Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Κι υστερα ξυπνησες μαζι με αυτον.. Οτι να ναι.. στο μπερδεμενο σου μυαλο
Το μπαν το έφαγε επειδή ήταν κλώνος σου όχι για τα νεύρα που έβγαλε μετά το ξεφτίλισμα του...:wink:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936
Πολυ μισος ρε καραφλα. Οσο και να θυμωσεις ποτε δεν θα βγαλεις μαλλια. Ηρεμησε λιγο και προσεξε μην δαγκωσεις την γλωσσα σου γιατι θα δηλητηριαστεις

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936
Στ @@ μ τι εκανε ο καθενας. Να δω τι αλλη μ@λακια θα ακουσω απο σενα αποψε φαντασιοπληκτο ζωο. Βρε παπαρα παιζεις με 3 κλωνους τωρα τρομπαδουρος νικελοτης και πουστλερ βαζει λαικ. Και λες τα δικα σου. Ψυχανωμαλε παλιοψευτη

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936
Ελα ρε χαζοχαζε που εχεις τουλαχιστον 6 κλωνους εδω μεσα εμπαθη ζωο.Ξαναπες την μ@λακια σου μηπως την πιστεψεις και εσυ. Παιξε το ανυπαρκτο πουλακι σου τωρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Μέχρι ένα σημείο γέλαγα. Καταντήσατε κουραστικοί. Αν συνεχίσετε, θα σας κάνω αναφορά ότι τρολάρετε. Αν έχετε να γράψετε κάτι για τον Ιό, γράψτε το. Το σάιτ δεν ενδιαφέρετε για τα προσωπικά σας προβλήματα, δώστε ραντεβού θανάτου και λύστε τα

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Μέχρι ένα σημείο γέλαγα. Καταντήσατε κουραστικοί. Αν συνεχίσετε, θα σας κάνω αναφορά ότι τρολάρετε. Αν έχετε να γράψετε κάτι για τον Ιό, γράψτε το. Το σάιτ δεν ενδιαφέρετε για τα προσωπικά σας προβλήματα, δώστε ραντεβού θανάτου και λύστε τα

Πολυ σωστα . Με θλιβει αυτη η εικονα παρομοιως , ειμαστε μια ωραια παρεα και καποιοι ξιφουλκουν αδειαλειπτως

Ας μονιασουμε επιτελους , σα κληρικος και σαν ανθρωπος τυποι μου σας το ζηταω

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Όπως τα λες, εδώ μπαίνουμε για άμεση και έγκυρη ενημέρωση για το covid-19...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
:confused:
1639402910934.jpg
Είδε γυμνο τον Σαντ μαν αυτή δε εξηγείται αλλιώς

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στρατιωτικός γιατρός σε αναστολή εξηγεί γιατί δεν εμβολιάζεται.

Αυτός δεν εμβολιάζεται γιατί η ΣΑΣ είναι μια απάτη και γιατί ο Στρατός για να τον αφήσει να φύγει απαιτεί να επιστρέψει τα έξοδα σπουδών.
Ντάξει, όπως και να το κάνεις, πολύ σοβαρές παρενέργειες για να πάρεις το ρίσκο να εμβολιασθείς.
Τον νιώθουμε......

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Αυτός δεν εμβολιάζεται γιατί η ΣΑΣ είναι μια απάτη και γιατί ο Στρατός για να τον αφήσει να φύγει απαιτεί να επιστρέψει τα έξοδα σπουδών.
Ντάξει, όπως και να το κάνεις, πολύ σοβαρές παρενέργειες για να πάρεις το ρίσκο να εμβολιασθείς.
Τον νιώθουμε......
Τον βασικό λόγο τον λέει παρακάτω , πιστεύει οτι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι υποταγής ... το λεει σε διάφορα σημεία του βίντεο βασικά. :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Τον βασικό λόγο τον λέει παρακάτω , πιστεύει οτι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι υποταγής ... το λεει σε διάφορα σημεία του βίντεο βασικά. :confused:
Οταν θα του βαζουν σωληνες μεχρι στο κωλαντερο μπας και μεινει στη ζωη θα ειναι πολυ αργα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως τα λες, εδώ μπαίνουμε για άμεση και έγκυρη ενημέρωση για το covid-19...
Ασε τυπε τσουτσουρωσα και εγω και σταματαω τη πλακα.... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Με τις δύο βλακείες που λέει στην αρχή και σου παρέθεσα, συν το ότι το βίντεο είναι ιδιωτικό για τους φίλους και μόνον και όχι δημόσιο, όπως λέει, δεν κάθεσαι να δεις περισσότερες βλακείες παρακάτω. Αρκούν οι πρώτες τροχιοδεικτικές......

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αυτο το ραντεβού θανάτου δεν το εχω καταλάβει..δηλ αν δώσω εγω με κάποιον (καλα περαν το οτι δε πλακώνομαι ετσι απλά για μαλακίες) εγω που ξέρω 1ον οτι θα ειναι αυτος που εχει το προφίλ και 2ον αν θα ειναι μονος :confused: ...και γω μπορω να του πάω τον ζαμπίδη και να του πω να συστηθεί ως βλαδιμηρος:confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Με τις δύο βλακείες που λέει στην αρχή και σου παρέθεσα, συν το ότι το βίντεο είναι ιδιωτικό για τους φίλους και μόνον και όχι δημόσιο, όπως λέει, δεν κάθεσαι να δεις περισσότερες βλακείες παρακάτω. Αρκούν οι πρώτες τροχιοδεικτικές......
Αυτό με το δημόσιο βίντεο και το ιδιωτικό το λέει και στο τέλος , οτι το είχε ιδιωτικό αλλά δεν μπορεί να απαγορεύσει κάποιον απο το να το ανεβάσει στο ίντερνετ , μπορεί να το έκανε και ο ίδιος δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν αρχικά ηταν ιδιωτικό το βίντεο στο facebook η στο instagram η που το ανέβασε αρχικά.

Τέλος πάντων όποιος θέλει ας το δεί και παρακάτω δεν έχω να κερδίσω κάτι , απλά πολλά απο αυτά που λέει στο βίντεο μου φαίνονται σωστά , τώρα αυτό με τις σπουδές που λες δεν ξέρω , 150 χιλιάρικα στοιχίζουν οι σπουδές ; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom