Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
130 έφυγαν σήμερα. Πού είναι ο Άδωνις να το πανηγυρίσει;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
893
Πόντοι
86
Απο οσα εχω διαβασει η μεταλλαξη ομικρον οταν φουντωσει γιατι ειναι σουπερ υπερμεταδοτικη θα ειναι εξισου θανατηφορα με την δελτα παρα τα οσα λενε οτι ειναι πιο ηπια.Μολις φουντωσει τοτε αυτο θα γινει αντιληπτο.
Το ερωτημα ειναι εκτος απο παγκοσμιο και τοπικο.
Στους ποσους θανατους στην ελλαδα γινεται λοκνταουν;
Γιατι αν εχουμε 300 θανατους την ημερα ο κουλης θα σφυριζει αδιαφορα οπως κανει τωρα γιατι σε 18 μηνες εχουμε εκλογες κ το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο και αποφευγει το λοκνταουν οπως ο διαολος το λιβανι;

Οτι κ να κανει παντως ο κουλης θα του γυρισει μπουμερανγκ.Με καμια 200αρια θανατους την ημερα δεν θα του μεινει ψηφοφορος για ψηφοφορος αφου θα ειναι ολοι στην τελευταια τους κατοικια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γιατι αν εχουμε 300 θανατους την ημερα ο κουλης θα σφυριζει αδιαφορα οπως κανει τωρα γιατι σε 18 μηνες εχουμε εκλογες κ το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο και αποφευγει το λοκνταουν οπως ο διαολος το λιβανι;
πολιτικό κόστος ειναι και ενα λοκνταουν με εμβολιασμένους,εκτος και αν τα εμβόλια δε πιάνουν την ομικρον...αλλα δε νομίζω

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
893
Πόντοι
86
πολιτικό κόστος ειναι και ενα λοκνταουν με εμβολιασμένους,εκτος και αν τα εμβόλια δε πιάνουν την ομικρον...αλλα δε νομίζω
Για καθολικο λοκνταουν ολων εννοουσα.Εμβολιασμενων και μη.
Τα υπαρχοντα εμβολια πιανουν την ομικρον κατα ενα 20% λενε πηγες του εξωτερικου.Εγω δεν ακουω την Γκαγκα και αλλα κομματικα οργανα που δεν ειναι αντικειμενικα στις αποψεις τους.

Εφοσον ουτε το συστημα υγειας ενισχυσε ο κουλης,ουτε επεισε τον κοσμο να εμβολιαστει και εφοσον και τα υπαρχοντα εμβολια πλεον θα γινουν αχρηστα τοτε κατι αλλο πρεπει να γινει.
Να σημειωθει εδω οτι τα νεα εμβολια θελουν 100 μερες να παραχθουν και ακομη 2-3 μηνες να διανεμηθουν.
Αυτο σημαινει οτι για 5-6 μηνες ο κοσμακις θα πεθαινει αβερτα.
Εκτος και αν γινει καποιο λοκνταουν μεχρι να ερθουν τα εμβολια.

Μου κανει τρομερη εντυπωση πως με 130 θανατους σημερα δεν ανοιγει ρουθουνι.Σαν να μη συμβαινει τιποτα.Και κατι μετρα που σκεφτονται να παρουν για τα χριστουγεννα ειναι γελοια.
Πεφτει το δουλεμα της αρκουδας.

Φοβερες στιγμες ζουμε!!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Κάποια αυγά εδώ μέσα αρνούνται να καταλάβουν πως από την στιγμή που μπαίνεις εντατική, τα ποσοστά επιβίωσης είναι συντριπτικά χαμηλά…. 5000 ΜΕΘ να έχουμε αν δεν εμβολιαστεί κόσμος θα πεθαίνουν όλο και περισσότεροι…
Τέσπα

Σε αυτά τα αυγά που ψάχνουν ποσοστά θανάτων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τα στοιχεία ανακοινώνονται καθημερινά… αλλά που… ο Χίος και τα Pronews δεν τα έχουν. Λοιπόν για τα πρόβατα-αρνητές:

130 νεκροί
2 % μεταξύ 18-39 ετών
21% μεταξύ 40-64
77% > των 65 ετών

Εκ των οποίων
87% ανεμβολίαστοι
13% εμβολιασμένοι
Ας περιμένουν τα πρόβατα να φτάσει τα ποσοστά στο 50-50…

Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα πως η omicron χτυπάει κυρίως ανεμβολίαστους ΚΑΙ φαίνεται πως όποιος έχει νοσήσει και ξανα κολλήσει COVID με την μετάλλαξη omicron… δύσκολα……

Αλλά ας δούμε και τα δεδομένα των πανεπιστημόνων εδω μέσα. Ας δούμε τι λένε τα πρόβατα που ενημερώνονται από το Facebook και από αναρτήσεις τύπου “Διαβάστε το πριν το κατεβάσουν”

Τα γράφω αυτά για να τους υπενθυμίζω την βλακεία που τους διακατέχει. Μην νομίζουν πως έχουν δικίο. Από πλευράς μου…. Μη σώσουν και εμβολιαστούν…. θα χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω αλλά καλό θα μας κάνουν στο τέλος….

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Απο οσα εχω διαβασει η μεταλλαξη ομικρον οταν φουντωσει γιατι ειναι σουπερ υπερμεταδοτικη θα ειναι εξισου θανατηφορα με την δελτα παρα τα οσα λενε οτι ειναι πιο ηπια.Μολις φουντωσει τοτε αυτο θα γινει αντιληπτο.
Το ερωτημα ειναι εκτος απο παγκοσμιο και τοπικο.
Στους ποσους θανατους στην ελλαδα γινεται λοκνταουν;

Οτι κ να κανει παντως ο κουλης θα του γυρισει μπουμερανγκ.Με καμια 200αρια θανατους την ημερα δεν θα του μεινει ψηφοφορος για ψηφοφορος αφου θα ειναι ολοι στην τελευταια τους κατοικια.
Τα υπαρχοντα εμβολια πιανουν την ομικρον κατα ενα 20% λενε πηγες του εξωτερικου.Εγω δεν ακουω την Γκαγκα και αλλα κομματικα οργανα που δεν ειναι αντικειμενικα στις αποψεις τους.

Εφοσον ουτε το συστημα υγειας ενισχυσε ο κουλης,ουτε επεισε τον κοσμο να εμβολιαστει και εφοσον και τα υπαρχοντα εμβολια πλεον θα γινουν αχρηστα τοτε κατι αλλο πρεπει να γινει.
Να σημειωθει εδω οτι τα νεα εμβολια θελουν 100 μερες να παραχθουν και ακομη 2-3 μηνες να διανεμηθουν.

Μου κανει τρομερη εντυπωση πως με 130 θανατους σημερα δεν ανοιγει ρουθουνι.Σαν να μη συμβαινει τιποτα.Και κατι μετρα που σκεφτονται να παρουν για τα χριστουγεννα ειναι γελοια.

Φοβερες στιγμες ζουμε!!
Τα ποσοστά προστασίας από συμπτωματική νόσο είναι 30%. Τα ποσοστά προστασία απο βαριά νόσο (ενδονοσοκομειακή νοσηλία) παραμένουν ψηλά στο 87%. Μην βιαστείτε να προσθέσετε τα δυο ποσοστά…. Μιλάμε για διαφορετικούς δείκτες…….
Κοινώς η omicron θα ξεσκίσει τους ανεμβολίαστους.
Οσες ΜΕΘ και να γίνουν, οι νεκροί δεν θα μειώνονται αν δεν εμβολιαστούν.
Όσο για τη πειθώ… πλέον υπάρχουν οι ανεμβολίαστοι (αυτοί που θέλουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο) και υπάρχουν οι βλάκες (αρνητές γιατί το εμβόλιο έχει «τζιπάκι», αρνήτες λόγω πολιτικής ιδεολογίας). Αυτοί δεν πείθονται με τπτ.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Κάποια αυγά εδώ μέσα αρνούνται να καταλάβουν πως από την στιγμή που μπαίνεις εντατική, τα ποσοστά επιβίωσης είναι συντριπτικά χαμηλά…. 5000 ΜΕΘ να έχουμε αν δεν εμβολιαστεί κόσμος θα πεθαίνουν όλο και περισσότεροι…
Τέσπα

Σε αυτά τα αυγά που ψάχνουν ποσοστά θανάτων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τα στοιχεία ανακοινώνονται καθημερινά… αλλά που… ο Χίος και τα Pronews δεν τα έχουν. Λοιπόν για τα πρόβατα-αρνητές:

130 νεκροί
2 % μεταξύ 18-39 ετών
21% μεταξύ 40-64
77% > των 65 ετών

Εκ των οποίων
87% ανεμβολίαστοι
13% εμβολιασμένοι
Ας περιμένουν τα πρόβατα να φτάσει τα ποσοστά στο 50-50…

Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα πως η omicron χτυπάει κυρίως ανεμβολίαστους ΚΑΙ φαίνεται πως όποιος έχει νοσήσει και ξανα κολλήσει COVID με την μετάλλαξη omicron… δύσκολα……

Αλλά ας δούμε και τα δεδομένα των πανεπιστημόνων εδω μέσα. Ας δούμε τι λένε τα πρόβατα που ενημερώνονται από το Facebook και από αναρτήσεις τύπου “Διαβάστε το πριν το κατεβάσουν”

Τα γράφω αυτά για να τους υπενθυμίζω την βλακεία που τους διακατέχει. Μην νομίζουν πως έχουν δικίο. Από πλευράς μου…. Μη σώσουν και εμβολιαστούν…. θα χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω αλλά καλό θα μας κάνουν στο τέλος….
Τύπε θα πεθάνουμε όλοι!!! Που τα βρήκες αυτά τα στοιχεία από την στιγμή που η θνητότητα στην Ελλάδα από όλες τις μεταλλάξεις είναι μικρότερη από 0,2%;
"Οποιος νόσησε θα πεθάνει από την όμικρον ενώ οι εμβολιασμένοι μια χαρά θα είναι" !!! Πρέπει να έκανες πολλές μελέτες πάνω στην όμικρον χαχαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Φοβερες στιγμες ζουμε!!
Ναι για καθολικό λέω και εγώ ότι θα έχει εξίσου πολιτικο κοστος όπως και οι πολλοί θάνατοι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Τύπε θα πεθάνουμε όλοι!!! Που τα βρήκες αυτά τα στοιχεία από την στιγμή που η θνητότητα στην Ελλάδα από όλες τις μεταλλάξεις είναι μικρότερη από 0,2%;
"Οποιος νόσησε θα πεθάνει από την όμικρον ενώ οι εμβολιασμένοι μια χαρά θα είναι" !!! Πρέπει να έκανες πολλές μελέτες πάνω στην όμικρον χαχαχα

Τις προάλλες άκουσα οτι στην ιαπωνία μετράνε για ένα χρόνο την φυσική ανοσία αλλά δεν μπόρεσα να βρώ αν όντως ισχύει , βρήκα όμως αυτό εδω που λέει οτι είναι πιθανό η ανοσία μνήμης να κρατάει για μιά ζωη.

Επίσης πολλοί ισχυρίζονται οτι ποιοτικά η φυσική ανοσία είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική απέναντι σε μεταλλάξεις αφού είχες επαφή με όλο τον ιό και όχι μόνο με την ακίδα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.715
Πόντοι
6.256
Εγώ τίποτα και στις δύο. Μόνο την ενόχληση από το τσίμπημα για λίγες ώρες. Αλλά έκανα την Κυριακή την τρίτη και τη Δευτέρα την άκουσα. Σήμερα όλα οκ. Και έχω ακούσει αρκετούς να λένε πως στις δύο πρώτες τίποτα αλλά στην τρίτη όλο και κάτι είχαν.
Εγω στην πρωτη δόση, μου το κανε μια κοντη με πολυ μεγάλο κωλο που με χάλασε, μονο αυτο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
καλημερα ΨΕΚΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΤΕΛΟΣ και οι παρενεργειες...πεταω,ΠΕΤΑΩ πλεον :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Κι εγώ τρίτη δόση την προηγούμενη Δευτέρα! :)
Παρενέργειες μηδέν για τρίτη φορά. Λες να μου έβαλαν νεράκι? :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.605
Πόντοι
6.056
Εγω στην πρωτη δόση, μου το κανε μια κοντη με πολυ μεγάλο κωλο που με χάλασε, μονο αυτο.
εμενα την 2ρη μια μιλφαρα ξενθια

αν ηταν σεναριο τσοντας λογικα θα εδινε κωλο μετα τον εμβολιασμο αλλα αρχιδια μονο περιμενετε (στο πληθυντικο) 15 λεπτα για τυχον παρενεργειες μου ειπε και με ξενερωσε :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom