φυσικα και διατηρω καθε δικαιωμα μου στο ακεραιο τυπε!
καλα για σειρα δεν αγχωνομαι τυπε! δεν ειμαι κανενας "ανειδικευτος" για να με πεταξουν σε κανα διαδρομο...
εχω ευθυνη τυπε! την ευθυνη να μην εμβολιαστω οταν το συστημα με κοροιδευει στα μουτρα μου! το δικαιωμα παραμενει δικαιωμα και δε παραιτουμαι απο αυτο...
μπραβο σου που φανηκες "υπευθυνος πολιτης" (κοροιδο δηλαδη) που με δικο σου ρισκο και θεληση εμβολιαστηκες για να μπορεις "ελευθερα" να πινεις καφε... κερδισες και το δικαιωμα να μπεις σε μεθ, αν και υποτιθεται το εμβολιο για αυτο το λογο το εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για να μην μπεις καν σε νοσοκομειο... αλλα τον εφαγες τον παπα και δε φταιει κανεις. η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σου! το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο (ετσι δεν ειναι?) ουτε και πολιτικοι/επιστημονες/γιατροι φερουν ευθυνη επειδη εσυ θελησεις να το βαλεις στο σωμα σου...
Τύπε αυτό λέω και εγώ...θες να είσαι μακρυά από τις υποχρεώσεις αλλά να διατηρείς και κάθε σου δικαίωμα. Βέβαια για να μην λες τι εισφορές δίνεις ή είσαι ανειδίκευτος άνεργος ή παίρνεις το 80% μαύρα και σου κολλάνε 4 ένσημα το μήνα και μπορεί να μη το ξέρεις κιόλας.
Όσο για τις ανοησίες του κορόιδου...πιο κορόιδο από τους ψεκασμένους δεν υπάρχουν....σε εσάς βασίζεται ρε ΠΡΟΒΑΤΑ το σύστημα...που κάνει πάρτυ όταν εσύ αλλά και οι καυλωμένοι με το ''τετοια τάξη τέτοια αλφαδιά'' χωρίζεστε σε στρατόπεδα.
Βρήκε νόημα η ζωή σας τώρα και μπήκατε στα στρατόπεδα σας να παλέψετε για τις απόψεις σας...ΕΝΩ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ και δίνουν τα ΔΙΣ που θα βγαλεις εσυ με την ανειδικευτη εργασία σου και το μαύρο βασικό μισθό σου.