kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.093
- Πόντοι
- 6.256
Που χαθηκε ρε ο κλεφτοκοτάς
Τι του κανες παλι χριστουγεννιατικα
Που χαθηκε ρε ο κλεφτοκοτάς
Εσυ κανα ραντεβουδάκι εκλεισες;Ακούστηκε πως όλο αυτό έγινε γιατί δεν είχαν μεγάλη ζήτηση τα δωρεάν self test και αυτό με τα ράπιντ στους εμβολιασμένους θα ηταν στην ουσία μέτρο επειδή δεν πήραν τα self η αν τα πήραν δεν τα δήλωσαν ; Δεν ξέρω ακριβώς.
εχει παει για ψωνια με τον πακι του μαλλον.Που χαθηκε ρε ο κλεφτοκοτάς
Τι του κανες παλι χριστουγεννιατικα
θα ψηφισω ΧριστοπιστιαH Eλλάδα παντα ειχε παραδοσιακά ακριβότερο ρεύμα απο τις χώρες της ΕΕ λογω λιγνίτη. Αν πιστεύεις οτι ο Κουλης σε αυτα τα δυο χρονια επρεπε να ειχε φτιάξει ΚΑΙ αυτο, τοτε ψήφισε πασοκ ή τσίριζα και καθάρισες
υπομονη παιχτη, θα σου φτιαξει το κεφι η 4η δοση σε λιγοπροσπαθω να σκεφτω τα ΨΕΚΙΑ μου να μου φτιαξει το κεφι αλλα ουτε αυτο ειναι ικανο
λιγο ακομα να ακριβυνει το ρευμα που θα γινει και ουτε να μου την χτυπησει ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ δεν θα μου φτιαξει το κεφι...ισως αν γαμησω Αλεξουκο μονο δεν ξερωυπομονη παιχτη, θα σου φτιαξει το κεφι η 4η δοση σε λιγο
που ειναι τα ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ να μου φτιαξουν λιγο το κεφι
Δεν μου πέφτει με τίποτα από χθεςπου ειναι τα ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ να μου φτιαξουν λιγο το κεφι
πηγε η κυρα να τα παρει..ΟΛΟΙ κανουμε σελφ-τεστ για προστασια,ασφαλεια και καλες γιορτεςΆνοιξε η πλατφόρμα για δύο επιπλέον δωρεάν self test και για εμβολιασμένους
Η πλατφόρμα για τα 2 δωρεάν self test άνοιξε σήμερα και η διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι 31/12 στις 20:00 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ.
μεινετε υγιεις και ασφαλεις ερχονται και αλλες αυξησεις - σατανικο δεν το ειχα σκεφτειπηγε η κυρα να τα παρει..ΟΛΟΙ κανουμε σελφ-τεστ για προστασια,ασφαλεια και καλες γιορτες
νταξ ας πεθανουν και καποιοι απο το κρυο,πυρκαγιες,αναθυμιασεις ΟΛΟΙ προσεχουμε την ομικρονμεινετε υγιεις και ασφαλεις ερχονται και αλλες αυξησεις - σατανικο δεν το ειχα σκεφτει
Προσεχώς και κωλοβυθομετρήσεις δωρεάν θα μας υποχρεώσει να κάνουμε η Κουλο-κυβέρνηση. Πίσω χαμούρες.πηγε η κυρα να τα παρει..ΟΛΟΙ κανουμε σελφ-τεστ για προστασια,ασφαλεια και καλες γιορτες
πρωκτικο τεστ μας κανουν οι εταιρειες ηλεκτρισμουΠροσεχώς και κωλοβυθομετρήσεις δωρεάν θα μας υποχρεώσει να κάνουμε η Κουλο-κυβέρνηση. Πίσω χαμούρες.
χαχα κρυβε λογια ο μπαρμπα παραμονευεινταξ ας πεθανουν και καποιοι απο το κρυο,πυρκαγιες,αναθυμιασεις ΟΛΟΙ προσεχουμε την ομικρον
ο αγαπητος Μπαρμπας θα παθει ηλεκτροσοκ στον επομενο εκκαθαριστικο και ο Αλεξουκος..χαχα κρυβε λογια ο μπαρμπα παραμονευει
δεξιο αδεφλικο μαχαιρωμα θα πονεσει πολυο αγαπητος Μπαρμπας θα παθει ηλεκτροσοκ στον επομενο εκκαθαριστικο και ο Αλεξουκος..
ΔΕΝ ημουν ποτε αβουλος ΔΕΞΙΟΣ..Τα εχω χωσει στηνΝτορα κλπ..δεξιο αδεφλικο μαχαιρωμα θα πονεσει πολυ