Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Από το καλοκαίρι με δύο δόσεις του κυρίου μπουρλα κ την Παρασκευή για τρίτη δοση
να τις εκατοστησεις (πιο πλ προβλεψη παρα ευχη). δυστυχως για τις δουλειες καποιων ειναι απαραιτητες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Από το καλοκαίρι με δύο δόσεις του κυρίου μπουρλα κ την Παρασκευή για τρίτη δοση
ΟΚ, δεν ξέρω τι παίζει από εξωτερικό αλλά στο εσωτερικό αν νοσήσεις δεν μπαίνεις καραντίνα. Κυκλοφορείς κανονικά, απλά "με μάσκα και προσοχή".

Καλοκαιρινό παράδειγμα φίλου που νόσησε από τον γιο του, διπλά εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός. Αυτό του είπαν από ΕΟΔΥ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
ΟΚ, δεν ξέρω τι παίζει από εξωτερικό αλλά στο εσωτερικό αν νοσήσεις δεν μπαίνεις καραντίνα. Κυκλοφορείς κανονικά, απλά "με μάσκα και προσοχή".

Καλοκαιρινό παράδειγμα φίλου που νόσησε από τον γιο του, διπλά εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός. Αυτό του είπαν από ΕΟΔΥ.
Αφού με πήρε τηλ το πολιτικής προστασίας κ με ενημέρωσε για δεκαήμερη καραντινα
Δεν έχει καμία σχέση αν ήρθες από εξωτερικό ή όχι
Αν νοσησεις είτε εμβολιασμενος είτε όχι επιβάλλεται καραντίνα δέκα μέρες ή 14 αντιστοιχα

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Να πας να εμβολιαστεις
εμβολιασμενος ειμαι....
επισης προτρεπω ευπαθεις ομαδες να το κανουν.
οποιος νεος το κανει ομως επειδη τον εκβιαζει ο κουλης για να πηγαινει καφε ειναι προβατο.
δεν ειμαι κατα των εμβολιων (ακομα και αυτων των εξαιρετικα υποπτων εμβολιων), ειμαι υπερ ομως της λελογισμενης χρησης τους.
σαν ατομο που δηλωνει του συντηρητικου χωρου και μιλα συνετα συνηθως θα επρεπε να το καταλαβαινεις μονος σου αυτο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αφού με πήρε τηλ το πολιτικής προστασίας κ με ενημέρωσε για δεκαήμερη καραντινα
Δεν έχει καμία σχέση αν ήρθες από εξωτερικό ή όχι
Αν νοσησεις είτε εμβολιασμενος είτε όχι επιβάλλεται καραντίνα δέκα μέρες ή 14 αντιστοιχα
Ναι... Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι το καλοκαίρι, προ 4μήνου-5μήνου ξέρω γω. Αν έχει αλλάξει τώρα κάτι, δεν το ξέρω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

πλεον οχι..καραντινα κανονικα και ας εισαι εμβολιασμενος..φιλικη μου οικογενεια εμβολιασμενοι ολοι καραντινα

Τελευταία τροποποίηση:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
πλεον οχι..καραντινα κανονικα και ας εισα εμβολιασμενος..φιλικη μου οικογενεια εμβολιασμενοι ολοι καραντινα
μα ειπαν οτι ειμαστε ελευθεροι ρε εμεις με το εμβολιο:confused:! μηπως εισαι ψεκι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
To κόστος της ενέργειας ξέρεις πόσο έχει ανέβει? Χωρίς το αέριο.
βασικα ακομα και το φυσικο αεριο να ανεβει μονο εμεις θα γαμηθουμε..απο την αλλη ειναι δουλεια του Κυριακου να τα προβλεπει αυτα η να κανει τις απαραιτητες κινησεις...πρασινη χωρα με πουτσες δεν γινομαστε...πρεπει να εχουμε τις υποδομες,πολιτικη για τις τιμες κλπ..καλα τα ειπε ο Μυτιληναιος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
βασικα ακομα και το φυσικο αεριο να ανεβει μονο εμεις θα γαμηθουμε..απο την αλλη ειναι δουλεια του Κυριακου να τα προβλεπει αυτα η να κανει τις απαραιτητες κινησεις...πρασινη χωρα με πουτσες δεν γινομαστε...πρεπει να εχουμε τις υποδομες,πολιτικη για τις τιμες κλπ..καλα τα ειπε ο Μυτιληναιος
θα σε σωσει ο Κουλης , πιστευε ομως

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι, γιατί? Ο Κούλης λέει κάτι άλλο? Ενδεχομένως να ισχύει αυτό που σου είπε ο alex, ότι δηλαδή πιθανότατα να σου ερχόταν +80% και τελικά σου ήρθε +45%. Από την άλλη, οι επιδοτήσεις από τας Ευρώπας τελειώσανε! Ότι κάνουμε με δικά μας λεφτά πλέον και ξέρεις (μόνο από εδώ μέσα!!!) πόσα λαμόγια υπάρχουν που κλέβουν το κράτος. Μην κοιτάς εσύ που είσαι μισθωτός και πληρώνεις τα πάντα. :)

Άρα, με τα λαμόγια και το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δύσκολο να βγούνε και πολλά λεφτά για να σε επιδοτήσει το κράτος. Τι πράσινες ενέργειες και πράσινα άλογα μου λες. Εδώ θέλουμε κάτι άμεσο, κάνε ΟΛΕΣ τις πληρωμές με κάρτες και κομμένο το μετρητό. Ούτε καν στο περίπτερο τσιγάρα.. κι εκεί κάρτα! Όλοι POS υποχρεωτικά. No money in the wallet, just plastic.

Η μισή Ελλάδα θα επαναστατήσει πραγματικά αν ξεστομίσει κάτι τέτοιο.

Άρα κατ' αυτή την έννοια... ναι, μαλάκας ο Κούλης που δεν έχει τα κάκαλα να το κάνει! :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ οποιος ζησει απο τους ανεμβολιαστους.. :sad2:
εδω μιλαμε μας πινει το αιμα ο λογαριασμος του ρευματος και ο μαλακας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ολο επιδοτει και αρχιδια επιδοτησεις κανεις δεν τις ειδε
ολη μερα εδω μεσα επρηζες μπαλες με τον Κοβιντ, τον Θεο Μπουρλά κτλ
Οσο εσυ καυλαντιζες εδω μεσα και εκανες τον τροχονομο των εμβολίων ο Κουλης σου ρυθμιζε την τιμη του ρευματος
τωρα που ηρθε ο λογαριασμος και σου μπηκε το καυλι για τα σχόλια στον αρχηγο στο κωλο αρχισες να τσιριζεις.
Πουστη γαμημενε τοσο και αλλο τοσο να σου ερθει , 90% αυξηση να πληρωσεις ..Γαμιολα , ολα εδω πληρώνονται

ΤΩΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ Η ΔΕΗ ΣΟΥ , ΜΟΝΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! :rockon: :rockon:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ολη μερα εδω μεσα επρηζες μπαλες με τον Κοβιντ, τον Θεο Μπουρλά κτλ
Οσο εσυ καυλαντιζες εδω μεσα και εκανες τον τροχονομο των εμβολίων ο Κουλης σου ρυθμιζε την τιμη του ρευματος
τωρα που ηρθε ο λογαριασμος και σου μπηκε το καυλι για τα σχόλια στον αρχηγο στο κωλο αρχισες να τσιριζεις.
Πουστη γαμημενε τοσο και αλλο τοσο να σου ερθει , 90% αυξηση να πληρωσεις ..Γαμιολα , ολα εδω πληρώνονται
Είσθε φίλοι εσείς οι δύο είπαμε? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom