You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
να τσονταρεις η εσυ η το κομμα για την δεηΕ, τι θελεις?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
ο Μητσοτακουλας που μας επρηζε τις μπαλες απο τον Οκτωβριο οτι επιδοτει το ρευμα και πληρωνω λες και εχω υδροπονονικες καλλιεργειες για φουντες γιατι ΔΕΝ εχει περασει ουτε μια επιδοτηση;ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙ;ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΝΤΑΜΑ;Ε, τι θελεις?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αυτος ειναι τόσο αναρχιδο σκουληκάκι που ενώ υμνεί την αριστεριλα, δεν εχει τα κακαλα να παει να ζήσει σε ανάλογη χώραΖεις κι εσυ ενα δραμα, να μην ειναι γεματος μονο με αριστερους ο πλανητης
Η στο ζενίθ, κλασσικο χαρακτηριστικό των αριστερών
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Για τις εκατό ψυχές του Ματιού κλαίτε με μαύρο δάκρυ "ανθρωπιστές"!Τι έγινε ρε παίδες με το 50-50% στους θανάτους εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων? κάποιοι εδώ μέσα προέβλεπαν τέλη Δεκεμβρίου?
Εγώ βλέπω 90% ανεμβολίαστοι και 10% εμβολιασμένοι….
(Που και πάλι το 50-50 είναι υπέρ των εμβολιασμένων γιατί είναι περισσότεροι, βγάζεις και τα μικρά παιδιά κάτω των 5 ετών κτλ. κτλ… αλλά αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά…. μη κάψουν κανένα εγκέφαλο οι αρνητές…αχαχα)
Α ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: Όσοι νομίζατε πως η 2η ΥΠΕ «κατέβασε» τις ημερήσιες αναφορές γιατί και καλά, αυξάνονταν οι θάνατοι εμβολιασμένων… για βαρέστε το κεφάλι σας με κανένα σφυρί… ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕ, προσβάσιμα από όλους (σ.σ. η 2η ΥΠΕ είναι και από τις μικρότερες…) αλλά βέβαια τα γατόνια εδω μέσα θα το ξέρουν ήδη φαντάζομαι…. ας αναρτήσουν λίγο τις τελευταίες μέρες….
HINT: Γαμιώντας τους πάει του αρνητές…. «φεύγουν» σαν τα κοτόπουλα.. ζωή σε λόγου μας και κρίμα βέβαια….. πολύ κρίμα να χάνονται ζωές τζάμπα…
Για τις εκατό εκατονπενηντα καθημερινές, διακρίνω μια χαρά στα δάχτυλα σου καθώς γράφεις "πέφτουν σαν τα κοτόπουλα".
Σου εύχομαι, πάντα χαρούμενος...και να δώσεις και συ τέτοια χαρά σε κάποιον άλλον...
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
οτι πεις…. προφανώς το σφυροδρεπανικό μυαλό σου αδυνατή να σκεφτεί πως έστελνα βιογραφικά πριν τελειώσω το στρατιωτικό και τις τελευταίες μου άδειες τις έπαιρνα για να περνάω συνεντεύξεις……. Δυστυχώς δεν είχα λεφ΄τα από την οικογένειά μου για να μπορώ να διαδηλώνω και να πετάω μολότοφ ….. Αλλα είπαμε….. κατευθείαν το μυαλό σου στα ρουσφέτια, γενικά δεν παίζει κάποιος να δουλεύει και να εξελίσσεται….. λογικόΝα σε στείλω με τους Ρωσο-Κινέζους που εκεί θα σου βρω σίγουρα θέση για τον απώτερο σύμπαν, μιας και έχω βίσμα. Βίσμα σαν και σένα που έπιασες σε 2 μέρες δουλειά. Αλλά, μόνο στο Μητσοτακαίικο οι θέσεις είναι εκεί και τους περιμένουν με παχυλούς μισθούς (10.000 ευρώ ο πρώτος). Άντε ρε δεξιόμουτρα όλα στο σύμπαν το εξώτερο να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για ποιο?Με είχαν βρει κι εμενα αλλά εμβολιάστηκα και χάλασε η δουλειά
Για πες ομως και μια γνωμη και για το αλλο που εγραψα αν θες..
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
…. Σαν σοβαρός σφυροδρέπανος.. έκανες την προπαγάνδα σου και σου «διέφυγαν» κάποιες λέξεις του ίδιου ποστ:Για τις εκατό ψυχές του Ματιού κλαίτε με μαύρο δάκρυ "ανθρωπιστές"!
Για τις εκατό εκατονπενηντα καθημερινές, διακρίνω μια χαρά στα δάχτυλα σου καθώς γράφεις "πέφτουν σαν τα κοτόπουλα".
Σου εύχομαι, πάντα χαρούμενος...και να δώσεις και συ τέτοια χαρά σε κάποιον άλλον...
«ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ….ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΤΖΑΜΠΑ»
Εσύ τι καταλαβαίνεις…… ναι λυπάμαι για τις ζωές που ΄χάνονται…. δεν σκάω και από τα κλάμματα όταν αρνούνται τη διασωλήνωση και απειλούν τους γιατρούς?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.169
- Πόντοι
- 6.256
Εχω γνωστο ,πληρως εμβολιασμενο με τρεις δόσεις, που εξακολουθεί να ειναι μαλακας και καραγκιόζης,Ετσι ακριβως...τοσο του κοβει αυτα λεει.Αυτος νομιζει οτι αμα εμβολιαστει θα γινει πιονι του Μητσοτακη,του Γκειτς και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Πανηγυριζει οποτε πετυχαινει στο ιντερνετ καμμια ειδηση με ανθρωπο που ηταν εμβολιασμενος και πεθανε....οτι να ναι.
Τι συμβαίνει, τι μας κρύβουν, κατι περίεργο συμβαίνει.
Τελευταία τροποποίηση:
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ναι ναι, ενώ οι «ανθρωπιστές» με το «ηθικό (my ass) πλεονέκτημα» έστηναν κάμερες για εκπομπή…Για τις εκατό ψυχές του Ματιού κλαίτε με μαύρο δάκρυ "ανθρωπιστές"!
Ως αριστερός που εισαι, δεν δικαιούσαι να μιλάς για ανθρωπιστικά θέματα. Μην κοιτάς που τόσο χρονια ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ότι το δικαιούσαι και το είχες σημαία και το έλεγες. Τωρα πλέον οι μάσκες έπεσαν. Κοιμήσου.Για τις εκατό εκατονπενηντα καθημερινές, διακρίνω μια χαρά στα δάχτυλα σου καθώς γράφεις "πέφτουν σαν τα κοτόπουλα".
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Εχω γνωστο ,πληρρως εμβολιασμενο με τρεις δόσεις, που εξακολουθεί να ειναι μαλακας και καραγκιόζης,
Τι συμβαίνει, τι μας κρύβουν, κατι περίεργο συμβαίνει.
Απο που με ξερεις ρε τυπε ?
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
ουτε που καταλαβαινεις τι γραφεις ,σε ποιον ,οτιναι κυριολεκτικα ,λες και βαζεις κασετα στο πλεη.....γραψε μου ρε ηλιθιε οτι εισαι διαννοητικα καθυστερημενος να μην χαλαω το χρονο μου μαζι σου.....Αχαχαχα εγώ θέση δημοσίου…αχαχαχα. Μάστορα, 11 Νοεμβρίου πήρα απολυτήριο στρατού και 13 δούλευα σε ιδιωτική εταιρία. Τα τελευταία 22 χρόνια δουλεύω σε ιδιωτικές εταιρίες και κρίνομαι κάθε χρόνο! κάθε χρόνο όμως… έχω βαρέσει και βαράω τρελά ωράρια με αποτέλεσμα να μην εχω ανάγκη καμία κυβέρνηση να με ταίσει..
Εξαιτίας του ότι είμαι υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας επίσης… πληρώνω φόρους μέχρι τελευταίο ευρώ… ανήκω στους «αιμοδότες» δλδ…
Βρές άλλον λοιπόν να βρίσεις…. για πες μας εσύ με τι ασχολείσαι? γιατί μάλλον εσυ κωλοβαράς φαίνεται….
Το αν έφαγε λεφτά δεν το ξέρεις ούτε εσυ ούτε εγώ….
επίσης δεν έχω τερματίσει τπτ, απο την στιγμή που βρίζεις, απαντώ. Μάλλον εσυ το έχει κάψει.
υγ...οταν με το καλο και μετα απο σκληρη δουλεια βλακα γινεις αφεντικο σε καποια δουλεια,ελα να μου ξαναγραψεις ποσα λεφτα με εβαλε μεσα ο μαλακας σου με τις παλινωδιες του και τα τερτιπια του για να μην πικρανει την εκλογικη του πελατεια!
αιντα παραπερα λοιπον βλαμενο που νομιζεις οτι μιλας στον βιταμ.....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ οποιος ζησει απο τους ανεμβολιαστους..
εδω μιλαμε μας πινει το αιμα ο λογαριασμος του ρευματος και ο μαλακας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ολο επιδοτει και αρχιδια επιδοτησεις κανεις δεν τις ειδε
εδω μιλαμε μας πινει το αιμα ο λογαριασμος του ρευματος και ο μαλακας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ολο επιδοτει και αρχιδια επιδοτησεις κανεις δεν τις ειδε
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
τυπε σου καιει πολυ ρευμα η μεθ που εβαλες στον ημιωροφο για παν ενδεχομενο?ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ οποιος ζησει απο τους ανεμβολιαστους..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
που να εβαζα και μεθ ρε θα πουλαγα τα νεφρα μου....αλλα δεν κινδυνευω εχω κανει 3 δοσεις,ειμαι ταυρι και ΖΟΧΑΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣτυπε σου καιει πολυ ρευμα η μεθ που εβαλες στον ημιωροφο για παν ενδεχομενο?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
ασχετο....πως μπορω να βαλω υπογραφη στο κειμενο απο κατω?
σε μπερδεψα με τον νιπλη τυπε,γραψε κολιας!που να εβαζα και μεθ ρε θα πουλαγα τα νεφρα μου....αλλα δεν κινδυνευω εχω κανει 3 δοσεις,ειμαι ταυρι και ΖΟΧΑΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Θα εκαψες παραπανω ρευμα και δεν το καταλαβεςΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ οποιος ζησει απο τους ανεμβολιαστους..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
ΟΧΙ...ΕΚΑΨΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και οι επιδοτησεις που ελεγε απο Οκτωβριο ΑΡΧΙΔΙΑ κανεις δεν τις ειδε...μην μου λες μαλακιες πληρωσα 45% παραπανω για τις ιδιες κιλοβατωρες και με ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ που μας επρηξε τα αρχιδια οτι επιδοτει απο Οκτωβριο και κανεις δεν ειδε τιποτα...Θα εκαψες παραπανω ρευμα και δεν το καταλαβες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Επιδοτηθηκες. Αλλιως θα πληρωνες 70% παραπανωΟΧΙ...ΕΚΑΨΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και οι επιδοτησεις που ελεγε απο Οκτωβριο ΑΡΧΙΔΙΑ κανεις δεν τις ειδε...μην μου λες μαλακιες πληρωσα 45% παραπανω για τις ιδιες κιλοβατωρες και με ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ που μας επρηξε τα αρχιδια οτι επιδοτει απο Οκτωβριο και κανεις δεν ειδε τιποτα...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.205
- Πόντοι
- 6.056
Πατα στο προφιλ σου,εχει την επιλογη υπογραφηασχετο....πως μπορω να βαλω υπογραφη στο κειμενο απο κατω?
σε μπερδεψα με τον νιπλη τυπε,γραψε κολιας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις