Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ψέκια μου καλημέρα....σας στέλνω την αγάπη μου και το ανώτερο εμβολιασμένο - μεταλλαγμένο DNA μου...
Oiαυστραλοι λόγω της σκληρής καραντίνα ( χώρα σαν τη Ευρώπη με είκοσι εκατομμύρια πλυθησμο) ήταν σε μια τρελή καραντίνα κ σαν Αγγλοσάξωνες δύσκολα ξεσπάνε στις κυβερνήσεις κ βρήκαν την υπόθεση νολε για να ξεσπάσουν με την αιτιολογία,,,eμεις κλειδωμένοι τόσους μήνες κ ο νολε πως πηγαινοέρχεται;;;;;Κρίμα που δεν θα επαληθεύσουμε ποτέ το μεγάλο δίλημμα του Μπου, αν το κοινό του αυστραλιανού όπεν θα τον χειροκροτούσε ή θα τον αποδοκίμαζε…
Δείτε λίγο πριν τα εμβόλια το ποσοστό κρουσμάτων με το ποσοστό στις μεθ και συγκρίνετε το με τα σημερινά και θα καταλάβετε πολλά.
Όλο αυτό ευτυχώς τέλος Απριλίου τελειώνει.
Καλημερα τροβα-μπουρλα31Ψέκια μου καλημέρα....σας στέλνω την αγάπη μου και το ανώτερο εμβολιασμένο - μεταλλαγμένο DNA μου...
Μοντέρνα έχω κάνει αλλά μη το πεις στον Αθηναίο...Καλημερα τροβα-μπουρλα31
Εγώ Σπούτνικ στη Σερβία αλλά η Αυστραλία για είσοδο μου δεν αναγνωρίζει το Σπούτνικ άρα δεν μπορώ να πάρω βίζα!! Τώρα θα χτυπήσω turkovacΜοντέρνα έχω κάνει αλλά μη το πεις στον Αθηναίο...
Όχι ρε φίλε, έχουν βάλει μέσα μογγολικό DNA...εμείς Εβραίοι θέλουμε να γίνουμε...Εγώ Σπούτνικ στη Σερβία αλλά η Αυστραλία για είσοδο μου δεν αναγνωρίζει το Σπούτνικ άρα δεν μπορώ να πάρω βίζα!! Τώρα θα χτυπήσω turkovac
Αν τελειώσει θα πάμε με volcano τουρ στη Λατινική Αμερική και θα γράψουμε εδώ τις εμπειρίες
Me sputnik kai turkovac σαν τσεγγις Χαν θα νιώθεις στα ρωσικά μουνολιβαδα του κμανΌχι ρε φίλε, έχουν βάλει μέσα μογγολικό DNA...εμείς Εβραίοι θέλουμε να γίνουμε...
Ελπίζω να γίνει κάνας πόλεμος μετά να'χουμε να γράφουμε...Αν τελειώσει θα πάμε με volcano τουρ στη Λατινική Αμερική και θα γράψουμε εδώ τις εμπειρίες
Αργεντινή τώρα που κατερευσε κ το πέσος!!!!!!Αν τελειώσει θα πάμε με volcano τουρ στη Λατινική Αμερική και θα γράψουμε εδώ τις εμπειρίες
Αν τελειώσει θα πάμε με volcano τουρ στη Λατινική Αμερική και θα γράψουμε εδώ τις εμπειρίες
Αργεντινή τώρα που κατερευσε κ το πέσος!!!!!!
Επενδύεις σωστά τα λεφτά σου, δε λέω..Αλλά θα αραιώσει πολύ η κίνηση στο σαη. Τόσο που μόνο εσυ και ο νίπλης θα γράφετε μόνοΕλπίζω να γίνει κάνας πόλεμος μετά να'χουμε να γράφουμε...
O Νιπλης έχει φτιάξει και δικό του ιντερνετ σαν τους Κινέζους....Επενδύεις σωστά τα λεφτά σου, δε λέω..Αλλά θα αραιώσει πολύ η κίνηση στο σαη. Τόσο που μόνο εσυ και ο νίπλης θα γράφετε μόνο
οπου εισαι εσυ θα ερθω , ξερεις να περνας καλάΕπενδύεις σωστά τα λεφτά σου, δε λέω..Αλλά θα αραιώσει πολύ η κίνηση στο σαη. Τόσο που μόνο εσυ και ο νίπλης θα γράφετε μόνο
Μην μου φορτώσεις κανέναν Αθηναίο όμως γιατί δεν έχω χώροοπου εισαι εσυ θα ερθω , ξερεις να περνας καλά
Τα στοιχεία και τα λογικά επιχειρήματα είναι άχρηστα για τους αντιεμβολιαστές τύπε. Είναι αλήθεια πως στην αρχή υπήρχαν κάποιοι λογικοί άνθρωποι, οι οποίοι είτε φοβόντουσαν, είτε είχαν παρασυρθεί από άλλους, τη γνώμη των οποίων θεωρούσαν σεβαστή. Σήμερα, αφού έχει περάσει 1,5 χρόνος από την έναρξη του εμβολιασμού, έχει απομείνει ο πάτος το βαρελιού. Ηλίθιοι, θρησκόληπτοι, πονηροί οι οποίοι περιμένουν να
Με παραδιδεις στη κοτετσου που τη ξεφτιλιζω ολημερις.Εμβολιασμενοι 80αχρονοι με εκατο αρρωστιες σε μεθ. Λογικο
Εισαι ανίκητος ρε ζαν.
Σε παραδίδω στον @px75