όχι...δεν πρέπει να γίνεται καμία διάκριση στην υγεία...αυτό μας χαρακτιρίζει πολιτισμένους. Εσύ όμως δεν κάνεις το εμβόλιο και έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας στην μεθ...και περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι (τα πειραματόζωα) για να δεις αν είναι ασφαλές και να το κάνεις όταν είσαι σίγουρος?
ασφαλες θα ειναι σε 10 χρονια και μεχρι τοτε δε θα υπαρχει πιστευω νοημα εμβολιασμου...
δε δεχομαι να γινω πειραμα ουτε παιχνιδακια να παιζονται στις πλατες μου τυπε...
οι μισοι και βαλε απο εδω μεσα το καναν οταν καν δεν ηταν εγκεκριμενο... στα πλαισια του επειγοντος. του τσατραπατρα.... ο φοβος τους υπερνικησε τη λογικη.... οι επιστημονες και οι πολιτικοι μαζι με τα μμε και τις φαρμακευτικες παιζουν παιχνιδακια...ο κουλης εισηγειται σε επιτροπες ειδικων τι να αποφασισουν!!!! οι ειδικοι δε ξερουν τι τους γινεται αλλα τη μια μερα σας λεν μαυρο λετε μαυρο την αλλη ασπρο λετε ασπρο αλλα δε παραδεχεστε τις αστοχιες τους! ακολουθειτε τυφλα οτι πουν σαν παπαγαλακια... ε εγω δε παιζω τετοια παιχνιδακια. διαφωνω εξ αρχης με ολα οσα εγιναν και γινονται και ειμαι σταθερος στο να μην το κανω γιατι οι διαθεσιμες επιλογες ειναι τραγικες...