Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Και εσυ εισαι κλασσικη αντιδραση ψεκα που οτι δει στο ιντερνετ το πιστευει....πως στο διαολο εντωμεταξυ ξερεις οτι ειμαι νεος γιατρος και λεω τις αλλες μαλακιες που γραφεις μονο εσυ ξερεις. :2funny:
απο το ιντερνετ ενημερώνονται και οι γιατροι πλεον οι μελετες δεν ερχονται κουριερ οσο για το ψεκ χεστηκα- σημασια δεν εχει πως θα σε πουν στην αρχη αλλα στο τελος -τα σεβη μου νεουδη

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
οσοι πηγατε πρωι ξανακλειστε μια το απογευμα για σιγουρια...

Συνημμένα

• 267793499_3159905554291052_3509008626261359890_n.jpg
    267793499_3159905554291052_3509008626261359890_n.jpg
    141 KB · Εμφανίσεις: 24

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
απο το ιντερνετ ενημερώνονται και οι γιατροι πλεον οι μελετες δεν ερχονται κουριερ οσο για το ψεκ χεστηκα- σημασια δεν εχει πως θα σε πουν στην αρχη αλλα στο τελος -τα σεβη μου νεουδη
Οκ χουφταλο αντε βρες παλι κανενα παρακμιακο βιντεακι να ανεβασεις.....τα σεβη μου.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Μην απαντας για να μην υπαρξει νεος κυκλος αντιπαραθεσεων τυπε . Δικαιωμα του τυπου να εχει την αποψη του και εσυ τη δικη σου . Ο τυπος hell εχει κολλητη στην εφορια στο τμημα του κεφαλαιου τη χοντρη που τρωει μανταρινι ακουγεται και θειο το Γιακουματο . Ας το ληξουμε εδω παρα τις ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ προσβολες που σου εκστομισε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τα χρονια που χρειαζεται να παραμεινεις χωρις να πληρωσεις ποινη ειναι συγκεκριμενα και στανταρ αυτος τα εχει ξεπερασει...
Δεν τα γνωρίζω και άριστα αλλά έχω την εντύπωση πως μπορεί να παραιτηθεί χωρίς συνέπειες, αφού παραμείνει ως αξιωματικός χρόνο διπλάσιο εκείνου των ετών σπουδών του. Αυτός είναι γιατρός, αρα 6 χρόνια σπουδών τουλάχιστον+12 χρόνια υπηρεσίας, τουλάχιστον 18. Διόλου τυχαίο που λέει πως είναι στα 18 χρόνια και του ζητούν αυτό το ποσό. Νομίζω επίσης πως αν αξιωματικός του Υγειονομικού πάρει εξειδίκευση με μέριμνα του Στρατού είναι +5 χρόνια. Ακόμα και οι πτυχιούχοι Αξιωματικοί που μπαίνουν μέσω διαγωνισμών σχετικών με το πτυχίο τους, χωρίς να περάσουν από στρατιωτική σχολή, υποχρεωτικά κάθονται 6 χρόνια.
Ούτε καν ΕΠΟΠ δε μπορεί να παραιτηθεί χωρίς ποινή.

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Δεν τα γνωρίζω και άριστα αλλά έχω την εντύπωση πως μπορεί να παραιτηθεί χωρίς συνέπειες, αφού παραμείνει ως αξιωματικός χρόνο διπλάσιο εκείνου των ετών σπουδών του. Αυτός είναι γιατρός, αρα 6 χρόνια σπουδών τουλάχιστον+12 χρόνια υπηρεσίας, τουλάχιστον 18. Διόλου τυχαίο που λέει πως είναι στα 18 χρόνια και του ζητούν αυτό το ποσό. Νομίζω επίσης πως αν αξιωματικός του Υγειονομικού πάρει εξειδίκευση με μέριμνα του Στρατού είναι +5 χρόνια. Ακόμα και οι πτυχιούχοι Αξιωματικοί που μπαίνουν μέσω διαγωνισμών σχετικών με το πτυχίο τους, χωρίς να περάσουν από στρατιωτική σχολή, υποχρεωτικά κάθονται 6 χρόνια.
Ούτε καν ΕΠΟΠ δε μπορεί να παραιτηθεί χωρίς ποινή.
θα διαφωνήσω με αυτα αλλα δεν ειναι το καταλληλο νημα να το αναπτυξουμε

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Οκ χουφταλο αντε βρες παλι κανενα παρακμιακο βιντεακι να ανεβασεις.....τα σεβη μου.

Μην απαντας για να μην υπαρξει νεος κυκλος αντιπαραθεσεων τυπε . Δικαιωμα του τυπου να εχει την αποψη του και εσυ τη δικη σου . Ο τυπος hell εχει κολλητη στην εφορια στο τμημα του κεφαλαιου τη χοντρη που τρωει μανταρινι ακουγεται και θειο το Γιακουματο . Ας το ληξουμε εδω παρα τις ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ προσβολες που σου εκστομισε
χαβα κανουμε δεν παρεξηγουμαι

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θα διαφωνήσω με αυτα αλλα δεν ειναι το καταλληλο νημα να το αναπτυξουμε
Δες λιγο αυτό και μετά διαφωνείς όσο θέλεις.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3257 ΦΕΚ Α' 143/29.7.2004
Ρυθμίσεις θεμάτων προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλες διατάξεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝIΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο 1
Το άρθρο 64 του Ν.Δ. 1400/1973 (ΦΕΚ 114 Α) αντικαθίσταται ως εξής:

"Άρθρο 64

1. Οι απόφοιτοι από τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Σ.Ε.Ι.) και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) αξιωματικοί αναλαμβάνουν από την ονομασία τους ως Ανθυπολοχαγών, Σημαιοφόρων ή Ανθυποσμηναγών υποχρέωση παραμονής στις Ενοπλες Δυνάμεις (Ε.Δ.) για χρόνο διπλάσιο των ετών φοίτησής τους, όπως αυτά καθορίζονται από τους Οργανισμούς των Α.Σ.Ε.Ι. και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Πρόβλημα του!
Να διαλεγε αλλη δουλεια,αν δε θέλει να πληρώσει!
Δημοσιος υπαλληλος ειναι....πηγε στη ΣΑΣ για να εχει σιγουρη δουλεια και διορισμο και τωρα ζηταει και τα ρεστα γιατι δεν τον αφηνουν ετσι απλα να παρει το καπελακι του και να φυγει.Απο εκει καταλαβαινεις για τι σουργελο μιλαμε....

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Ενημερώνονται απο σοβαρα επιστημονικα σάιτ,οχι απο ψεκοαρθρα και ψεκοποστς του καθε προβληματικου συνωμοσιολογου.
Υπάρχει μια διάφορα,δε νομιζεις?
σωστο- καλο ειναι να ψωνιζεις απο ολα τα σαιτ και απο τα ψεκ - ο χωρος της υγειας εχει πολλη βρωμα οπως παντου που παιζει χοντρο χρημα και δεν θελει φανατισμο

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ενα γιατρός πρέπει να ενημερώνεται απο τα ψεκοσαιτ?
Πρέπει να εισαι αποφοιτος Ιατρικης σχολης Αντωνιαδη!
Χοντρή μαλακία και φανατισμος υπάρχει στους ψεκες.

Αδερφε μου δες μονο αυτο κι ας μην πειστεις

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Ήξερε το πουστρονι απο την πρώτη στιγμή οτι για να φύγει πριν καποια χρόνια,πρεπει να τα σκάσει.
Οπότε δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογια για την κλαψα του
Καθησα να ακουσω τον γιατρο που ελεγε ο Τζιμακος οτι οταν ασκουσε αυτος ιατρικη εγω ελεγα μαμ κακα νανι!!!Καταρχην ειμαστε συνομηλικοι αυτος παιζει να ειναι και μικροτερος μου!!!Οχι οτι εχει σημασια αλλα λεμε τωρα....

Επιχειρηματολογια σοβαρου τωρα ιατρου γιατι δεν κανει το εμβολιο και γιατι προτεινει σε ολους τους νεους ανθρωπους να μην το κανουν....απο την εμπειρια μου με τους αλλους ιους ο κινδυνος ειναι πολυ μικρος για τους νεους ανθρωπους.Δηλαδη ο τυπος για εναν καινουριο αγνωστο ιο χρησιμοποιει την εμπειρια απο τους προηγουμενους ιους για να βγαλει συμπερασματα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δημοσιος υπαλληλος ειναι....πηγε στη ΣΑΣ για να εχει σιγουρη δουλεια και διορισμο και τωρα ζηταει και τα ρεστα γιατι δεν τον αφηνουν ετσι απλα να παρει το καπελακι του και να φυγει.Απο εκει καταλαβαινεις για τι σουργελο μιλαμε....
Εν τω μεταξύ έχουν προσφύγει άλλοι πριν από αυτόν με κάτι βαρβάτα πρόστιμα και τον έχουν πιεί. Πρόσφατα διάβαζα για έναν Γενικό Αρχίατρο(Συνταγματάρχης) που ζητούσε μη καταβολή του προστίμου και ότι είναι άκυρη και καταχρηστική η ποινή. Και του έβγαλε το Ελεγκτικό Συνέδριο σε Δεύτερο Βαθμό εκδίκασης, όπως και στην πρώτη απόφαση, ότι όχι μόνον είναι Συνταγματικό το μέτρο αλλά και δικαιολογημένο. Και τα εξηγούσε αναλυτικά στο σκεπτικό της απόφασης. Και του το σφύριξε εκ νέου το πρόστιμο με κουτσούρεμα. Αλλά και πάλι μιλάμε για ποσό γύρω στα 90.000 ευρώ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Εν τω μεταξύ έχουν προσφύγει άλλοι πριν από αυτόν με κάτι βαρβάτα πρόστιμα και τον έχουν πιεί. Πρόσφατα διάβαζα για έναν Γενικό Αρχίατρο(Συνταγματάρχης) που ζητούσε μη καταβολή του προστίμου και ότι είναι άκυρη και καταχρηστική η ποινή. Και του έβγαλε το Ελεγκτικό Συνέδριο σε Δεύτερο Βαθμό εκδίκασης, όπως και στην πρώτη απόφαση, ότι όχι μόνον είναι Συνταγματικό το μέτρο αλλά και δικαιολογημένο. Και τα εξηγούσε αναλυτικά στο σκεπτικό της απόφασης. Και του το σφύριξε εκ νέου το πρόστιμο με κουτσούρεμα. Αλλά και πάλι μιλάμε για ποσό γύρω στα 90.000 ευρώ.
Ετσι ειναι...ειδικα οι στρατιωτικοι ιατροι πανε οι πονηροι στρατιωτικη σχολη για να εχουν σιγουρο διορισμο και μισθο και ταυτογχρονα το δικαιωμα να εχουν δικο τους ιατρειο.Και μολις βολευτουν και αποκτησουν πελατεια για να γλυτωσουν τις μεταθεσεις θελουν να τη κανουν χωρις εμποδια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
διορισμο και μισθο και ταυτογχρονα το δικαιωμα να εχουν δικο τους ιατρειο.
Αυτό ειδικά με το δικαίωμα ιατρείου το τόνιζε το Ελεγκτικό Συνέδριο στην απόφαση ως πλεονέκτημα που απολαμβάνουν λόγω της Ιδιότητος ως Στρατιωτικού Ιατρού. Και τη σιγουριά του στρατιωτικού και τα οφέλη του ιδιώτη ιατρού.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Ενα γιατρός πρέπει να ενημερώνεται απο τα ψεκοσαιτ?
Πρέπει να εισαι αποφοιτος Ιατρικης σχολης Αντωνιαδη!
Χοντρή μαλακία και φανατισμος υπάρχει στους ψεκες.
γιατροι και φαρμακευτικες δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια τα συμφεροντα ειναι πολυ μεγαλα εγω δεν ειπα να μην ακολουθουμε την επιστημη αλλα με προφαση τον κοβιντ να μη γινουμε στο τελος ομηροι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.444
Πόντοι
27.261

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Στρατιωτικός γιατρός σε αναστολή εξηγεί γιατί δεν εμβολιάζεται.

Μπράβο savvass. Μαζεμένα σε αυτό το βίντεο τα πιο λογικά και αδιάσειστα επιχειρήματα που έχουμε δει.
Μπράβο και στο παιδί που έχει το θάρρος να πει την αλήθεια δημόσια.
:hi:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
να βαλεις και την λιστα της νοβαρτις με τους ιατρους που τα επερναν
Ναι θα την εβαζα φιλε μου αδερφε μου αλλα εχω μια δουλεια τωρα , πρεπει να βγαλω και το σκυλο της γειτονισσας βολτα και δε ξερω που την εχω βαλει ακριβως κιολας γιατι εκανα ενα συμμαζεμα . Θα τη βρω δεν υπεκφευγω προς Θεου , περιμενε μεχρι αυριο

Υ.Γ.. @Hellraiser4Ever σε γλιτωσα παλι , μου χρωστας . Αν εχεις μπαρμπα το Λαλιωτη που σε περασε δικατσα , περιμενω χαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom