Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
εχει βουιξει ο τοπος αλεξ οτι θα κλεισουν βλεπω να μας γλεντανε οι ψεκεςΘα το δουμε, εγω νομιζω δεν θα κλεισει παση θυσια
εχει βουιξει ο τοπος αλεξ οτι θα κλεισουν βλεπω να μας γλεντανε οι ψεκεςΘα το δουμε, εγω νομιζω δεν θα κλεισει παση θυσια
Θα δουμε λεμεεχει βουιξει ο τοπος αλεξ οτι θα κλεισουν βλεπω να μας γλεντανε οι ψεκες
εχει βουιξει ο τοπος αλεξ οτι θα κλεισουν βλεπω να μας γλεντανε οι ψεκες
γαμησετα το μεγαλυτερο φιασκο στο συμπαν να κανουμε το 3ο και να κατσουμε σπιτι 3-4 μηνες παλιΤί,και για τους τριπλοεμβολιασμένους θα'ναι το λοκνταουν;
Εμενα μου λειπει οτι οι επομενες δυο εβδομαδες θα ειναι κρισιμες.Μας έχει λείψει...
ο μπουμπούκος λεει οχι...τι λες? σπαθι ο λόγος του?εχει βουιξει ο τοπος αλεξ οτι θα κλεισουν βλεπω να μας γλεντανε οι ψεκες
Εγγυηση αλλα χωρις επιστροφη χρηματωνο μπουμπούκος λεει οχι...τι λες? σπαθι ο λόγος του?
Mηνα στο μηνα θα μας παει τύπε...αν γινει ...δηλ θα μας κλεισει για ενα μήνα και μετα απο ενα μήνα για αλλον εναν μήνα και παει λέγονταςκαλυτερα να μας κλεισει 3 Γεναρη για ενα μηνα παρα 16 για 3 μηνες
Μην ανυσηχείς στο τέλος τοξοβόλοι θα γίνουμεγαμησετα το μεγαλυτερο φιασκο στο συμπαν να κανουμε το 3ο και να κατσουμε σπιτι 3-4 μηνες παλι
και οταν βγουμε να θελει κατευθειαν το τεταρτο
Πρέπει να απαιτήσουμε να βάλουν λίγη παπαρούνα μέσα, βαράμε που βαράμεαλλωστε αυτο το ενδεχόμενο το ειχα σκεφτει πριν εμβολιαστω και ηταν κατι που με προβλημάτιζε...οτι δηλ μηπως να περιμένω καλυτερα αν βγει καμια μετάλλαξη που δε πιάνει τα εμβόλια...τι θα γίνει τωρα 800 εμβόλια θα βαρέσουμε?αμα ειναι να παίξω και στη ταινια xmen να κανω τον wolverine
εσενα σε κόβω για το beastΜην ανυσηχείς στο τέλος τοξοβόλοι θα γίνουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει να απαιτήσουμε να βάλουν λίγη παπαρούνα μέσα, βαράμε που βαράμε
Εύκολα ο μπιτσουάνας παίζει φουλ επίθεσηετσι και κανει και καραντινα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι
το πολιτικο κοστος θα ειναι τεραστιο...για να δουμε...εγω αν γινει εχω δηλωσει οτι αντι για ψηφο θα παρει τα βελουδινα ξυρισμενα αρχιδια μουΕύκολα ο μπιτσουάνας παίζει φουλ επίθεση