Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η Ριζιτα Σωκου,νικημενη απο τον κορονοιο,εγκατελειψε στα 98 της μολις χρονια!

Ειχε πολλα ακομη να προσφερει...Δεν ξερουμε εαν ηταν βατσινωμενη ή μη

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Ετσι ειναι...ειδικα οι στρατιωτικοι ιατροι πανε οι πονηροι στρατιωτικη σχολη για να εχουν σιγουρο διορισμο και μισθο και ταυτογχρονα το δικαιωμα να εχουν δικο τους ιατρειο.Και μολις βολευτουν και αποκτησουν πελατεια για να γλυτωσουν τις μεταθεσεις θελουν να τη κανουν χωρις εμποδια.
εσενα αννουλα μου σε πειραξαν οι στρατιωτικοι γιατροι αλλα δεν σε πειραζουν αυτοι που πανε βουλγαριες και ρουμανιες για να παρουν ενα χαρτακι ε;;;

Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;​

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Ολες οι θεραπείες που λαμβανεις εσυ και το 99% των ανθρώπων απο γιατρους και φαρμακευτικές δεν προέρχονται?
:2funny:
Εντάξει δεν μπορείς να κατανοησεις προφανώς πως ενα τοσο πολύπλοκο πρόβλημα οπως η πανδημία covid19 ,δε λύνεται με μια μαγική κίνηση ουτε με το να το αγνοησεις!
Η κατάσταση είναι lose-lose.
Το θεμα είναι αν μπορεί μια (οποιαδήποτε) κυβέρνηση να ακροβατησει προσπαθώντας να χάσουμε οσο το δυνατόν λιγότερο.
Και αυτό είναι κατι τρομερα δύσκολο.
Οτι θα χάσουμε είναι βέβαιο,οποιο δρόμο και να ακολουθήσουμε.
Αν θες να πιστεύεις σε θεωρίες συνωμοσίας,οκ.
συμφωνουμε οτι διαφωνουμε την κανω τωρα μην ερθει ο hellraιser και με μαλωσει παιζει και εντος εδρας αυτος

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
εσενα αννουλα μου σε πειραξαν οι στρατιωτικοι γιατροι αλλα δεν σε πειραζουν αυτοι που πανε βουλγαριες και ρουμανιες για να παρουν ενα χαρτακι ε;;;

Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;​

Ουτε αυτοι που πανε Βουλγαρια με πειραζουν ουτε αυτοι που πανε Στρατιωτικες σχολες πισωγλεντη μου....αυτοι που οπου στο διαολο και να πανε θελουν να εχουν μονο τα προνομια και οχι τις υποχρεωσεις αυτοι με πειραζουν.Καταλαβες πουτανιτσα μου; :tooth:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Το κράτος επιτέλους κατάλαβε οτι δεν χρειάζεται να κυνηγάς τους διάφορους άγνωστους μουρλοκακομοίρηδες που παρασύρονται.
Εισαγγελέας σε κανα-δυο ξυπνιτζήδες που έκτισαν καριέρα με αντιεμβολιαστικές παρόλες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.934
Πόντοι
12.756

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Ουτε αυτοι που πανε Βουλγαρια με πειραζουν ουτε αυτοι που πανε Στρατιωτικες σχολες πισωγλεντη μου....αυτοι που οπου στο διαολο και να πανε θελουν να εχουν μονο τα προνομια και οχι τις υποχρεωσεις αυτοι με πειραζουν.Καταλαβες πουτανιτσα μου; :tooth:
αχ υποτακτικη μου πουστρα σε λυπαμαι με τις τοσες πολλες υποχρεωσεις που εχεις... πρεπει να εχεις παρα πολλες για να μην μπορεις να λογκαρεις 24/7 στο μπου ε;;; αχ αγγελικουλα μου τι κριμα που εισαι σε λυπαμαι... αν θες το επομενο μηνυματακι σου γραψτο στα βουλγαρικα θα το κανω translate για να μην ξεχασεις τη γλωσσα που σπουδασες...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
αχ υποτακτικη μου πουστρα σε λυπαμαι με τις τοσες πολλες υποχρεωσεις που εχεις... πρεπει να εχεις παρα πολλες για να μην μπορεις να λογκαρεις 24/7 στο μπου ε;;; αχ αγγελικουλα μου τι κριμα που εισαι σε λυπαμαι... αν θες το επομενο μηνυματακι σου γραψτο στα βουλγαρικα θα το κανω translate για να μην ξεχασεις τη γλωσσα που σπουδασες...
Αχ αχ πουστριτσα μου αντε τωρα πηγαινε να γαμηθεις και αδειαζε μας τη γωνια..... :tooth:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Οχι αδερφέ σε παρακαλώ!
Πες μας και εμας να μάθουμε για τα σκοτεινά παιχνίδια των Ρεπτιλιανων!
Τι κρύβεται απο πισω?
Μην την κανεις τωρα που πηγες να μας ανοιξεις τα μάτια για το χοντρό παιχνίδι που παίζεται!
Πέθανε και ο Τραγκας και έχουμε μια πεφωτισμένη φωνη λιγότερη σε αυτή τη δυσμοιρη χωρα!
Ειναι υποχρέωση σου να μας διαφωτισεις!
το μυαλο σου ειναι γεματο επιστημη που χωρος για συνομωσιες - αστο καλυτερα γιατι να ζοριζεσαι

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Αχ αχ πουστριτσα μου αντε τωρα πηγαινε να γαμηθεις και αδειαζε μας τη γωνια..... :tooth:
μμμμ δεν ειναι κακή η ιδέα σου γιατρουδακο μπορεις να μου πεις που το εχεις το μπουρδελακι σου να στειλω να σε στραποναρουν;;; γιατι εγω δεν ασχολουμαι με αντρικα κωλαρακια...και προς θεου ε δεν θελω ειδικες τιμες για να ξεκινησει η γνωριμια μας κανονικα οτι χρεωνεις σε ολους λεφτα υπαρχουν...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
μμμμ δεν ειναι κακή η ιδέα σου μπορεις να μου πεις που το εχεις το μπουρδελακι σου να στειλω να σε στραποναρουν;;; γιατι εγω δεν ασχολουμαι με αντρικα κωλαρακια...και προς θεου ε δεν θελω ειδικες τιμες για να ξεκινησει η γνωριμια μας κανονικα οτι χρεωνεις σε ολους λεφτα υπαρχουν...
Μμμμ αχ αχ αχα....πολυ βογγας Λουκρητια μου.Δεν ειμαι πρωκτολογος τυπε δεν σου κανω εγω.....εσυ θελεις επειγοντως κολονοσκοπηση για να ερθεις στα ισα σου τρελιαρα! :tooth:

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Μμμμ αχ αχ αχα....πολυ βογγας Λουκρητια μου.Δεν ειμαι πρωκτολογος τυπε δεν σου κανω εγω.....εσυ θελεις επειγοντως κολονοσκοπηση για να ερθεις στα ισα σου τρελιαρα! :tooth:
εχω φιλο πρωκτολογο αν θες στον στελνω και προς θεου ε δεν ειναι γιαλατζι γιατρος απο ρουμανιες και βουλγαριες σαν κατι φτερουδες εδω μεσα... εδω ελλαδιτσα σπουδασε ταπεινα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
εχω φιλο πρωκτολογο αν θες στον στελνω και προς θεου ε δεν ειναι γιαλατζι γιατρος απο ρουμανιες και βουλγαριες σαν κατι φτερουδες εδω μεσα... εδω ελλαδιτσα σπουδασε ταπεινα...
Στειλτον σε σενα τυπε να σου γαμησει το κωλο μπας και σταματησεις να μας ζαλιζεις τα αρχιδια.... :tooth:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Κοιτα πως βριζονται χυδαια εδω τυπε @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ . Ολοι τους , κανεναν μη αφησεις απ εξω .

Τα λεμε παιδια :tooth: :tooth: :tooth:

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Στειλτον σε σενα τυπε να σου γαμησει το κωλο μπας και σταματησεις να μας ζαλιζεις τα αρχιδια.... :tooth:
μπαααααα δεν τον εχω αναγκη...αλλα εγω ειμαι εδω για να βοηθαω τους συνανθρωπους μου και επειδη αρχιζω και ενδιαφερομαι για την ψυχικη σου υγεια μιας και κατεχεις μια παρα μα παρα πολυ σημαντικη θεση στην βαθμιδα του κρατους θελω να σε βοηθησω να γινεις καλα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Τελικά τι έγινε ρε παιδιά; Δε θα φτάσουν μέχρι τα Χριστούγεννα το 50% οι διασωληνωμένοι εμβολιασμένοι όπως μας έλεγε η Κασσιανή, ο γιδομπήχτης, τα χρυσαύγουλα, και το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό του μπου;
Δεν φτανουν γιατι οσοι πεθαινουν ειναι εμβολιασμενοι ρε και το κρυβουν.....ακομα δεν τα εχεις μαθει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom