Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.137
Πόντοι
6.256
ο Εοδδυ δεν σηκώνει καθόλου τα τηλέφωνα ενω το πολιτικής προστασίας μου είπε και αρνητικό να βγει το μοριακό δεν αποδεσμευομαι από τη δεκαήμερη καραντίνα
περιμένω να περάσουν ακόμα δυο-τρεις μέρες και να κάνω μοριακό τεστ στο να είναι πιο σίγουρο
Ο εοδυυ στην σιερα λεόνε σηκωνει τηλεφωνα? Προσπαθησες?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Ο εοδυυ στην σιερα λεόνε σηκωνει τηλεφωνα? Προσπαθησες?
Ενημέρωσα τον ελληνικό εοδδυ να έρθει σε επικοινωνία με τον εοδδυ του Τόγκο ώστε να ενημερωθούν οι στενές επαφές μου :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.137
Πόντοι
6.256

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Άποψή σου είναι και δικαίωμά σου φυσικά. Δεν βλέπω γιατί υπάρχει λόγος να ξανα-χαϊδέψει τους εμβολιασμένους με αυτό το επικοινωνιακό τρικ έχοντας ΄ήδη ξεκάθαρη θέση πως οι εμβολιασμένοι θα ευνοούνται…. Προσωπικά, αυτή του η κίνηση πέρασε αδιάφορα, δεν το εξέλαβα καν πως θα ήθελε να περάσει τέτοια εικόνα… Δλδ αν κάποιος το εισέπραξε έτσι… στόκος για εμένα. Απλά το είδα πως ήθελε να διατηρήσει τα «προνόμια» των εμβολιασμένων (που για μένα το να μην κάνω τεστ, σιγά το προνόμιο). Αυτό που βλέπω γενικά και θέλω να συνεχίσω να βλέπω, είναι τα όποια μέτρα να αφορούν τους αρνητές. Το άν θα χρειαστεί να κάνω και κανένα τεστ, στο κάτω κάτω για καλό είναι (που κάνω έτσι και αλλιώς κάθε τόσο, για εμένα). Δεν είναι και επέμβαση ανοιχτής καρδιάς..

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Ζεις κι εσυ ενα δραμα, να μην ειναι γεματος μονο με αριστερους ο πλανητης
Αυτοί οι σφυροδρεπανοκέφαλοι, είναι από άλλο πλανήτη ρε φίλε… Δηλάδη στο μυαλό του @theioulis δεν παίζει κάποιος να έχει φτάσει κάπου με την αξία του… Δεν υπάρχει σαν επιλογή στο σκληρό του δίσκο…. Άσχετα αν υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα εκεί έξω. Δλδ κατά τον theiouli, όσοι έχουν τέτοιους μισθούς είναι με μέσο και δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι μισθοί. Γρήγορα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να τους πετσοκόψει… όλοι 800 ευρώ να μην υπάρχουν και ζήλιες…

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
οι κουλοειδικοι και γνωστοι μεγαλοκουλογιατροι, σκεφτονται νεα μετρα για την κουλοπαΝΔημια ?
κουλοειδικοι πανδημιας.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.137
Πόντοι
6.256
οι κουλοειδικοι και γνωστοι μεγαλοκουλογιατροι, σκεφτονται νεα μετρα για την κουλοπαΝΔημια ?
κουλοειδικοι πανδημιας.jpg
Μη νομιζεις οτι απεχουν πολυ,
Αρκει να δεις τη θεση μας σε θυματα στην εε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.137
Πόντοι
6.256
Μαζι με τον ιό περναει και τετοια ο κουλης μας, αμ πως, ευκαιρία ειναι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Μαζι με τον ιό περναει και τετοια ο κουλης μας, αμ πως, ευκαιρία ειναι
Έκανα 350 χλμ από Χαλκηδόνα Πόλης -γεφυρα Σελίμ ( τρίτη νέα γέφυρα) Βοσπόρου μετά νέο αεροδρόμιο τσαταλτζα (Αδριανούπολη κ κοιμήθηκα) εκεί σε δρόμο αυτοκινητόδρομο οτoyiol 7 (3-6 λωρίδες ανά κατεύθυνση) + otoyiol 3 ......με 4 ευρώ κ στην Ελλάδα χρειάζεσαι 30 ευρω :confused: βενζίνη 0,66ευρω το λίτρο!!!
Μισθοί Βαλκανίων με ακρίβεια Αυστρίας η Ελλάδα μας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και ακόμη δεν έχεις δει τπτ. Κούλη θα έχεις μέχρι να πεθάνεις….. Παρ’το απόφαση. Θα πρέπει να δουλέψεις, θα υπάρχουν άνθρωποι πιο πλούσιοι από εσένα, κάνεις δεν πρόκειται να τα πάρει από άλλους για να τα δώσει σε εσένα, αν δεν έχεις σπουδάσει κάτι ή δεν γνωρίζεις κάποια τέχνη…. δεν σε βλέπω καλά ….αχαχαχ
Παλια ψήφιζα ΝΔ γιατί δεν είχα ενναλακτική (όταν πήγαινα…) τώρα με καρότσι θα σέρνω όλο το σόι μου να ψηφίζει Κούλη….
Στο μεταξύ μέχρι τις εκλογές ο σφυροδρεπανόπουλος Αλέκσης θα είναι 3ο κόμμα….
Λογικό… η μόνη αντιπολίτευση που έχει είναι «ΜΕΘ, κάντε ΜΕΘ….. ΜΕΘ» αχαχαχαχα
Πρώτα απ'όλα να έχουμε Κουλη μέχρι να πεθάνουμε λίγο δυσκολο υστερα τι σχέση εχουν οι σπουδές και η τέχνη με τον Κουλη? Αλλά και τέχνη να μη ξέρει κάποιος παλι υπάρχουν άλλες λυσεις αλλά αυτό ειναι άλλη κουβέντα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Έκανα 350 χλμ από Χαλκηδόνα Πόλης -γεφυρα Σελίμ ( τρίτη νέα γέφυρα) Βοσπόρου μετά νέο αεροδρόμιο τσαταλτζα (Αδριανούπολη κ κοιμήθηκα) εκεί σε δρόμο αυτοκινητόδρομο οτoyiol 7 (3-6 λωρίδες ανά κατεύθυνση) + otoyiol 3 ......με 4 ευρώ κ στην Ελλάδα χρειάζεσαι 30 ευρω :confused: βενζίνη 0,66ευρω το λίτρο!!!
Μισθοί Βαλκανίων με ακρίβεια Αυστρίας η Ελλάδα μας
5 βασικα πραγματα πας να παρεις απο σουπερ και δινεις 15 ευρα μ.ο. με την κουλοαναπτυξη.

Τελευταία τροποποίηση:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
Μη νομιζεις οτι απεχουν πολυ,
Αρκει να δεις τη θεση μας σε θυματα στην εε
το βέλγιο και η ιταλια είναι ακόμη χειρότερα από την ελλάδα,
διότι είχαν γαμηθεί εντελώς αρχικά,

μόλις χειροτέρεψε η θέση της χώρας μας σε σχέση με την ισπανία,

ΑΛΛΑ διαρκώς χειροτερεύει η θέση της ελλάδας,
δεν νομίζω όμως ότι θα καταπέσει στο επίπεδο βελγίου.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σ αυτό το άρθρο ο καθηγητής εκφράζει τους προβληματισμούς του, όσον αφορά τις συχνές "ενισχυτικές" δόσεις εμβολιασμού με μικρά ενδιάμεσα διαστήματα,σε σχέση με την εξασθένιση φυσικής ανοσίας του οργανισμού.Βεβαια το Ισραήλ ήδη βαράει την τέταρτη δόση με σκέψεις για την Πέμπτη

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.482
Πόντοι
2.606
τεστ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενταξει δουλευει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευχαριστω μεσιε σελεμπρε

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736

Άποψή σου είναι και δικαίωμά σου φυσικά. Δεν βλέπω γιατί υπάρχει λόγος να ξανα-χαϊδέψει τους εμβολιασμένους με αυτό το επικοινωνιακό τρικ έχοντας ΄ήδη ξεκάθαρη θέση πως οι εμβολιασμένοι θα ευνοούνται…. Προσωπικά, αυτή του η κίνηση πέρασε αδιάφορα, δεν το εξέλαβα καν πως θα ήθελε να περάσει τέτοια εικόνα… Δλδ αν κάποιος το εισέπραξε έτσι… στόκος για εμένα. Απλά το είδα πως ήθελε να διατηρήσει τα «προνόμια» των εμβολιασμένων (που για μένα το να μην κάνω τεστ, σιγά το προνόμιο). Αυτό που βλέπω γενικά και θέλω να συνεχίσω να βλέπω, είναι τα όποια μέτρα να αφορούν τους αρνητές. Το άν θα χρειαστεί να κάνω και κανένα τεστ, στο κάτω κάτω για καλό είναι (που κάνω έτσι και αλλιώς κάθε τόσο, για εμένα). Δεν είναι και επέμβαση ανοιχτής καρδιάς..
Ακούστηκε πως όλο αυτό έγινε γιατί δεν είχαν μεγάλη ζήτηση τα δωρεάν self test και αυτό με τα ράπιντ στους εμβολιασμένους θα ηταν στην ουσία μέτρο επειδή δεν πήραν τα self η αν τα πήραν δεν τα δήλωσαν ; Δεν ξέρω ακριβώς.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom