Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.502
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς δεν έχουν ούτε γιατρούς. Γιατί οι γιατροί ΜΕΘ δε βγαίνουν σε ένα βράδυ.
Ευτυχώς όμως που έχουμε καλοπληρωμένα κανάλια, δημοσιογράφους, σόσιαλ και εκμπομπές για να μας λένε πως δεν υπάρχει σάλιο για τις μεθ που είναι ετοιμες αλλα τα χρηματα για τους γιατρους τα εκανε εξωχικο η ομαδα του σκαι και του αντ1

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.502
Πόντοι
3.656
οχι. απλα εχω την ελπιδα οτι θα βγει γενια πιο αξιων πολιτικων απο αυτα τα λαμογια...
και γιατί δε βγαίνει τώρα? πρέπει να καει η βουλή? γιατι δεν βγαινει στις επόμενες εκλογες ενας τιμιος με σωστες ιδεες? Εδω ψηφισαν τη χρυση αυγη και το βελοπουλο και τον τσιπρα...δεναν τιμιο δε θα ψηφισουν??? Πρεπει να καει η βουλη για να γινει αυτο? Η η προτασεις σου φτανουν μεχρι το καψιμο της βουλης?

Και αν εισαι διατεθημενος να καψεις τη βουλη ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να φτοντισεις να ξαναχτιστει και να βρεις τροπο να δουλει το συστημα που θα προτινεις. Αλλιως εισαι απλως ενας μπαχαλακιας.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.151
Πόντοι
3.556
μια γλυκια καλημερα σ ολα τα αλάνια του νηματος ένθεν και ένθεν εκείθεν και εντεύθεν :wanker: :wanker: :wanker: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• 1B5E2FE0-61D4-489D-9775-E9ECA8896DA0.jpeg
    1B5E2FE0-61D4-489D-9775-E9ECA8896DA0.jpeg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 29

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.630
Πόντοι
506
Υποχρέωση ηθική και όχι νομική....να βοηθήσει την κοινωνία στην υγειονομική κρίση που ζούμε. Και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι με το εμβόλιο δεν κολλάς τουςγύρω σου. Όμως πιστέυω ότι μπορεί να σου γλιτώσει τη μεθ. Εδώ όμως μιλάμε για την φιλοσοφία ''άσε τους άλλους να κουρεύονται εγώ να περνάω καλα΄΄
δηλαδη, οπως το γραφεις, ο εμβολιασμενος διαδιδει κανονικα τους γυρο σου. Δεν ειναι πιστη, ειναι γεγονος!
Πιστευεις οτι θα απφυγεις τη ΜΕΘ, ως εμβολιασμενος, γιατι πιστη τυπε; για κατι που αφορα τη ζωη σου να το πιστευεις; Γιατι δεν εισαι σιγουρος;
Πολλαπλα δημοσιευματα στο εξωτερικο, γραφουν με στοιχεια, για το αντιθετο.

Απο τη μια γραφεις, σωστα, οτι ο εμβολιασμνος μεταδιδει κανονικα, απο την αλλη γραφεις για ηθικη υποχρεωση, σε τι αραγε;;;; να υποθεσω οτι εαν νοσισει δεν θα χρειαστει εισαγωγη στη ΜΕΘ; Και ποιος το λεει αυτο; ποιο ειναι το "ποιον" αυτου που το λεει;
Τελος θα επρεπε να αναρωτηθεις γιατι να βαλεις στο σωμα σου ενα φαρμακο προληπτικα, που δεν το εχει το εχει παρει προληπτικα παντα, ουτε ο διευθυντης της φαρμακοβιμηχανιας που το κατασκευασε και μαλλον ουτε αυτος που ανακαληψε τη μεθοδο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
και γιατί δε βγαίνει τώρα? πρέπει να καει η βουλή? γιατι δεν βγαινει στις επόμενες εκλογες ενας τιμιος με σωστες ιδεες? Εδω ψηφισαν τη χρυση αυγη και το βελοπουλο και τον τσιπρα...δεναν τιμιο δε θα ψηφισουν??? Πρεπει να καει η βουλη για να γινει αυτο? Η η προτασεις σου φτανουν μεχρι το καψιμο της βουλης?

Και αν εισαι διατεθημενος να καψεις τη βουλη ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να φτοντισεις να ξαναχτιστει και να βρεις τροπο να δουλει το συστημα που θα προτινεις. Αλλιως εισαι απλως ενας μπαχαλακιας.
τιμιος ηταν και ο λεβεντης τυπε και τελικα ειδες εκ των υστερων την τιμιοτητα του...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Ευτυχώς όμως που έχουμε καλοπληρωμένα κανάλια, δημοσιογράφους, σόσιαλ και εκμπομπές για να μας λένε πως δεν υπάρχει σάλιο για τις μεθ που είναι ετοιμες αλλα τα χρηματα για τους γιατρους τα εκανε εξωχικο η ομαδα του σκαι και του αντ1
εχουμε και περιπολικα ρε τυπε! και φρεγατες! και ραφαλ!

ποιος τους γαμει τους γιατρους... μια γριπουλα ειναι θα περασει! ολα καλα!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.766
Πόντοι
26.141
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ αυτό για τις ΜΕΘ το θεωρώ το μέγιστο λαϊκισμό. Έχω γνωστούς, Ιατρικό προσωπικό σε ΜΕΘ και μου εξηγούν κάποια πράγματα. Εννοείται ότι δε φθάνουν και εννοείται ότι θα έπρεπε να αυξηθούν με σωστό και σταθερό τρόπο. Αλλά όχι, δεν έφαγαν τα λεφτά για τις ΜΕΘ, τα κανάλια. Πλη΄ρωνουμε πανηλίθιους ψέκες να παριστάνουν τους υγειονομικούς σε αναστολή. Αντί να τους απολύσει και να προσλάβει άλλους στη θέση τους.
Υπάρχει μια ανόητη νοοτροπία γύρω από τις ΜΕΘ σε πολιτικό επίπεδο που δεν την κατανοώ. Του στυλ ότι είναι πολυτέλεια που οταν τελειώσει η πανδημία θα στέκουν άδειες και ανενεργές. Λες και ξέρουν οι πολιτικοί τι θα ξημερώσει στο μέλλον.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Εγώ αυτό για τις ΜΕΘ το θεωρώ το μέγιστο λαϊκισμό. Έχω γνωστούς, Ιατρικό προσωπικό σε ΜΕΘ και μου εξηγούν κάποια πράγματα. Εννοείται ότι δε φθάνουν και εννοείται ότι θα έπρεπε να αυξηθούν με σωστό και σταθερό τρόπο. Αλλά όχι, δεν έφαγαν τα λεφτά για τις ΜΕΘ, τα κανάλια. Πλη΄ρωνουμε πανηλίθιους ψέκες να παριστάνουν τους υγειονομικούς σε αναστολή. Αντί να τους απολύσει και να προσλάβει άλλους στη θέση τους.
Υπάρχει μια ανόητη νοοτροπία γύρω από τις ΜΕΘ σε πολιτικό επίπεδο που δεν την κατανοώ. Του στυλ ότι είναι πολυτέλεια που οταν τελειώσει η πανδημία θα στέκουν άδειες και ανενεργές. Λες και ξέρουν οι πολιτικοί τι θα ξημερώσει στο μέλλον.
θα μας μεναν και οι γιατροι τυπε!!!! μονο οι μεθ θα μεναν?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.502
Πόντοι
3.656
δηλαδη, οπως το γραφεις, ο εμβολιασμενος διαδιδει κανονικα τους γυρο σου. Δεν ειναι πιστη, ειναι γεγονος!
Πιστευεις οτι θα απφυγεις τη ΜΕΘ, ως εμβολιασμενος, γιατι πιστη τυπε; για κατι που αφορα τη ζωη σου να το πιστευεις; Γιατι δεν εισαι σιγουρος;
Πολλαπλα δημοσιευματα στο εξωτερικο, γραφουν με στοιχεια, για το αντιθετο.

Απο τη μια γραφεις, σωστα, οτι ο εμβολιασμνος μεταδιδει κανονικα, απο την αλλη γραφεις για ηθικη υποχρεωση, σε τι αραγε;;;; να υποθεσω οτι εαν νοσισει δεν θα χρειαστει εισαγωγη στη ΜΕΘ; Και ποιος το λεει αυτο; ποιο ειναι το "ποιον" αυτου που το λεει;
Τελος θα επρεπε να αναρωτηθεις γιατι να βαλεις στο σωμα σου ενα φαρμακο προληπτικα, που δεν το εχει το εχει παρει προληπτικα παντα, ουτε ο διευθυντης της φαρμακοβιμηχανιας που το κατασκευασε και μαλλον ουτε αυτος που ανακαληψε τη μεθοδο
Εγώ προσπωπικά που δεν γνωρίζω τίποτα από βιολογία και ιατρική ή φαρμακευτική όπως και όλοι μας εδώ...έχω δει 3 ανθρώπους εμβολιασμένους με σοβαρα προβλήματα υγείας να κολλάνε κόβιντ και να μην παθαίνουν τίποτα...και 2 μη εμβολιασμένους μικρότερης ηλικίας να κολλάνε κόβιντ και να γαμιέται το σύμπαν. Ο ένας 8 μήνες μετά έχει ακόμα δυσκολία στην αναπνοή.

Να ακούσω αυτά που λέει ο καθένας στο ίντερνετ για τσιπάκια και 5g? Ή τα ίδια μου τα μάτια?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.766
Πόντοι
26.141
Αρχιδια ....το μαγαζί έχασε πελατακι ....ο ψεκας πήγε με το παιδί του Μασούτη και πήρε παιχνίδι χωρίς να του ζαλίσει κανείς τις αρχιδαρες.....γράφετε όλη την ώρα μαλακίες ρε παίχτες λες και δε ζείτε ανάμεσα μας....
Καρνταση τον Μασούτη δεν τον ξέρουν στην νότια Ελλάδα!!
Πες Σκλαβενίτη καλύτερα :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.502
Πόντοι
3.656
Εγώ πιστεύω ότι αν η κυβέρνση δεν πλαισιονόταν από άχρηστα λαμόγια θα είχαν λίγη τσίπα και δε θα μοίραζαν (εν μέσω τέτοιας κρίσης) τα λευτάκια στους φίλους και τους γνωστούς τους σε σαιτ για μόδα και για προπαγάνδα της κυβέρνησης.

Δεν είναι μονο θεμα ποσου αλλα και ΤΣΙΠΑΣ. Πως περιμένεις να δώσουν χρήματα στο ΕΣΥ και στις μεθ αυτά τα ΤΟΜΑΡΙΑ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχουμε και περιπολικα ρε τυπε! και φρεγατες! και ραφαλ!

ποιος τους γαμει τους γιατρους... μια γριπουλα ειναι θα περασει! ολα καλα!
Τύπε φάσκεις και αντιφάσκεις δεν πρόκειτε να βγάλουμε νόημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
ήταν εξεταστής στις εισαγωγικές
και στην διάρκεια των σπουδών στο αντικείμενο που δίδασκε
όχι, όμως, στις εξαγωγικές,

ποιά θέματα να έδωσε; την γνώριζε από πριν;
δεν νομίζω...
ε στο μάθημα που δίδαξε μπορεί να της έβαλε άριστα

ίσως επηρέασε και τους άλλους για τη βαθμολογία κατά τη διάρκεια της φοίτησης ή ακόμη και στις εξαγωγικές (αυτοί όμως δεν θα το παραδεκτούν),

πιστεύω, ελάχιστη ήταν η συμβολή του στο τελικό αποτέλεσμα
αλλά το στίγμα έμεινε
Τα αγαπουλίστικα μέιλ που ανταλλασσε με την δεσποινιδα ειναι επισης συκοφαντιες?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Αρχιδια ....το μαγαζί έχασε πελατακι ....ο ψεκας πήγε με το παιδί του Μασούτη και πήρε παιχνίδι χωρίς να του ζαλίσει κανείς τις αρχιδαρες.....γράφετε όλη την ώρα μαλακίες ρε παίχτες λες και δε ζείτε ανάμεσα μας....
Είσαι ψεύτης...το παιδάκι το πήρε ο βολκάνο και παίζει τώρα με μπαμπούσκες στην κόκκινη πλατεία...:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ πιστεύω ότι αν η κυβέρνση δεν πλαισιονόταν από άχρηστα λαμόγια θα είχαν λίγη τσίπα και δε θα μοίραζαν (εν μέσω τέτοιας κρίσης) τα λευτάκια στους φίλους και τους γνωστούς τους σε σαιτ για μόδα και για προπαγάνδα της κυβέρνησης.

Δεν είναι μονο θεμα ποσου αλλα και ΤΣΙΠΑΣ. Πως περιμένεις να δώσουν χρήματα στο ΕΣΥ και στις μεθ αυτά τα ΤΟΜΑΡΙΑ?
Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μη μοιράζει χρήμα σε φιλικά μέσα. Δεν ανακάλυψαν τώρα τον τροχό στο Μαξίμου. Διαχρονικώς και παγκοσμίως αυτό γίνεται. Δις μοιράστηκαν σε επιχορηγήσεις για τον κορονοϊο σε επαγγελματίες και μισθωτούς. Μακάρι το πρόβλημα του ΕΣΥ να λυνόταν με τα λεφτά της λίστας Πέτσα.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.630
Πόντοι
506
Εγώ προσπωπικά που δεν γνωρίζω τίποτα από βιολογία και ιατρική ή φαρμακευτική όπως και όλοι μας εδώ...έχω δει 3 ανθρώπους εμβολιασμένους με σοβαρα προβλήματα υγείας να κολλάνε κόβιντ και να μην παθαίνουν τίποτα...και 2 μη εμβολιασμένους μικρότερης ηλικίας να κολλάνε κόβιντ και να γαμιέται το σύμπαν. Ο ένας 8 μήνες μετά έχει ακόμα δυσκολία στην αναπνοή.

Να ακούσω αυτά που λέει ο καθένας στο ίντερνετ για τσιπάκια και 5g? Ή τα ίδια μου τα μάτια?
Eπιλογη σου, που ευχομαι να ειναι σωστη. Αυτο ομως ειναι δικη σου επιλογη. Το τι βαζουμε στο σωμα μας ειναι δικη μας επιλογη. Αυτα τα πραγματα εχουν λυθει ηδη απο απο το 2 παγκοσμιο, τη δικη της Νιμβεργης. Οι ναζι γιατροι ειπανε οτι κανανε πειραματα στους ευραιους για το καλο της ανθρωποτητας. Δηλ. υποχρεωνανε τους ευραιους να παρουνε ουσιες που αυτοι δεν ειχαν αναγκη ή και δεν θελανε για το καλο της κοινωνιας. Παντα!

Αλλα μη στεκομαστε μονο εδω, δεν σε υποψιαζει η φυμωση καθε φωνης εναντια στο εμβολιμο φαρμακο;
Δεν σε υποψιαζει γιατι δεν βγηκε καποιο φαρμακο, μη εμβολιμο; Μαλιστα περασε και καιρος.
Δεν σε υποψιαζει η αποφηγη του, απο τους παικτες αυτης της ιστοριας;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.766
Πόντοι
26.141
Είσαι ψεύτης...το παιδάκι το πήρε ο βολκάνο και παίζει τώρα με μπαμπούσκες στην κόκκινη πλατεία...:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Ε. Όχι μπαμπουσκες;;; Αλλά ντεβουσκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμεί ο Μασούτης!!!
Δε χρειάζεται και πιστοποιητικό για να μπεις μέσα...:confused::confused::confused:
Ο κυρ Διαμαντής νοιάζεται για τους ανεμβοκλιαστους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.502
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μη μοιράζει χρήμα σε φιλικά μέσα. Δεν ανακάλυψαν τώρα τον τροχό στο Μαξίμου. Διαχρονικώς και παγκοσμίως αυτό γίνεται. Δις μοιράστηκαν σε επιχορηγήσεις για τον κορονοϊο σε επαγγελματίες και μισθωτούς. Μακάρι το πρόβλημα του ΕΣΥ να λυνόταν με τα λεφτά της λίστας Πέτσα.
Εγώ δεν είπα ότι το έκανα μόνο αυτοί...εδώ ο σύριζα με τον παππά πήγε να εκβιάσει (ούτε καν να αγοράσει) όλο το κανάλι. Εγώ απλά έκρινα το πόσο σιχαμένα τομάρια είναι όλοι τους.

Όσο για το ΕΣΥ...με τέτοια διαχείριση που έχει γίνει...ούτε η λίστα πέτσα...ούτε η λίστα λαγκάρτ...ούτε τα υποβρύχια του άκη δε φτάνουν για να το ισιώσουν.

Όμως επειδή η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο....και επειδή δε θα πεθάνουμε αύριο...θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια πολιτική με περισσότερο τιμιότητα και λιγότερο παλαιοκοματισμό. Νομίζω λέω το λογικό και ας βγούν όλα τα τρόλ του κυριάκου να με πουν λαικιστή δεν με ενδιαφέρει....η λογική δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom