Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αυτο το ραντεβού θανάτου δεν το εχω καταλάβει..δηλ αν δώσω εγω με κάποιον (καλα περαν το οτι δε πλακώνομαι ετσι απλά για μαλακίες) εγω που ξέρω 1ον οτι θα ειναι αυτος που εχει το προφίλ και 2ον αν θα ειναι μονος :confused: ...και γω μπορω να του πάω τον ζαμπίδη και να του πω να συστηθεί ως βλαδιμηρος:confused:
Τύπε πάμε διαβασμένοι στα ραντεβού. Λες αμα δούμε το Ζαμπίδη ή κάποιον να του φέρνει, να μην τον ρωτήσουμε τι Z κάνει, πόσες άδειες έχει, αν τις δουλεύει μόνος του, τι μάρκα είναι το όχημα και αν νταλαβερίζεται με ξενοδοχεία; Επίσης θα ζητήσουμε τίτλους σπουδων ημεδαπής ή ΔΙΚΑΤΣΑ και ΔΟΤΟΑΠ
Ειλικρινά, τι μας πέρασες; Τίποτα χθεσινούς;. :confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
αυτο το ραντεβού θανάτου δεν το εχω καταλάβει..δηλ αν δώσω εγω με κάποιον (καλα περαν το οτι δε πλακώνομαι ετσι απλά για μαλακίες) εγω που ξέρω 1ον οτι θα ειναι αυτος που εχει το προφίλ και 2ον αν θα ειναι μονος :confused: ...και γω μπορω να του πάω τον ζαμπίδη και να του πω να συστηθεί ως βλαδιμηρος:confused:
Δηλαδη ρε τυπε δεν εχεις κανει ουτε ενα ραντεβου θανατου στη ζωη σου ?? και εισαι ηδη 40+ ?? χαχαχα. Συγνωμη δια τον γελωτα αλλα μου φαινεται αστειο ενας αντρας να μη το χει κανει ποτε . Πορευσου οπως νομιζεις και παλι συγνωμη αλλα θεωρω αδιανοητο να μην προσεβληθεις εστω μια φορα εντονως και να μην εκλεισες μια συναντηση να αφαιρεσεις μια ζωη προς αποκαταστασιν της προσβολης . Θεωρουσα οτι λιγο πολυ ολοι οι αντρες το εχουμε κανει . Οκ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006

καθε μελος εχει κατι χαρακτηριστικο ωστε να τον ταυτοποιησεις τυπε :
ο τρουμπακης για παραδειγμα θα σου ερθει ρακενδυτος...
ο λακης με το τιμημενο σωβρακο και τα τηλεκοντρολ για τα αιρκοντισιον...
ο αγιος εχει την καραφλα...
ο αθηναιος θα στειλει την γυναικα του να καθαρισει...
ο νιπλης θα ερθει με το τζιπ, θα σε πατησει και θα φυγει...
ο κατσαπλιας θα ερθει με τον ζουρλομανδυα...

γενικα ολοι εχουν κατι για να τους αναγνωρισεις...δεν γινεται να σου στειλουν καποιον αλλον, ετσι απλα....
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
καθε μελος εχει κατι χαρακτηριστικο ωστε να τον ταυτοποιησεις τυπε :
ο τρουμπακης για παραδειγμα θα σου ερθει ρακενδυτος...
ο λακης με το τιμημενο σωβρακο και τα τηλεκοντρολ για τα αιρκοντισιον...
ο αγιος εχει την καραφλα...
ο αθηναιος θα στειλει την γυναικα του να καθαρισει...
ο νιπλης θα ερθει με το τζιπ, θα σε πατησει και θα φυγει...
ο κατσαπλιας θα ερθει με τον ζουρλομανδυα...

γενικα ολοι εχουν κατι για να τους αναγνωρισεις...δεν γινεται να σου στειλουν καποιον αλλον, ετσι απλα....
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
πλάκα θα ειχε εσυ να ερχόσουν οντως ως τσουκαλάς :wanker: :wanker: :wanker: αντε γεια ρε:cheesy:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τώρα αυτό με τις σπουδές που λες δεν ξέρω , 150 χιλιάρικα στοιχίζουν οι σπουδές ; :confused:
Από τον πρώτο μήνα λογίζεται ως κανονική στρατιωτική υπηρεσία. Και πρε΄πει να επιστρέψουν ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό επί του μηνιαίου μισθού του υπολοχαγού. Νομίζω το 65% αυτού. Ο τύπος έχει και δώδεκα χρόνια υπηρεσίας μετά τη Σχολή, προφανώς αναλογικά βγαίνει αυτό το 150.000.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πλάκα θα ειχε εσυ να ερχόσουν οντως ως τσουκαλάς :wanker: :wanker: :wanker: αντε γεια ρε:cheesy:
Τύπε ο Τάκης θα στείλει κανένα Χάρο ή κανένα Κοτσίδα ή τίποτα Παγκρατιώτες. Εσύ θα πεις "καλά είμαστε, τον έχω τον κιαρατά τον Τάκη" μολις τον δεις, αλλά θα έχεις πέσει στις πρώτες κεντήστρες της πιάτσας. Δε θα προλάβεις καν να πεις "ρε παιδιά, έχω κοψει, δεν ασχολούμαι πλέον".....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δηλαδη ρε τυπε δεν εχεις κανει ουτε ενα ραντεβου θανατου στη ζωη σου ?? και εισαι ηδη 40+ ?? χαχαχα. Συγνωμη δια τον γελωτα αλλα μου φαινεται αστειο ενας αντρας να μη το χει κανει ποτε . Πορευσου οπως νομιζεις και παλι συγνωμη αλλα θεωρω αδιανοητο να μην προσεβληθεις εστω μια φορα εντονως και να μην εκλεισες μια συναντηση να αφαιρεσεις μια ζωη προς αποκαταστασιν της προσβολης . Θεωρουσα οτι λιγο πολυ ολοι οι αντρες το εχουμε κανει . Οκ
Ραντεβού θανάτου όχι δεν το έλεγες.. Μάλλον για κλάματα και ήμουν 16.Απο κει και περα να κάνω ζημιά σε εναν ανθρωπο (η και να μου κάνει) για γελοίους λόγους όπως είπες και συ είμαι 40ρης.Αλλα γενικώς αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος δεν εμπλέκομαι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Ας γραψω και κατι σχετικο με το θεμα μην μου τραβηξει ο Μποκολος καμμια αναφορα....

Σημερα η Pfizer ανακοινωσε οτι το επερχομενο χαπακι της καλυπτει και τη μεταλλαξη Ο οπως ηταν και αναμενομενο αλλωστε....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Ας γραψω και κατι σχετικο με το θεμα μην μου τραβηξει ο Μποκολος καμμια αναφορα....

Σημερα η Pfizer ανακοινωσε οτι το επερχομενο χαπακι της καλυπτει και τη μεταλλαξη Ο οπως ηταν και αναμενομενο αλλωστε....
Τα εμβόλια έχουν σκοπό να τα ανανεώσουν ;

Και αν ναι τα παλιά θα τα δωρίσουν στην Αφρική ; Η μήπως για να μην πεταχτούν μείωσαν το διάστημα μεταξύ των δόσεων ;

Εκτός αν υπάρχει κάποιος τρόπος με επεξεργασία να γίνουν τα παλιά καινούργια :confused:

Η τέλος πάντων για την όμικρον μπορεί να μας πουν οτι την καλύπτουν , αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να τα ανανεώσουν έτσι δεν είναι ; :think:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Τυπε δεν μου φανηκε ο ψεκομαλακας τοσο μεγαλος....τον αδικεις. :confused: :confused: :confused:
εισαι κλασικη αντιδραση νεου γιατρου απο το 1 δις λειτουργιες του ανθρωπου ξερουν τις 1000 και νομιζουν τα ξερουνε ολα αλλα οταν ερθουν τα δυσκολα λενε ειναι στα χερια του θεου εμεις οτι μπορεσαμε καναμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.916
Πόντοι
3.556
Πρωινό περιστατικό σε χρωματοπολειο, κυριούλα περιμένει μπροστά μου και έρχεται ο μαγαζάτορας να ελέγξει πιστοποιητικό, του λέει με ύφος δεν είμαι αρακάς να με σκαναρεις

:confused: :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Τα εμβόλια έχουν σκοπό να τα ανανεώσουν ;

Και αν ναι τα παλιά θα τα δωρίσουν στην Αφρική ; Η μήπως για να μην πεταχτούν μείωσαν το διάστημα μεταξύ των δόσεων ;

Εκτός αν υπάρχει κάποιος τρόπος με επεξεργασία να γίνουν τα παλιά καινούργια :confused:

Η τέλος πάντων για την όμικρον μπορεί να μας πουν οτι την καλύπτουν , αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να τα ανανεώσουν έτσι δεν είναι ;
Μπορουν να τα τροποποιησουν για να καλυψουν τη νεα μεταλλαξη αλλα θα χρειαστει συνολικα 6 μηνες μεχρι να γινουν διαθεσιμα σε επαρκεις ποσοτητες....καποια στιγμη θα βγει η νεα γενια των εμβολιων που θα λειτουργουν με διαφορετικο τροπο και θα καλυπτουν καλυτερα τις μεταλλαξεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
εισαι κλασικη αντιδραση νεου γιατρου απο το 1 δις λειτουργιες του ανθρωπου ξερουν τις 1000 και νομιζουν τα ξερουνε ολα αλλα οταν ερθουν τα δυσκολα λενε ειναι στα χερια του θεου εμεις οτι μπορεσαμε καναμε
Και εσυ εισαι κλασσικη αντιδραση ψεκα που οτι δει στο ιντερνετ το πιστευει....πως στο διαολο εντωμεταξυ ξερεις οτι ειμαι νεος γιατρος και λεω τις αλλες μαλακιες που γραφεις μονο εσυ ξερεις. :2funny:

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Αυτός δεν εμβολιάζεται γιατί η ΣΑΣ είναι μια απάτη και γιατί ο Στρατός για να τον αφήσει να φύγει απαιτεί να επιστρέψει τα έξοδα σπουδών.
Ντάξει, όπως και να το κάνεις, πολύ σοβαρές παρενέργειες για να πάρεις το ρίσκο να εμβολιασθείς.
Τον νιώθουμε......
τα χρονια που χρειαζεται να παραμεινεις χωρις να πληρωσεις ποινη ειναι συγκεκριμενα και στανταρ αυτος τα εχει ξεπερασει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom