Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.329
- Πόντοι
- 4.546
Έχουμε μια εβδομαδούλα ακόμα!Εν τω μεταξύ τώρα που τους είπε ότι 3 Γενάρη κλείνουμε, μέχρι τότε θα τα γαμησουν όλα, θα κολλήσουν μεχρι και τα πεζοδρόμια.
Έχουμε μια εβδομαδούλα ακόμα!Εν τω μεταξύ τώρα που τους είπε ότι 3 Γενάρη κλείνουμε, μέχρι τότε θα τα γαμησουν όλα, θα κολλήσουν μεχρι και τα πεζοδρόμια.
Παω να κανω καφεθα σου γαμησω ενα ενα του πορους του δέρματος σου
μετα θα σου βγαλω τα ματια και θα τα κατουρησω
θα σου καψω τα νυχια με αναπτηρα
και τις βλεφαρίδες με γκαζακι του ελληνικου καφε ελ γκρεκο
αυτα
μεχρι και οι παπαδες θα βγουνε για ποτόΈχουμε μια εβδομαδούλα ακόμα!
Σκούζουν τα μουνακια για κρεατόβεργα!Έχουμε μια εβδομαδούλα ακόμα!
θα ερθεις κωλομπαρο πρωτοχρονια?μεχρι και οι παπαδες θα βγουνε για ποτό
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ καλο μου αρχιδι τωρανταξει τυπε εχω και ορια. καληνυχτακια σε ειπα, δεν θα σε πω πουστη. γιατι εχεις τοσο θυμο? χτυπησα κανα νευρο?
Νο?Παω να κανω καφε
ολα τα μαγαζια κωλομπαρα θα ειναι μεχρι 3 Γενάρηθα ερθεις κωλομπαρο πρωτοχρονια?
Πήρες άδεια από την κυρά να πας?θα ερθεις κωλομπαρο πρωτοχρονια?
θα παμε ζεμπου να μας κερασει.ολα τα μαγαζια κωλομπαρα θα ειναι μεχρι 3 Γενάρη
εσυ ποτε θα κανεις ενα παρτακι στο γκαζον σου να ερθω με φιλο-μπαρο και κυρα-μπαρου;ολα τα μαγαζια κωλομπαρα θα ειναι μεχρι 3 Γενάρη
δεν χρειαζομαι αδεια,ειμαι αλφα μειλ.Πήρες άδεια από την κυρά να πας?
εισαι σιγουρος ?θα παμε ζεμπου να μας κερασει.
οταν γινει το γκαζον σταση του Μετρόεσυ ποτε θα κανεις ενα παρτακι στο γκαζον σου να ερθω με φιλο-μπαρο και κυρα-μπαρου;
ευελπιστω σε εχεμυθεια και μην αρχισουμε τα καρφωματα. αλλιως να φερω μπος να του χεσει μεχρι και τη πισινα,θα εχω φροντισει να εχει φαει μοσχαρι κοκκιστο που του φερνει ευκοιλια.εσυ ποτε θα κανεις ενα παρτακι στο γκαζον σου να ερθω με φιλο-μπαρο και κυρα-μπαρου;
για ποιο?εισαι σιγουρος ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα παμε ζεμπου να μας κερασει.
Αλφα μειλ με άβαταρ την Παγώνη... οκ...δεν χρειαζομαι αδεια,ειμαι αλφα μειλ.
Εγώ είμαι στο 4ο........εμβόλιο ακόμα
Σκούζουν τα μουνακια για κρεατόβεργα!
Όρμα όσο δεν εχουμε μέτρα!
-κανονισε τυπε νιπλη να μπει τωρα ο μποκολος να μας γαμησει παλι με λευκους ιπποτες ,mgtvw ,rgbvga,μουνοειλωτες ,μουνοζητιανους...........θα χει και τα δικια του!γιατι τι θεμα εχει το νημα ?
μαθε να ξεχωριζεις ρε βανταμ τον χαβαλε απο τη γλιτσα...και αυτος καληνυχτακιας και καλησπερας ειναι τυπε. οχι ιδιο επιπεδο γλυτσας με αλεξ αλλα και παλι...