Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
ΜΙΑ δόση ; Να κάμω απευθείας την τρίτη ; Πλάκα πλάκα η 3η γιατί είναι μία δόση και όχι 3-4 μαζί ; :confused:
Βασικά μαλακίες λέω η 3η είναι μία μεν , αλλά για αυτούς που έχουν κάνει ήδη τις 2 πρώτες :P

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι, αυτά πριν λίγο καιρό... και ΤΩΡΑ στην Ολλανδία τι έχουν? :)

Κι όπως λέει ο Leclerc... "φααααααααααααααπ οι καρπαζιές στο μουνοχαλέικο"!!!! :tooth:

Αλλά ξέχασα... αν έκανε Lockdown ο Κούλης πάλι θα έλεγες " ο άχρηστος που δεν μπορεί να κάνει τίποτα" :)

Back to 3% sooner than expected!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
να ζητησω συγνωμη απο το νημα αλλα θα απεχω για καποιο καιρο αγαπητα μου ΨΕΚΙΑ μεχρι να δωθει λυση απο Κυριακο για την πουτσα της ενεργειας..Ευχαριστω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
να ζητησω συγνωμη απο το νημα αλλα θα απεχω για καποιο καιρο αγαπητα μου ΨΕΚΙΑ μεχρι να δωθει λυση απο Κυριακο για την πουτσα της ενεργειας..Ευχαριστω
φοβαμαι οτι δεν θα βαλει μυαλο ουτε με αυτο :undecided:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656

Και οι κωλοτούμπες ήδη ετοιμάζονται

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
βασικα ακομα και το φυσικο αεριο να ανεβει μονο εμεις θα γαμηθουμε..απο την αλλη ειναι δουλεια του Κυριακου να τα προβλεπει αυτα η να κανει τις απαραιτητες κινησεις...πρασινη χωρα με πουτσες δεν γινομαστε...πρεπει να εχουμε τις υποδομες,πολιτικη για τις τιμες κλπ..καλα τα ειπε ο Μυτιληναιος
Για κάποιο λόγο το "πράσινη ανάπτυξη" δημιουργεί ονειρικούς συνειρμούς σε κάποιους. Μεγαλύτερη μαλακία από αυτήν δεν υπάρχει και το ότι ο Κυριάκος επέλεξε τον Κρεμλή για σύμβουλο, σημαίνει πως τις χίμαιρες και τις ονειρώξεις του Καθηγητή θα τις πληρώσουμε με δική μας οικονομική αιμορραγία. Όσες φορές το έγραψα ειχαμε διάρρηξη ιματίων απο πράσινους, οικολογους, μέχρι και ορφανά του ΓΑΠ. Τις μαλακίες του Κρεμλή και του Ντοκου από την άλλη, θα τις ξοφλανε τα δισέγγονά μας και αν.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Και οι κωλοτούμπες ήδη ετοιμάζονται
Βγάλανε το λαγό-μοσχαρόφατσα, το λυματορουφηχτή, να προετοιμάσει με τις μαλακο-δηλώσεις για το μαγειρευόμενο lock-down. Ένα μήνα λέει ο μόσχαρος και εδώ γελάμε χαχαχαα.. Μήπως να κάνουμε υπομονή 2 βδομάδες.... μέχρι το Μάιο. Άλλωστε ο ηλίθιος μας έχει πρήξει από το Καλοκαίρι ότι τώρα θα έχουμε 10.000 κρούσματα, μετά θα έχουμε 18.000 και μετά πάλι 10.000. Ήρθε η ώρα να πέσει μέσα τα μαθηματικά του μοντέλα (Τόσο καιρό δε λάμβανε υπόψιν το βόθρο μου γι αυτό είχε απολίσεις).

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ναι, αυτά πριν λίγο καιρό... και ΤΩΡΑ στην Ολλανδία τι έχουν? :)

Κι όπως λέει ο Leclerc... "φααααααααααααααπ οι καρπαζιές στο μουνοχαλέικο"!!!! :tooth:

Αλλά ξέχασα... αν έκανε Lockdown ο Κούλης πάλι θα έλεγες " ο άχρηστος που δεν μπορεί να κάνει τίποτα" :)

Back to 3% sooner than expected!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Τύπε,με απαξίωσες όπως και να χει...

Αυτό όμως που μένει σε όλους τους Έλληνες,σε όλη την οικουμένη, καθώς και σε όλους τους Ολλανδούς, γιατί ως γνωστόν οι Ολλανδοί παρακολουθούν τα μοντέλα που υιοθετούνται στην Ελλάδα πολύ στενά,μιας και ο Κούλης παταξε επιτυχημένα τον κορονοϊο, είναι ότι έχουμε κυβερνησαρα...Και δεν το λέω εγώ... ένας αποτυχημένος μουνοχαλαστης, παρά το λέει ο πιο επιτυχημένος βιβλιοπώλης που τελεί σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω αυτο που δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατι φοβούνται τοσο πολυ την ομικρον παρόλο που θεωρείται πολυ εξασθενημένη μετάλλαξη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω αυτο που δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατι φοβούνται τοσο πολυ την ομικρον παρόλο που θεωρείται πολυ εξασθενημένη μετάλλαξη
Γιατι κολλαει πενταπλασιους, οπότε ακομη κι αν συγκριτικα εχει μικροτερο ποσοστο βαριας νοσησης, σε απολυτα νουμερα θα φρακαρουν τα νοσοκομεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πάντως αμα καταφέρει ο κούλης και δε κλεισει τη χώρα (παρόλο που θα το κάνουν πολλες χώρες της ευρώπης) εγω θα τον παραδεχτώ
Θα το δουμε, εγω νομιζω δεν θα κλεισει παση θυσια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Γιατι κολλαει πενταπλασιους, οπότε ακομη κι αν συγκριτικα εχει μικροτερο ποσοστο βαριας νοσησης, σε απολυτα νουμερα θα φρακαρουν τα νοσοκομεια

Αρχίσαμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom