Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
το πολιτικο κοστος θα ειναι τεραστιο...για να δουμε...εγω αν γινει εχω δηλωσει οτι αντι για ψηφο θα παρει τα βελουδινα ξυρισμενα αρχιδια μου
Θα τα βγάλεις φωτοτυπία και θα τα ρίξεις μέσα στην κάλπη; Εγώ έχω κάτι έτοιμα με δονητές κατάμαυρους από προηγούμενες ευρω-εκλογές να πετάξω μέσα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.154
Πόντοι
12.756
ετσι μουνοπανο , τρεξε στην αγκαλια του Αλεξ , αλλα δεν θα προλάβεις , θα βιάσουμε καθε εκατοστο απο το κορμακι σου το δεξιό γαμιολη
με σκισμενα ρουχα θα γυρνας εδω μεσα και οποιος σε πιανει θα σε ξεκωλιαζει
πουτσα μου εσυ εισαι ο λεφτας που μενεις διπλα μου ΕΣΥ θα την πληρωσεις..θα γαμησω και την πινεζα και σενα..ξεκινα να ξεφορτωνεις τιμαλφη στην τραπεζα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.067
Πόντοι
12.756
Θα τα βγάλεις φωτοτυπία και θα τα ρίξεις μέσα στην κάλπη; Εγώ έχω κάτι έτοιμα με δονητές κατάμαυρους από προηγούμενες ευρω-εκλογές να πετάξω μέσα.
δεν θα ζησει να δει αλλη εκλογικη αναμετρηση , θα τον κανονισει ο Κουλης

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.154
Πόντοι
12.756
ευκολακι...κατσε γιατι σαν να μαζευονται πολλα να πουμε..ακου εκει καραντινα παλι παιζει..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.067
Πόντοι
12.756
πουτσα μου εσυ εισαι ο λεφτας που μενεις διπλα μου ΕΣΥ θα την πληρωσεις..θα γαμησω και την πινεζα και σενα..ξεκινα να ξεφορτωνεις τιμαλφη στην τραπεζα
ρακοσυλλεκτη θα σε κανω γαμιολα , θα μαζευεις σαν τα πακια με το καροτσι απο τον Σκλαβενίτη κουτακια αναψυκτικων γαμημενε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
μην βριζεις ρε μαν :confused: :confused: :confused:
ξερω σε πνιγει το δικιο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.067
Πόντοι
12.756
ευκολακι...κατσε γιατι σαν να μαζευονται πολλα να πουμε..ακου εκει καραντινα παλι παιζει..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ , ετσι ελεγες εσυ , ολοι εξω , Κουλης Θεός αρχοντας τα κανονισε ολα , ηγετης

Μωρη γαμιολα θα στησω απ εξω ομαδα ΔΙΑΣ απο το σπιτι σου και με το που βγαινεις θα τσιμπας 400αρι προστιμο , ουτε στο μπαλκονι δεν θα μπορεις να βγεις, ΓΑΜΙΟΛΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.154
Πόντοι
12.756
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ , ετσι ελεγες εσυ , ολοι εξω , Κουλης Θεός αρχοντας τα κανονισε ολα , ηγετης

Μωρη γαμιολα θα στησω απ εξω ομαδα ΔΙΑΣ απο το σπιτι σου και με το που βγαινεις θα τσιμπας 400αρι προστιμο , ουτε στο μπαλκονι δεν θα μπορεις να βγεις, ΓΑΜΙΟΛΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΧΤΙΚΙΑΡΗ οτι αν κανει καραντινα ΞΑΝΑ θα παρει τα αρχιδια μου και θα χασει 6 ψηφους τι ΔΕΝ καταλαβαινεις ρε αρχιδιαρη;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΧΤΙΚΙΑΡΗ οτι αν κανει καραντινα ΞΑΝΑ θα παρει τα αρχιδια μου και θα χασει 6 ψηφους τι ΔΕΝ καταλαβαινεις ρε αρχιδιαρη;
ηρεμησε.....γιατι και να κανει τα καναλια θα λενε οτι δεν εκανε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δεν παει αλλο αυτή η κατάσταση με την μετάλλαξη Όμικρον, κλείστε τα περίπτερα ρε μαλακοπούστηδες μπουμπούκοι...

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
1640194166460.png

μετα απο καμια 10εμβόλια και καμια 10ρια "κρισιμα" χρόνια
Θα κανουμε καριερα στο Χολιγουντ!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.067
Πόντοι
12.756
ΣΚΑΣΕΕΕΕΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ
κατσε σε μια γωνιά και διάβαζε να γλυτωσεις την ξεφτίλα τουλαχιστον
κανε ολα τα εμβολια οσα και να βγαλει γιατι αμα πας νοσοκομειο πεθανες μαλακα
και κανε την χαρη σε ολη την χωρα να σταματησεις να ψηφίζεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Απο 3 Γεναρη

-Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κ.λπ.)

-Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα

-Όσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας, τη 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

-Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πέραν αυτών, εξετάζεται ο περιορισμός στη λειτουργία ωραρίων σε εστίαση και διασκέδαση, ο περιορισμός ατόμων ανά τ.μ. σε κλειστούς χώρους, η επέκταση τηλεργασίας, ενώ προς το παρόν, δεν θα απαιτείται αποστολή SMS.

Απο 16 Γεναρη λοκνταουν.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.154
Πόντοι
12.756
Απο 3 Γεναρη

-Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κ.λπ.)

-Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα

-Όσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας, τη 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

-Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πέραν αυτών, εξετάζεται ο περιορισμός στη λειτουργία ωραρίων σε εστίαση και διασκέδαση, ο περιορισμός ατόμων ανά τ.μ. σε κλειστούς χώρους, η επέκταση τηλεργασίας, ενώ προς το παρόν, δεν θα απαιτείται αποστολή SMS.

Απο 16 Γεναρη λοκνταουν.....
στις 16 το καραντινιασμα ειναι σιγουρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom