορώ τι καθόμαστε και το συζητάμε....
ΝΕΟΣ!!!Το είπα καθαρά ! Άντε να συμπληρώσω 20άρης και υγιής για παράδειγμα.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Έπρεπε να το πεις από την αρχή. Έχασα 10 λεπτά από το χρόνο μου για παπάτζες.

Φεύγω, έχω δουλίτσα :)
Δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις κουραστικές που έχουν ήδη υπεραναλυθεί. Ο ΠΟΥ έχει πέσει σε τεράστιες αντιφάσεις γκάφες, κωλοτούμπες που μόνο αξιόπιστος δεν θεωρείται.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν μου λες... αυτός εδώ ποιος είναι? Εσύ ή ο πεταλούδας?

Να είσαι ειλικρινής, ΟΚ? :)

Που να ξερω ρε θειτσο ποιος ειναι,παιδαρελι φαινοταν και απειρο γιαυτό και τον τσακωσαν.
Οι καθεαυτου εμπειροι λειτουργουν αλλιως,κοιτα επεισοδια ν.σμυρνης και θα καταλαβεις ή κουκακι με τις μπογιές

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κοίτα τα χάλια σου μωρή οπισθογεμής σκρόφα, που όποτε βλέπεις μπάτσο πας και κρύβεσαι πίσω από αυτοκίνητα και χέζεις το στριγκάκι
Κοτετσου εσυ βλεπεις μπατσαρια και χεζεσαι γιατι εισαι κλασομπανιερας

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Που να ξερω ρε θειτσο ποιος ειναι,παιδαρελι φαινοταν και απειρο γιαυτό και τον τσακωσαν.
Οι καθεαυτου εμπειροι λειτουργουν αλλιως,κοιτα επεισοδια ν.σμυρνης και θα καταλαβεις ή κουκακι με τις μπογιές
Δες εδώ :wanker::wanker::wanker:

Άντε και στα δικά μας ✌️??

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Υγ η Αυστραλία είναι στη μπούκα πλέον κ για την ασοβαροτητα της ενώ τα ταξιδιωτικά μπλογκ την κατακρεουργούν για τις πολιτικές της στην καραντίνα που είναι άκρως τραβηγμένες

Ο δε νολε πήγε κ έκανε συμφωνία κάτω από το τραπέζι αλλά ήταν αφελής κ δυστυχώς όπως πάντα γίνεται στο τέλος οι πολιτικοί σε πετάνε στα λιοντάρια όταν μαυρίζει το θέμα

Ας κάνει κ εξέταση ο εισαγγελέας Μελβούρνης ποιος του χωρηγησε βίζα
Πως ξεχωριζει ο κοσμοπολιτης ανθρωπος , μεστος και ουσιωδης.

Οι Γαλλοι που την εχουν φυλαγμενη στους Αυστραλους θα τον υποδεχθουν σαν ηρωα στο ρολαν γκαρος του Μαιου ,μην σου πω θα τον περασουν και μια βολτα απο την Αψιδα του Θριαμβου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom