troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.198
- Πόντοι
- 5.506
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΟ?ΔΕΝ υπαρχει γλειψιμο τι δεν καταλαβαινεις;
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΟ?ΔΕΝ υπαρχει γλειψιμο τι δεν καταλαβαινεις;
Εν τω μεταξύ τώρα που τους είπε ότι 3 Γενάρη κλείνουμε, μέχρι τότε θα τα γαμησουν όλα, θα κολλήσουν μεχρι και τα πεζοδρόμια.
κωλαρακια τωρα στο σορβαιβορηρεμησε τρουμπ, παρε μια ανάσα , παει να σε ριξει στην παγιδα του
Δεν είναι και πολύ μεγάλος για να γράφει τέτοιες μαλακίες ώρες ώρες αλλά δυστυχώς ου γαρ έρχεται μόνον53 ετων δηλωνει ο δικηγορος.
του εξηγω φιλε,ΤΟΥ ΕΞΗΓΩΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΟ?
ΜΗΝ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕΚαι αυτη η Παρασκευη εχει ωραιο βυζακι
γιατι τι θεμα εχει το νημα ?ΜΗΝ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
ΨΕΚΙΑ,ΚΟΒΙΝΤ,ΟΜΙΚΡΟΝ,ΑΛΕΞΟΥΚΟγιατι τι θεμα εχει το νημα ?
*αλλιωςκατασκοπας του νιπλη θα ειναι ...δεν μπορω να το εξηγησω αλλοιως
δεν υπαρχουν πια ψεκια τυπε , τους επιβεβαιωσε ο Κουλης σημεραΨΕΚΙΑ,ΚΟΒΙΝΤ,ΟΜΙΚΡΟΝ,ΑΛΕΞΟΥΚΟ
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....*αλλιως
τυπε ας το ληξουμε εδω εχω ηδη τους κουλολαγνους να δουλευω και εχω περιορισμενο χρονο
ΕΓΩ ειμαι η ΓΡΑΦΙΔΑ του ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ,της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,της ΑΓΑΠΗΣ,της ΔΕΞΙΑΣ σωστης συλλογιστικηςδεν υπαρχουν πια ψεκια τυπε , τους επιβεβαιωσε ο Κουλης σημερα
μονο Ομικρος και Αλεξουκος υπαρχει
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
και οντως σε αποθηκη να δουλευω τουλαχιστον δεν καλοπιανω πουτανες...ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ
Έχει δίκιο όμως...ΜΗΝ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
ΣΤΗΡΙΖΩ...ΕΓΩ ειμαι η ΓΡΑΦΙΔΑ του ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ,της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,της ΑΓΑΠΗΣ,της ΔΕΞΙΑΣ σωστης συλλογιστικης
σκασε πουστηκαι οντως σε αποθηκη να δουλευω τουλαχιστον δεν καλοπιανω πουτανες...
οποτε νταξει τυχερος ειμαι θα μπορουσε να ειναι χειροτερα
θα σου γαμησω ενα ενα του πορους του δέρματος σουΕΓΩ ειμαι η ΓΡΑΦΙΔΑ του ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ,της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,της ΑΓΑΠΗΣ,της ΔΕΞΙΑΣ σωστης συλλογιστικης
νταξει τυπε εχω και ορια. καληνυχτακια σε ειπα, δεν θα σε πω πουστη. γιατι εχεις τοσο θυμο? χτυπησα κανα νευρο?ΣΤΗΡΙΖΩ...
θα το παρει αυτο το μουνοσκυλο τωρα και θα νομιζει οτι στην πεφτω κιολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: