athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.989
- Πόντοι
- 12.756
Βροχερες καλημερες Ψεκακια..πως πανε τα ραντεβου για εμβολια;κλεισατε;
Στο σκλαβενιτη πολλα παιχνιδια κλπΑρχιδια ....το μαγαζί έχασε πελατακι ....ο ψεκας πήγε με το παιδί του Μασούτη και πήρε παιχνίδι χωρίς να του ζαλίσει κανείς τις αρχιδαρες.....γράφετε όλη την ώρα μαλακίες ρε παίχτες λες και δε ζείτε ανάμεσα μας....
ανοιξε η τριτη δοση για ολους να παω να την καρφωσω στο ματι?Βροχερες καλημερες Ψεκακια..πως πανε τα ραντεβου για εμβολια;κλεισατε;
ΝΑΙ κλεισε ραντεβου....εχε υποψην σου οτι γινεται χαμος κλεινουν παρα πολλοιανοιξε η τριτη δοση για ολους να παω να την καρφωσω στο ματι?
Κλείσαμε μολις,Βροχερες καλημερες Ψεκακια..πως πανε τα ραντεβου για εμβολια;κλεισατε;
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕΚλείσαμε μολις,
Θα ξαναπαρουμε για τριτη φορα τις ζωες μας πισω
αν δεν βρω με παιρνει ακομα αυγουστο καρφωσα την 2ρη με το αγιασμα της αστραΝΑΙ κλεισε ραντεβου....εχε υποψην σου οτι γινεται χαμος κλεινουν παρα πολλοι
και η γυναικα αστρα εκανε και στραβωσε που δεν υπαρχει πλεον και θα κανει τριτη δοση Πφαιζερ..εγω πιστευω θα γινει φοβερη μιξη και θα ειστε ΑΤΡΩΤΟΙαν δεν βρω με παιρνει ακομα αυγουστο καρφωσα την 2ρη με το αγιασμα της αστρα
Βαρεθηκα ομως, απ το μαιο ντιν νταν τα εμαιλ και τα ςμς και οι υπενθυμισειςΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ο Κατσαπλιας κανει εγκλημα που δεν εμβολιαζεται...ας ειναι θα περιμενουμε τον υποχρεωτικο εμβολιασμο και θα τους σωσουμε με το ζοριΒαρεθηκα ομως, απ το μαιο ντιν νταν τα εμαιλ και τα ςμς και οι υπενθυμισεις
Και εχω δωσει το κινητο μου για πεντε ατομα,
Και το κινητο του κατσαπλια μούγκα..
ετσι πιστευω και γω ουτε ματι δεν θα μας πιανεικαι η γυναικα αστρα εκανε και στραβωσε που δεν υπαρχει πλεον και θα κανει τριτη δοση Πφαιζερ..εγω πιστευω θα γινει φοβερη μιξη και θα ειστε ΑΤΡΩΤΟΙ
θα εισαι και εσυ στην καστα των ΑΡΙΣΤΩΝ...Οι αλλοι φυλακες,εξοριες και ΠΟΓΚΡΟΜετσι πιστευω και γω ουτε ματι δεν θα μας πιανει
εγω θελω να μαθω πως νιωθει ο αλεξ που τον κοροιδεψαν και εκανε στον 6μηνα την 3η ενω οι αλλοι θα κανουν στο τριμηνο!!ο Κατσαπλιας κανει εγκλημα που δεν εμβολιαζεται...ας ειναι θα περιμενουμε τον υποχρεωτικο εμβολιασμο και θα τους σωσουμε με το ζορι
το κινητο του κατσαπλια ουτε το 112 το πιανει τυπε!!!Βαρεθηκα ομως, απ το μαιο ντιν νταν τα εμαιλ και τα ςμς και οι υπενθυμισεις
Και εχω δωσει το κινητο μου για πεντε ατομα,
Και το κινητο του κατσαπλια μούγκα..
και εγω την πατησα στο εξαμηνο την τριτηεγω θελω να μαθω πως νιωθει ο αλεξ που τον κοροιδεψαν και εκανε στον 6μηνα την 3η ενω οι αλλοι θα κανουν στο τριμηνο!!
αλεξ πες μας πως ηταν που ησουν τοσο καιρο εκτεθειμενος απο τον κουλη?
νιωθεις εξαπατημενος τυπε για ακομη μια φορα?και εγω την πατησα στο εξαμηνο την τριτη
Ανακατάληψη εχθρικών υψωμάτων όπως στον πόλεμο της Κορέας...just like motherfucking VietnamΚλείσαμε μολις,
Θα ξαναπαρουμε για τριτη φορα τις ζωες μας πισω
Νιωθω τυχερος που δεν κολλησα τοσους μηνες με χαμηλα αντισωματα...νιωθεις εξαπατημενος τυπε για ακομη μια φορα?
Μάλλον δεν έκανες ακα στο βρωμοΜεταξι για αυτό ζεις ακόμα....Νιωθω τυχερος που δεν κολλησα τοσους μηνες με χαμηλα αντισωματα...
τα προσεχω αυταΜάλλον δεν έκανες ακα στο βρωμοΜεταξι για αυτό ζεις ακόμα....