athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
τι εγινε παιδια εχουμε μαζικη εισβολη ΨΕΚΙΩΝ;
Εχμ, εσυ το επικαλεισαι, εσυ να μας βαλεις λιστα.Ρε μαστορα δειξε μας και μια λιστα με αυτους που εφυγαν ή εμειναν φυτα απο τις παρενεργειες του τσιμπηματος. Μην πεις οτι δεν υπαρχουν. Δυστυχως δεν ειναι καλα τα πραγματα και στα δυο στρατοπεδα γιατι υπαρχουν απωλειες
Αυτος την εχει πολυ ασχημαΤο κράτος επιτέλους κατάλαβε οτι δεν χρειάζεται να κυνηγάς τους διάφορους άγνωστους μουρλοκακομοίρηδες που παρασύρονται.
Εισαγγελέας σε κανα-δυο ξυπνιτζήδες που έκτισαν καριέρα με αντιεμβολιαστικές παρόλες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους.
Νίκος Αντωνιάδης: Ο αρνητής δικηγόρος έλαβε κλήση από την Εισαγγελία για δύο κακουργήματα - iefimerida.gr
Ως ύποπτος τέλεσης δύο αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος έλαβε κλήση από την Εισαγγελία ο αρνητής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης.www.iefimerida.gr
Εντάξει, μην το παραγαμάμε. Εμένα πάντως με ενδιαφέρει αν κάποιο μέλος κόλλησε το ίδιο, ή κάποιο συγγενικό / γνωστό του πρόσωπο, και πως εξελίχθηκε, ποια αντιβίωση / βιταμίνες πήρεΌπως τα λες, εδώ μπαίνουμε για άμεση και έγκυρη ενημέρωση για το covid-19...
μια ιδέα έγραψα τύπε. Ας ξεκαθαριστεί με οποιοδήποτε τρόπο γουστάρουν οι ενδιαφερόμενοιαυτο το ραντεβού θανάτου δεν το εχω καταλάβει..δηλ αν δώσω εγω με κάποιον (καλα περαν το οτι δε πλακώνομαι ετσι απλά για μαλακίες) εγω που ξέρω 1ον οτι θα ειναι αυτος που εχει το προφίλ και 2ον αν θα ειναι μονος ...και γω μπορω να του πάω τον ζαμπίδη και να του πω να συστηθεί ως βλαδιμηρος
μα τοσο καλα περνας στις διακοπουλες σου ρε μπαγλαμαδομαστορ?Σε ποστ μου (92,090 και 92,092) και σε απάντηση δυο «επιστημόνων» ανέφερα πως η πουτσ@ έρχεται….. όταν η «όμικρον» μόλις είχε ανακοινωθεί…. όπως ανέφερα και λίγα ποστ πιο πίσω, όσοι δεν εμβολιαστούν σίγουρα θα νοσήσουν.. επίσης όσοι έχουν νοσήσει από COVID και νομίζουν πως είναι προστατευμένοι καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Βέβαια εγώ τα λέω από το μυαλό μου και διαβάζοντας διάφορα ξένα site που είναι «πληρωμένα»..
Είμαι σίγουρος πως οι αρνητές θα κάνουν την έρευνά τους μέσω του Χίου και άλλων έγκυρων «πηγών» …..
ΥΓ: Και σύντομα θα καταλάβουν επίσης γιατί ο 6μηνος εμβολιασμός έγινε σε μια νύχτα 3μηνος.
Μπορει να ειναι αυτοδιδακτοςΡε τι ζωα είναι αυτα τα ψεκια!
Τι επιστημονικες αυθεντιες εμπιστεύονται!
O αρνητης μητροπολιτης που προετρεπε το ποιμνιο να μην εμβολιαστει-κανει ραπιντ-βαλει μασκα πως μεταφερθηκε εσπευσμενα σε μεθ?Δεν ακολουθειται πρωτοκολλο?Γιατι οι περισσοτεροι ειναι σε αναμονη για καιρο130 ΝΕΚΡΟΙ....εδω και 2 μηνες το συστημα ειναι οποιος πεθανει πεθανε
Αν γινουν πολλες εχεις πιθανοτητες να βελτιωθεις δηλαδη?με φαγατε ΨΕΚΙΑ...εχω λιγες παρενεργειες
αμα πετάς βυζί μια χαρά εισαι , θα το συνηθίσεις , απλα βγαλε τιμοκατάλογο καινουργιο , και διορθωσε λιγο τις τιμες προς τα επάνωμε φαγατε ΨΕΚΙΑ...εχω λιγες παρενεργειες
Δεν του την εδινε το συστημα επειδη μια μερα θα το πολεμουσεΕτσι και αλλιως πρέπει να είσαι διάνοια για να παίρνεις ειδικοτητα στα 50 μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες!
Δε χρειάζεται να ακους τους πληρωμενους του συστηματος
εγω δεν πληρωνω παραπανω αθηναιο με βυζιαμα πετάς βυζί μια χαρά εισαι , θα το συνηθίσεις , απλα βγαλε τιμοκατάλογο καινουργιο , και διορθωσε λιγο τις τιμες προς τα επάνω
γιατι ρε τυπε??εγω δεν πληρωνω παραπανω αθηναιο με βυζι
ερχεται η σειρα σου φιλε-φιδιγιατι ρε τυπε??
δηλαδη εσυ οταν πας στα νησα΄κια πληρωσεις ιδιο εισιτηριο ειτε κανεις κουπι στο καραβι ειτε παει με μηχανες ?