Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.717
- Πόντοι
- 3.936
Πας τσαρκα κ γαμας νεαρες πουτανεςΤελικά
Πας τσαρκα κ γαμας νεαρες πουτανεςΤελικά
Κατσε καλα φασιστομαλακα μην παρω τηλ τις μασατζουδες και φας πορτα και εκει!!!Ακους;Δες τωρα την δικη σου πικρα.Που ποναει περισσοτερο την πραγματικη. Την δια βιου πορτα απ τα νοσοκομεια και το υπουργειο υγειας. Και ασε εμενα. Το διπλωμα σου κανει μονο για να αλλαζεις παπιες.Ουτε καν ουροκαθετηρες. Μια ζωη εκει θα εισαι, αποκλειστικη νοσοκομα μαζι με τις συναδελφισσες σου τις γυφτοβουλγαρες
Τωρα εσυ περα της πλακας ενδιαφεροντα μηδεν. Γερος ανθρωπος καθεσαι και φτιαχνεις στρατιες απο κλωνους εδω και στο uTb, για να τρολαρεις.. αλλα τρως πορτες. Η πλακα ειναι οτι κανεις και αυτοΛαικ. Για λυπηση εισαι ρε κακομοιρηη ναυααγιο της ζωης. Προβατο ψακωμένεΠήγαινε μεταξι
Μόνο οι αγάμητοι Πακιστανοί τα κάνουν αυτά...και ο @Νίο ...Το απόλυτο ναυάγιο!
Το σιχαινονται οι πουτανες και αναγκάζεται να πληρώνει αποκρουστικες σαπιομουνες ηλικιωμενες Ρωσιδες για να το χωσει χωρίς καποτα!
Ο νεοναζί που είναι κατωτερος και απο βρωμερους Πακιστανους!
Ο απόλυτος ξεπεσμος!
Νδ ψηφιζω ρε μ@λακα τι θες; Και γ@μαω νεες τσ@τσαδες που δεν μπορεις εσυ γιατι εισαι ανικανος.Κομπλεξικε καραφλαα χοντρεε ποτε δεν θα βγαλεις μαλλιαΤο απόλυτο
Καλα εσυ εχεις παρει τον π@υλο επαγγελματικα γενικως. Και μας λες οτι να ναι για να κανεις τηνΚατσε καλα
Πορτ@ σε μπουρδελο φ@σιστομ@λ@κ@!!!!Καλα εσυ εχεις παρει τον π@υλο επαγγελματικα γενικως. Και μας λες οτι να ναι για να κανεις την
ψ/χ θεραπεια σου . Γελα με τα χαλια σου μ@λακω
Δες τα χαλια σου τωρα και τι θα κανεις με την ζωη σου, εγκλωβισμενε επαγγελματικαΕκτακτο ανακοινωθεν!
Εκτακτο ανακοινωθεν!Υποχρεωτικα σε ολα τα μπουρδελα απο σημερα τα ακολουθα σηματα....
Ο αλλος ο ηλιθιος μου απαντησε σε αυτο οτι εχει free pass....κλαμααααααα!!!
Αφού είναι βλαμμένος...Ο αλλος ο ηλιθιος μου απαντησε σε αυτο οτι εχει free pass....κλαμααααααα!!!
Η πορτα ειναι στην ζωη σου γενικως. Και ετσι οπως το πας με τη μ@λακια που σε δερνει θα εισαι για πολλα χρονια ακομη ετσι. Αιολος και στο πουθενα
ΠΗ πορτα ειναι στην ζωη σου γενικως. Και ετσι οπως το πας με τη μ@λακια που σε δερνει θα εισαι για πολλα χρονια ακομη ετσι. Αιολος και στο πουθενα
Δεν μας ειπες σε γ@μησε πολλες φορες ο π/μεταναστης με την μεθοδο του υπνωτικου στο τσαι ή μονο μια
Ο φίλος σου-κλώνος ο @DeanC που έτρωγε τα δάκτυλα πέντε πέντε που χάθηκε;Δεν μας ειπες σε γ@μησε πολλες φορες ο π/μεταναστης με την μεθοδο του υπνωτικου στο τσαι ή μονο μια
Δεν γνωριζω αλλα ειχα μαθει οτι γινατε φιλλαρακια και ανταλλασατε μηνυματα σε pm. Γιατι το κρυβειςΟ φίλος σου
Κι εγώ είχα μάθει πως ήταν κλώνος σου ο δακτυλοσκοπισμένος...Δεν γνωριζω αλλα ειχα μαθει οτι γινατε φιλλαρακια και ανταλλασατε μηνυματα σε pm. Γιατι το κρυβεις
Ναι γερο Ιωσηφ δικιο εχεις ,ο καραγκιοζης γιατρος ειπε να σου λεμε σε ολα ναιΤι να πεις για έναν άνθρωπο
Κι υστερα ξυπνησες μαζι με αυτον.. Οτι να ναι.. στο μπερδεμενο σου μυαλοΚι εγώ είχα μάθει