Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τυπε δεν θα μενει τιποτα ορθιο στο περασμα μας :confused: :confused: :confused:

Ο Σταλόνε, σε συνέντευξη, έλεγε ότι έφαγε μια γροθιά από το Σουηδό στο στήθος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πήγε καρφί στη ΜΕΘ της καρδιολογικής. Είδε το Χάρο με τα μάτια του. Και όταν βγήκε έβαλε τη σκηνή αυτούσια στην ταινία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.500
Πόντοι
3.656
φυσικα και διατηρω καθε δικαιωμα μου στο ακεραιο τυπε!
καλα για σειρα δεν αγχωνομαι τυπε! δεν ειμαι κανενας "ανειδικευτος" για να με πεταξουν σε κανα διαδρομο...

εχω ευθυνη τυπε! την ευθυνη να μην εμβολιαστω οταν το συστημα με κοροιδευει στα μουτρα μου! το δικαιωμα παραμενει δικαιωμα και δε παραιτουμαι απο αυτο...

μπραβο σου που φανηκες "υπευθυνος πολιτης" (κοροιδο δηλαδη) που με δικο σου ρισκο και θεληση εμβολιαστηκες για να μπορεις "ελευθερα" να πινεις καφε... κερδισες και το δικαιωμα να μπεις σε μεθ, αν και υποτιθεται το εμβολιο για αυτο το λογο το εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για να μην μπεις καν σε νοσοκομειο... αλλα τον εφαγες τον παπα και δε φταιει κανεις. η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σου! το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο (ετσι δεν ειναι?) ουτε και πολιτικοι/επιστημονες/γιατροι φερουν ευθυνη επειδη εσυ θελησεις να το βαλεις στο σωμα σου...
Τύπε αυτό λέω και εγώ...θες να είσαι μακρυά από τις υποχρεώσεις αλλά να διατηρείς και κάθε σου δικαίωμα. Βέβαια για να μην λες τι εισφορές δίνεις ή είσαι ανειδίκευτος άνεργος ή παίρνεις το 80% μαύρα και σου κολλάνε 4 ένσημα το μήνα και μπορεί να μη το ξέρεις κιόλας.

Όσο για τις ανοησίες του κορόιδου...πιο κορόιδο από τους ψεκασμένους δεν υπάρχουν....σε εσάς βασίζεται ρε ΠΡΟΒΑΤΑ το σύστημα...που κάνει πάρτυ όταν εσύ αλλά και οι καυλωμένοι με το ''τετοια τάξη τέτοια αλφαδιά'' χωρίζεστε σε στρατόπεδα.

Βρήκε νόημα η ζωή σας τώρα και μπήκατε στα στρατόπεδα σας να παλέψετε για τις απόψεις σας...ΕΝΩ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ και δίνουν τα ΔΙΣ που θα βγαλεις εσυ με την ανειδικευτη εργασία σου και το μαύρο βασικό μισθό σου.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τύπε επειδή τώρα πας να το παίξεις έξυπνος...γνωρίζεις το ποσό της χαμηλότερης εισφοράς που πληρώνεις στον εφκα? και το ποσό της εισφοράς όταν είσαι μισθωτός?
Σε ΟΓΑ/ΕΦΚΑ η εισφορά ήταν κάτω από 100 ευρώ. Για χρόνια. Τώρα τελευταία τα ξεπέρασε,

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.500
Πόντοι
3.656
υποχρεωση; ποια ειναι η υποχρεωση;
Υποχρέωση ηθική και όχι νομική....να βοηθήσει την κοινωνία στην υγειονομική κρίση που ζούμε. Και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι με το εμβόλιο δεν κολλάς τουςγύρω σου. Όμως πιστέυω ότι μπορεί να σου γλιτώσει τη μεθ. Εδώ όμως μιλάμε για την φιλοσοφία ''άσε τους άλλους να κουρεύονται εγώ να περνάω καλα΄΄

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Ο Σταλόνε, σε συνέντευξη, έλεγε ότι έφαγε μια γροθιά από το Σουηδό στο στήθος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πήγε καρφί στη ΜΕΘ της καρδιολογικής. Είδε το Χάρο με τα μάτια του. Και όταν βγήκε έβαλε τη σκηνή αυτούσια στην ταινία.
διολου απιθανο, εδω η βουγιουκλακη κοντεψε να σπασει το κεφαλι της και να πνιγει σε ταινιες... τα πλευρα δεν ειναι και κατι δυσκολο να σπασουν προς τα μεσα ( η να τρυπησουν κανενα πνευμονα)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Υποχρέωση ηθική και όχι νομική....να βοηθήσει την κοινωνία στην υγειονομική κρίση που ζούμε. Και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι με το εμβόλιο δεν κολλάς τουςγύρω σου. Όμως πιστέυω ότι μπορεί να σου γλιτώσει τη μεθ. Εδώ όμως μιλάμε για την φιλοσοφία ''άσε τους άλλους να κουρεύονται εγώ να περνάω καλα΄΄
υποχρεωση τυπου, επειδη βιασανε τη σουφρα μας, ας βιασουν και των αλλων για να μη νιωθω μειονεκτικα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.500
Πόντοι
3.656
Σε ΟΓΑ/ΕΦΚΑ η εισφορά ήταν κάτω από 100 ευρώ. Για χρόνια. Τώρα τελευταία τα ξεπέρασε,
Το τέβε κάποτε ήταν κάνα 300άρι νομίζω ρε τύπε...τα τελευταία χρόνια το πήγαν σε μια χαμηλή ενιαία εισφορά. Δεν γνωρίζω καλά τι ήταν γιατί δεν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας τα προηγούμενα χρόνια.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Τύπε αυτό λέω και εγώ...θες να είσαι μακρυά από τις υποχρεώσεις αλλά να διατηρείς και κάθε σου δικαίωμα. Βέβαια για να μην λες τι εισφορές δίνεις ή είσαι ανειδίκευτος άνεργος ή παίρνεις το 80% μαύρα και σου κολλάνε 4 ένσημα το μήνα και μπορεί να μη το ξέρεις κιόλας.

Όσο για τις ανοησίες του κορόιδου...πιο κορόιδο από τους ψεκασμένους δεν υπάρχουν....σε εσάς βασίζεται ρε ΠΡΟΒΑΤΑ το σύστημα...που κάνει πάρτυ όταν εσύ αλλά και οι καυλωμένοι με το ''τετοια τάξη τέτοια αλφαδιά'' χωρίζεστε σε στρατόπεδα.

Βρήκε νόημα η ζωή σας τώρα και μπήκατε στα στρατόπεδα σας να παλέψετε για τις απόψεις σας...ΕΝΩ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ και δίνουν τα ΔΙΣ που θα βγαλεις εσυ με την ανειδικευτη εργασία σου και το μαύρο βασικό μισθό σου.
το συστημα θελει να πας με τα νερα του σαν καλο παιδακι! δε θελει πραγματικα ενεργους πολιτες!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το τέβε κάποτε ήταν κάνα 300άρι νομίζω ρε τύπε...τα τελευταία χρόνια το πήγαν σε μια χαμηλή ενιαία εισφορά. Δεν γνωρίζω καλά τι ήταν γιατί δεν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας τα προηγούμενα χρόνια.
Το λέω γιατί με εισφορές 60 και 80 ευρώ το μήνα, δικαιούσαι ασφάλιση υγείας, σύνταξη και όταν στραβώσει η δουλειά και νοσηλεία σε ΜΕΘ. Την οποία φυσικά και δεν έχεις πληρώσει. Δεν αρκούν τα ασφάλιστρά σου να την πληρώσεις, ούτε αυτήν ούτε το κόστος νοσηλείας σε αυτήν.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
και στην τελικη αυτο που εγω καταλαβαινω ενα 20% περιπου καθομαστε αμηχανοι και παρατηρουμε ψεκες και απο της 2 πλευρες...
σε αυτο δεν εχω παρα να συμφωνησω απολυτως

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.500
Πόντοι
3.656
το συστημα θελει να πας με τα νερα του σαν καλο παιδακι! δε θελει πραγματικα ενεργους πολιτες!
Όχι..το σύστημα θέλει να περνάς τις ώρες σου βλέποντας youtube (με διαφημίσεις) για τα τσιπάκια στα εμβόλια...να κάνεις κλικ στο ινστα και το φεις στα άρθρα που λένε πως θα σου αλλάζουν τη διάθεση με το 5g και να τσακώνεσαι για το εμβόλιο στο μπου ενώα αυτοί καίνε τα δάση για να βάλουν ανεμογεννήτριες και ψηφίζουν νόμους που θα επιτρέψουν στον κάθε τεράστιο κολοσό που μέχρι χτές πούλαγε ρεύμα τώρα να σου πουλήσει πράσινη ανάπτυξη.

Ενεργός πολίτης ποιος είναι? Αυτός που νομίζει ότι έκανε επανάσταση επειδή δεν έκανε το εμβόλιο?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Το λέω γιατί με εισφορές 60 και 80 ευρώ το νήμα, δικαιούσαι ασφάλιση υγείας, σύνταξη και όταν στραβώσει η δουλειά και νοσηλεία σε ΜΕΘ. Την οποία φυσικά και δεν έχεις πληρώσει. Δεν αρκούν τα ασφάλιστρά σου να την πληρώσεις, ούτε αυτήν ούτε το κόστος νοσηλείας σε αυτήν.
και ανεργος να εισαι την δικαιουσαι τυπε
η δημοσια υγεια ειναι δωρεαν για ολους

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Όχι..το σύστημα θέλει να περνάς τις ώρες σου βλέποντας youtube (με διαφημίσεις) για τα τσιπάκια στα εμβόλια...να κάνεις κλικ στο ινστα και το φεις στα άρθρα που λένε πως θα σου αλλάζουν τη διάθεση με το 5g και να τσακώνεσαι για το εμβόλιο στο μπου ενώα αυτοί καίνε τα δάση για να βάλουν ανεμογεννήτριες και ψηφίζουν νόμους που θα επιτρέψουν στον κάθε τεράστιο κολοσό που μέχρι χτές πούλαγε ρεύμα τώρα να σου πουλήσει πράσινη ανάπτυξη.

Ενεργός πολίτης ποιος είναι? Αυτός που νομίζει ότι έκανε επανάσταση επειδή δεν έκανε το εμβόλιο?
αυτα να τα πεις στους ακροδεξιους...

ενεργος πολιτης ειναι αυτος ο πρωτος, που θα αναψει τη φωτια που θα καψει τη βουλη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.500
Πόντοι
3.656
Το λέω γιατί με εισφορές 60 και 80 ευρώ το νήμα, δικαιούσαι ασφάλιση υγείας, σύνταξη και όταν στραβώσει η δουλειά και νοσηλεία σε ΜΕΘ. Την οποία φυσικά και δεν έχεις πληρώσει. Δεν αρκούν τα ασφάλιστρά σου να την πληρώσεις, ούτε αυτήν ούτε το κόστος νοσηλείας σε αυτήν.
Αυτό προσπαθώ να πω στον κατσαπλιά...γιαυτό τον ρωτάω αν γνωρίζει πόσες εισφορές πληρώνει (αν πληρώνει). Στο χρεοκοπημένο ασφαλιστικό και το ακόμα πιο χρεοκοπημένο ΕΣΥ ούτε με 1000 ευρώ το μήνα δεν θα έφταναν.

Και από την άλλη βλέπεις σε μεγάλα νοσοκομεία...ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΘ...πληρωμένες...ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ...και δεν έχουνβάλει κρεβάτια....έγιναν μόνο για τις μίζες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.500
Πόντοι
3.656
αυτα να τα πεις στους ακροδεξιους...

ενεργος πολιτης ειναι αυτος ο πρωτος, που θα αναψει τη φωτια που θα καψει τη βουλη.
Και μετά τι θα κάνει τύπε? Όταν δεν θα υπάρχει βουλή? Θα κάτσει στο σύνταγμα και θα διαμαρτύρεται επειδή δεν υπάρχει κάποιος να του προσφέρει δικαίωμα δωρεάν υγείας????

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό προσπαθώ να πω στον κατσαπλιά...γιαυτό τον ρωτάω αν γνωρίζει πόσες εισφορές πληρώνει (αν πληρώνει). Στο χρεοκοπημένο ασφαλιστικό και το ακόμα πιο χρεοκοπημένο ΕΣΥ ούτε με 1000 ευρώ το μήνα δεν θα έφταναν.

Και από την άλλη βλέπεις σε μεγάλα νοσοκομεία...ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΘ...πληρωμένες...ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ...και δεν έχουνβάλει κρεβάτια....έγιναν μόνο για τις μίζες.
Δυστυχώς δεν έχουν ούτε γιατρούς. Γιατί οι γιατροί ΜΕΘ δε βγαίνουν σε ένα βράδυ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και η γυναικα αστρα εκανε και στραβωσε που δεν υπαρχει πλεον και θα κανει τριτη δοση Πφαιζερ..εγω πιστευω θα γινει φοβερη μιξη και θα ειστε ΑΤΡΩΤΟΙ:rockon:
κατι σαν τον hulk :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Και μετά τι θα κάνει τύπε? Όταν δεν θα υπάρχει βουλή? Θα κάτσει στο σύνταγμα και θα διαμαρτύρεται επειδή δεν υπάρχει κάποιος να του προσφέρει δικαίωμα δωρεάν υγείας????
οχι. απλα εχω την ελπιδα οτι θα βγει γενια πιο αξιων πολιτικων απο αυτα τα λαμογια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom