Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
ο Εοδδυ δεν σηκώνει καθόλου τα τηλέφωνα ενω το πολιτικής προστασίας μου είπε και αρνητικό να βγει το μοριακό δεν αποδεσμευομαι από τη δεκαήμερη καραντίνα
περιμένω να περάσουν ακόμα δυο-τρεις μέρες και να κάνω μοριακό τεστ στο να είναι πιο σίγουρο
Το μοριακο το κανεις για σενα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....τα ραπιντ ειναι τερμα για το πουτσο με τα ψευδως θετικα και αρνητικα να πεφτουν βροχη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
Το μοριακο το κανεις για σενα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....τα ραπιντ ειναι τερμα για το πουτσο με τα ψευδως θετικα και αρνητικα να πεφτουν βροχη.
Κ τα μοριακά κάνουν λσοθος αλλά σίγουρα καλύτερα από τα ραπίντ
Περιμένω τρίτη 5τη μέρα ώστε να έχω πιο σίγουρο αποτέλεσμα στο μοριακο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Συμπτώματα πάντως δεν έχεις, έτσι?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Ρε τυπε τωρα επιμενεις κιολας...κανε οτι σου κατεβει.Εγω παντως θα εκανα στο καπακι pcr και αμα εβγαινε αρνητικο θα το επαναλαμβανα σε 2 μερες για να ειμαι 1000% σιγουρος!Τωρα αμα εσυ γουσταρεις να καραντινιαστεις για 10 μερες για ενα θετικο rapid καντο.

Υ.Γ
Το καλοκαιρι επρεπε να πηγαινω επισκεψη σε μια φιλη μου που νοσηλευοταν κανω ραπιντ βγαινει θετικο,ξανακανω ραπιντ βγαινει παλι θετικο παω εκει που εργαζομαι κανω μοριακο δεν ειχα απολυτως τιποτα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε τυπε τωρα επιμενεις κιολας...κανε οτι σου κατεβει.Εγω παντως θα εκανα στο καπακι pcr και αμα εβγαινε αρνητικο θα το επαναλαμβανα σε 2 μερες για να ειμαι 1000% σιγουρος!Τωρα αμα εσυ γουσταρεις να καραντινιαστεις για 10 μερες για ενα θετικο rapid καντο.

Υ.Γ
Το καλοκαιρι επρεπε να πηγαινω επισκεψη σε μια φιλη μου που νοσηλευοταν κανω ραπιντ βγαινει θετικο,ξανακανω ραπιντ βγαινει παλι θετικο παω εκει που εργαζομαι κανω μοριακο δεν ειχα απολυτως τιποτα.
Nα σου πω την αληθεια, ενα ψευδες αρνητικο το αντιλαμβανομαι. Αλλά ψευδές θετικό πώς γινεται?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266

Υ.Γ
Το πολιτικής προστασίας μού είπε ότι κ αρνητικό μοριακό να κάνω δε με απελευθερώνει από τη δεκαήμερη καρσντινα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Το πολιτικής προστασίας μού είπε ότι κ αρνητικό μοριακό να κάνω δε με απελευθερώνει από τη δεκαήμερη καρσντινα
Βρε ασε τι λενε αυτοι οι καραγκιοζηδες!Εσυ σπιτι σου δεν εισαι τωρα;Αμα βγεις αρνητικος σε 2 συνεχη μοριακα δεν εχεις κορωνοιο τελος!!!Δηλαδη οποτε βγαινει ενα ψευδως θετικο πρεπει ο αλλος να καραντινιαζεται χωρις λογο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καταρροη,πονολαιμος και πυρετος ειναι τα πρωτα συμπτωματα της Ομικρον παντως.... :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
Βρε ασε τι λενε αυτοι οι καραγκιοζηδες!Εσυ σπιτι σου δεν εισαι τωρα;Αμα βγεις αρνητικος σε 2 συνεχη μοριακα δεν εχεις κορωνοιο τελος!!!Δηλαδη οποτε βγαινει ενα ψευδως θετικο πρεπει ο αλλος να καραντινιαζεται χωρις λογο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καταρροη,πονολαιμος και πυρετος ειναι τα πρωτα συμπτωματα της Ομικρον παντως.... :tooth:
Νομικά πρέπει να κάτσω καραντίνα δέκα μέρες ότι τεστ κ μετά αρνητικό βγει

Τώρα αν θα το κάνω το μοριακό αύριο ή μεθαύριο κ βγεί αρνητικό ασφαλώς κ μπορεί να πάω στο χωράφι να μαζέψω ελιές

Το θέμα είναι ότι να περάσω τα σύνορα όμως δεν μπορώ κ με αρνητικό μοριακό τεστ διότι ίσως φαίνεται στο σύστημα ότι έως 30 είμαι καραντίνα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256

Τώρα αν θα το κάνω το μοριακό αύριο ή μεθαύριο κ βγεί αρνητικό ασφαλώς κ μπορεί να πάω στο χωράφι να μαζέψω ελιές

Το θέμα είναι ότι να περάσω τα σύνορα όμως δεν μπορώ κ με αρνητικό μοριακό τεστ διότι ίσως φαίνεται στο σύστημα ότι έως 30 είμαι καραντίνα
Τεσπα τι να σου πω....παντως κανε το μοριακο αυριο για σενα τουλαχιστον να μην σε τρωει η μαλακια αν εχεις κορονοιο ή οχι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Ρε μαλάκα να σου πω κάτι? Να κάτσεις καραντίνα ρε πούστη 10 μέρες!!!!!! Και να σταματήσεις να πηγαίνεις για τουρισμό σε αυτά τα τριτοκοσμικά μπουρδέλα, τα οποία έχουν κάτι ιούς που δεν έχουμε φανταστεί, και φέρεις κι αυτούς εδώ και μας ψοφήσεις όλους!!!

Ο Σώρρας σε έχει βάλει ε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
Τεσπα τι να σου πω....παντως κανε το μοριακο αυριο για σενα τουλαχιστον να μην σε τρωει η μαλακια αν εχεις κορονοιο ή οχι.
Πέρσυ το κολησα από Ουκρανίδα φέτος από αραπινα ,, γυναικες τελικά όλες ίδιες φίδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom