sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.422
- Πόντοι
- 22.266
Από το καλοκαίρι με δύο δόσεις του κυρίου μπουρλα κ την Παρασκευή για τρίτη δοσηΕμβολιασμένος δεν είσαι?
Από το καλοκαίρι με δύο δόσεις του κυρίου μπουρλα κ την Παρασκευή για τρίτη δοσηΕμβολιασμένος δεν είσαι?
να τις εκατοστησεις (πιο πλ προβλεψη παρα ευχη). δυστυχως για τις δουλειες καποιων ειναι απαραιτητες.Από το καλοκαίρι με δύο δόσεις του κυρίου μπουρλα κ την Παρασκευή για τρίτη δοση
ΟΚ, δεν ξέρω τι παίζει από εξωτερικό αλλά στο εσωτερικό αν νοσήσεις δεν μπαίνεις καραντίνα. Κυκλοφορείς κανονικά, απλά "με μάσκα και προσοχή".Από το καλοκαίρι με δύο δόσεις του κυρίου μπουρλα κ την Παρασκευή για τρίτη δοση
Τρίτη δόση θα κάνω φαντανα τις εκατοστησεις (πιο πλ προβλεψη παρα ευχη). δυστυχως για τις δουλειες καποιων ειναι απαραιτητες.
Να πας να εμβολιαστειςνα τις εκατοστησεις (πιο πλ προβλεψη παρα ευχη). δυστυχως για τις δουλειες καποιων ειναι απαραιτητες.
προστατευει και απο σμν εκτος απο κορονα. σαφως ανωτερω των εμβολιων. και δοκιμασμενη χρονια απο μυστες.Τρίτη δόση θα κάνω φαντα
Αφού με πήρε τηλ το πολιτικής προστασίας κ με ενημέρωσε για δεκαήμερη καραντιναΟΚ, δεν ξέρω τι παίζει από εξωτερικό αλλά στο εσωτερικό αν νοσήσεις δεν μπαίνεις καραντίνα. Κυκλοφορείς κανονικά, απλά "με μάσκα και προσοχή".
Καλοκαιρινό παράδειγμα φίλου που νόσησε από τον γιο του, διπλά εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός. Αυτό του είπαν από ΕΟΔΥ.
εμβολιασμενος ειμαι....Να πας να εμβολιαστεις
Ναι... Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι το καλοκαίρι, προ 4μήνου-5μήνου ξέρω γω. Αν έχει αλλάξει τώρα κάτι, δεν το ξέρω.Αφού με πήρε τηλ το πολιτικής προστασίας κ με ενημέρωσε για δεκαήμερη καραντινα
Δεν έχει καμία σχέση αν ήρθες από εξωτερικό ή όχι
Αν νοσησεις είτε εμβολιασμενος είτε όχι επιβάλλεται καραντίνα δέκα μέρες ή 14 αντιστοιχα
δεν εχω παρει ποτε ρε συ..αλλα οταν λεμε επιδοτουμε το ρευμα ας το κανουμε η μην το λεμε καθολουMoυ συνήθισες πολύ στα επιδόματα μεγάλε!!!!
πλεον οχι..καραντινα κανονικα και ας εισαι εμβολιασμενος..φιλικη μου οικογενεια εμβολιασμενοι ολοι καραντιναΟΚ, δεν ξέρω τι παίζει από εξωτερικό αλλά στο εσωτερικό αν νοσήσεις δεν μπαίνεις καραντίνα. Κυκλοφορείς κανονικά, απλά "με μάσκα και προσοχή".
Καλοκαιρινό παράδειγμα φίλου που νόσησε από τον γιο του, διπλά εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός. Αυτό του είπαν από ΕΟΔΥ.
μα ειπαν οτι ειμαστε ελευθεροι ρε εμεις με το εμβολιο! μηπως εισαι ψεκι?πλεον οχι..καραντινα κανονικα και ας εισα εμβολιασμενος..φιλικη μου οικογενεια εμβολιασμενοι ολοι καραντινα
οχι αν κολλησειςμα ειπαν οτι ειμαστε ελευθεροι ρε εμεις με το εμβολιο!
To κόστος της ενέργειας ξέρεις πόσο έχει ανέβει? Χωρίς το αέριο.δεν εχω παρει ποτε ρε συ..αλλα οταν λεμε επιδοτουμε το ρευμα ας το κανουμε η μην το λεμε καθολου
βασικα ακομα και το φυσικο αεριο να ανεβει μονο εμεις θα γαμηθουμε..απο την αλλη ειναι δουλεια του Κυριακου να τα προβλεπει αυτα η να κανει τις απαραιτητες κινησεις...πρασινη χωρα με πουτσες δεν γινομαστε...πρεπει να εχουμε τις υποδομες,πολιτικη για τις τιμες κλπ..καλα τα ειπε ο ΜυτιληναιοςTo κόστος της ενέργειας ξέρεις πόσο έχει ανέβει? Χωρίς το αέριο.
θα σε σωσει ο Κουλης , πιστευε ομωςβασικα ακομα και το φυσικο αεριο να ανεβει μονο εμεις θα γαμηθουμε..απο την αλλη ειναι δουλεια του Κυριακου να τα προβλεπει αυτα η να κανει τις απαραιτητες κινησεις...πρασινη χωρα με πουτσες δεν γινομαστε...πρεπει να εχουμε τις υποδομες,πολιτικη για τις τιμες κλπ..καλα τα ειπε ο Μυτιληναιος
Ναι, γιατί? Ο Κούλης λέει κάτι άλλο? Ενδεχομένως να ισχύει αυτό που σου είπε ο alex, ότι δηλαδή πιθανότατα να σου ερχόταν +80% και τελικά σου ήρθε +45%. Από την άλλη, οι επιδοτήσεις από τας Ευρώπας τελειώσανε! Ότι κάνουμε με δικά μας λεφτά πλέον και ξέρεις (μόνο από εδώ μέσα!!!) πόσα λαμόγια υπάρχουν που κλέβουν το κράτος. Μην κοιτάς εσύ που είσαι μισθωτός και πληρώνεις τα πάντα.βασικα ακομα και το φυσικο αεριο να ανεβει μονο εμεις θα γαμηθουμε..απο την αλλη ειναι δουλεια του Κυριακου να τα προβλεπει αυτα η να κανει τις απαραιτητες κινησεις...πρασινη χωρα με πουτσες δεν γινομαστε...πρεπει να εχουμε τις υποδομες,πολιτικη για τις τιμες κλπ..καλα τα ειπε ο Μυτιληναιος
ολη μερα εδω μεσα επρηζες μπαλες με τον Κοβιντ, τον Θεο Μπουρλά κτλΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ οποιος ζησει απο τους ανεμβολιαστους..
εδω μιλαμε μας πινει το αιμα ο λογαριασμος του ρευματος και ο μαλακας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ολο επιδοτει και αρχιδια επιδοτησεις κανεις δεν τις ειδε
Είσθε φίλοι εσείς οι δύο είπαμε?ολη μερα εδω μεσα επρηζες μπαλες με τον Κοβιντ, τον Θεο Μπουρλά κτλ
Οσο εσυ καυλαντιζες εδω μεσα και εκανες τον τροχονομο των εμβολίων ο Κουλης σου ρυθμιζε την τιμη του ρευματος
τωρα που ηρθε ο λογαριασμος και σου μπηκε το καυλι για τα σχόλια στον αρχηγο στο κωλο αρχισες να τσιριζεις.
Πουστη γαμημενε τοσο και αλλο τοσο να σου ερθει , 90% αυξηση να πληρωσεις ..Γαμιολα , ολα εδω πληρώνονται
βεβαια και ειμαστεΕίσθε φίλοι εσείς οι δύο είπαμε?