Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.478
Πόντοι
3.656
ε αυτο κανουν. βαζουν τους εμβολιασμενους στις μεθ για να μη πεθαινουν και αφηνουν τους αλλους απεξω και ψοφανε... για αυτο βγαινει 20/80 το ποσοστο...
Τύπε όπως από την άλλη αυτός που ρίσκαρε και έκανε το εμβόλιο δεν πρέπει να έχει καμία διαφορά με εσένα που δεν το ρίσκαρες ή που δεν πίστευες ότι μπορεί να σε βλάψει ο ιός? Είναι δίκαιο αυτό?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356
Τύπε όπως από την άλλη αυτός που ρίσκαρε και έκανε το εμβόλιο δεν πρέπει να έχει καμία διαφορά με εσένα που δεν το ρίσκαρες ή που δεν πίστευες ότι μπορεί να σε βλάψει ο ιός? Είναι δίκαιο αυτό?

τοτε τυπε ο υπαιτιος τροχαιου ατυχηματος να μενει απεξω και μονο αν εισαι θυμα να μπαινεις σε μεθ. δικαιο ετσι?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356
αυτος που ρισκαρε και εκανε το εμβολιο δε πρεπει καν να μπει σε μεθ γιατι πιστευει οτι το εμβολιο θα τον σωσει τυπε...
αλλα τελικα πηρε @@
σωστα?

οπως τον παπα θα τον σωσει ο καλος θεουλης, ετσι και τον εμβολιασμενο θα του πουνε να λεει οτι το εμβολιο τον εσωσε και αλλιως θα πεθαινε...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.478
Πόντοι
3.656
τοτε τυπε ο υπαιτιος τροχαιου ατυχηματος να μενει απεξω και μονο αν εισαι θυμα να μπαινεις σε μεθ. δικαιο ετσι?
όχι...δεν πρέπει να γίνεται καμία διάκριση στην υγεία...αυτό μας χαρακτιρίζει πολιτισμένους. Εσύ όμως δεν κάνεις το εμβόλιο και έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας στην μεθ...και περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι (τα πειραματόζωα) για να δεις αν είναι ασφαλές και να το κάνεις όταν είσαι σίγουρος?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206
Ο σκοπός είναι να μην μένει κανένας εκτός φροντίδας.
Όσοι χρειάζεται να μπουν στη ΜΕΘ να γίνεται άμεσα εισαγωγή.
Είτε τροχαίο είτε σοβαρό αναπνευστικό όλοι πρέπει να νοσηλεύονται το ίδιο
Δε νομίζω να γίνονται διακρίσεις

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356
όχι...δεν πρέπει να γίνεται καμία διάκριση στην υγεία...αυτό μας χαρακτιρίζει πολιτισμένους. Εσύ όμως δεν κάνεις το εμβόλιο και έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας στην μεθ...και περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι (τα πειραματόζωα) για να δεις αν είναι ασφαλές και να το κάνεις όταν είσαι σίγουρος?
εγω δεν εχω καμια πιθανοτητα να παω ουτε στη μεθ ουτε καν σε νοσοκομειο για αυτον τον ιο τυπε! και αυτο ειναι που δε καταλαβαινετε. θεωρειτε τον οποιονδηποτε οτι θα παει στη μεθ! αν ηταν ετσι τυπε στο 1 μυριο κρουσματα που εχουν περασει απο τη χωρα μας θα θρηνουσαμε 1 μυριο συνολικα και οχι 18000..... (και απο τους 18 οι 15 γεροι) οποτε κανενα ρισκο δε παιρνω ουτε για μενα ουτε για τους γυρω μου και το ρισκο της παπαριας που εγχεετε μεσα σας ανα τριμηνο μου ειναι μεγαλυτερο οποτε και δε θα το παρω...

ο μονος που εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παει στη μεθ ειναι ο ευπαθης που δε κανει το εμβολιο για να μειωσει τις οποιες πιθανοτητες μπορει να του μειωσει το εμβολιο αναλογα τον οργανισμο του (και το ειδος του εμβολιου)...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.478
Πόντοι
3.656
εγω δεν εχω καμια πιθανοτητα να παω ουτε στη μεθ ουτε καν σε νοσοκομειο για αυτον τον ιο τυπε! και αυτο ειναι που δε καταλαβαινετε. θεωρειτε τον οποιονδηποτε οτι θα παει στη μεθ! αν ηταν ετσι τυπε στο 1 μυριο κρουσματα που εχουν περασει απο τη χωρα μας θα θρηνουσαμε 1 μυριο συνολικα και οχι 18000..... (και απο τους 18 οι 15 γεροι) οποτε κανενα ρισκο δε παιρνω ουτε για μενα ουτε για τους γυρω μου και το ρισκο της παπαριας που εγχεετε μεσα σας ανα τριμηνο μου ειναι μεγαλυτερο οποτε και δε θα το παρω...

ο μονος που εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παει στη μεθ ειναι ο ευπαθης που δε κανει το εμβολιο για να μειωσει τις οποιες πιθανοτητες μπορει να του μειωσει το εμβολιο αναλογα τον οργανισμο του (και το ειδος του εμβολιου)...
Αν δεν έχεις καμία πιθανότητα πήγαινε σε ένα θάλαμο κόβιντ και πάρε μια τζούρα εισπνοή χωρίς μάσκα να δούμε πόσο λίγο φοβάσαι...αφού το πολύ πολύ να κολλήσεις ένα συνάχι και να μείνεις σπίτι για 3 μέρες.

Και αν μια στο μύριο χρειαστείς μεθ θα τους πεις ότι δεν θέλεις να μπεις για να δώσεις τη θέση σου στον ευπαθή?

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206

Αν χρειαστεί κάτι για την υγεία σου λέμε τώρα που θα απευθυνθείς;Αφού δεν πας πουθενά λόγω του ιού;
Νομίζω ότι θεωρείται κακώς τραβηγμένο να αποφεύγεις τα πάντα εφόσον έχεις εμβολιαστεί

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356
ασφαλες θα ειναι σε 10 χρονια και μεχρι τοτε δε θα υπαρχει πιστευω νοημα εμβολιασμου...

δε δεχομαι να γινω πειραμα ουτε παιχνιδακια να παιζονται στις πλατες μου τυπε...
οι μισοι και βαλε απο εδω μεσα το καναν οταν καν δεν ηταν εγκεκριμενο... στα πλαισια του επειγοντος. του τσατραπατρα.... ο φοβος τους υπερνικησε τη λογικη.... οι επιστημονες και οι πολιτικοι μαζι με τα μμε και τις φαρμακευτικες παιζουν παιχνιδακια...ο κουλης εισηγειται σε επιτροπες ειδικων τι να αποφασισουν!!!! οι ειδικοι δε ξερουν τι τους γινεται αλλα τη μια μερα σας λεν μαυρο λετε μαυρο την αλλη ασπρο λετε ασπρο αλλα δε παραδεχεστε τις αστοχιες τους! ακολουθειτε τυφλα οτι πουν σαν παπαγαλακια... ε εγω δε παιζω τετοια παιχνιδακια. διαφωνω εξ αρχης με ολα οσα εγιναν και γινονται και ειμαι σταθερος στο να μην το κανω γιατι οι διαθεσιμες επιλογες ειναι τραγικες...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356
Αν δεν έχεις καμία πιθανότητα πήγαινε σε ένα θάλαμο κόβιντ και πάρε μια τζούρα εισπνοή χωρίς μάσκα να δούμε πόσο λίγο φοβάσαι...αφού το πολύ πολύ να κολλήσεις ένα συνάχι και να μείνεις σπίτι για 3 μέρες.

Και αν μια στο μύριο χρειαστείς μεθ θα τους πεις ότι δεν θέλεις να μπεις για να δώσεις τη θέση σου στον ευπαθή?
εχω ερθει σε αρκετες επαφες με κρουσματα τυπε αλλα αν θες παμε και μαζι.

απο τη στιγμη που την εχω πληρωμενη τη μεθ τυπε δε παραιτουμαι κανενος δικαιωματος μου

αν ο ευπαθης ψηφισε κουλη σιγουρα θα τον αφησω απεξω για να το ξανασκεφτει

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206
ασφαλες θα ειναι σε 10 χρονια και μεχρι τοτε δε θα υπαρχει πιστευω νοημα εμβολιασμου...

δε δεχομαι να γινω πειραμα ουτε παιχνιδακια να παιζονται στις πλατες μου τυπε...
οι μισοι και βαλε απο εδω μεσα το καναν οταν καν δεν ηταν εγκεκριμενο... στα πλαισια του επειγοντος. του τσατραπατρα.... ο φοβος τους υπερνικησε τη λογικη.... οι επιστημονες και οι πολιτικοι μαζι με τα μμε και τις φαρμακευτικες παιζουν παιχνιδακια...ο κουλης εισηγειται σε επιτροπες ειδικων τι να αποφασισουν!!!! οι ειδικοι δε ξερουν τι τους γινεται αλλα τη μια μερα σας λεν μαυρο λετε μαυρο την αλλη ασπρο λετε ασπρο αλλα δε παραδεχεστε τις αστοχιες τους! ακολουθειτε τυφλα οτι πουν σαν παπαγαλακια... ε εγω δε παιζω τετοια παιχνιδακια. διαφωνω εξ αρχης με ολα οσα εγιναν και γινονται και ειμαι σταθερος στο να μην το κανω γιατι οι διαθεσιμες επιλογες ειναι τραγικες...
Νομίζω σε λίγο καιρό θα γίνει υποχρεωτικος ο εμβολιασμός και για μικρότερες ηλικίες.
Lockdown δεν υπάρχει σαν επιλογή .
Έτσι και τα κρούσματα αυξηθούν γεια σας...
Είναι η επόμενη κίνηση να γίνει υποχρεωτικος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.478
Πόντοι
3.656

Κάτσε τύπε..άλλο το να μην το κάνεις γιατί φοβάσαι το εμβόλιο και τις παρενέργειες του...άλλο το να πιστεύεις ότι σε δουλεύουν και δεν υπάρχει ασθένεια και άλλο το ότι ο χιτλεροκούλης βρίσκει πάτημα για να δημιουργήει κατεστημένο.

Εσύ όμως τη μια λες το ένα και την άλλη το άλλο. Τελικά φοβάσαι τον ιό ή όχι?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356
Ο σκοπός είναι να μην μένει κανένας εκτός φροντίδας.
Όσοι χρειάζεται να μπουν στη ΜΕΘ να γίνεται άμεσα εισαγωγή.
Είτε τροχαίο είτε σοβαρό αναπνευστικό όλοι πρέπει να νοσηλεύονται το ίδιο
Δε νομίζω να γίνονται διακρίσεις
στα χειρουργεια παντως γινοταν διακρισεις εδω και χρονια τυπε και χωρις κοβιντ!!! δεν εχεις φακελακι? απο 6 μηνες εως 2 χρονια αναμονη (και φυσικα σφαγειο)

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206

απο τη στιγμη που την εχω πληρωμενη τη μεθ τυπε δε παραιτουμαι κανενος δικαιωματος μου

Άρα είναι πολιτικό το ζήτημα φίλε μου
Πάντως με οποιαδήποτε κυβέρνηση ίδια πορεία θα είχαμε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.183
Πόντοι
2.356
Νομίζω σε λίγο καιρό θα γίνει υποχρεωτικος ο εμβολιασμός και για μικρότερες ηλικίες.
Lockdown δεν υπάρχει σαν επιλογή .
Έτσι και τα κρούσματα αυξηθούν γεια σας...
Είναι η επόμενη κίνηση να γίνει υποχρεωτικος
εχουμε και εμεις επομενες κινησεις τυπε!
και δε θα ειναι τοσο φιλικες και ειρηνικες

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206
στα χειρουργεια παντως γινοταν διακρισεις εδω και χρονια τυπε και χωρις κοβιντ!!! δεν εχεις φακελακι? απο 6 μηνες εως 2 χρονια αναμονη (και φυσικα σφαγειο)
Ε καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Αλλά από το να μπλέξεις με ιδιωτικά νοσοκομεία καλύτερα δημόσιο και φακελάκι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.478
Πόντοι
3.656

Τι εννοείς την έχεις πληρωμένη? Έκανες δωρεά στο νοσοκομείο? Ή νομίζεις ότι την πλήρωσες επειδή αγόρασες μπάλμπορο λαιτ με φπα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom