sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.547
- Πόντοι
- 22.266
Μα δε σου ήρθε η ΔΕΗ λιγότερο;;;;;;πιπέρι στο στομαυπο αλλες συνθηκες θα ζητωκραυγαζα και εγω αλλα ΤΩΡΑ θα τον ΕΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ
Μα δε σου ήρθε η ΔΕΗ λιγότερο;;;;;;πιπέρι στο στομαυπο αλλες συνθηκες θα ζητωκραυγαζα και εγω αλλα ΤΩΡΑ θα τον ΕΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ
ΟΚ, αλλα δες αν εχεις καμία διαρροή στο μεταξυ και ποσες κιλοβατώρες έκαψες!σου εξηγω λοιπον οτι τους μισους μας γαμησε απο αυτον τους αλλους μισους απο τον επομενο εκκαθαριστικο...
ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.....ΟΚ, αλλα δες αν εχεις καμία διαρροή στο μεταξυ και ποσες κιλοβατώρες έκαψες!
μα ρε φιλε μου γυρισαν τα ματια λεμε...για ιδιες κιλοβατωρες 45% πανω τιμη και οι επιδοτησεις που ελεγε ΑΡΧΙΔΙΑ..παιρνω την εταιρεια τηλεφωνο και μου λενε ρητρα αναπροσαρμογης κυριε δεν βλεπετε που εφτασαν οι τιμες;Μα δε σου ήρθε η ΔΕΗ λιγότερο;;;;;;πιπέρι στο στομα
Γαμισετα και το αέριο πολύ πάνω φέτος...ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ οποιος ζησει απο τους ανεμβολιαστους..
εδω μιλαμε μας πινει το αιμα ο λογαριασμος του ρευματος και ο μαλακας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ολο επιδοτει και αρχιδια επιδοτησεις κανεις δεν τις ειδε
ρε συ αλληλενδετα ειναι..σημερα εσπασε παλι καθε ρεκορ τιμης...Γαμισετα και το αέριο πολύ πάνω φέτος...
Καταρχάς μαλακια σου που μενεις ΔΕΗ. Τόσοι άλλοι υπαρχουνΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.....
μα ρε φιλε μου γυρισαν τα ματια λεμε...για ιδιες κιλοβατωρες 45% πανω τιμη και οι επιδοτησεις που ελεγε ΑΡΧΙΔΙΑ..παιρνω την εταιρεια τηλεφωνο και μου λενε ρητρα αναπροσαρμογης κυριε δεν βλεπετε που εφτασαν οι τιμες;
ΔΕΝ ειμαι δεη..που να ημουν και δεη...Καταρχάς μαλακια σου που μενεις ΔΕΗ. Τόσοι άλλοι υπαρχουν
Μηπως επρεπε να εισαι?ΔΕΝ ειμαι δεη..που να ημουν και δεη...
ειναι ακριβοτερη...στους επομενους εκκαθαριστικους που θα γαμηθουν ΟΛΟΙ θα δεις μουρμουρα...εγω εγραψα και περιμενε να δεις ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΜηπως επρεπε να εισαι?
@Μπαρμπαπήδουλας τι λέει αυτό το κρυφοαναρχοκομμουνι εδώ;;;;ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.....
μα ρε φιλε μου γυρισαν τα ματια λεμε...για ιδιες κιλοβατωρες 45% πανω τιμη και οι επιδοτησεις που ελεγε ΑΡΧΙΔΙΑ..παιρνω την εταιρεια τηλεφωνο και μου λενε ρητρα αναπροσαρμογης κυριε δεν βλεπετε που εφτασαν οι τιμες;
Εγω ΔΕΗ ειμαι παντωςειναι ακριβοτερη...
δες μνμ μου...και εδω θα ειμαστε και θα τα λεμεΕγω ΔΕΗ ειμαι παντως
Εσυ λες μαλακιες@Μπαρμπαπήδουλας τι λέει αυτό το κρυφοαναρχοκομμουνι εδώ;;;;
Ψεύδεται κ σπιλώνει τον Κούλη
Εγώ πήρα κ επιστροφή
Οκ leader ,,,,ότι πεις!!!!Εσυ λες μαλακιες
Φυλακές ανηλίκων και ο μικροτερος ειναι 30 χρονων, οπως οταν γυρισανε την Ροδα Τσαντα και Κοπανα και βαλανε να παιξει τον μαθητη ο Τζεβελεκος, 37 ετων τοτεΟκ leader ,,,,ότι πεις!!!!
Εξάλλου είπαμε ...είσαι ο θεός κ αποφασίζεις
Εχω φα για νερο μαγειρεμα θερμανση.στον επομενο εκκαθαριστικο ετοιμασε πλερεζες
ουτε ενα ευρω και ρωτησα 6 ατομα συνολικα...Εχω φα για νερο μαγειρεμα θερμανση.
Μαλλον η πουτσα θα ρθει απο κει.
Για την ωρα μου δωσε ο κουλης 72 ευρω επ θερμανσης
σε ολα σωστοι θα βγουμε τα υποτιθεμενα ψεκια. καλη η ιδεα του κουλη να κλεισει τα λιγνιτικα, δεν συμφωνεις? ο αλλος ο βλακας λεει μηπως εχεις διαρροη λολ. πες του να σου δωσει κανα κομματικο λεφτο να πληρωσεις το ρευμα.ΔΕΝ ειμαι δεη..που να ημουν και δεη...
στην ΔΕΗ θα ερθει στον επομενο εκκαθαριστικο..ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΣε όποια είμαι στη ΔΕΗ δεν είδα φουσκωμένους λογαριασμούς
Σε άλλα ακίνητα που είμαι σε άλλες εταιρίες ειδα φουσκωμένους λογαριασμους
μεγαλη μαλακια που βιαστηκε να κλεισει τα λιγνιτικα...μην μου το θυμιζειςσε ολα σωστοι θα βγουμε τα υποτιθεμενα ψεκια. καλη η ιδεα του κουλη να κλεισει τα λιγνιτικα, δεν συμφωνεις? ο αλλος ο βλακας λεει μηπως εχεις διαρροη λολ. πες του να σου δωσει κανα κομματικο λεφτο να πληρωσεις το ρευμα.