celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.015
- Πόντοι
- 6.056
3 κορωνα και ενα πνευμονιοκοκκουΕγώ είμαι στο 4ο........εμβόλιο ακόμα
3 κορωνα και ενα πνευμονιοκοκκουΕγώ είμαι στο 4ο........εμβόλιο ακόμα
Τσαρλατανος αδωνης, επικινδυνος .Ο Μπουμπουκος μιλώντας για τον Μόσιαλο είπε ότι τον θεωρεί ακατάλληλο να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί όταν έρχεται σε σύγκρουση με όλους τους χριστιανούς.
Όταν βεβαια, λες, "μη σώσουν και εμβολιαστούν" τρέχει ο κόσμος στα εμβολιαστικά κέντρα, δεν φτάνουν οι βελόνες.
ο βανταμ ειναι συριζαιος ρε, ελεοςμαθε να ξεχωριζεις ρε βανταμ τον χαβαλε απο τη γλιτσα...
Το έκανες το 3ο;3 κορωνα και ενα πνευμονιοκοκκου
Το μακρυτεροΤο έκανες το 3ο;
ο αθηναιος εχει παρει εμβολια και κρυφοεμβολιαζει κοσμο.Το μακρυτερο
αν ηταν στο χερι μου θα ειχα εμβολιασει μεχρι και εξωγηινουςο αθηναιος εχει παρει εμβολια και κρυφοεμβολιαζει κοσμο.
ειμαι σιγουρος και τα γατια εχεις εμβολιασει.αν ηταν στο χερι μου θα ειχα εμβολιασει μεχρι και εξωγηινους
Δωσε παγώνη στο λαόειμαι σιγουρος και τα γατια εχεις εμβολιασει.
Έχει πάει κατασκήνωση τυπε.Ο @mounoxalastis εχει εμφανιστει καθολου;
ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΩΡΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚαλησπερα τύποι, ενημερωστε με για τις εξελιξεις γιατι μεχρι τωρα ειχα εναν πελατη και μου επρηζε τ' αρχιδια, ειμαι εκτος ενημερωσης τελειως
καποια μελη εδω ισχυρηθηκαν οτι πηγες ταξιδακι με τον κυριακο στην ηπειροΚαλησπερα τύποι, ενημερωστε με για τις εξελιξεις γιατι μεχρι τωρα ειχα εναν πελατη και μου επρηζε τ' αρχιδια, ειμαι εκτος ενημερωσης τελειως
Να ανησυχησω για κατι?ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΩΡΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
ΝΑΙ....https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1195606/ti-allazei-stin-ergasia-tin-estiasi-kai-ti-diaskedasi-o-odikos-hartis-mehri-ta-mesa-ianouariou/Να ανησυχησω για κατι?
ΝΑΙ....https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1195606/ti-allazei-stin-ergasia-tin-estiasi-kai-ti-diaskedasi-o-odikos-hartis-mehri-ta-mesa-ianouariou/
pare ta metra σχολιαζεις και μετα αν χρειαστει θα παρω εγω τα δικα σου