Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.168
Πόντοι
26.141
Αυτές εφτσψυχεε είναι οι ρουφιάνες
Ένα βήχα κάνουν κ αυτό είναι όλο ενώ εμείς χαροπαλευουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα δεν πας καλα που τετοια εποχη κανεις γαμησοταξιδα αλλα τεσπα....
Έψαχνα επιτελικό μέσο για το θρύλο μας ρε τυπε....μυστική αποστολή για μαύρα διαμαντια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Αυτές εφτσψυχεε είναι οι ρουφιάνες
Ένα βήχα κάνουν κ αυτό είναι όλο ενώ εμείς χαροπαλευουμε
Ναι κι εσύ είσαι. Στην τρίτη καίγεσαι να ξέρεις. Θα είσαι στη ΜΕΘ με μαραμενο πουλί και 10 φιάλες οξυγόνου από πάνω σου. Και κάτι περίεργους τύπους σαν αστροναύτες, να σε κοιτάζουν με οίκτο.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Λίγο πυρετό πολύ λίγο βήχα αλλά ωτίτιδα κ φαρυγγίτιδα διότι με ενετασε ο προσωπικός γιατρός για να μου γράψει αντιβιωση

Μη φοβηθεις τυπε , μαλλον παρεα με την Ο ηρθατε . Λιγες μερες εμειναν και θα σαι περδικι

Περαστικα παντως :priest: :priest: :priest:
Ο τάφος της Suzanne Eaton - Πώς σχετίζεται με την αρχαία Ελλάδα (pics)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.168
Πόντοι
26.141

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.105
Πόντοι
12.756
Ναι, γιατί? Ο Κούλης λέει κάτι άλλο? Ενδεχομένως να ισχύει αυτό που σου είπε ο alex, ότι δηλαδή πιθανότατα να σου ερχόταν +80% και τελικά σου ήρθε +45%. Από την άλλη, οι επιδοτήσεις από τας Ευρώπας τελειώσανε! Ότι κάνουμε με δικά μας λεφτά πλέον και ξέρεις (μόνο από εδώ μέσα!!!) πόσα λαμόγια υπάρχουν που κλέβουν το κράτος. Μην κοιτάς εσύ που είσαι μισθωτός και πληρώνεις τα πάντα. :)

Άρα, με τα λαμόγια και το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δύσκολο να βγούνε και πολλά λεφτά για να σε επιδοτήσει το κράτος. Τι πράσινες ενέργειες και πράσινα άλογα μου λες. Εδώ θέλουμε κάτι άμεσο, κάνε ΟΛΕΣ τις πληρωμές με κάρτες και κομμένο το μετρητό. Ούτε καν στο περίπτερο τσιγάρα.. κι εκεί κάρτα! Όλοι POS υποχρεωτικά. No money in the wallet, just plastic.

Η μισή Ελλάδα θα επαναστατήσει πραγματικά αν ξεστομίσει κάτι τέτοιο.

Άρα κατ' αυτή την έννοια... ναι, μαλάκας ο Κούλης που δεν έχει τα κάκαλα να το κάνει! :tooth:
ρε συ Μπαρμπα δεν το ειπα εγω ο Κουλης το ειπε για την επιδοτηση πρωτον...δευτερον ειναι υποχρεωμενος να βρει λυση και τριτον δεν μπορει να πληρωνω εγω περισσοτερα απο οτι Λουξεμβουργο επειδη ειναι μαλακας ο Κυριακος πως να το κανουμε

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.590
Πόντοι
2.456
Στα σύνορα ζήτησα από μόνος μου να κάνω ραπίντ τεστ διότι ένιωθα πόνο στο λαιμό με τη συνήθη φαρυγγίτιδα κ ωτίτιδα που ένιωθα να έχω
Με έβγαλαν θετικό κ το πολιτικής προστασίας τρεις φορές με πήρε τηλ για να με ενημέρωση τη διαδικασία καραντίνας
Όταν ζήτησα από τον εοδδυ το κλιμάκιο να μου στείλει το sms αποτελέσματος αυτοί έστειλαν .....γυρίστε πίσω στο κέντρο ελέγχου τεστ κοβιντ κ ενώ ήμουν ήδη εκεί αφού δεν είχα φύγει.....προφορικά μου είπαν μόνο ότι είναι θετικός

Μόλις εφτασα στην πόλη έκανα άλλο ραπίντ τεστ κ βγήκα αρνητικος
Σήμερα το πολιτικής προστασίας μου πήρε τηλ κ είπε ότι είμαι σε καραντίνα κ ζήτησα να μου αποστείλουν το αρνητικό αποτέλεσμα αφού βάσει αυτού μπορώ να δικαιολογήσω την απουσία μου ......τα τηλ του εοδδυ κ το δεκαψηφιο κ τετραψήφιο ούτε που τα σηκώνουν κ σήμερα πήρα κ εμαιλ για υοενθιμξση για τρίτο εμβολιασμό την Παρασκευή για το ραντεβού
Κ ενώ το πολιτικής προστασίας μου είπε να μην πάω να το κάνω

Το χάος συνεχιζεται
Μύστη βολκανο το μαγαζί δούλευε ρολόι όσο ήταν ο τζενη-τζενη κ ο σκληρός..
:confused: :confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.060
Πόντοι
12.756
ρε συ Μπαρμπα δεν το ειπα εγω ο Κουλης το ειπε για την επιδοτηση πρωτον...δευτερον ειναι υποχρεωμενος να βρει λυση και τριτον δεν μπορει να πληρωνω εγω περισσοτερα απο οτι Λουξεμβουργο επειδη ειναι μαλακας ο Κυριακος πως να το κανουμε
ρε μουνακι τι θα γινει τωρα ? θα καις νυχτερινο και θα ποσταρεις μια την νυχτα ? θα σε :zfuck:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
923
Πόντοι
86
Μυριζομαι γενικευμενο σκληρο lockdown μεσα στον επομενο εναμιση μηνα.Λογω μεταλλαξης ομικρον φυσικα.Αυτο δεν θα ειναι απλα μια αποφαση κυβερνητικη βεβαιως αλλα κατι που θα αναγκαστει να γινει δεδομενου οτι πολλα ευρωπαικα κρατη θα κλεινουν το ενα μετα το αλλο.
Βεβαια θα ξεκινησει σιγα σιγα με μετρα ηπια απο το νεο ετος οπως πχ να κλεινει η εστιαση στις 11 πχ μεχρι να φτασουμε σε ολικο lockdown.
Καποιες ευρωπαικες χωρες ηδη εκλεισαν την εστιαση απο τις 8 το βραδυ.Αν δεν κανω λαθος αυτο ξεκινησε απο προχθες.Για την Ολλανδια που εχει μπει ηδη σε σκληρο lockdown δεν το αναφερω καν γιατι ειναι γνωστο αυτο σε ολους.Η αγγλια επισης σκεφτεται απλα την ημερομηνια εναρξης του lockdown οπως αναφερεται σημερα στα μεσα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Μυριζομαι γενικευμενο σκληρο lockdown μεσα στον επομενο εναμιση μηνα.
Ναι αλλα οταν υπηρχε εδω εγκλεισμος, σε καποιες αλλες χωρες εκαναν παρτυ. Ας κουλαρουν λιγο με το σε κλεινω στο στο σπιτι. Αν και σε πολλους εκλεισε το σπιτι ετσι.. :embarrased:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
ουτε που καταλαβαινεις τι γραφεις ,σε ποιον ,οτιναι κυριολεκτικα ,λες και βαζεις κασετα στο πλεη.....γραψε μου ρε ηλιθιε οτι εισαι διαννοητικα καθυστερημενος να μην χαλαω το χρονο μου μαζι σου.....
υγ...οταν με το καλο και μετα απο σκληρη δουλεια βλακα γινεις αφεντικο σε καποια δουλεια,ελα να μου ξαναγραψεις ποσα λεφτα με εβαλε μεσα ο μαλακας σου με τις παλινωδιες του και τα τερτιπια του για να μην πικρανει την εκλογικη του πελατεια!
αιντα παραπερα λοιπον βλαμενο που νομιζεις οτι μιλας στον βιταμ.....
Α ΚΑΛΑ…….
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΤ ΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΒΛΗΜΑ?

«......προφανως ηλιθιε παλιομαλακα καπου σε καποια θεση του δημοσιου ψωλαρμενιζεις και δεν εχεις παρει χαμπαρι ποσα λεφτα μας εβαλε ο μαλακας σου μεσα.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ !»

ΚΑΙ οταν σου απαντώ πως ΔΕΝ ψωλαρμενίζω σε θεση δημοσίου…. ΞΑΦΝΙΚΑ δεν ξέρω τι απαντώ? Τώρα αν μπερδεύτηκες με την επιπλεόν πληροφορία περί ιδιωτικού υπαλλήλου και εφορίας, το παίρνω πίσω γιατί προφάνως το έχεις χαμένο,,,,,..
Οσο για το τι έφαγε ο Κούλης, δηλαδή περιμένεις απάντηση σφυροδρεπανοκέφαλε? δεν γνωρίζω λοιπόν αν ξέρεις εσυ κάτι, δώσε μας κάποια πληροφόρηση,
Βλάκα, ηλίθιε παλιομαλάκα, παλιοκομπλεξάρα, κάνεις μπαμ ρε νοσταλγέ του στάλιν και του λένιν….

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
αν εγω ο ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ που εχω ενα καλο μισθο ζοριζομαι δεν ειναι καλα τα πραγματα...απλα το σημειωνω γιατι πετα χαρταετο η κυβερνηση με προσχημα τον κορωνοιο ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
Δεν είναι δα και σα να λύνεις διαφορική εξίσωση. Πας μια βόλτα από το Σούπερ Μάρκετ και πληρώνεις 20% παραπάνω από ότι πλήρωνες. Οι λογαριασμοί του ρεύματος, αερίου, καύσιμα ακόμα και τα καυσόξυλα, όλα έχουν πάρει την ανιούσα. Προβλέπεται καταστροφικός χειμώνας. Ήδη έχουν καεί αρκετοί από πυρκαϊές σε διαμερίσματα (προφανώς απο θερμαντικά) και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Αφού ακόμα και οι φραγκάτοι Δεξιοί ζορίζονται καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει. Όλοι λοιπόν να αναφωνήσουμε: Ζήτω ο Γουρλο-Γουργής Αλάνθαστος Πρωθυπουργός μας, το Άξιο βλαστάρι του Βρυκόλακα-Γκαντέμη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Παρόμοιο θέμα να ξέρεις υπάρχει και με ιντερνετ-τηλέφωνο. Είμαστε μπανανία με κόστος ζωής σοβαρής χώρας. Ο καθυστερημένος δεν το νιώθει γιατί του τα πληρώνει η μαμά του.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.803
Πόντοι
6.256
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
H Eλλάδα παντα ειχε παραδοσιακά ακριβότερο ρεύμα απο τις χώρες της ΕΕ λογω λιγνίτη. Αν πιστεύεις οτι ο Κουλης σε αυτα τα δυο χρονια επρεπε να ειχε φτιάξει ΚΑΙ αυτο, τοτε ψήφισε πασοκ ή τσίριζα και καθάρισες :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.803
Πόντοι
6.256
οι χοντρες που φερνεις σπιτι εχουν λιπος για μονωση και δεν καις πολυ ρευμα για θερμανση μαλλον.
Εισαι άδικος, μας εχει εμπιστευθει το παθος του για τις χοντρες και συ του το κοπανάς ,
Κλανουν πολυ οι χοντρες?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.168
Πόντοι
26.141
Εισαι άδικος, μας εχει εμπιστευθει το παθος του για τις χοντρες και συ του το κοπανάς ,
Κλανουν πολυ οι χοντρες?
Λες να έχει σταθμό βιοαερίου ο Άλεξ σπίτι του φέρνοντας τις χοντρές;; :think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom