troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.920
- Πόντοι
- 5.506
με ξεπερναει η παρομοιωση.γιατι ρε τυπε??
δηλαδη εσυ οταν πας στα νησα΄κια πληρωσεις ιδιο εισιτηριο ειτε κανεις κουπι στο καραβι ειτε παει με μηχανες ?
με ξεπερναει η παρομοιωση.γιατι ρε τυπε??
δηλαδη εσυ οταν πας στα νησα΄κια πληρωσεις ιδιο εισιτηριο ειτε κανεις κουπι στο καραβι ειτε παει με μηχανες ?
...που να δεις τι έγραψε στο νήμα μου.. εγώ φεύγω, δεν θέλω να είμαι μπροστά ?ερχεται η σειρα σου φιλε-φιδι
ΑΠΟΔΕΙΞΗ το ποσο ασφαλες ειναι το εμβολιοhttps://www.cretalive.gr/kosmos/and...tW_sjoNVU3IGTx0a_mPznnuaw0#Echobox=1639249325 αθηναιε 44 θα καθαρίσεις για μερικα ψεκια εεδω μεσα??
πολιτικό κόστος ειναι και ενα λοκνταουν με εμβολιασμένους,εκτος και αν τα εμβόλια δε πιάνουν την ομικρον...αλλα δε νομίζωΓιατι αν εχουμε 300 θανατους την ημερα ο κουλης θα σφυριζει αδιαφορα οπως κανει τωρα γιατι σε 18 μηνες εχουμε εκλογες κ το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο και αποφευγει το λοκνταουν οπως ο διαολος το λιβανι;
Για καθολικο λοκνταουν ολων εννοουσα.Εμβολιασμενων και μη.πολιτικό κόστος ειναι και ενα λοκνταουν με εμβολιασμένους,εκτος και αν τα εμβόλια δε πιάνουν την ομικρον...αλλα δε νομίζω
Τι έπαθες αγαπητέ σύντροφε; Μόνιμο Πριαπισμό; Καλό είναι αυτό θα γίνεις περιζήτητος στα σπιτάκια του αγοραίου έρωτα.με φαγατε ΨΕΚΙΑ...εχω λιγες παρενεργειες
Απο οσα εχω διαβασει η μεταλλαξη ομικρον οταν φουντωσει γιατι ειναι σουπερ υπερμεταδοτικη θα ειναι εξισου θανατηφορα με την δελτα παρα τα οσα λενε οτι ειναι πιο ηπια.Μολις φουντωσει τοτε αυτο θα γινει αντιληπτο.
Το ερωτημα ειναι εκτος απο παγκοσμιο και τοπικο.
Στους ποσους θανατους στην ελλαδα γινεται λοκνταουν;
Γιατι αν εχουμε 300 θανατους την ημερα ο κουλης θα σφυριζει αδιαφορα οπως κανει τωρα γιατι σε 18 μηνες εχουμε εκλογες κ το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο και αποφευγει το λοκνταουν οπως ο διαολος το λιβανι;
Οτι κ να κανει παντως ο κουλης θα του γυρισει μπουμερανγκ.Με καμια 200αρια θανατους την ημερα δεν θα του μεινει ψηφοφορος για ψηφοφορος αφου θα ειναι ολοι στην τελευταια τους κατοικια.
Τα ποσοστά προστασίας από συμπτωματική νόσο είναι 30%. Τα ποσοστά προστασία απο βαριά νόσο (ενδονοσοκομειακή νοσηλία) παραμένουν ψηλά στο 87%. Μην βιαστείτε να προσθέσετε τα δυο ποσοστά…. Μιλάμε για διαφορετικούς δείκτες…….Για καθολικο λοκνταουν ολων εννοουσα.Εμβολιασμενων και μη.
Τα υπαρχοντα εμβολια πιανουν την ομικρον κατα ενα 20% λενε πηγες του εξωτερικου.Εγω δεν ακουω την Γκαγκα και αλλα κομματικα οργανα που δεν ειναι αντικειμενικα στις αποψεις τους.
Εφοσον ουτε το συστημα υγειας ενισχυσε ο κουλης,ουτε επεισε τον κοσμο να εμβολιαστει και εφοσον και τα υπαρχοντα εμβολια πλεον θα γινουν αχρηστα τοτε κατι αλλο πρεπει να γινει.
Να σημειωθει εδω οτι τα νεα εμβολια θελουν 100 μερες να παραχθουν και ακομη 2-3 μηνες να διανεμηθουν.
Αυτο σημαινει οτι για 5-6 μηνες ο κοσμακις θα πεθαινει αβερτα.
Εκτος και αν γινει καποιο λοκνταουν μεχρι να ερθουν τα εμβολια.
Μου κανει τρομερη εντυπωση πως με 130 θανατους σημερα δεν ανοιγει ρουθουνι.Σαν να μη συμβαινει τιποτα.Και κατι μετρα που σκεφτονται να παρουν για τα χριστουγεννα ειναι γελοια.
Πεφτει το δουλεμα της αρκουδας.
Φοβερες στιγμες ζουμε!!
Τύπε θα πεθάνουμε όλοι!!! Που τα βρήκες αυτά τα στοιχεία από την στιγμή που η θνητότητα στην Ελλάδα από όλες τις μεταλλάξεις είναι μικρότερη από 0,2%;Κάποια αυγά εδώ μέσα αρνούνται να καταλάβουν πως από την στιγμή που μπαίνεις εντατική, τα ποσοστά επιβίωσης είναι συντριπτικά χαμηλά…. 5000 ΜΕΘ να έχουμε αν δεν εμβολιαστεί κόσμος θα πεθαίνουν όλο και περισσότεροι…
Τέσπα
Σε αυτά τα αυγά που ψάχνουν ποσοστά θανάτων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τα στοιχεία ανακοινώνονται καθημερινά… αλλά που… ο Χίος και τα Pronews δεν τα έχουν. Λοιπόν για τα πρόβατα-αρνητές:
130 νεκροί
2 % μεταξύ 18-39 ετών
21% μεταξύ 40-64
77% > των 65 ετών
Εκ των οποίων
87% ανεμβολίαστοι
13% εμβολιασμένοι
Ας περιμένουν τα πρόβατα να φτάσει τα ποσοστά στο 50-50…
Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα πως η omicron χτυπάει κυρίως ανεμβολίαστους ΚΑΙ φαίνεται πως όποιος έχει νοσήσει και ξανα κολλήσει COVID με την μετάλλαξη omicron… δύσκολα……
Αλλά ας δούμε και τα δεδομένα των πανεπιστημόνων εδω μέσα. Ας δούμε τι λένε τα πρόβατα που ενημερώνονται από το Facebook και από αναρτήσεις τύπου “Διαβάστε το πριν το κατεβάσουν”
Τα γράφω αυτά για να τους υπενθυμίζω την βλακεία που τους διακατέχει. Μην νομίζουν πως έχουν δικίο. Από πλευράς μου…. Μη σώσουν και εμβολιαστούν…. θα χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω αλλά καλό θα μας κάνουν στο τέλος….
Ναι για καθολικό λέω και εγώ ότι θα έχει εξίσου πολιτικο κοστος όπως και οι πολλοί θάνατοιΓια καθολικο λοκνταουν ολων εννοουσα.Εμβολιασμενων και μη.
Τα υπαρχοντα εμβολια πιανουν την ομικρον κατα ενα 20% λενε πηγες του εξωτερικου.Εγω δεν ακουω την Γκαγκα και αλλα κομματικα οργανα που δεν ειναι αντικειμενικα στις αποψεις τους.
Εφοσον ουτε το συστημα υγειας ενισχυσε ο κουλης,ουτε επεισε τον κοσμο να εμβολιαστει και εφοσον και τα υπαρχοντα εμβολια πλεον θα γινουν αχρηστα τοτε κατι αλλο πρεπει να γινει.
Να σημειωθει εδω οτι τα νεα εμβολια θελουν 100 μερες να παραχθουν και ακομη 2-3 μηνες να διανεμηθουν.
Αυτο σημαινει οτι για 5-6 μηνες ο κοσμακις θα πεθαινει αβερτα.
Εκτος και αν γινει καποιο λοκνταουν μεχρι να ερθουν τα εμβολια.
Μου κανει τρομερη εντυπωση πως με 130 θανατους σημερα δεν ανοιγει ρουθουνι.Σαν να μη συμβαινει τιποτα.Και κατι μετρα που σκεφτονται να παρουν για τα χριστουγεννα ειναι γελοια.
Πεφτει το δουλεμα της αρκουδας.
Φοβερες στιγμες ζουμε!!
Τις προάλλες άκουσα οτι στην ιαπωνία μετράνε για ένα χρόνο την φυσική ανοσία αλλά δεν μπόρεσα να βρώ αν όντως ισχύει , βρήκα όμως αυτό εδω που λέει οτι είναι πιθανό η ανοσία μνήμης να κρατάει για μιά ζωη.Τύπε θα πεθάνουμε όλοι!!! Που τα βρήκες αυτά τα στοιχεία από την στιγμή που η θνητότητα στην Ελλάδα από όλες τις μεταλλάξεις είναι μικρότερη από 0,2%;
"Οποιος νόσησε θα πεθάνει από την όμικρον ενώ οι εμβολιασμένοι μια χαρά θα είναι" !!! Πρέπει να έκανες πολλές μελέτες πάνω στην όμικρον χαχαχα
Εγω στην πρωτη δόση, μου το κανε μια κοντη με πολυ μεγάλο κωλο που με χάλασε, μονο αυτο.Εγώ τίποτα και στις δύο. Μόνο την ενόχληση από το τσίμπημα για λίγες ώρες. Αλλά έκανα την Κυριακή την τρίτη και τη Δευτέρα την άκουσα. Σήμερα όλα οκ. Και έχω ακούσει αρκετούς να λένε πως στις δύο πρώτες τίποτα αλλά στην τρίτη όλο και κάτι είχαν.
Κι εγώ τρίτη δόση την προηγούμενη Δευτέρα!καλημερα ΨΕΚΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΤΕΛΟΣ και οι παρενεργειες...πεταω,ΠΕΤΑΩ πλεον
πολυ ηπιοτερες οι παρενεργειες σε σχεση με την δευτερη δοση και μονο για λιγες ωρες...Κι εγώ τρίτη δόση την προηγούμενη Δευτέρα!
εμενα την 2ρη μια μιλφαρα ξενθιαΕγω στην πρωτη δόση, μου το κανε μια κοντη με πολυ μεγάλο κωλο που με χάλασε, μονο αυτο.