Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
269846628_438779501066175_1517619307963755047_n.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.872
Πόντοι
12.756
ο Μητσοτακουλας που μας επρηζε τις μπαλες απο τον Οκτωβριο οτι επιδοτει το ρευμα και πληρωνω λες και εχω υδροπονονικες καλλιεργειες για φουντες γιατι ΔΕΝ εχει περασει ουτε μια επιδοτηση;ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙ;ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΝΤΑΜΑ;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ζεις κι εσυ ενα δραμα, να μην ειναι γεματος μονο με αριστερους ο πλανητης
Αυτος ειναι τόσο αναρχιδο σκουληκάκι που ενώ υμνεί την αριστεριλα, δεν εχει τα κακαλα να παει να ζήσει σε ανάλογη χώρα :)

Η :jerking: στο ζενίθ, κλασσικο χαρακτηριστικό των αριστερών :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τι έγινε ρε παίδες με το 50-50% στους θανάτους εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων? κάποιοι εδώ μέσα προέβλεπαν τέλη Δεκεμβρίου?
Εγώ βλέπω 90% ανεμβολίαστοι και 10% εμβολιασμένοι….

(Που και πάλι το 50-50 είναι υπέρ των εμβολιασμένων γιατί είναι περισσότεροι, βγάζεις και τα μικρά παιδιά κάτω των 5 ετών κτλ. κτλ… αλλά αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά…. μη κάψουν κανένα εγκέφαλο οι αρνητές…αχαχα)

Α ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: Όσοι νομίζατε πως η 2η ΥΠΕ «κατέβασε» τις ημερήσιες αναφορές γιατί και καλά, αυξάνονταν οι θάνατοι εμβολιασμένων… για βαρέστε το κεφάλι σας με κανένα σφυρί… ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕ, προσβάσιμα από όλους (σ.σ. η 2η ΥΠΕ είναι και από τις μικρότερες…) αλλά βέβαια τα γατόνια εδω μέσα θα το ξέρουν ήδη φαντάζομαι…. ας αναρτήσουν λίγο τις τελευταίες μέρες….
HINT: Γαμιώντας τους πάει του αρνητές…. «φεύγουν» σαν τα κοτόπουλα.. ζωή σε λόγου μας και κρίμα βέβαια….. πολύ κρίμα να χάνονται ζωές τζάμπα…
Για τις εκατό ψυχές του Ματιού κλαίτε με μαύρο δάκρυ "ανθρωπιστές"!

Για τις εκατό εκατονπενηντα καθημερινές, διακρίνω μια χαρά στα δάχτυλα σου καθώς γράφεις "πέφτουν σαν τα κοτόπουλα".

Σου εύχομαι, πάντα χαρούμενος...και να δώσεις και συ τέτοια χαρά σε κάποιον άλλον...

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Να σε στείλω με τους Ρωσο-Κινέζους που εκεί θα σου βρω σίγουρα θέση για τον απώτερο σύμπαν, μιας και έχω βίσμα. Βίσμα σαν και σένα που έπιασες σε 2 μέρες δουλειά. Αλλά, μόνο στο Μητσοτακαίικο οι θέσεις είναι εκεί και τους περιμένουν με παχυλούς μισθούς (10.000 ευρώ ο πρώτος). Άντε ρε δεξιόμουτρα όλα στο σύμπαν το εξώτερο να ξεβρωμίσει ο τόπος.
οτι πεις…. προφανώς το σφυροδρεπανικό μυαλό σου αδυνατή να σκεφτεί πως έστελνα βιογραφικά πριν τελειώσω το στρατιωτικό και τις τελευταίες μου άδειες τις έπαιρνα για να περνάω συνεντεύξεις……. Δυστυχώς δεν είχα λεφ΄τα από την οικογένειά μου για να μπορώ να διαδηλώνω και να πετάω μολότοφ ….. Αλλα είπαμε….. κατευθείαν το μυαλό σου στα ρουσφέτια, γενικά δεν παίζει κάποιος να δουλεύει και να εξελίσσεται….. λογικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με είχαν βρει κι εμενα αλλά εμβολιάστηκα και χάλασε η δουλειά :glasses:

Για πες ομως και μια γνωμη και για το αλλο που εγραψα αν θες..
για ποιο?

• Like
Αντιδράσεις: kinks

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

Για τις εκατό εκατονπενηντα καθημερινές, διακρίνω μια χαρά στα δάχτυλα σου καθώς γράφεις "πέφτουν σαν τα κοτόπουλα".

Σου εύχομαι, πάντα χαρούμενος...και να δώσεις και συ τέτοια χαρά σε κάποιον άλλον...
…. Σαν σοβαρός σφυροδρέπανος.. έκανες την προπαγάνδα σου και σου «διέφυγαν» κάποιες λέξεις του ίδιου ποστ:

«ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ….ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΤΖΑΜΠΑ»

Εσύ τι καταλαβαίνεις…… ναι λυπάμαι για τις ζωές που ΄χάνονται…. δεν σκάω και από τα κλάμματα όταν αρνούνται τη διασωλήνωση και απειλούν τους γιατρούς?

• Like
Αντιδράσεις: kinks

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.169
Πόντοι
6.256
Ετσι ακριβως...τοσο του κοβει αυτα λεει.Αυτος νομιζει οτι αμα εμβολιαστει θα γινει πιονι του Μητσοτακη,του Γκειτς και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Πανηγυριζει οποτε πετυχαινει στο ιντερνετ καμμια ειδηση με ανθρωπο που ηταν εμβολιασμενος και πεθανε....οτι να ναι.
Εχω γνωστο ,πληρως εμβολιασμενο με τρεις δόσεις, που εξακολουθεί να ειναι μαλακας και καραγκιόζης,
Τι συμβαίνει, τι μας κρύβουν, κατι περίεργο συμβαίνει.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι ναι, ενώ οι «ανθρωπιστές» με το «ηθικό (my ass) πλεονέκτημα» έστηναν κάμερες για εκπομπή… :vomit:

Ως αριστερός που εισαι, δεν δικαιούσαι να μιλάς για ανθρωπιστικά θέματα. Μην κοιτάς που τόσο χρονια ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ότι το δικαιούσαι και το είχες σημαία και το έλεγες. Τωρα πλέον οι μάσκες έπεσαν. Κοιμήσου.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εχω γνωστο ,πληρρως εμβολιασμενο με τρεις δόσεις, που εξακολουθεί να ειναι μαλακας και καραγκιόζης,
Τι συμβαίνει, τι μας κρύβουν, κατι περίεργο συμβαίνει.

Απο που με ξερεις ρε τυπε ?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Αχαχαχα εγώ θέση δημοσίου…αχαχαχα. Μάστορα, 11 Νοεμβρίου πήρα απολυτήριο στρατού και 13 δούλευα σε ιδιωτική εταιρία. Τα τελευταία 22 χρόνια δουλεύω σε ιδιωτικές εταιρίες και κρίνομαι κάθε χρόνο! κάθε χρόνο όμως… έχω βαρέσει και βαράω τρελά ωράρια με αποτέλεσμα να μην εχω ανάγκη καμία κυβέρνηση να με ταίσει..
Εξαιτίας του ότι είμαι υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας επίσης… πληρώνω φόρους μέχρι τελευταίο ευρώ… ανήκω στους «αιμοδότες» δλδ…
Βρές άλλον λοιπόν να βρίσεις…. για πες μας εσύ με τι ασχολείσαι? γιατί μάλλον εσυ κωλοβαράς φαίνεται….
Το αν έφαγε λεφτά δεν το ξέρεις ούτε εσυ ούτε εγώ….
επίσης δεν έχω τερματίσει τπτ, απο την στιγμή που βρίζεις, απαντώ. Μάλλον εσυ το έχει κάψει.
ουτε που καταλαβαινεις τι γραφεις ,σε ποιον ,οτιναι κυριολεκτικα ,λες και βαζεις κασετα στο πλεη.....γραψε μου ρε ηλιθιε οτι εισαι διαννοητικα καθυστερημενος να μην χαλαω το χρονο μου μαζι σου.....
υγ...οταν με το καλο και μετα απο σκληρη δουλεια βλακα γινεις αφεντικο σε καποια δουλεια,ελα να μου ξαναγραψεις ποσα λεφτα με εβαλε μεσα ο μαλακας σου με τις παλινωδιες του και τα τερτιπια του για να μην πικρανει την εκλογικη του πελατεια!
αιντα παραπερα λοιπον βλαμενο που νομιζεις οτι μιλας στον βιταμ.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.872
Πόντοι
12.756
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ οποιος ζησει απο τους ανεμβολιαστους.. :sad2:
εδω μιλαμε μας πινει το αιμα ο λογαριασμος του ρευματος και ο μαλακας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ολο επιδοτει και αρχιδια επιδοτησεις κανεις δεν τις ειδε

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
εδω μιλαμε μας πινει το αιμα ο λογαριασμος του ρευματος και ο μαλακας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ολο επιδοτει και αρχιδια επιδοτησεις κανεις δεν τις ειδε
τυπε σου καιει πολυ ρευμα η μεθ που εβαλες στον ημιωροφο για παν ενδεχομενο?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.872
Πόντοι
12.756
τυπε σου καιει πολυ ρευμα η μεθ που εβαλες στον ημιωροφο για παν ενδεχομενο?
που να εβαζα και μεθ ρε θα πουλαγα τα νεφρα μου....αλλα δεν κινδυνευω εχω κανει 3 δοσεις,ειμαι ταυρι και ΖΟΧΑΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
ασχετο....πως μπορω να βαλω υπογραφη στο κειμενο απο κατω?

που να εβαζα και μεθ ρε θα πουλαγα τα νεφρα μου....αλλα δεν κινδυνευω εχω κανει 3 δοσεις,ειμαι ταυρι και ΖΟΧΑΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
σε μπερδεψα με τον νιπλη τυπε,γραψε κολιας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα εκαψες παραπανω ρευμα και δεν το καταλαβες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.872
Πόντοι
12.756
Θα εκαψες παραπανω ρευμα και δεν το καταλαβες
ΟΧΙ...ΕΚΑΨΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και οι επιδοτησεις που ελεγε απο Οκτωβριο ΑΡΧΙΔΙΑ κανεις δεν τις ειδε...μην μου λες μαλακιες πληρωσα 45% παραπανω για τις ιδιες κιλοβατωρες και με ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ που μας επρηξε τα αρχιδια οτι επιδοτει απο Οκτωβριο και κανεις δεν ειδε τιποτα...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΟΧΙ...ΕΚΑΨΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και οι επιδοτησεις που ελεγε απο Οκτωβριο ΑΡΧΙΔΙΑ κανεις δεν τις ειδε...μην μου λες μαλακιες πληρωσα 45% παραπανω για τις ιδιες κιλοβατωρες και με ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ που μας επρηξε τα αρχιδια οτι επιδοτει απο Οκτωβριο και κανεις δεν ειδε τιποτα...
Επιδοτηθηκες. Αλλιως θα πληρωνες 70% παραπανω

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.205
Πόντοι
6.056
ασχετο....πως μπορω να βαλω υπογραφη στο κειμενο απο κατω?

σε μπερδεψα με τον νιπλη τυπε,γραψε κολιας!
Πατα στο προφιλ σου,εχει την επιλογη υπογραφη :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom