Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Άνοιξα σήμερα τα Εβραϊκά νέα και βρήκα αυτή την ωραία εικόνα:
Screen-Shot-2021-12-20-at-11.jpg

Δεν έχουμε τι να κάνουμε και ασχολούμαστε με τις μπίζνες των Εβραίων. Εεε απλά τυγχάνει στη pfizer να είναι όλοι Εβραίοι και εμείς οι αντισημίτες τους κατηγορούμε και δεν τους αφήνουμε να κάνουν αυτό που ξέρουν, να εξαπατούν τους ανυποψίαστους προκυμμένου να θησαυρίσουν.

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Άλλο ένα χυμένο σουργελο που έφαγε καραμουζα και τωρα μπαίνει με αλλο λογαριασμό, 1 μήνα πριν. Χυμένα σούργελα σαν εσενα υπαρχουν πολλά, και αυτο που κανω ειναι να τα γράφω στα παπάρια μου και να τραβάω ignore.

Ρουφα το χυσαμολι σου, χυμένο σουργελο :)

Α, και by the way…. Οι γονείς μου μπόρεσαν και με έστειλαν. Τα παράπονά σου λοιπόν στους φτωχομπινεδες τους δικούς σου που δεν μπόρεσαν κι έμεινες ενα χυμένο σουργελο! :tooth:

ΤΣΣΣΣΣΣΟΥΖΖΖΖΖΖΕΙ!!!!! :tooth:
μην ψαχνεις για κλωνους αγαπητη μου δεν ειμαι ενας απλας ενα παρατηρητης που δεν εγραφε ποτε απλα οταν βλεπω ατομακια σαν εσενα που το παιζουν δηθεν και ιστορια μαρεσει να τα γλενταω. και επειδη το παιζεις και φραγκατος ταχα μου αν και εγω πιστευω απλα οτι δουλευεις σεκιουριτι σε καποιο σπιτι με πισινα και τραβας τις φωτο και το παιζεις δηθεν μου δινεις ενα κινητρο να ασχοληθω με την παρτη σου... οι γονεις σου αναγκαστηκαν και σε εστειλαν θα τα λες σωστα τα πραματα γτ καταλαβαν τι αχρηστος θα εισαι που δεν καταφερες να περασεις καπου και τωρα ερχεσαι με ενα δηθεν πτυχιο να το παιξεις ιστορια μου αμαρτια μου... κατεβασε λιγο τα αυτακια σου γτ σε γλεντανε ολοι εδω μεσα και το μονο που εχεις να κανεις ειναι ignore γτ ετσι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις.... οσο για μενα μην ανησυχεις δεν χρειαστηκα να μου πληρωσουν τις σπουδες μου μια χαρα τα καταφερα μονος μου και να κανω οτι κανω μεχρι τωρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλημέρα σε όλους τους ψεκασμενους μπολιασμενους που έχουν αρχίσει να σκουζουν με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τσιράκι του Κουλι,πως θα πληρώνουν το Ράπιντ τέστ απ'την τσέπη τους για να το κάνουν.

Η αλήθεια είναι πως τους συμπονω, έχοντας κάνει μέσα στο 2021 τόσα μπολιασματα που ούτε ένα αμπέλι δεν χρειάζεται,με μπόνους Ράπιντ όπως και ανεμβολιαστοι,ε είναι κάπως..
Kριμα, με την ορεξη έμεινες. Δεν ισχυει τελικα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Άνοιξα σήμερα τα Εβραϊκά νέα και βρήκα αυτή την ωραία εικόνα:
Screen-Shot-2021-12-20-at-11.jpg

Δεν έχουμε τι να κάνουμε και ασχολούμαστε με τις μπίζνες των Εβραίων. Εεε απλά τυγχάνει στη pfizer να είναι όλοι Εβραίοι και εμείς οι αντισημίτες τους κατηγορούμε και δεν τους αφήνουμε να κάνουν αυτό που ξέρουν, να εξαπατούν τους ανυποψίαστους προκυμμένου να θησαυρίσουν.
Αντε καλά τους «ξεσκέπασες» εσυ, να προλάβουμε να το δούμε πριν το κατεβάσουν. Οι BLACKROCK, VANGUARD, ARK και άλλες, είναι μεγάλοι επενδυτική οργανισμοί. Πολλές εταιρίες, πολυεθνικές και μη, οχι μόνο φαρμακευτικές, ιδιώτες, επενδύουν κεφάλαια μέσω αυτών των εταιρίων. Το να είναι οι BLACKROCK και Vanguard οι μεγαλύτεροι μέτοχοι της PFIZER, είναι τουλάχιστον αστείο. Αυτές οι εταιρίες, επενδύουν σε διάφορες μετοχές με σκοπό τη μείωση ρίσκου… Αλλά βρήκες μια μ@λ@κί@ στο διαδύκτιο και την ανέβασες.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
Που μας εχετε μπλεξει ρε παρταλια!
Και ακόμη δεν έχεις δει τπτ. Κούλη θα έχεις μέχρι να πεθάνεις….. Παρ’το απόφαση. Θα πρέπει να δουλέψεις, θα υπάρχουν άνθρωποι πιο πλούσιοι από εσένα, κάνεις δεν πρόκειται να τα πάρει από άλλους για να τα δώσει σε εσένα, αν δεν έχεις σπουδάσει κάτι ή δεν γνωρίζεις κάποια τέχνη…. δεν σε βλέπω καλά ….αχαχαχ
Παλια ψήφιζα ΝΔ γιατί δεν είχα ενναλακτική (όταν πήγαινα…) τώρα με καρότσι θα σέρνω όλο το σόι μου να ψηφίζει Κούλη….
Στο μεταξύ μέχρι τις εκλογές ο σφυροδρεπανόπουλος Αλέκσης θα είναι 3ο κόμμα….
Λογικό… η μόνη αντιπολίτευση που έχει είναι «ΜΕΘ, κάντε ΜΕΘ….. ΜΕΘ» αχαχαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: kinks

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Τι έγινε ρε παίδες με το 50-50% στους θανάτους εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων? κάποιοι εδώ μέσα προέβλεπαν τέλη Δεκεμβρίου?
Εγώ βλέπω 90% ανεμβολίαστοι και 10% εμβολιασμένοι….

(Που και πάλι το 50-50 είναι υπέρ των εμβολιασμένων γιατί είναι περισσότεροι, βγάζεις και τα μικρά παιδιά κάτω των 5 ετών κτλ. κτλ… αλλά αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά…. μη κάψουν κανένα εγκέφαλο οι αρνητές…αχαχα)

Α ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: Όσοι νομίζατε πως η 2η ΥΠΕ «κατέβασε» τις ημερήσιες αναφορές γιατί και καλά, αυξάνονταν οι θάνατοι εμβολιασμένων… για βαρέστε το κεφάλι σας με κανένα σφυρί… ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕ, προσβάσιμα από όλους (σ.σ. η 2η ΥΠΕ είναι και από τις μικρότερες…) αλλά βέβαια τα γατόνια εδω μέσα θα το ξέρουν ήδη φαντάζομαι…. ας αναρτήσουν λίγο τις τελευταίες μέρες….
HINT: Γαμιώντας τους πάει του αρνητές…. «φεύγουν» σαν τα κοτόπουλα.. ζωή σε λόγου μας και κρίμα βέβαια….. πολύ κρίμα να χάνονται ζωές τζάμπα…

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Και ακόμη δεν έχεις δει τπτ. Κούλη θα έχεις μέχρι να πεθάνεις….. Παρ’το απόφαση. Θα πρέπει να δουλέψεις, θα υπάρχουν άνθρωποι πιο πλούσιοι από εσένα, κάνεις δεν πρόκειται να τα πάρει από άλλους για να τα δώσει σε εσένα, αν δεν έχεις σπουδάσει κάτι ή δεν γνωρίζεις κάποια τέχνη…. δεν σε βλέπω καλά ….αχαχαχ
Παλια ψήφιζα ΝΔ γιατί δεν είχα ενναλακτική (όταν πήγαινα…) τώρα με καρότσι θα σέρνω όλο το σόι μου να ψηφίζει Κούλη….
Στο μεταξύ μέχρι τις εκλογές ο σφυροδρεπανόπουλος Αλέκσης θα είναι 3ο κόμμα….
Λογικό… η μόνη αντιπολίτευση που έχει είναι «ΜΕΘ, κάντε ΜΕΘ….. ΜΕΘ» αχαχαχαχα
...τυπε λογικα οτι μαλακομετρο υπαρχει το χεις τερματισει....τι γραφεις?χαπακωμενος εισαι?
στα παπαρια μου ρε μαλακα αν εχεις σπουδασει και τι ψηφιζεις εσυ και το μαλακοσογο σου ρε βλημα.....ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΜΑΛΑΚΑ ΚΗΦΗΝΑ ΤΕΜΠΕΛΗ.....προφανως ηλιθιε παλιομαλακα καπου σε καποια θεση του δημοσιου ψωλαρμενιζεις και δεν εχεις παρει χαμπαρι ποσα λεφτα μας εβαλε ο μαλακας σου μεσα.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ !

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Τι έγινε ρε παίδες με το 50-50% στους θανάτους εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων? κάποιοι εδώ μέσα προέβλεπαν τέλη Δεκεμβρίου?
Εγώ βλέπω 90% ανεμβολίαστοι και 10% εμβολιασμένοι….

(Που και πάλι το 50-50 είναι υπέρ των εμβολιασμένων γιατί είναι περισσότεροι, βγάζεις και τα μικρά παιδιά κάτω των 5 ετών κτλ. κτλ… αλλά αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά…. μη κάψουν κανένα εγκέφαλο οι αρνητές…αχαχα)

Α ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: Όσοι νομίζατε πως η 2η ΥΠΕ «κατέβασε» τις ημερήσιες αναφορές γιατί και καλά, αυξάνονταν οι θάνατοι εμβολιασμένων… για βαρέστε το κεφάλι σας με κανένα σφυρί… ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕ, προσβάσιμα από όλους (σ.σ. η 2η ΥΠΕ είναι και από τις μικρότερες…) αλλά βέβαια τα γατόνια εδω μέσα θα το ξέρουν ήδη φαντάζομαι…. ας αναρτήσουν λίγο τις τελευταίες μέρες….
HINT: Γαμιώντας τους πάει του αρνητές…. «φεύγουν» σαν τα κοτόπουλα.. ζωή σε λόγου μας και κρίμα βέβαια….. πολύ κρίμα να χάνονται ζωές τζάμπα…
Όταν λέω εγώ είσαι για ΝΑΣΑ σου κακο-φαινόταν

Να τες οι δεσμευμενες πιθανότητες και η στατιστική :smitten:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Πάντως είναι καλό κόλπο αυτό να βάζεις τα κανάλια να λένε παιδιά υποχρεωτικό ραπιντ και μαλιστα επί πληρωμή για εμας τους εμβολιασμένους και να βγαίνει σαν σωτήρας ο αλλός και να λέει αράξτε μάγκες το παίρνω πάνω μου παρόλες τις εισηγήσεις και επειδή είναι αδικο για τους εμβολιασμενους δεν θα σας το βάλω να το κάνετε... Δοξάστε με....εχει πολυ πλάκα η ελληνική κατάντια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
να ασχοληθουμε με το ρευμα λεω εγω και που δεν εχει περασει τις επιδοτησεις που ειπε ο Κυριακος..γαμω το σπιτακι του

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
...τυπε λογικα οτι μαλακομετρο υπαρχει το χεις τερματισει....τι γραφεις?χαπακωμενος εισαι?
στα παπαρια μου ρε μαλακα αν εχεις σπουδασει και τι ψηφιζεις εσυ και το μαλακοσογο σου ρε βλημα.....ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΜΑΛΑΚΑ ΚΗΦΗΝΑ ΤΕΜΠΕΛΗ.....προφανως ηλιθιε παλιομαλακα καπου σε καποια θεση του δημοσιου ψωλαρμενιζεις και δεν εχεις παρει χαμπαρι ποσα λεφτα μας εβαλε ο μαλακας σου μεσα.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ !
Αχαχαχα εγώ θέση δημοσίου…αχαχαχα. Μάστορα, 11 Νοεμβρίου πήρα απολυτήριο στρατού και 13 δούλευα σε ιδιωτική εταιρία. Τα τελευταία 22 χρόνια δουλεύω σε ιδιωτικές εταιρίες και κρίνομαι κάθε χρόνο! κάθε χρόνο όμως… έχω βαρέσει και βαράω τρελά ωράρια με αποτέλεσμα να μην εχω ανάγκη καμία κυβέρνηση να με ταίσει..
Εξαιτίας του ότι είμαι υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας επίσης… πληρώνω φόρους μέχρι τελευταίο ευρώ… ανήκω στους «αιμοδότες» δλδ…
Βρές άλλον λοιπόν να βρίσεις…. για πες μας εσύ με τι ασχολείσαι? γιατί μάλλον εσυ κωλοβαράς φαίνεται….
Το αν έφαγε λεφτά δεν το ξέρεις ούτε εσυ ούτε εγώ….
επίσης δεν έχω τερματίσει τπτ, απο την στιγμή που βρίζεις, απαντώ. Μάλλον εσυ το έχει κάψει.

Τελευταία τροποποίηση:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Όταν λέω εγώ είσαι για ΝΑΣΑ σου κακο-φαινόταν

Να τες οι δεσμευμενες πιθανότητες και η στατιστική :smitten:
Τους είπες τπτ? με κάλεσαν και φεύγω τον άλλον μήνα. Χάλασε ο διαστημικός σταθμός

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τους είπες τπτ? με κάλεσαν και φεύγω τον άλλον μήνα. Χάλασε ο διαστημικός σταθμός
Να σε στείλω με τους Ρωσο-Κινέζους που εκεί θα σου βρω σίγουρα θέση για τον απώτερο σύμπαν, μιας και έχω βίσμα. Βίσμα σαν και σένα που έπιασες σε 2 μέρες δουλειά. Αλλά, μόνο στο Μητσοτακαίικο οι θέσεις είναι εκεί και τους περιμένουν με παχυλούς μισθούς (10.000 ευρώ ο πρώτος). Άντε ρε δεξιόμουτρα όλα στο σύμπαν το εξώτερο να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Με είχαν βρει κι εμενα αλλά εμβολιάστηκα και χάλασε η δουλειά :glasses:

Για πες ομως και μια γνωμη και για το αλλο που εγραψα αν θες..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να σε στείλω με τους Ρωσο-Κινέζους που εκεί θα σου βρω σίγουρα θέση για τον απώτερο σύμπαν, μιας και έχω βίσμα. Βίσμα σαν και σένα που έπιασες σε 2 μέρες δουλειά. Αλλά, μόνο στο Μητσοτακαίικο οι θέσεις είναι εκεί και τους περιμένουν με παχυλούς μισθούς (10.000 ευρώ ο πρώτος). Άντε ρε δεξιόμουτρα όλα στο σύμπαν το εξώτερο να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Ζεις κι εσυ ενα δραμα, να μην ειναι γεματος μονο με αριστερους ο πλανητης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom